ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

56χρονος κρεμάστηκε γιατί θα έχανε το σπίτι του σε πλειστηριασμό
Saturday
09/03/2019
23:40 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr
0

Σχόλιο G-M-R :  ΑΦΟΡΑ ΟΣΟΥΣ : θριαμβολογούν πως εμπόδισαν έναν ακόμα πλειστηριασμό, ενώ με τίποτα δεν θέλουν να ΣΥΝ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ το άρθρο 120Σ.

ΑΦΟΡΑ: ΤΗΝ “ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ”(ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ/ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.

 


 

 

iskra_gr, 9 Μαρ. 2019

 

 

Κρεμασμένος στην αυλή του σπιτιού του βρέθηκε χθες, Παρασκευή 8 Μαρτίου, 56χρονος άντρας στα Ίσθμια Κορινθίας.

Tην προηγούμενη μέρα ο 56χρονος παρέλαβε έγγραφο, που ανέφερε ότι πρόκειται να απωλέσει το σπίτι του, λόγω πλειστηριασμού. Το γεγονός ανέφερε ο αυτόχειρας στους οικείους του, φανερά στενοχωρημένος.

Άφησε σημείωμα, ζητώντας συγγνώμη και εξηγώντας τους λόγους που τον έσπρωξαν στην αυτοχειρία, ανάμεσα στους οποίους αναφέρεται και ο πλειστηριασμός του σπιτιού του.

 

 

Πηγή: iskra.gr

 

 

 

Με τα ΜΑΤ κυβερνάται η χώρα. Τα ενισχύουν για να τρομοκρατούν
Thursday
14/02/2019
02:30 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr
0

Σχόλιο G-M-R :   Εξαιρετικά χρήσιμη η συναγωνιστική ανάρτηση της Iskra. Αυτή και μόνη η συναγωνιστική ανάρτηση, υποδεικνύει την ανάγκη και την δική μας υποχρέωση να ΣΥΝ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ το άρθρο 120Σ.

 

 

Iskra_gr, 9 Φεβ. 2019

 

Με τα ΜΑΤ κυβερνάται εδώ και πολλά χρόνια η χώρα και όλο και περισσότερο από τις μνημονιακές κυβερνήσεις και ιδιαίτερα την κυβέρνηση Τσίπρα, που… θα τα καταργούσε.

Οι κυβερνήσεις τρέμουν την κοινωνία και ο κατεστημένος πολιτικός κόσμος χρειάζεται διμοιρίες ακόμα και για την παρουσία του σε απλές δημόσιες εκδηλώσεις.

Οι εξουσίες γίνονται όλο και πιο μισητές από τους λαούς, ενώ εκλέγονται μόνο με την χειραγώγηση του χρήματος και των κατευθυνόμενων μίντια, από όλο και λιγότερους, αφού οι περισσότεροι απλώς απέχουν από την εκλογική διαδικασία.

(more…)

Απόφαση Αρείου Πάγου φέρνει ανατροπή στην υπόθεση αποζημίωσης της MARFIN…!
Sunday
13/01/2019
16:39 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr Κομματικοσυνδικαλιστικός Συντεχνιασμός
0

Σχόλιο G-M-R:   Από το 1998 που ξεκίνησε η προσπάθεια (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ COMMISSION 18-7-2003) δικαιϊκής/δικονομικής ρηγμάτωσης όσον αφορά την υγεία και ασφάλεια της εργασίας, τόσο στην Ελληνική Δικαιοσύνη, όσο και μέσα στο άντρο της Ε.Ε. (Commission) όπου και στέφθηκε με επιτυχία, σύμφωνα με το εδω συνημμένο ντοκουμέντο, απαξάπαντες οι αριστεροί, κόμματα, συνδικαλιστές, πολιτευόμενοι, ( μέχρι και σήμερα πολιτευόμενοι), αρνήθηκαν να αξιοποιήσουν/αναβαθμίσουν περαιτέρω αυτό το επιτυχές δικαιϊκό ρήγμα.

Τώρα “διαμαρτύρονται”, έτσι για να ‘χουν κάτι να συζητάνε (μαζί με το “κάτι” της μνημονιακής ΚΑΤΟΧΗΣ), στην από το 2010 διαρκή προεκλογική τους εκστρατεία.

 

 

Iskra_gr, 12 Ιαν. 2019

 

 

Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε την απόφαση χρηματικής αποζημίωσης των θυμάτων της Marfin

Με απόφασή του ο Άρειος Πάγος, ανατρέπει την απόφαση της αποζημίωσης των εργαζομένων και των συγγενών των θυμάτων της εμπρηστικής επίθεσης σε υποκατάστημα της τράπεζας Marfin το 2010, του Μονομελούς Εφετείου Αθήνας, που το 2015 διέταξε την καταβολή ποσών από 25.000 έως 350.000 ευρώ ως χρηµατική ικανοποίηση λόγω ψυχικής οδύνης στους υπαλλήλους και στους συγγενείς των θυμάτων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους Αεροπαγίτες, η τότε απόφαση του Εφετείου επιβαρύνει«υπέρµετρα τον εργοδότη», καθώς «τα ποσά που επιδικάσθηκαν κρίνονται συναισθηµατικώς διογκωµένα». Η υπόθεση θα παραπεμφθεί και πάλι στο Εφετείο.

Συγκεκριμένα, το Εφετείο, είχε αποφασίσει την επιβολή χρηματικής αποζημίωσης για την αποκατάσταση της βλάβης που υπέστησαν τα θύµατα «…από το κίνδυνο ζωής που διέτρεξαν, από την παρεπόμενη σωµατική τους ταλαιπωρία, τα απότοκα προβλήματα υγείας και όλη την ψυχική πίεση µε την οποία επιβαρύνθηκαν από την κρίσιµη µέρα και εφεξής».

(more…)

ΕΝΥΠΕΚΚ: Αποκάλυψη «βόμβα»! Ψήφισαν την κατάργηση (εξάλειψη) της προσωπικής διαφοράς!
Thursday
10/01/2019
00:31 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr Αλέξ. Μητρόπουλος
0

 

 

ΕΝΥΠΕΚ, Αλ. Μητρόπουλος, 9 Ιαν. 2019


 

 

Νέος εμπαιγμός για τα περήφανα γηρατειά!

1.Πανηγύριζαν ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του, με προεξάρχουσα την υπουργό Εργασίας, αλλά και τον υφυπουργό της, ότι δήθεν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε την οριστική ακύρωση του μέτρου τής περικοπής τής αρνητικής προσωπικής διαφοράς (ΑΠΔ) που η ίδια είχε ψηφίσει τέσσερις (4) φορές (νόμοι 4387/2016, 4472/2017, 4475/2017 και 4549/2018).

Στην ίδια ακριβώς παραπλανητική γραμμή και τα φίλια προς την κυβέρνηση ΜΜΕ που, είτε από άγνοια είτε εσκεμμένα, προωθούσαν την ίδια ψευδή πληροφόρηση προς τους συνταξιούχους και την κοινωνία ολόκληρη!

2. Στο ίδιο ακριβώς πνεύμα και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, χωρίς ο ίδιος και οι συνεργάτες του να έχουν μελετήσει την επίμαχη ρύθμιση που προωθείται προς ψήφιση στη Βουλή και δεχόμενος την ψευδή κυβερνητική εκδοχή, έκανε λόγο για συναλλαγή τής κυβέρνησης με τους δανειστές, ότι δηλαδή όντως πέτυχε την ακύρωση της περικοπής των συντάξεων με αντάλλαγμα την προδοσία στο Σκοπιανό!

(more…)

Στον διεθνή πάτο ο κατώτατος μισθός Ελλάδας. Κίνημα για αύξηση τώρα!
Wednesday
02/01/2019
22:42 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr
0

Σχόλιο G-M-R:     “Κίνημα για αύξηση τώρα”!

Με κομματικό συνδικαλισμό, με “τι κι αν είναι Κατοχικός” κομματοκρατικό κοινοβουλευτισμό μας κουνάνε και τον δάκτυλο των υποδείξεων και των επικρίσεων. Ποιοί; Οι μνημονιακοί; Όχι !!, οι “αντιμνημονιακοί”. Γι’ αυτούς, το ΜΑΖΙ, δεν σημαίνει αλληλέγγυο αγώνα και μέτωπο, σημαίνει ΜΟΝΟ ΨΗΦΟΥΣ.

 

 

 

Iskra_gr, 2 Ιαν. 2019


 

Τους χαμηλότερους κατώτατους μισθούς παγκοσμίως παρέχει η Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία του γερμανικού ινστιτούτου Wirtschafts-und Sozialwissenschaftliches Institut (WSI), που επικαλείται το World Economic Forum (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) σε άρθρο του με τίτλο «These countries have the highest minimum wages».

Όπως αναφέρει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το ωρομίσθιο στην Αυστραλία, η οποία βρίσκεται στην κορυφή, ισοδυναμεί με 9,47 ευρώ αγοραστικής δύναμης, όντας εξαπλάσιο της Ρωσίας που αξίζει μόλις 1,64 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, η Ελλάδα (με 4 ευρώ ωρομίσθιο), η Βραζιλία (με λιγότερα από 2 ευρώ) και η Αργεντινή (4,1 ευρώ) βρίσκονται στις τέσσερις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, μαζί με τη Ρωσία.

(more…)

Από το «εξωτερικό» στη Βουλή η ΛΑ.Ε
Tuesday
25/12/2018
22:07 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr Γιάννης Μπέλτσιος
0

Σχόλιο G-M-R:   Χρονιάρες μέρες, μέρες Ενατένισης του Θείου που γεννήθηκε και θυσιάστηκε ως Άνθρωπος – για τον Άνθρωπο, συνεχίζουν να ονειρεύονται τον “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό με οπαδούς-ψηφοφόρους-απελπισμένους της τάξης του 4, 5, 6 % επί του αριθμού αυτών που θα προσέλθουν στις Κατοχικές Κάλπικες Κάλπες. Το “αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν” (εντολή ομοία τη πρώτη: “να αγαπάς Κύριον τον Θεόν σου με όλη την ύπαρξή σου”), έχει αντικατασταθεί από την συμπλέουσα κυριαρχία των παντός είδους αντι-προσώπων και εκ-προσώπων.

Τα του Μετώπου, Πατριωτικού κλπ, ψεύτικα λόγια εξ αρχής (για τους γνωρίζοντες), ξέφτισαν, μειδίαμα στα χείλη των εγκληματιών σχημάτισαν, πικρή οργή στα πρόσωπα των Αδικημένων. Η Πατρίδα, Βουβή..

 

 

Γιάννης Μπέλτσιος, 25 Δεκ. 2018

 


Η διεθνής εταιρεία δημοσκοπήσεων Poll of Polls που παρατηρεί, διερευνά, επεξεργάζεται και καταγράφει τις δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα και σε.όλες τις χώρες της Ευρώπης, δίνει τα παρακάτω ποσοστά στα ελληνικά κόμματα τον μήνα Δεκέμβριο:

ΝΔ 35%, ΣΥΡΙΖΑ 26%, ΧΑ 8%, ΚΙΝΑΛ 7%. ΚΚΕ 7%, ΛΑ.Ε 3,4%.

Εκτός Βουλής μένουν Ένωση Κεντρώων, ΑΝΕΛ, Ποτάμι με κάτω του 2%.

Φυσικά με κανέναν τρόπο δεν θεωρώ, για ευνόητους λόγους, που η Iskra έχει αναφέρει πολλές φορές, ούτε και αυτήν τη δημοσκοπική καταγραφή αντικειμενική, αλλά όταν η πραγματικότητα βοά, κάποιες από τις δημοσκοπήσεις θα υποχρεωθούν να εμφανίσουν έστω και μερικώς σε ορισμένες πτυχές τους κάποιες αλήθειες.

Γιάννης Μπέλτσιος

 

Πηγή: iskra.gr

 

Λαβρόφ: Ένας πόλεμος μεταξύ Ρωσίας-ΗΠΑ θα ήταν καταστροφή για την ανθρωπότητα
Tuesday
25/12/2018
21:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr
0

Σχόλιο G-M-R: Όταν μιλάει για γεωπολιτικά θέματα ένας τόσο σοβαρός και ισχυρός παράγοντας, πρέπει και να ακούμε και να σκεφτόμαστε και να οργανωνόμαστε.

 

 

 

G-M-R, 25 Δεκ. 2018


 

Ένας πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ θα ήταν καταστροφικός για την ανθρωπότητα διεμήνυσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sputnik.

Με μελανά χρώματα περιέγραψε τις συνέπειες ενός πιθανού πολέμου μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sputnik, o Σεργκέι Λαβρόφ αναφέρθηκε, επίσης, στις εξελίξεις σχετικά με την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Συνθήκη INF για τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων.

Το ζήτημα, προφανώς, καταλήγει στην κατάρρευση της Συνθήκης INF. Διαπραγματεύεστε με τις ΗΠΑ και την ΕΕ σχετικά με τυχόν εγγυήσεις ότι τέτοιοι πύραυλοι δεν θα εμφανιστούν στην Ευρώπη; Οι εταίροι είναι έτοιμοι να δώσουν τέτοιες νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις; Εάν όχι, ποια θα είναι η απάντηση; Ξανά πύραυλοι στην Κούβα;

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η κατάρρευση της Συνθήκης INF μπορεί να βλάψει σοβαρά τη διεθνή ασφάλεια και τη στρατηγική σταθερότητα. Πρέπει να προειδοποιήσουμε: δεν μπορούμε και δε θα αγνοήσουμε την ανάπτυξη νέων αμερικανικών πυραύλων που απειλούν εμάς και τους συμμάχους μας. Δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία ότι διαθέτουμε τα απαραίτητα μέσα για να διασφαλίσουμε τη δική μας ασφάλεια και μπορούμε επίσης να ενισχύσουμε περαιτέρω τις αμυντικές μας δυνατότητες. Ωστόσο, η Ρωσία, όπως και κάθε άλλη λογική χώρα, δεν ενδιαφέρεται για κούρσα εξοπλισμών και νέες «πυραυλικές κρίσεις».

(more…)

Subcomandante Marcos: Τα λόγια του υποδιοικητή Marcos σε ένα κόμικ
Saturday
15/12/2018
19:51 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr
0

 

 

 

Iskra, 12 Δεκ. 2018


 

Το νέο comic album Subcomandante Marcos διατρέχει το λόγο και τις πράξεις των εξεγερμένων Ζαπατίστας της περιοχής Τσιάπας του Μεξικού.

Περιλαμβάνει εικονογραφημένες τις ανακοινώσεις και ομιλίες του subcomandante Marcos των Ζαπατίστας: Οκτώ ανακοινώσεις και ομιλίες του υποδιοικητή Μάρκος που αποτυπώνουν την άλλη όψη των πραγμάτων, την πορεία προς την αξιοπρέπεια και την απελευθέρωση των ανθρώπων και των κοινωνιών.

Όπως υπογραμμίζει σε μια από τις ιστορίες του άλμπουμ ο Μάρκος «Ήταν, άραγε, ένα όνειρο, ο κόσμος αυτός, τόσο διαφορετικός, τόσο μακρινός, τόσο ξένος; Αργότερα έμαθα πως δεν μιλούσαν για έναν κόσμο ασαφή, και άρα απίθανο. Αυτός ο κόσμος ήδη έκανε τα βήματά του. Εσείς δεν τον είδατε, δεν τον βλέπετε;» (από το ανακοινωθέν «Ανάμεσα στο φως και στη σκιά»).

Ο Αργεντίνος Ίαν Ντεμπιάσε (Ian Debiase) σκιτσάρει τα λόγια του εξεγερμένου υποδιοικητή Μάρκος.

Μπορείτε να πάρετε μία πρώτη εικόνα από το album:

συνεχίζοντας την ανάγνωση στο Link εδώ.

Τα γράμματα στα σκίτσα είναι μικρά και δύσκολο να διαβαστούν. Λύση είναι η μεγέθυνση της ιστοσελίδας που γίνεται πατώντας κρατημένο το πλήκτρο Ctrl στο πληκτρολόγιο και γυρνώντας το ροδάκι του ποντικιού.

 

Πηγή: iskra.gr

 

 

 

Απόφαση Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε) στις 2 Δεκέμβρη 2018
Wednesday
05/12/2018
20:16 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr
0

 

Σχόλιο G-M-R:   Πολλά, πάρα πολλά λόγια συναγωνιστές, μία ΜΟΝΟ νύξη για ανάκτηση Εθνικής Κυριαρχίας, καμιά λέξη για την εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας, στο απυρόβλητο οι Ένοχοι της Εσχάτης μνημονιακής Προδοσίας. Και ας υποδεικνύει ο ΟΗΕ λογιστικό έλεγχο του χρέους με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ.

Έκπτωση ευαισθησίας κομματικά καθοδηγούμενη και αντίστοιχη αδιαφορία για την γνώσης του Κώδικα ποινικής δικονομίας και των πιο κομβικών σημείων του Νομικού Πολιτισμού (όσον αφορά την Εσχάτη μνημονιακή Προδοσία και τις ευθύνες των συνενόχων, αστυνομικών, συμβολαιογράφων, δικαστικών, που καταπατούν τον όρκο τους πίστης προς την Πατρίδα), περασμένη και στη συνείδηση των απλών μελών της ΛΑ.Ε.: “ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ” απάντησε σε κουβέντα για την υποστήριξη των μηνύσεων εσχάτης προδοσίας παλαιός ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ συνδικαλιστής. Η δε υπερασπιστική γραμμή της ΛΑ.Ε. έναντι των διώξεων του Κατοχικού Τμήματος Προστασίας του (Κατοχικού) Κράτους και του (Κατοχικού) Πολιτεύματος, άκρως απολογητική διόλου αντεπιθετική, δίνει το στίγμα της υποταγής στον “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό.

Τέλος, η ουσία κρίνεται, πάντα κατά την ΛΑ.Ε. στην διαρκώς εκλογική της ετοιμότητα και στην προσδοκώμενη εκλογική στήριξη. Μια χαρά δημοκρατικές εκλογές (ευρωεκλογές κλπ) βλέπουμε από το 2010 μέχρι σήμερα με την ευγενική συνδρομή των ΚΚΕ-ΛΑ.Ε.-Π.Ε.-Ε.ΠΑ.Μ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ…

 

 

Iskra_gr, 5 Δεκ. 2018


Για την πολιτική, οργανωτική, προγραμματική, κινηματική και εκλογική προετοιμασία και παρέμβαση της ΛΑ.Ε το επόμενο διάστημα

 1.   Διεθνείς εξελίξεις

Ο κόσμος διανύει μια εξαιρετικά ασταθή περίοδο. Το κεφάλαιο και ιδιαίτερα οι πιο επιθετικές μερίδες του χρηματιστικού κεφαλαίου βγαίνουν ενισχυμένες μετά από μια περίοδο σκληρών επιθέσεων στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, πλην όμως αναπαράγονται σε διευρυμένο επίπεδο οι ενεργές αντιφάσεις του νεοφιλελευθέρου καπιταλισμού.

Στις ΗΠΑ η επιθετική πολιτική Τραμπ με τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων και την μείωση των κοινωνικών δαπανών διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες, ενώ ταυτόχρονα η πολιτική των εμπορικών πολέμων κατά της ΕΕ, Καναδά, Μεξικού και κυρίως κατά της Κίνας με το σύνθημα «πρώτα η Αμερική» και των εισροών κεφαλαίων προς τις ΗΠΑ οικοδομεί μια συντηρητική έως ακροδεξιά συμμαχία, δίνοντας τον τόνο για μια ενίσχυση διεθνώς των ακροδεξιών, εθνικιστικών και ρατσιστικών δυνάμεων με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, την Ιταλία, τη Βραζιλία, αλλά και την βίαιη επιστροφή του νεοφιλελευθερισμού σε χώρες, που τα λαϊκά στρώματα είχαν συγκρουστεί μαζί του (π.χ. Αργεντινή).

(more…)

Κρατική αναλγησία και μικρότητα: Έσβησαν ένσημα 20 ετών στη φυλακισμένη καθαρίστρια!
Sunday
25/11/2018
23:41 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr Κομματικοσυνδικαλιστικός Συντεχνιασμός
0

Σχόλιο G-M-R:   …αγνοούν πώς (δηλαδή, με ποιες εγκληματικές και ΟΧΙ πολιτικές ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ) κάποιοι εξοντώνουν την (κάθε) καθαρίστρια, επίσης αγνοούν κάθε: μνημονιακή δόλια παραπλάνηση, εκβιασμό, αντίποινα, καταλήστευση, ψυχική και βιολογική εξόντωση. Αγνοούν την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ. Αγνοούν την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΠΟΙΟΙ; Όλοι όσοι ΔΕΝ

 

Iskra , 25 Νοε. 2018

 

 

«Έχασα τη δουλειά μου αλλά και τα 20 χρόνια που δούλεψα. Είναι σα να μη δούλεψα ποτέ. Με έσβησαν από το μητρώο. Δεν έχω ένσημα. 20 χρόνια σα να μη δούλεψα», σημειώνει.

Συγκλονίζει η 53χρονη καθαρίστρια που φυλακίστηκε για πλαστογραφία και, συγκεκριμένα για πλαστογραφημένο απολυτήριο δημοτικού. Μάλιστα, όπως περιγράφει η ίδια, στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος», εκτός από την ελευθερία της, της στερήθηκαν και… τα ένσημά της! Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, την έσβησαν από τα μητρώα ασφαλισμένων! «Έχασα τη δουλειά μου αλλά και τα 20 χρόνια που δούλεψα. Είναι σα να μη δούλεψα ποτέ. Με έσβησαν από το μητρώο. Δεν έχω ένσημα. 20 χρόνια σα να μη δούλεψα».

Μερικά από τα σημεία της συνέντευξή της:

«Σε χαμόσπιτο έμενα. Τρέχαν νερά από πάνω. Ερχόταν η Πρόνοια και έβλεπε τα παιδιά σε τι κατάσταση ήταν. Δεν ήθελα να βρεθώ σε κατάσταση να μου πάρουν τα παιδιά, να βρεθούν στο ορφανοτροφείο όπως ήμουν κι εγώ. Και έτσι, έκανα αυτό το έγκλημα: Το Ε’ το έκανα ΣΤ’ για μία τάξη…»

«Και δούλεψα. Δούλεψα. Δεν τα έκλεψα. Όλα αυτά τα κατέθεσα στο δικαστήριο… Δε μου μιλούσαν, απλώς με κοιτούσαν. Εγώ έκλαιγα, τους ζητούσα συγνώμη. Να πληρώσω για αυτό που έκανα. Όχι αυτή την ποινή όμως… Στο πρώτο δικαστήριο που είχαν “ρίξει” 15 (χρόνια)…».

 

Πηγή: iskra.gr

 

 

 

123..