ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η σιωπή της ενοχής και της ντροπής
Tuesday
27/08/2019
21:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΟΥΡΔΙΚΟ Σάββας Καλεντερίδης
0

Σχόλιο GMR : Κρίσιμοι συσχετισμοί:

Διαβάζουμε με προσοχή (ως αεί διδασκόμενοι) το άρθρο και συστήνουμε κάθε αλληλοενημέρωση επί των αναφερόμενων γεγονότων.

Όμως, δεν είναι αρκούντως περίεργο το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, δηλαδή το Γιατί κύριοι δεν δηλώνεται τη συμπαράστασή σας στον διωκόμενο κουρδικό λαό για τους Κούρδους,  απόντος ΚΑΘΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ/ΜΑΧΙΜΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την δεκάχρονη γερμανοχρεοκρατική κατοχή και την σε βάρος λαού και πατρίδας γενοκτονία σε εξέλιξη;

Εκτός αν θεωρήσουμε άνευ σημασίας, πως οι δημοσιολογούντες καλά κάνουν και προβάλλουν εαυτούς, την ώρα που η Πατρίδα και ο Ελληνισμός οδηγούνται σε φυσική και ιδιοσυστασιακή εξόντωση.

 

 

 

Σάββας Καλεντερίδης, 24 Αυγούστου 2019

 

 

Στην Τουρκία τις 31 Μαρτίου 2019 διεξήχθησαν αυτοδιοικητικές εκλογές για την εκλογή δημάρχων, νομαρχιακών και δημοτικών συμβούλων και προέδρων κοινοτήτων.

Το πιο μεγάλο ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στους λεγόμενους μητροπολιτικούς δήμους, οι οποίοι ιδρύθηκαν μετά την ψήφιση του νόμου 5216, τις 10.7.2004. Για να αντιληφθούμε το γιατί έχει μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον η εκλογή δημάρχων σε μητροπολιτικούς δήμους, να σημειώσουμε ότι επειδή ο δήμαρχος ενός τέτοιου δήμου συγκεντρώνει αρμοδιότητες των δήμων που υπάγονται στον μητροπολιτικό, είναι στην ουσία ένας μικρός κυβερνήτης που ασκεί διευρυμένη εξουσία εξουσία σε δήμους που έχουν πληθυσμό τουλάχιστον 750 χιλιάδες και φθάνουν μέχρι τα 18 εκατομμύρια, όπως είναι η Κωνσταντινούπολη.

Το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας αλλά και της ελληνικής κοινής γνώμης στις εκλογές της 31 Μαρτίου 2019 επικεντρώθηκε στην περίπτωση του Ιμάμογλου, στην Κωνσταντινούπολη, την εκλογή του οποίου ακύρωσε η Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή, για να ακολουθήσει η επανάληψη των εκλογών και η θριαμβευτική νίκη του.

(more…)