ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το φιάσκο της συνεργασίας του Γιώργου Τράγκα με το ΕΠΑΜ
Saturday
12/06/2021
20:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιώρ. Τράγκας Δημ. Καζάκης Ε.ΠΑ.Μ. ΛΑ.Ε.
0

Σχόλιο GMR: Αγαπητέ Αρη Δημητρίου, όταν η ΛΑ.Ε. αποφασίσει να σταματήσει τις τυχοδιωκτικές αλλαξοκολλεγιές, όπως αυτές με τις συχνές εμφανίσεις του αγαπητού Παναγιώτη στο ιντερνετικό ράδιο του επαμ (με την δήθεν δικαιολογία “πάμε όπου μπορούμε να μιλήσουμε γιατί τα ΜΜΕ μας έχουν αποκλεισμένους”) βλέπετε σχετικά https://greek-market-research.com/article/to-epam-me-strofi-180moiron-anakoinose-synergasia-me-to-komma-tragka/ από τον σύνδεσμο https://greek-market-research.com/clink/oi-timoroi-ton-ilithion-epelaynoyn/ και οταν επιτέλους αποφασίσει να τιμήσει την μοναδική σοβαρή δέσμευσή της https://greek-market-research.com/article/i-laiki-enotita-kai-i-diagrafi-toy-chreoys-i-nomiki-tekmiriosi/ , καταδεχόμενη να συζητήσει(*) και με απλούς θνητούς (δηλαδή μη πολιτευόμενους όπως ο Καζάκης, με τον οποίον συναγελαζόταν μέχρι χθες και τώρα του τα ρίχνει διότι τον έχασε από πιθανό εκλογικό σύμμαχο, τι απώλεια κι αυτή) , τότε θα μπορεί (θα έχει τι ηθικό ανάστημα) η ΛΑ.Ε. να κάνει κριτική και στις αλλαξοκολλεγιες Τράγκα-Καζάκη.

(*) Να και θέμα συζήτησης αγαπητοί Αρη Δημητρίου, Παναγιώτη, Δημήτρη, Γιάννη (τα υπόλοιπα επίθετα δεν χρειάζονται γνωριζόμαστε άριστα): https://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/

_.

 

 

 

 

 

 

Αρης Δημητρίου, 6 Ιουνίου 2021

 

 

 

 

Σε φιάσκο κατέληξε η δια τυμπάνων και ιαχών εξαγγελθείσα «συνεργασία» του «Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων» του Γιώργου Τράγκα με το ΕΠΑΜ και μαζί της έπεσαν στο κενό οι αόριστοι αλλά πομπωδώς εξαγγελθέντες μεγαλεπήβολοι στόχοι της.

Δεν πρόλαβε μάλιστα να εκπνεύσει το εγχείρημα και ως συνήθως άρχισαν οι δημόσιες αλληλοκατηγορίες, οι αλληλοδιαβολές και οι καυστικοί χαρακτηρισμοί, ενώ, όπως μαθαίνω, όσα εκστομίζονται παρασκηνιακά εκατέρωθεν για τις πρακτικές του ενός έναντι του άλλου και για τις «πραγματικές» και όχι τις φαινομενικές αιτίες του πρόωρου διαζυγίου, ξεπερνούν κάθε όριο.

Έτσι, με σύντομη δήλωσή του το «Κίνημα των Ελεύθερων Ανθρώπων» απευθύνει βαρύτατες καταγγελίες στο ΕΠΑΜ ότι για «ασήμαντες τριβές και πολιτικούς εγωϊσμούς» υπονόμευσε τη συνεργασία και ότι με αυτές τις πρακτικές το ΕΠΑΜ « στηρίζει τη διαιώνιση των μνημονιακών κυβερνήσεων και της οικονομικής κατοχής της πατρίδας μας». Για να καταλήξει, πάντα η δήλωση του «Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων», ότι αυτές τις «διαφοροποιήσεις ή τριβές τελικά πληρώνει η πλειοψηφία των Ελλήνων δημοκρατών και πατριωτών»!

Από την άλλη το ΕΠΑΜ σε απάντησή του κατηγορεί το ΚΕΛΑΝ του Γ.Τράγκα ότι του έστειλε «τελεσίγραφο αυτοδιάλυσης και ένταξης στο κόμμα του» και του πρότεινε ως βάση προς τούτο «μια διακήρυξη παρόμοια με τις διακηρύξεις φιλομνημονιακών και εθελόδουλων δυνάμεων του ελληνικού κοινοβουλίου».

(more…)

Στο κόμμα του Τράγκα Ραχήλ Μακρή και Καζάκης του ΕΠΑΜ
Sunday
07/03/2021
18:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιώρ. Τράγκας Δημ. Καζάκης Ε.ΠΑ.Μ. ΚΟΜΜΑΤΑ Ραχήλ Μακρή
0

Σχόλιο GMR: Οι ΤΙΜΩΡΟΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ επελαύνουν! Προς διαχωρισμό/μακριά κι αλάργα από τους τιμωρούς των ηλιθίων, βλέπετε εδώ: https://greek-market-research.com/clink/g-kontogiorgis-prepei-na-pane-fylaki/ και εδώ:  https://greek-market-research.com/clink/ethniki-kai-patriotiki-enotita/

Να το πούμε και διαφορετικά, κύλησε ο τέντζερης-Καζάκης, ο “Εργάζομαι στην J.P.Morgan Νοτίου Ευρώπης”,  ο άνθρωπος του 2011/ΕΠΑΜ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (” τι είναι και τι θέλει του ε.πα.μ.”) και ο άνθρωπος /ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ αρχές 2012/ΕΠΑΜ ΚΟΜΜΑ,   ο  “γίνεται κίνηση θα διώξουμε την Παπαρήγα και θα πάρουμε το Κόμμα“, ο άνθρωπος /ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ και βρήκε το καπάκι-τον ΔΕΞΙΟ perfomer wikipedia.org/wiki/Γιώργος_Τράγκας τον “Είμαι δεξιός και Σαμαρικός”, τον  “Ευθέως σας λέω ότι ήμουν και είμαι υπέρ του ευρώ” από: facebook.com/giorgostragas αλλά και από το [ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”]

και αν θέλετε να μάθετε και σήμερα τον τρόπο με τον οποίο ο Γ. Τράγκας θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα ακούστε το ηχητικό περί το 20 λεπτό και στο 23 λεπτό

. κι’ αν με ρωτήσετε τι θα κάνει το κίνημα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” θα σας το πω σε 100 εκπομπές μέχρι τις εκλογές. ….. Δεν πρόκειται να πάρουμε φόρα να βγούμε από την Ενωμένη Ευρώπη όπως έχουν έρθει τα πράγματα, αλλά, πρέπει να σηκώνουμε και το χέρι όπως στη τάξη παλιά, εκεί στις Βρυξέλλες. Πρέπει να σηκώνουμε και το χέρι και να φωνάζουμε, εδώ – εδώ – εδώ ! Ενίσταμαι, εδώ ενίσταμαι.

Ως προς την, μέσω κόμματος Τράγκα σωτηρία ημών, και από την κυρία Ραχήλ Μακρή, απλώς παραθέτουμε την παρακάτω ανάρτησή μας: https://greek-market-research.com/article/mia-alli-optiki-gia-ton-tzortz-floint-apo-tin-rachil-makri-epaize-se-porno/.

_.

 

 

SLpress-Ειδήσεις, 7 Μαρτίου 2021

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Μετά τη μεταγραφή της Ραχήλ Μακρή, ο Γιώργος Τράγκας εξασφάλισε για το κόμμα του και τον επικεφαλής του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη.

Ο Δημήτρης Καζάκης και το ΕΠΑΜ είχαν συνεργαστεί με το κόμμα του Στέλιου Παπαθεμελή στις εκλογές του 2012, όταν και είχαν καταγράψει από κοινού 0,92%. Στις ευρωεκλογές του 2014, το ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) με αυτόνομη κάθοδο πήρε 0,86% και στις βουλευτικές του 2015 0,77%. Συνεργάσθηε με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας στις βουλευτικές του 2019, αλλά από κοινού πήραν 0,5%.

Επειτα από απόφαση του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου του ΕΠΑΜ, του οποίου ηγείται ο Δημήτριος Καζάκης, αποφασίστηκε η συνεργασία του με το «Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι» του Γιώργου Τράγκα. Η Ραχήλ Μακρή είναι επίσης αρχηγός κόμματος –του «Μετώπου Νίκης».

Πηγή: slpress.gr

 

ΣΥΓΚΛΗΣΗ-ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΗ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ (..) ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Sunday
30/06/2019
11:28 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γεωρ. Μπιτάκου Δημ. Καζάκης Ε.ΠΑ.Μ. Χ.Α.
0

Η Γεωργία Μπιτάκου για την ένωση του πατριωτικού χώρου

Έγραψε η Γεωργία Μπιτάκου με αφορμή την εκδήλωση για την Ένωση του πατριωτικού χώρου:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ:

Τα κόμματα που προσκλήθηκαν στη Συνάντηση Πατριωτικών Κομμάτων 29 Μαΐου 2019 που ήταν δημόσια και αναρτήθηκε και στο site pronews.gr πριν τη διαξαγωγή χωρίς κανένα περιορισμό συμμετοχής και με δυνατότητα συμμετοχής μέσω Skype για τους εκτός έδρας και χωρίς όρους. Το κείμενο που θα συμφωνούσαμε παρατίθεται στα σχόλια.

Να επισημανθεί πως το κάλεσμα το έκανε το Κίνημα Διέξοδος Ελλάς και η επικεφαλής Γεωργία Μπιτάκου εξαιρέσε τον εαυτό της από την αρχηγία της Ενωσης τόνισε πως με τους συναγωνιστές της θέλει μόνο να τεθούν στην υπηρεσία της Πατρίδας και να συμβάλλουν στην απελευθέρωση της χώρας μας :

Αγροτικό Κόμμα ΑΚΕ

Παρών

Αγροτικό Κτηνοτροφικο Κόμμα Ελλάδος

Παρών

Δια εκπροσώπου Δραγώνα

Ε.ΠΑ.Μ – Δημήτρης Καζάκης

Παρών

Εθνεγερσια – Γιώργος Αϋφαντής

Παρών

Εθνική Ελπίδα

Παρών

Ελλάς Εργασία – Γιώργος Μαραγκός

Παρών

Ομογένεια

Ελληνική Πολιτεία – Γιάννης Μυλωνάκης

Παρών

Ελληνικό Όραμα

Παρών

ΕΜΕΙΣ – Κωνσταντίνος Πλεύρης

Παρών

Δια εκπροσώπου Συμιγδαλά

ΕΝΠΑΝ

Παρών

Ενωμένοι Μακεδόνες – Ζιαμπαζης

Παρών

Δια εκπροσώπου Α. Βασσαρα

Κόμμα Νέων

Παρών

Λευκό

Παρών

Όραμα Ελλάδος

Παρών

Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα – Γρ.Πέτρου

Παρών

Νέα Πολιτική – Δημήτρης Παναγιωτοπουλος

Παρών

Ήρθε αλλά αποχώρησε λόγω επαγγελματικου θέματος

Ορθια Ελλάδα – Αλέξης Μητρόπουλος

Απών

Αλλά θετικος

Ο Αλλος Δρόμος Ν. Μαριας()

Απών

Απάντησε αλλά απών θα το σκεφτεί με συνεργάτες του

Πλεύση – Ζωή Κωνσταντοπούλου

Απών

Ελληνική Λύση – Κ. Βελοπουλος

Απών

Δεν απάντησε

Δύναμη Ελληνισμού – Δημητρης Καμμενος

Απών

Δεν απάντησε

Πατρίε Ελευθέριος – Συναδινος

Απών

Λ.Α.Ο.Σ – Σαλαβράκος

Απών

ΛΑΕ

Απών

Ελεύθερη Πατρίδα

Απών

Νέα Δεξιά – Φ. Κρανιδιωτης

Απών

Δεν απάντησε

Ένωση Κεντρώων – Βασίλης Λεβέντης

Απών

Εθνικό Μέτωπο

Απών

Σπαρτιάτες

Απών

Άρδην- Καραμπελιάς

Απών

Αρμα Πολιτών – Δημαράς

Απών

Πειρατές

Απών

Δημιουργία Ξανά – Τζημερος

Απών

Επιτροπή για τη Μακεδονία στην Αθηνα – Γιώργος Παπαγιαννόπουλος

Απών

ΔΗΚΚΙ – Γιώργος Μπουτρης

Απών

Ελλήνων Πολιτεία – Νίνα Παυλιδου

Απών

Εθνική Ανεξαρτησία

Απών

Επανίδρυση – Γιάννης Πλουμης

Απών

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ

Συμμαχία Αμεσοδημοκρατών – Γιώργος Μαριοττι

Παρών

Skype μίλησε στηρίζει

Νίκος Χειλαδάκης – Δημοσιογράφος

Παρών

Skype μίλησε υπέρμαχος Ένωσης

Νίκος Ξενάκης – Ένωση Αντιμνημονιακων

Παρών

Ήρθε στηρίζει Ένωση

Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος – Πρέσβης ετ

Παρών

Δεν καταφέραμε να μιλήσει μέσω Skype στηρίζει Ένωση

Γιάννης Καραμολέγκος – Οικονομολόγος

Παρών

Ήρθε στηρίζει Ένωση

Ειρήνη Μαρουπα – Δικηγόρος

Παρούσα

Θεοφάνης Μαλκιδης – Επιτροπή διεθνοποίησης Γενοκτονίας

Απών

Λόγω ιατρικού λόγου υπέρμαχος Ένωσης

Γιώργος Γιαμπουρανης οικονομολόγος

Απών

Απών αλλά θετικός

Γιωργος Αδαλης οικονομολόγος(απών αλλά θετικος)

Απών

Απών αλλά θετικός

Φράγκος Φραγκουλης – Στρατηγός

Απών

Δεν τοποθετήθηκε

Νίκος Ιγγλεσης – Δημοσιογράφος

Απών

Θέλει Ένωση υπό προϋποθέσεις

Μιχάλης Χαραλαμπιδης – Πολιτικός συγγραφέας

Απών

Βασίλης Πολίτης – Ναύαρχος

Απών

Παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι εκκλησίας και δημοσιογράφοι

ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΉΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΔΌΘΗΚΕ LIVE STREAMING ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

♦️Συναντήσεις κεκλεισμένων των θυρών που ακολούθησαν μεταξύ των …απόντων για δήθεν ενώσεις που στόχο έχουν τον κατακερματισμό του πατριωτικού χώρου και δημιουργία αποκομμάτων που θα βοηθήσουν τη ΝΔ στις εκλογές ΔΕΝ μας αφορούν

♦️Ενωση σημαινει αριστεροί δεξιοί κεντρώοι εθνικιστές κλπ ενωμένοι για την απελευθέρωση της Ελλάδας και όσοι ΣΑΜΠΟΤΑΡΑΝ την ενωση αυτή που ζήταγε ο κοσμος ή ετοιμάζουν δικά τους πάλι μικρομαγαζακια δήθεν πατριωτικά ,θέλουν τους Έλληνες ξεκάθαρα διαιρεμένους

♦️Ως εκ τούτου- και έχοντας ανταποκριθεί με την πρωτοβουλία της Ενωτικής συγκέντρωσης στην επιθυμία του κόσμου- το Κίνημά μας ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ που ίδρυσε η Γεωργία Μπιτάκου με πυρήνες σε όλη την Ελλάδα θα σας ενημερώσει προσεχώς για τις περαιτέρω κινήσεις και αποφάσεις μας”.

ΠΗΓΗ

 

ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ ΠΑΤΡΙΩΣΥΝΗ: https://www.youtube.com/watch?v=QhLDFladI_U#action=share

 

 

Αναλυτική περιγραφή της συγκέντρωσης από Γ. Ιεροδιάκονο

 

Από το εδώ link https://seisaxthia-epam.blogspot.com/2019/06/blog-post_66.html ,

Σχετικά με τα ψεύδη που επικαλείται το Διέξοδος της κ. Μπιτάκου

Του Δημήτρη Καζάκη

Ένα από τα καλά μιας συνεργασίας είναι το γεγονός ότι αποκαλύπτονται οι αληθινές προθέσεις και οι σκοπιμότητες πίσω από διάφορα «μαγαζάκια». Ένα από αυτά είναι το κόμμα της κ. Μπιτάκου με την επωνυμία «Διέξοδος Ελλάς». Δείτε πώς το συγκεκριμένο μόρφωμα απάντησε στην ερώτηση γιατί δεν συνεργάζονται με το μέτωπο που ξεκίνησε με το Ε.ΠΑ.Μ.-Α.Κ.Κ.ΕΛ. :
«Έχουμε απαντήσει σε όλα αυτά.

Ο Κύριος Καζάκης έκλεισε τα ψηφοδέλτια και ήθελε η Εθνεγερσία του κυρίου Αϋφαντη και οι υπόλοιποι να ενταχθούν στο Ε.ΠΑ.Μ. και φυσικά δεν το δέχτηκαν και είναι λογικό. Δήλωσε στο ραντεβού ότι πάει για την επιδότηση, ενώ ξέρει πως από τη στιγμή που δεν μπαίνει Βουλή βοηθάει τον Κουλή να ρίξει το ποσοστό που χρειάζεται για την αυτοδυναμία. Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ δεν θα βοηθήσει τον Μητσοτάκη να βγει αυτοδύναμος και δεν το θυσιάζει αυτό για καμιά επιδότηση.
Να είστε καλά»

Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σ’ όλα αυτά. Ποτέ δεν ζητήθηκε ούτε από την κ. Μπιτάκου, ούτε από τον κ. Αϋφαντή να ενταχθούν στο Ε.ΠΑ.Μ. για να κατέβουν στο ψηφοδέλτιο. Όπως δεν ζητήθηκε και από κανέναν άλλο που ήρθε να συνεργαστεί με το Ε.ΠΑ.Μ. και το Α.Κ.Κ.ΕΛ., είτε ως οργανωμένη δύναμη, κίνημα, ομάδα, ή ως πρόσωπο.

Απ’ ότι φαίνεται η κ. Μπιτάκου και ο κ. Αϋφαντής έχουν τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, που αυτοϊδεάζονται ότι το Ε.ΠΑ.Μ. είναι σαν τον Βελόπουλο, την ΧΑ, ή όποιον άλλον τους έκανε ενθουσιωδώς πρόταση να ενταχθούν στις γραμμές του. Τουλάχιστον, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι.
Η αλήθεια είναι η εξής απλή. Η κ. Μπιτάκου αφού προσπάθησε να ηγηθεί σε μια δήθεν συσπείρωση πατριωτικών δυνάμεων, όπου παραβρέθηκε το Ε.ΠΑ.Μ. με τον Πρόεδρο και κλιμάκιο στελεχών του, έχασε το ενδιαφέρον της μόλις ανακάλυψε ότι κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να την διορίσει αρχηγό της συνεργασίας.

Το Ε.ΠΑ.Μ. ξεκαθάρισε εξαρχής ότι όσοι συμμετάσχουν σε μια πιθανή συνεργασία θα είναι σε ισότιμη βάση. Κι ό,τι λέει το Ε.ΠΑ.Μ. ανοιχτά και δημόσια, τα ίδια επαναλαμβάνει και κατ’ ιδίαν.
Κάτι που δυστυχώς δεν ισχύει για την κ. Μπιτάκου.
Το Ε.ΠΑ.Μ. από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι στη συνεργασία τόσο ο κ. Αϋφαντής, όσο και η κ, Μπιτάκου με τα κόμματα τους δεν θα έχουν καμιά ειδική μεταχείριση, κανενός είδους προνομιακή θέση και προβολή. Και φυσικά δεν πρόκειται να υποστηρίξει κανένα τους για αρχηγό. Το κάθε κόμμα, ο κάθε συνεργαζόμενος θα συμμετάσχει όπως όλοι οι άλλοι, κρατώντας την αυτοτέλεια και την αυτονομία του, υποστηρίζοντας τους δικούς του υποψηφίους.

Είναι προφανές ότι αυτού του είδους η συνεργασία δεν άρεσε στην κ. Μπιτάκου, η οποία φιλοδοξούσε να τεθεί επικεφαλής με τις πλάτες του Ε.ΠΑ.Μ. Γι’ αυτό και αμέσως μετά τη δική της πρωτοβουλία δήθεν συνεργασίας, εξαφανίστηκε και αρνήθηκε συστηματικά να επικοινωνήσει με τους συνεργαζόμενους Ε.ΠΑ.Μ.-Α.Κ.Κ.ΕΛ. Ούτε βέβαια εμφανίστηκε στη συνάντηση του “Polis Art Kafe” την Τετάρτη 12 Ιουνίου, όπου είχε κληθεί τόσο η ίδια, όσο και το κόμμα της, όπως και ο κ. Αϋφαντής.

Γιατί άραγε δεν ήρθαν να μας κεραυνοβολήσουν ανοιχτά και δημόσια με τα ψέματα που επικαλείται η κ. Μπιτάκου στην ανακοίνωσή της; Γιατί δεν ήρθαν μπροστά στην κάμερα να μας κατηγορήσουν δημόσια ότι ζητάμε από την ίδια και τον κ. Αϋφαντή να ενταχθούν στο Ε.ΠΑ.Μ. για να κατέβουν στη συνεργασία; Διότι κάτι τέτοιο απαιτεί κότσια και βαθιά αίσθηση εντιμότητας. Κι όταν δεν τα διαθέτεις τότε καλύτερα να κρύβεσαι πίσω από το πληκτρολόγιο.

Όσο για τα υπόλοιπα περί επιδοτήσεων και αυτοδυναμίας του Μητσοτάκη δεν θα τα σχολιάσουμε, γιατί μας είναι αδύνατον να πέσουμε τόσο χαμηλά. Αν πάρουμε στα σοβαρά την «πολιτική» επιχειρηματολογία της κ. Μπιτάκου, τότε το συμπέρασμα δεν την τιμά καθόλου. Διότι πολύ απλά οδηγεί στο αυτονόητο συμπέρασμα ότι οι ψηφοφόροι θα πρέπει να ψηφίσουν τα υπάρχοντα κόμματα στη Βουλή.

Με άλλα λόγια η κ. Μπιτάκου επικαλείται τη γνωστή θεωρία της «χαμένης ψήφου» για να υποδείξει εμμέσως πλην σαφώς σε όποιους είναι αρκούντως ανόητοι ώστε να αποδέχονται αυτού του είδους την επιχειρηματολογία, ψήφο στα κόμματα που υπάρχουν ήδη στη Βουλή. Είναι άραγε τυχαίο το γεγονός ότι την ίδια ακριβώς θεωρία επικαλείται κι ο ΣΥΡΙΖΑ;

Δυστυχώς με την κ. Μπιτάκου δεν μας χωρίζει απλά ένα τεράστιο χάσμα πολιτικής αντίληψης, αλλά κι ένα ακόμη βαθύτερο χάσμα πολιτικής εντιμότητας.

Ο Δημήτρης Καζάκης είναι Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ.

 

Πηγή: https://www.epamhellas.gr

 

 

Λαφαζάνης – Μαζαράκης: Η Ανάγκη Δημιουργίας ενός Αντιμνημονιακού Μετώπου

 

 

 

 

Οικονομική Κρίση από την Πανδημία Κορωνοϊού – Καζάκης & Στάλιας Στο Μικρόφωνο 1 Απριλίου 2020” στο YouTube

 

 

Ποιο είναι το διακύβευμα αυτής της εκλογικής μάχης;
Sunday
30/06/2019
11:11 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Καζάκης ΕΚΛΟΓΕΣ
0

Σχόλιο GMR : Επειδή που και που πρέπει να υπενθυμίζονται μερικές πραγματικότητες, επισημαίνουμε τούτα, σχετικά με το αντιφατικότερο, επόμενα και αναλόγως επικίνδυνο, αντιμνημονιακό πολιτευόμενο φαινόμενο:

Από το συνημμένο άρθρο (εδώ) του ίδιου συγγραφέα, προκύπτει η ομολογία ενοχής για την επιδίωξη εκλογικής συμμετοχής μέσω μιας μεγαλύτερης συμμαχίας-χουντοσύναξης (ξενοδοχείο Stanley, SigklisiPatriotikwnKommatwn εδώ για λεπτομέρειες), υπό την υψηλή εποπτεία γνωστής από πλείστες αποκαλυπτικές (καθόλου κολακευτικές, το λιγότερο) δημοσιεύσεις και επίδοξης “νέας Μπουμπουλίνας” (εδώ), κατά τον αρθρογράφο υπόδειγμα πατριωτισμού σε σχέση με τον (λαθιάρη [από το κάνω λάθη] ή …αντιπατριώτη όπως θέλετε πάρτε το) Μίκη Θεοδωράκη, (βλέπετε εδώ ).

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη του φαινομένου, από το “Τι είναι και τι θέλει το ΕΠΑΜ” σε  μανιώδη και με κάθε αθέμιτο μέσο υποστήριξη του “τι κι α είναι Κατοχή” αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού, μας κάνει να επιλέγουμε τις σωστές τοποθετήσεις και να πετάμε στο καλάθι των αχρήστων τις επιζήμιες.

 

Δημ. Καζάκης , 29 Ιουλίου 2016

 

H συνεργασία του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας αποτελεί την αφετηρία για την δημιουργία ενός ισχυρού πόλου πατριωτικών, δημοκρατικών και αντιμνημονιακών δυνάμεων με στόχο την ανατροπή της μνημονιακής κατοχής της Ελλάδας, την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος, αλλά και την ευημερία του εργαζόμενου λαού σ’ αυτή τη χώρα.

Η συνεργασία δεν στηρίζεται σε διαχωρισμούς αριστεράς και δεξιάς, αλλά θεμελιώνεται στο κοινό πατριωτικό και δημοκρατικό καθήκον όλων μας μπροστά στο καθεστώς δουλοπαροικίας του χρέους που για πρώτη φορά με τόσο ξεδιάντροπο και προκλητικό τρόπο εγκαθιδρύθηκε σε μια χώρα της υφηλίου. Οι δυνάμεις που συμμετέχουν ήδη, αλλά κι όσοι θα συμμετάσχουν στο μέλλον διατηρούν πλήρως την οργανωτική και πολιτική τους αυτοτέλεια, αλλά συνεργάζονται από κοινού για τον κοινό σκοπό.

(more…)

Προφανώς μας περνάνε για ηλίθιους!
Sunday
26/05/2019
12:51 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Καζάκης
0

 

 

Δημ. Καζάκη, 25 Μαΐου 2019

 

 

«Η Αγκελα Μέρκελ μου πρότεινε προσωρινό Grexit,» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σαμαράς ξεχειλίζοντας από ιερή αγανάκτηση. «Όχι Μέρκελ, κόφτο, δεν πρόκειται να θέσω εγώ σε κίνδυνο τις αγορές, δεν θέλω ούτε να το συζητήσω,» φαίνεται να απάντησε ο ήρωας πρώην πρωθυπουργός.

Τιμή και δόξα στον ήρωα!

Όλα αυτά τα εκμυστηρεύτηκε ο κ. Σαμαράς στην 5η εκπομπή της πιο πρόστυχης απολογητικής των μνημονίων που κατασκευάστηκε ποτέ με το επίχρισμα της «δημοσιογραφικής έρευνας» από τους πρυτάνεις της διατεταγμένης δημοσιογραφίας κ. Προτοσάλτε και κ. Τέλλογλου. Κι αμέσως η «είδηση» άρχισε να κυκλοφορεί, ώστε να δείξει σ’ όλους εμάς τους αχάριστους τι τράβηξαν οι σώφρονες ηγέτες μας για να μας βάλουν στα μνημόνια ώστε να μας σώσουν!

Για σκεφτείτε να είχαμε βγει – έστω και «προσωρινά» από την ευρωζώνη – και να είχαμε γλυτώσει το 2ο και 3ο μνημόνιο;

Για σκεφτείτε που θα ήταν σήμερα η χώρα μας και εμείς οι ίδιοι χωρίς να χρωστάμε σε τράπεζες και εφορία. Χωρίς την ανεργία στο ζενίθ και τα μεροκάματα στο ναδίρ.

Για σκεφτείτε που θα είμαστε χωρίς μια νομιμοφανή εγκληματική οργάνωση σαν την ΑΑΔΕ να κάνει κουμάντο στα δημοσιονομικά του ελληνικού κράτους. Για σκεφτείτε που θα είχαμε καταντήσει χωρίς το Υπερταμείο να δημεύει υπέρ των δανειστών το σύνολο της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας μαζί με τους αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία.

Και φανταστείτε που θα είχαμε καταλήξει αν δεν είχαν οδηγηθεί στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας, στο θάνατο λόγω έλλειψης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης πολλές δεκάδες χιλιάδες συνανθρώπων μας, στην αναγκαστική μετανάστευση εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριωτών μας των πιο παραγωγικών ηλικιών, αλλά και στην ιστορική πτώση των γεννήσεων στον τόπο μας ώστε ο γηγενής πληθυσμός της Ελλάδας να απειλείται από τη μεγαλύτερη γενοκτονία σε βάρος του από την εποχή του πόλεμου και της ναζιστικής κατοχής.

(more…)

Όταν οι Ευρωπαίοι «ανησυχούν» για την Ελλάδα έρχονται πολύ χειρότερα.
Friday
24/05/2019
21:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Καζάκης
0

Σχόλιο GMR :     Αναρτούμε (πάντα) την τεκμηρίωση της μνημονιακής πολιτικής ως σφετερισμό λαϊκής κυριαρχίας-εσχάτη προδοσία.

Δεν μας είναι (από αρχές 2012…και ο νοών νοείτω) ακατανόητο το να συνοδεύεται αυτή η τεκμηρίωση με αντιμνημονιακές προτάσεις που εναποθέτουν την απαλλαγή από τα μνημόνια στην Κατοχική Βουλή, αγνοώντας (στις δημοσιεύσεις) και αρνούμενες (σε κάθε πρόταση-δράση) συν-ενεργοποίηση του άρθρου 120Σ.

Ο αντι-προσωπευτικός “τι κι αν είναι Κατοχικός” κοινοβουλευτισμός (…μας, ημών των ακόμα και αντιμνημονιακών πολιτευομένων πατρικίων), προέχει της σωτηρίας Πατρίδας και Πληβείων.

 

 

Δημ. Καζάκης, 24 Μαΐου 2019

 

 

Στις 16 Μαΐου συνεδρίασε το ECOFIN, δηλαδή το Συμβούλιο των Υπουργών Οικονομικών του Eurogroup (των χωρών της ευρωζώνης), το οποίο ασχολήθηκε και με το ζήτημα της Ελλάδας. Το Συμβούλιο αυτό συνεδρίασε – όπως συνηθίζουν όλα τα όργανα της Ευρωζώνης, ιδίως όταν παίρνουν αποφάσεις για τους λαούς της Ευρώπης – κεκλεισμένων των θυρών σε μια ακόμη επίδειξη μυστικής διπλωματίας και παρασκηνίου, που μπροστά της ωχριούν οι πιο σκοτεινές εποχές της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Το ECOFIN αποφάσισε – ερήμην βέβαια των Ευρωπαίων, αλλά και πρωτίστως των Ελλήνων πολιτών – να εξεταστεί η πορεία της Ελλάδας στην τακτική Σύνοδο του Eurogroup στις 13 Ιουνίου 2019. Στη Σύνοδο αυτή θα εξεταστεί ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός της Ελλάδας για μια ακόμη φορά ώστε να ληφθούν πρόσθετα μέτρα περικοπών έως το τέλος του 2019.

Γιατί «ανησυχεί» ο εκπρόσωπος των δανειστών;

Το κύριο όμως ζήτημα που απασχολεί το Ευρωκαρτέλ είναι το κατά πόσο η Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπίσει τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό χωρίς προσφυγή εκ νέου στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας για πρόσθετο δανεισμό. Ο Κλάους Ρέγκλινγκ, Γενικός Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού, ο οποίος συμμετέχει στις Συνόδους του Ecofin-Eurogroup με την ιδιότητα του άτυπου υπερυπουργού οικονομικών της ευρωζώνης, δήλωσε ότι «ανησυχεί» για την Ελλάδα.

(more…)

Από τις μειώσεις ΦΠΑ του Σαμαρά σ’ αυτές του Τσίπρα.
Monday
13/05/2019
00:48 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Καζάκης
0

Σχόλιο G-M-R : Από την μία μας την πέφτει η Κατοχή. Από την άλλη μας την πέφτει (για τα καλά και αλίμονό μας…) η αντιμνημονιακή, ταυτόχρονα περιφρονητική έως απειλητική έναντι μη οπαδών-ψηφοφόρων, κομματική, πολιτική και ΕΠΙ παντός επιστητού ΕΙΔΗΜΟΣΥΝΗ, που θέλει μόνο οπαδούς – ψηφοφόρους και “κανονικότητα”, τι κι αν ΑΥΤΗ είναι κατοχική.

Όσο για τις εδώ πρόσφατες (εκ των πολλών) προτάσεις (και δράσεις και στάση ζωής), αυτές συνεχίζουν να αναζητούν συνέργειες για Δημοκρατικό Αντιμνημονιακό Αντιστασιακό-Απελευθερωτικό Μέτωπο.

Τελείως ενδεικτικά, επισυνάπτουμε:

... .Χάρη και στην αδιαφορία των πολιτών, …

…έτσι κι ο σημερινός Έλληνας δεν μπορεί να αντιληφθεί τι τον συμφέρει. Γιατί αρνείται βλακωδώς να αντιληφθεί το αυτονόητο. Το γεγονός δηλαδή ότι αν πάρει την πατρίδα στα χέρια του με όρους εθνικής ανεξαρτησίας και δημοκρατίας, θα πάψει να εκπορνεύεται αυτός και τα παιδιά του στους ημέτερους μιας απάνθρωπης εξουσίας εντός και εκτός Ελλάδας. …

 

 

 

Δημ. Καζάκης, 9 Μαίου 2019

 

«Το πιο σημαντικό, όμως, είναι αυτό που σας ανακοινώνω σήμερα: Ότι μειώνεται αμέσως ο ΦΠΑ στην Εστίαση. Από 1η Αυγούστου! Για πρώτη φορά, όχι απλά αποτρέπουμε κάποια δυσάρεστα, αλλά επιβάλουμε θετικές αλλαγές,» δήλωσε ευθαρσώς ο Πρωθυπουργός.

Και συνέχισε, «είναι μήνες τώρα, που πήρα επάνω μου αυτή την πρώτη μεγάλη μείωση φόρων στην Ελλάδα. Δεν ήταν εύκολο. Αλλά είπα στην Τρόικα ότι με τη μείωση από το 23 στο 13% θα αυξηθεί ο τζίρος, θα αυξηθούν αντί να μειωθούν τα έσοδα του κράτους και θα περιοριστεί και η φοροδιαφυγή. Δεν το πιστεύουν ακόμα. Λέω την αλήθεια. Δέχθηκαν, όμως, να δοκιμάσουν για πρώτη φορά μείωση φορολογίας. Το είχα υποσχεθεί πριν ένα χρόνο. Και σήμερα το πραγματοποιεί αυτή η Κυβέρνηση.»

Ακόμη ένα μνημονιακό deja vu.

Τάδε έφη όχι ο Τσίπρας προχθές, αλλά ο Σαμαράς ως πρωθυπουργός της χώρας, στις 17 Ιουλίου 2013. Φεύγαμε και τότε από τα μνημόνια. Είχε ήδη ολοκληρωθεί το PSI και μας ορκίζονταν ότι μετά την «πρωτοφανή» περικοπή της ονομαστικής αξίας του δημοσίου χρέους πάνω από 50%, αλλά και το μορατόριουμ δεκαετίας για τα δάνεια του ευρωπαϊκού μηχανισμού, το χρέος γινόταν βιώσιμο κι επομένως δεν θα χρειαστούν άλλα μνημόνια. Έρχονταν και τότε καλύτερες ημέρες για το λαό!

(more…)

Ποιο είναι το διακύβευμα σήμερα για την Ελλάδα;
Friday
19/04/2019
12:50 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Καζάκης
0

Σχόλιο G-M-R : Η G-M-R ΚΑΙ “τα ακούει όλα αυτά” ΚΑΙ τα δημοσιεύει, ΚΑΙ εργάζεται, με τριπλοσυνδυασμένο και επιζητώντας συνέργειες, αγωνιστικό/δικαιϊκό/πολιτικό (πολιτικών ΑΡΧΩΝ) τρόπο. Δυστυχώς, ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ οι (“περισσότερο η λιγότερο”) αντιμνημονιακοί πολιτευόμενοι, δεν δέχονται συνέργειες, δέχονται μόνο επωφελείς εκλογικές συμφωνίες και οπαδούς-ψηφοφόρους. Ενδεικτικά της στάσης μας, οι δυο τελευταίες μας κινήσεις (για τις οποίες διαθέτουμε κατάλληλο υποστηρικτικό υπόβαθρο) εδώ και εδώ.

 

 

 

Δημ. Καζάκης, 14 Απρ. 2019

 

Και τώρα τι; «Πράξαμε το πατριωτικό μας καθήκον απέναντι σε απειλές και εκβιασμούς,» δήλωσε στις 8 Φεβρουαρίου στη Βουλή ο κ. Τσίπρας όσον αφορά την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Προφανώς πατριώτης είναι εκείνος που αγνοεί τις «απειλές και τους εκβιασμούς» όταν προέρχονται από τα κάτω, από τους αδύναμους, δηλαδή από την μεγάλη πλειοψηφία του λαού. Μόνο και μόνο για να υπηρετήσει τους δυνατούς, δηλαδή να υλοποιήσει εντολές άνωθεν και κυρίως έξωθεν.

Ο πατριώτης, του πατριώτη, ω πατριώτη!

Πατριώτης είναι επίσης εκείνος που νοιάζεται μονάχα για το όνομα της Μακεδονίας και αδιαφορεί για το γεγονός ότι η πατρίδα στο σύνολό της βρίσκεται υπό κατοχή. Κι ο λαός προδομένος για μια ακόμη φορά παρακολουθεί την ενορχηστρωμένη επιχείρηση διχασμού του σε αριστερούς απάτριδες και δεξιούς δήθεν πατριώτες!

Άλλωστε μετά την προσχεδιασμένη ήττα των μαζικών διαδηλώσεων ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών, περάσαμε σε μια νέα φάση. Όσοι ήξεραν να ωρύονται μόνο για την Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της υστερικής τους φαντασίωσης, ξεχνώντας πολύ βολικά το γεγονός ότι η πατρίδα βρίσκεται επίσημα υπό κατοχή από εκείνους ακριβώς που μεθόδευσαν την συμφωνία των Πρεσπών, τώρα συνωστίζονται στο ταμείο για να πληρωθούν τοις μετρητοίς με ψηφαλάκια!

(more…)

Δ. Καζάκης & Γ. Σαχίνης: Σε Μονόδρομο Κατάρρευσης το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα
Wednesday
10/04/2019
10:23 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Καζάκης
0

Σχόλιο G-M-R : Αναρτούμε το ηχητικό, ως θέματα που θέλουν και επιστημονική συνεργασία και δημοκρατικά οργανωμένο κοινωνικοπολιτικό μέτωπο. Ειδικά στο σημείο από 24′ με την αναφορά στην Συμφωνία Πρεσπών και συνθήκη Βουκουρεστίου. Όμως, όπως προκύπτει και από τις πολιτικές στοχεύσεις, στο τέλος της πολύ ενδιαφέρουσας συνέντευξης, τέτοιο πολιτικοκοινωνικό μέτωπο, υπονομεύεται από τον διαρκή και ερήμην των πολιτών, προεκλογικό διαγκωνισμό.

 

 

 

Πόσο κοστίζει η εξαγορά ενός κοινοβουλίου;
Tuesday
05/02/2019
21:04 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Καζάκης Δημοκρατία
0

 

 

Δημήτρη Καζάκη,   4 Φεβ. 2019

 

 

 

Τεράστια επιτυχία!

 

H ελληνική κυβέρνηση προχώρησε σε μια έκδοση 5ετούς ομολόγου της χώρας μας, 5 έτους διαρκείας, για 2,5 δισ. ευρώ, με κουπόνι 3,45% και με εμφανιζόμενη υπερκάλυψη πάνω από 5 φορές!

Αυτό όμως που δεν μας λένε είναι το πόσο τεράστια επιτυχία συνιστά στις μεθόδους εξαγοράς του πολιτικού προσωπικού η έκδοση ομολόγων από την κυβέρνηση. Και μάλιστα υπό καθεστώς πλήρους αδιαφάνειας και ασυδοσίας.

Κι αυτή η έκδοση, η επικαλούμενη «έξοδος στις αγορές», έγινε – όπως όλα δείχνουν – πρωτίστως για το «φοδράρισμα» της τσέπης του κυβερνώντος κόμματος και των ημετέρων του. Ανταμοιβή ίσως για το γεγονός ότι υπό καθεστώς «παλατιανού πραξικοπήματος» αλά Ιουλιανών 1965, μια κυβέρνηση μειοψηφίας και αποστατών «χάρισε στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ μια νίκη με τη λήξη της διένεξης για το όνομα στα Βαλκάνια,» όπως αναφέρει διθυραμβικά το γνωστό πρακτορείο κερδοσκοπικών συμφερόντων Bloomberg (25/1/2019).

Τι άλλο εκτός από εξαγορά πολιτικού προσωπικού μπορεί να συνιστά αυτή η «έξοδος στις αγορές». Ιδίως όταν ο κ. Ντράγκι δήλωσε μόλις προχθές ότι «η ΕΚΤ θα εντάξει τα ελληνικά κρατικά ομόλογα στην ποσοτική χαλάρωση όταν γίνουν επιλέξιμα. Αυτήν την στιγμή δεν πληρούν τα κριτήρια», (28.01.2019).

(more…)

123..