ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Θα δικαιώσουμε στις ευρωεκλογές το καθεστώς Μητσοτάκη;
Wednesday
20/03/2024
00:20 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Γιώργος Αϋφαντής Ειδημοσύνη
0

Σχόλιο GMR:  Μετά και την (εδώ–Διακήρυξη της Επιτροπής για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο) διερευνητική μας προσπάθεια είχαμε καταλήξει πως εκείνο το σχόλιο μας ούτε άδικο επρόκειτο να ήταν ούτε θα απείχε της πραγματικότητας, ήταν δε πλέον θέμα χρόνου να δούμε και τις απτές αποδείξεις.

 Με τούτη την ανάρτηση δεν μπορούμε παρά να αναφωνήσουμε, Ελλάς Ελλήνων υπερφίαλων !! :

Ας πάρουμε οι ίδιοι στα χέρια μας τις τύχες μας, ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας

Οι ποιοί ίδιοι, με ποιές δεδηλωμένες αλλά και επιβεβαιωμένες στην πράξη (πχ Αλληλεγγύη, λέμε τώρα…) ως τώρα Αρχές, με ποιό δεδηλωμένο επιχειρησιακό σχέδιο, δηλαδή με ποιά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν και με ποιόν τρόπο προτείνεται να αντιμετωπιστεί το καθένα ξεχωριστά αλλά και όλα μαζί;;;

Μα φυσικά, η ΕΠ.Ε.Κ.Κ είναι οι “ας πάρουμε οι ίδιοι…“!!!

Κάποια απορία;

Υστερόγραφο:   ο συγγραφέας του άρθρου ούτε που απάντησε στην παρακάτω σχετική επιστολή που του διαβιβάσαμε μέσω κοινού γνωστού (δεδομένου πως ο ίδιος δεν δέχεται απ’ ευθείας επικοινωνία “μ’ όποιον κι όποιον”):…

_.

 

 

 

 

Γιώργ. Αϋφαντής, 19 Μαρτίου 2024

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Ως προς την Ελλάδα, το καθοριστικό διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών έγκειται στο ενδεχόμενο να επικυρωθεί και πάλι εκλογικά η ραγδαία διαδικασία  επιβολής καθεστώτος στην χώρα. Όσοι στις προηγούμενες εκλογές επιλέξαμε να μην συνταχθούμε με την προελαύνουσα οικογενειακή διακυβέρνηση ούτε με τους “αντιπολιτευόμενους” συνεταίρους της, σήμερα αισθανόμαστε καταθλιπτικό το βάρος του 41% στην καθημερινή λειτουργία του δημόσιου βίου, στις ίδιες μας τις ζωές!

Για παράδειγμα, σύμφωνα με την δικανική πεποίθηση της αρμόδιας εισαγγελικής λειτουργού, ο –κατά δημοσιεύματα– κομματάρχης της οικογένειας στον Κολωνό δεν βίασε το 12χρονο κορίτσι ούτε ακριβώς το εξέδιδε! Είχε, πολύ απλά, σεξουαλικές επαφές με το παιδί! Και  μόνον διευκόλυνε αλλότρια ακολασία, καθώς το συνόδευε για λόγους ασφαλείας (του εμπορεύματος!) στα ραντεβού, που ο ίδιος έκλεινε! Κρίνει ακόμη η εισαγγελεύς πως δεν αποδείχθηκε (με προσημειωμένα χαρτονομίσματα;) ότι ο Μίχος εισέπραττε την πληρωμή των πελατών! Ούτε καν αποδείχθηκε ότι αυτός  ήταν ο τελικός αποδέκτης  της πληρωμής! Μ’ αυτή λοιπόν την δεινή –ανεξάρτητη και αδέκαστη– “χειρουργική” ο κομματάρχης (και μαζί του ένα ολάκερο πολιτικό πλέγμα) απαλλάσσεται από τον βιασμό και την μαστροπεία ανήλικης. Κατηγορίες που θα μπορούσαν να στείλουν τον Μίχο για 10 πραγματικά χρόνια στα κάγκελα και ίσως  φρεσκάριζαν την μνήμη του ως προς το πελατολόγιο.

Για παράδειγμα, στο τρένο των Τεμπών (εκεί που πρακτικά επιβάτης θα μπορούσε να είναι το παιδί οποιουδήποτε, αλλά μόνον θεωρητικά του Πρωθυπουργού ή των Υπουργών του) η ανάκριση μέχρι πρόσφατα αδιαφορούσε για τα αδιάσειστα στοιχεία που κατέθεταν οι εμπειρογνώμονες των οικογενειών των θυμάτων, τεκμηριώνοντας έκρηξη και φωτιά από φορτίο ξυλολίου! Χρειάστηκε να ξεπεράσουν το 1.400.000 οι υπογραφές (για την κατάργηση της ετεροδικίας/ασυλίας των Υπουργών) για να ευαισθητοποιηθεί η εισαγγελία του Αρείου Πάγου και να δώσει εντολή να συμπεριληφθούν στον ανακριτικό φάκελο τα στοιχεία που προσκόμισαν οι συγγενείς των νεκρών.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.