ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

“Αποζημιώσεις” στους πληγέντες αλλά τσιμουδιά για πολιτικές και ποινικές ευθύνες
Tuesday
21/11/2017
12:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr
0

Iskra, 20/11/2017

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: Η “τσιμουδιά” για τις ποινικές ευθύνες, πολύ περισσότερο για τις μνημονιακές υπαιτιότητες, που σωστά καταγγέλλει η ΛΑ.Ε., παραπέμπει στην ΚΟΙΝΗ υποχρέωση όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων (ΠΡΟΣΩΠΩΝ-ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ-ΚΟΜΜΑΤΩΝ) να “κατεβάσουν στο πεζοδρόμιο” όλες τις συγκαλυπτόμενες από την ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης καταγγελίες και δικογραφίες εσχάτης προδοσίας-σφετερισμού λαϊκής κυριαρχίας και τις συναφείς προς αυτές. Και αυτό γιατί τα εγκλήματα δεν τεκμηριώνονται με πολιτική συζήτηση. Ανάγοντας τα στην πολιτική, ως πολλάκις ακούμε δια στόματος αντιμνημονιακών δυνάμεων (ΠΡΟΣΩΠΩΝ-ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ-ΚΟΜΜΑΤΩΝ), ουσιαστικά ταυτίζονται με το μνημονιακό στρατόπεδο γιατί πολιτική σημαίνει μπορώ να κάνω το ένα αλλά μπορώ να κάνω και το άλλο, οπότε οι ποινικές ευθύνες για τις οποίες (σωστά) μας μιλά/καταγγέλλει (και έως εκεί) η ΛΑ.Ε, το έγκλημα δηλαδή, πάει περίπατο.

 

Αποζημιώσεις” για να χρυσώσει το χάπι έσπευσε να ανακοινώσει ο Δημ. Τζανακόπουλος,αν και για τους πνιγμένους και εκείνους που καταστράφηκε το σπίτι ή η επιχείρηση καμιά αποζημίωση δεν επαρκεί.

Για το μείζον ζήτημα, όμως, των πολιτικών και ποινικών ευθυνών της Δούρου, του Σγουρού, του πρωθυπουργού και των προηγούμενων κυβερνήσεων, τσιμουδιά. Κάνει μεγάλο σφάλμα η κυβέρνηση αν πιστεύει ότι πίσω από τις αποζημιώσεις θα κρύψει τις πολιτικές της ευθύνες και κυρίως την απαίτηση για άμεση παραίτηση και στιγματισμού της Ρ. Δούρου αλλά και του Γ. Σγουρού.

Την άμεση αποζημίωση των πληγέντων από τις φονικές πλημμύρες σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο – πέραν των όσων προβλέπει η σχετική νομοθεσία – ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας η κυβέρνηση.

Όλα τα νοικοκυριά που σύμφωνα με την καταγραφή από τους μηχανικούς του υπουργείου Υποδομών έχουν υποστεί ζημιές θα λάβουν επιπλέον έκτακτη ενίσχυση 5.000 ευρώ, ανακοίνωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ για τις επιχειρήσεις το ποσό αυτό θα είναι της τάξης των 8.000 ευρώ.

(more…)

Συγκροτήθηκε ενωτικό ριζοσπαστικό ψηφοδέλτιο στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας
Saturday
11/11/2017
15:19 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr
0

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R:

“Κρίση, απάνθρωπη πολιτική, αλυσίδες Ευρωζώνης,” . Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ.

Επισημαίνουμε επιπρόσθετα, πως ολόκληρο το εποικοδόμημα του καπιταλιστικού συστήματος, έχει επισήμως “μεταφράσει” δικαιϊκά τις παραπάνω εύστοχες συνδικαλιστικές διατυπώσεις και τις έχει αντικαταστήσει δικαιϊκά, με συγκεκριμένες νομικές διατυπώσεις στα πλαίσια πάντα της αδιαπραγμάτευτης δικαιϊκής αρχής, “Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ” (ΟΡΙΖΕΙ και ΠΟΙΝΕΣ) για εγκλήματα κατά πατρίδας-λαού (δόλια παραπλάνηση, αθέτηση όρκου καθήκοντος, σφετερισμός λαϊκής κυριαρχίας, γενοκτονία, εσχάτη προδοσία, κλπ).

Επ’ αυτών και με ΕΜΠΡΑΚΤΗ δικονομική μεθοδολογία οι τεκμηριώσεις της G-M-R, στη διάθεση πάντα του κοινού απελευθερωτικού αγώνα.

 

ISKRA, 10/11/2017

Στις 26 και 27 Νοέμβρη 2017 διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Η θετική εξέλιξη είναι ότι έχει συγκροτηθεί ένα Ενωτικό Ριζοσπαστικό Αριστερό Ψηφοδέλτιο, στο οποίο συμμετέχουν δυνάμεις της Λαϊκής Ενότητας, δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, άλλων οργανώσεων της Ριζοσπαστικής και αντιμνημονιακής αριστεράς και ανένταχτοι αριστεροί και αντιμνημονιακοί αγωνιστές δικηγόροι με θητεία στα κινήματα , στην αυτοδιοίκηση, στις νομικές αντιμνημονιακές πρωτοβουλίες , αλλά και στις λαϊκές κινητοποιήσεις.

Ο τίτλος του ψηφοδελτίου είναι «Εναλλακτική Παρέμβαση- Δικηγορική Ανατροπή – Αριστερό Ενωτικό Ψηφοδέλτιο», χωρίς υποψήφιο Πρόεδρο.

Η εκλογική επιτυχία αυτού του ψηφοδελτίου και η εκπροσώπησή του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών , που είναι ο μεγαλύτερος Επιστημονικός Σύλλογος της Χώρας, θα αναβαθμίσει τη θεσμική εκπροσώπηση των θέσεών και των απόψεών του στα μεγάλα πολιτικά ζητήματα που καθημερινά ανακύπτουν (Ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας, Πλειστηριασμοί, Αποδιάρθρωση των Εργασιακών Σχέσεων, Ασφαλιστικό, Προσφυγικό , Αντιφασιστικό μέτωπο κ.λπ).

(more…)

Η αυτοκτονία του εμποράκου: Απαγχονισμένος λόγω χρεών καταστηματάρχης στη Σύμη! Τα μνημόνια δολοφονούν!
Friday
03/11/2017
11:48 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr
2

 

ISKRA, 3/11/2017

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: Αυτό που δολοφονεί, ΠΛΕΟΝ, είναι ο αντιμνημονιακός αλληλοσπαραγμός, στα πλαίσια του εγγενώς ιδιοτελούς διαγκωνισμού στον στίβο του αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού.

 

Ένας 60χρονος επιχειρηματίας και πατέρας δύο παιδιών από τη Σύμη βρέθηκε απαγχονισμένος στο μαγαζί που διατηρούσε και όπως όλα δείχνουν τα χρέη ήταν πολλά για να αντέξει!

Τον αυτόχειρα επιχειρηματία βρήκαν κρεμασμένο σήμερα το πρωί φίλοι του οδηγοί ταξί που κάθε πρωί τα τελευταία χρόνια έπιναν τον καφέ τους μαζί του, πριν ξεκινήσουν τη βάρδια τους.

«Γνωρίζαμε ότι είχε χρέη με το μαγαζί και προσπαθούσε να τα ρυθμίσει αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει. Κοιμόταν μέσα στην καφετέρια κάποιες φορές και μας άφηνε την πόρτα ανοιχτή για να πηγαίνουμε να τον ξυπνάμε το πρωί για να μας φτιάξει καφέ. Σήμερα το πρωί είδα ότι δεν ήταν ανοιχτή η καφετέρια όπως άλλες φορές, πήγα άνοιξα την πόρτα και τον είδα κρεμασμένο πάνω από το μπαρ του καταστήματος. Φαινόταν ο Δημήτρης ότι δεν ήταν καλά το τελευταίο καιρό, τον έπνιγαν τα χρέη. Δυστυχώς αφήνει πίσω του και δύο νέα παιδιά, τα οποία τα μεγάλωσε μόνος του γιατί έμεινε πολύ νέος χήρος. Δυστυχώς τον χτύπησε πολύ άσχημα η μοίρα» αναφέρει σε ιστοσελίδα πολύ καλός φίλος του άτυχου επιχειρηματία.

(more…)

Επιστολή βόμβα 3 μελών του Δ.Σ Συμβολαιογράφων Αθηνών-Πειραιώς για “βρώμικες” μεθοδεύσεις του Προέδρου Γ. Ρούσκα
Thursday
07/09/2017
11:49 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr
0

plistiriasmoi

Αναρτημένο από Iskra.gr,    6 Σεπ. 2017

Με επιστολή βόμβα 3 μέλη του Δ.Σ Συμβολαιογράφων Αθηνών-Πειραιώς αντιδρούν στις βρώμικες” μεθοδεύσεις του Προέδρου Γ. Ρούσκα

Με επιστολή βόμβα τρία μέλη του Δ.Σ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιά, Αιγαίου και Δωδεκανήσων (Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ), κ.κ Κωνσταντίνου Βλαχάκη, Ευαγγελίας ΧριστοπούλουΣταμέλου και Ελένης Τσερτσιγιάννη, τινάζουν στον αέρα τις βρώμικες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του Προέδρου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιά, Αιγαίου και Δωδεκανήσων (Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ) και της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδας (Σ.Ε.Σ.Σ.Ε) Γιώργου Ρούσκα.

Συμβολαιογραφικοί κύκλοι τονίζουν στην Iskra ότι ο Γ. Ρούσκας κινείται ως να είναι όργανο των δανειστών, των τραπεζών και του Κοντονή, εκθέτει σοβαρότατα τους συμβολαιογράφους στην κοινή γνώμη, ενώ οι αποφάσεις του και οι μεθοδεύσεις του πραγματοποιούνται ερήμην της βάσης των απλών συμβολαιογράφων.

Οι ίδιοι κύκλοι εξέφραζαν την απορία τους, γιατί να αναλαμβάνουν οι Συμβολαιογραφικοί Σύλλογοι την αγορά και διαχείριση της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για να φέρουν σε πέρας ένα σχέδιο πραγματικής λεηλασίας των σπιτιών, της λαϊκής περιουσίας και των περιουσιακών στοιχείων μικρομεσαίων επιχειρηματιών, που θα αφορά, σχεδόν, τη μισή ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Ένας τέτοιος ρόλος των συμβολαιογράφων, πέραν του ότι είναι ηθικά απαράδεκτος, θα τους φέρει σε αντίθεση με την ελληνική κοινωνία και θα τους καταστήσει μισητά, σχεδόν, πρόσωπα.

Αυτήν την ώρα έχει αρχίσει ένα κύμα αντιδράσεων των απλών συμβολαιογράφων, οι οποίοι δεν θέλουν να αναλάβουν ευθύνες για αποφάσεις της τρόικας, των μνημονιακών κυβερνήσεων και των τραπεζών με τις γνωστές απαράδεκτες βλέψεις και επιδιώξεις.

Γιώτα Μπερτσά

Ολόκληρη η επιστολή των τριών μελών του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιά, Αιγαίου και Δωδεκανήσων (Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ) έχει ως εξής:

«ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ.

Αθήνα

Προς τον Πρόεδρο της ΣΕΣΣΕ και ΣΣΕΑΠΑΔ

Αναρτήθηκε χθες το βράδυ (27/8) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το από 21-8-2017 δελτίο τύπου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κέρκυρας σχετικά με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Επειδή από το περιεχόμενο του δελτίου τύπου, πέραν των σοβαρότατων καταγγελιών για την όλη μεθόδευση, προκύπτουν:

η βεβαιότητα περί υπογραφής της οριστικής σύμβασης ανάθεσης του λογισμικού των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στη εταιρεία Newsphone μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2017 με την αποκλειστική χρηματοδότησή του από τον Σύλλογό μας (!!!),με «εξουσιοδότηση», που υποτίθεται ότι σας έχει δοθεί από το ΔΣ του ΣΣΕΑΠΑΔ

και η έντονη διαφωνία της Συντονιστικής Επιτροπής με τις ενέργειές σας .

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

* Να απέχετε από οποιαδήποτε ενέργεια υπογραφής της σύμβασης αυτής καθώς και από οποιαδήποτε συνάντηση με το καθ’ ύλη αρμόδιο Υπουργό .

* Να προβείτε σε άμεση σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου μας και αντίστοιχη των μελών των ΔΣ των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων, για τον ορισμό της θέσης της Ελληνικής Συμβολαιογραφίας, στο μείζον αυτό ζήτημα αλλά και τις υπόλοιπες ζωτικές για τον κλάδο εξελίξεις .

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Κωνσταντίνος Δ. Βλαχάκης

Ευαγγελία Χριστοπούλου Σταμέλου

Ελένη Τσερτσιγιάννη

ΠΗΓΗ

 

«Τρέχει» δικαστική διερεύνηση μήνυσης ΛΑ.Ε για μέγα σκάνδαλο τρίτης ανακεφαλαιοποίησης
Saturday
26/08/2017
23:55 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr
0

Άρειος-Πάγος

Βόμβα! Πανικός σε κυβέρνηση και τραπεζίτες: «Τρέχει» η δικαστική διερεύνηση της μήνυσης της ΛΑ.Ε για το μέγα σκάνδαλο της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης,                   —-                  26 Αυγ. 2017

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R

Σχετικά, ΔΕΝ θα προβούμε σε δικό μας σχόλιο. Αντ’ αυτού θα παρουσιάσουμε χαρακτηρισμούς και σχόλια του Κου Λαπαβίτσα για το μέγα θέμα της 3ης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Με άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα, Δευτέρα (30/11/2015) στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας Κώστας Λαπαβίτσαςχαρακτηρίζει «οικονομικό έγκλημα» την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που αποφάσισε η κυβέρνηση.

Στο κείμενο που τιτλοφορείται «Η ευθύνη στις τράπεζες» ο Κ. Λαπαβίτσας κάνει λόγο για «έγκλημα, το οποίο συντελέστηκε με τέτοια ανικανότητα και κυνισμό που έχει αφήσει άναυδους ακόμη και αυτούς που περίμεναν τα χειρότερα».

 

Αναλυτικά, το άρθρο του Κ. Λαπαβίτσα έχει ως εξής:

«Η ευθύνη για τις τράπεζες

Η νέα ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών είναι οικονομικό έγκλημα, το οποίο συντελέστηκε με τέτοια ανικανότητα και κυνισμό που έχει αφήσει άναυδους ακόμη και αυτούς που περίμεναν τα χειρότερα. Αν έχει απομείνει ίχνος λογικής στη χώρα, θα πρέπει να υπάρξει απόδοση ευθυνών σε όσους χειρίστηκαν την υπόθεση.

Η ανακεφαλαιοποίηση βασίστηκε σε πρόσφατη μελέτη της ΕΚΤ η οποία εκτίμησε ότι οι τράπεζες χρειάζονται επιπλέον 14,4 δις για να αντιμετωπίσουν το υποθετικό «κακό σενάριο» οικονομικών εξελίξεων για το 2015-17. Συγκεκριμένα, η Πειραιώς χρειάζεται 4,9 δις, η Εθνική 4,6 δις, η Alpha 2,7 δις και η Eurobank 2,1 δις. Στη χειρότερη θέση βρίσκεται η Πειραιώς, με την Εθνική απο κοντά. Ο λόγος είναι η τεράστια συσσώρευση προβληματικών δανείων, τα οποία έχουν ήδη δημιουργήσει μεγάλες «τρύπες» στους ισολογισμούς τους.

Το σχέδιο ήταν να εξασφαλίσουν οι τράπεζες ιδιωτικά κεφάλαια ύψους τουλάχιστον 4,4 δις. Το υπόλοιπο, μέχρι και 10 δις, θα συμπληρωνόταν από το ΤΧΣ με τα νέα δάνεια του τρίτου μνημονίου. Οι τράπεζες δήλωσαν ότι θα έβρισκαν τα ιδιωτικά κεφάλαια κυρίως με ανταλλαγή ομολογιακών τίτλων και έκδοση νέων μετοχών. Η Εθνική ανακοίνωσε επίσης την πώληση της τουρκικής θυγατρικής της, Finansbank, δηλαδή του πιο κερδοφόρου κομματιού της. Με το σχέδιο αυτό θα διασφαλιζόταν ο «ιδιωτικός» χαρακτήρας των τραπεζών και θα περιοριζόταν ο νέος δανεισμός από το κράτος.

Αυτοί ήταν οι υπολογισμοί των εγκεφάλων της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών. Το αποτέλεσμα αποδείχθηκε πέραν κάθε φαντασίας, για δύο λόγους:

Ο πρώτος είναι ότι οι πιθανοί μεγάλοι αγοραστές των νέων μετοχών δεν θα ήταν Έλληνες, δεδομένου ότι οι κεφαλαιακοί έλεγχοι που επιβλήθηκαν το καλοκαίρι το απέκλειαν πρακτικά. Άρα ενδιαφέρον θα υπήρχε μόνο από διάφορα ξένα επενδυτικά ταμεία, όπως Brookfield, Fairfax, Wellington, Highfields, κοκ. Δηλαδή από τους μεγάλους κερδοσκόπους των διεθνών αγορών που στοχεύουν αποκλειστικά στο βραχυπρόθεσμο κέρδος.

Ο δεύτερος είναι ότι η κυβέρνηση βιαζόταν να ολοκληρώσει την ανακεφαλαιοποίηση πριν το τέλος του 2015. Το τρίτο μνημόνιο έχει ως προαπαιτούμενο – που ήδη ψήφισε η προηγούμενη Βουλή – την αποδοχή σχετικής οδηγίας της ΕΕ, η οποία επιτρέπει το «κούρεμα» των καταθέσεων σε περίπτωση ανακεφαλαιοποίησης. Η οδηγία τίθεται σε ισχύ από 1/1/2016. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που φυσικά υπέγραψε το νέο μνημόνιο, ήθελε πάση θυσία να αποφύγει το ενδεχόμενο αυτό λόγω των πολύ αρνητικών πολιτικών του επιπτώσεων.

(more…)

Άντρο συνωμοσίας το Χίλτον
Tuesday
28/02/2017
23:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr
0

hilton_2015_8_1

 

Ανεπιθύμητοι οι “θεσμοί” στη χώρα. Άντρο συνωμοσίας το Χίλτον. Πολιτικές και ποινικές ευθύνες για το τέταρτο μνημόνιο

Από Iskra – 28/02/2017

Συνέντευξη του Παν. Λαφαζάνη στην Iskra για την επιστροφή των θεσμών και τις προοπτικές της χώρας.

Ερωτ: Σήμερα ξεκινάνε οι συζητήσεις των θεσμών στο Χίλτον με την ελληνική κυβέρνηση, πράγμα που κρίνεται σχεδόν από όλα τα κόμματα ως θετική εξέλιξη για την Ελλάδα. Πως κρίνετε το γεγονός;

Απαντ: Θεωρώ ότι η σημερινή μέρα είναι αποφράδα μέρα για τη χώρα.

Είτε ως “τρόϊκα” παλιότερα είτε ως λεγόμενοι “θεσμοί” σήμερα η παρουσία τους στην Ελλάδα συνιστά αντιδημοκρατική εκτροπή και ένα δείγμα απροκάλυπτης νεοαποικιοκρατίας.

Ποτέ ο ελληνικός λαός δεν ρωτήθηκε και ποτέ δεν ενέκρινε τον ρόλο που παίζουν στην χώρα μας οι υπάλληλοι της ΕΕ, της ΕΚΤ, του ΔΝΤ και τώρα του ESM, είτε ως τρόϊκα παλιότερα και τώρα κατ’ ευφημισμόν ως “θεσμοί”.

Η ίδια η συγκρότηση αυτών των υπαλληλικών δυνάμεων και τα μέτρα που επιβάλλουν, συνιστά εκτροπή και από αυτό το γενικώς απαράδεκτο Κοινοτικό δίκαιο, πράγμα που ομολόγησε, χωρίς αιδώ και ο Ζ.Κ. Γιούνκερ, ο οποίος κατά τ’ άλλα είναι ο κατ’ εξοχήν αρμόδιος να διαφυλάσσει τις Κοινοτικές αρχές.

Η ΕΕ, μαζί με την εγχώρια κυρίαρχη πολιτική τάξη στην χώρα, έχουν διαπράξει ένα οιονεί πραξικόπημα στην Ελλάδα, το οποίο συνεχίζεται χωρίς ορατό τέλος.

Η ΕΕ, με τους ξένους υπαλλήλους της και τους εγχώριους πολιτικούς που την υπηρετούν, έχει εγκαθιδρύσει μέχρι τώρα ένα είδος καθεστώτος “εφταετίας” στην χώρα, με κατάλυση κάθε έννοιας λαϊκής κυριαρχίας. Η χώρα κυβερνάται με τον εκβιασμό των πιστώσεων και του ευρώ σε ένα καθεστώς νεοραγιαδισμού.

(more…)