ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Sunday
23/09/2018
20:14 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Νίκ. Στεφανής
0

 

Νικ. Στεφανής, 23 Σεπ. 2018

Από την κοινότητα Στανου σας ενημερώνω 

Η επίσημη ανακοίνωση επαπηλουμενεις κατάρρευσης του Ορ.Νοτ.Παιδιου 

https://bit.ly/2puzL7V

 ακόλουθη  σε συνέχεια η Ενεργειακή πείνα με απρόβλεπτες συνέπειες και αποτελέσματα που δύσκολο είναι να φανταστούμε .Συνεπεια αυτού θα είναι η δημιουργεία ΧΑΟΣ που θα ακολουθήσει η ” με πρωταγωνιστηκο  συμμετοχή και  ρόλο  τον “φυλοξενουμενων” βίαια στην χώρα Εισβολείς!! η ” νύχτα του Βαρθολομαίου”. Καταγγελω από αυτό το βήμα τους πρωτεργάτες και υπευθύνους το τι θα συμβεί τον Πρωθυπουργο Α.Τσιππρα ,τον πρεσβευτή και πρωτεργάτη της Αμερικής Παιατ και όλοι την γνωστή και αλλαζονικοι παρακρατική συμμορία που  ξεζούμισε τον λαό μας  .Εύχομαι γρήγορη ανάταση και ηρεμία  η κατάσταση είναι σχεδόν δίχως επιστροφή .Όλα εξάπτονται κι πάλι από τον καταπιεσμένο μας λαό .Ένα ΝΈΟ ΕΑΜ !!!!

Ανοιχτή Επιστολή,Αμπελάκια Εβρου Ν.Δ.Στεφανης
Sunday
23/09/2018
13:39 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Νίκ. Στεφανής
0

 

Ν. Στεφανής, 21 Σεπ. 2018

Προς

ΜΜΕ ,ΚΟΜΜΑΤΑ «Ελληνικής Βουλής» ,Επιτροπή Αναφορών Ε.Ε, Αντιπροσωπία ΟΗΕ στην Αθήνα και κάθε ενδιαφερόμενο ελεύθερο Ελληνα πολίτη

Καταγγέλω την χθεσινή απρόκαληπτη και αψυχολόγητη παρέμβαση- παρακολούθηση απο πλευράς ιδιοκτήτη και διαχειριστών της προσωπικής σελίδας globek stefanis στοfacebook.com με την επιστολή τους και τον διοικητή της ΕΥΠ Ρουμπατη και Πρωθυπουργό Α.Τσιπρα

(more…)

Sunday
23/09/2018
13:35 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Νίκ. Στεφανής
0

Ν. Στεφανής, 23 Σεπ. 2018

 

 

Sunday
23/09/2018
13:31 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Νίκ. Στεφανής
0

Ν. Στεφανής, 23 Σεπ. 2018

Παρέμβαση -Υπόμνημα μου στο συνεδρείο με θέμα “Λιγνίτη” που διεξάγεται 24-26.9 στο ΑΠΘ με την ΔΕΗ

Περσι 10,6.2017 εκδηλώθηκε τεράστια κατολίσθηση στο Ορυχείο Αμυνταίου Η ζημίες ήταν τεράστιες και ανηπολογηστές .Η ΔΕΗ συνέστησε επιστημονική επιτροπή που επεξεργάστηκε ένα Πορισμα ,Το ιδίο έκανε από πλευράς κυβερνήσεις και το αρμόδιο ΤΠΑΝ .Πέρασε ενας χρόνος και δυστυχως για την επιστημονική κοινότητα όπως και για ολους τους ενδιαφερομένους τα πορίσματα έμειναν βαθιά στο Σκοτάδι . Πρόκειται σήμερα η ΔΕΗ να μας το παρουσίαση η πάλη θα κανει τον αλαζόνα .Ευχαριστώ

Τα αρχαία μνημεία στο υπερταμείο: Έχουμε εκχωρήσει τον εθνικό μας πλούτο
Saturday
22/09/2018
21:48 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κείμενα Γνώμης Μίκης Θεοδωράκης
0

 

Μίκης Θεοδωράκης, 21 Σεπ 2018

 

 

«Η χώρα μας υποχρεώθηκε να υπογράψει την εκχώρηση της εθνικής μας αυτοτέλειας και του εθνικού μας πλούτου, πράγμα που δεν συνέβη με τις υπόλοιπες χώρες που έχουν αντιμετωπίσει Μνημόνια».

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης υπενθυμίζει ότι πριν από μερικά χρόνια είχε προειδοποιήσει για «επερχόμενη εκποίηση του πολιτιστικού μας πλούτου καταλήγοντας ότι κινδυνεύει να παραχωρηθεί ακόμα και η Ακρόπολη».

(more…)

Στο συνημμένο link ….Ν.Δ.Στεφανης
Sunday
16/09/2018
23:47 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Νίκ. Στεφανής
0

Ν. Στεφανής, 16 Σεπ. 2018

θα έπρεπε να υπάρχουν και να αναρτηθούν για ενημέρωση  μας (κάτοχοι μετοχών ) οι  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ(σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 2 του ν. 3556/2007) 

https://bit.ly/2DoCJou

τα ποσά που παίρνουν οι διορισμένοι με αυστηρά πάντα κομματικά και παρακρατικά κριτήρια  αστέρες στην ΔΕΗ .

Όμως όπως εύκολα διαπιστώνεται η σελίδα 4 αναφέρεται φαρδιά πλατιά 

«Αυτή η σελίδα έχει μείνει σκόπιμα κενή» !!!!!

Μην ρωτώ σαν παιδί Γιατί?

Η μακάβρια δήλωση του Τσίπρα
Thursday
13/09/2018
02:06 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κείμενα Γνώμης G-M-R
0

Σχόλιο G-M-R: Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΔΑΗΣ – ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ – ΧΑΧΑΝΙΖΟΝΤΑΣ)

 

 

 

G-M-R, 119-2018

 

Και ο πλέον πωρωμένος κτηνάνθρωπος δεν θα αποτολμούσε τέτοια δήλωση σαν και αυτή που έκανε ο Τσίπρας για τα «περήφανα γηρατειά»…

Αντιγράφει ο άμοιρος τον Ανδρέα, αλλά με την ηλιθιότητα του πανικόβλητου που τον δέρνει τον δολοφονεί. Τα «περήφανα γηρατειά» του Ανδρέα τα έριξε στον καιάδα…

Η δήλωση όμως του Τσίπρα δεν αποτυπώνει απλώς το μέγεθος της βλακείας του, αλλά και το μακάβριο της ψυχοσύνθεσής του.

 

Καταγράφει έναν κυνικό και μοχθηρό αριβίστας που πατάει επί πτωμάτων για να διατηρηθεί στην εξουσία…

Ο Τσίπρας αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγμα του ψυχρού δολοφόνου, ένα χαρακτηριστικό δείγμα της κακουργηματικής αναισθησίας του κτηνάνθρωπου φασίστα…

 

Πηγή: koukfamily.blogspot, resaltomag.blogspot

Κωνσταντοπούλου: Αυτόνομα και ανεξάρτητα θα κατέβουμε στις εκλογές
Thursday
13/09/2018
01:51 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κείμενα Γνώμης Ζωή Κωνσταντοπούλου
0

 

Σχόλιο G-M-R: Με τα άλλα κόμματα δεν επιδιώκετε συνεννόηση (έστω και για να αποδειχθεί η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΣΗ). Στους πολίτες ΔΕΝ απαντάτε (τους θέλετε οπαδούς-ψηφοφόρους), αυτό είναι τό ΒΑΣΙΚΟ πρόβλημα με το οποίο φορτώνετε τον λαό ως πολιτευόμενοι.

Ευχαριστούμε για την ωμή ειλικρίνειά σας…

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου, 129-2018

 

«Στις προσεχείς εκλογές θα κατέβουμε αυτόνομα και ανεξάρτητα, χωρίς να κοιτάμε αριστερά ή δεξιά αλλά μπροστά» ξεκαθάρισε η επικεφαλής της “Πλεύσης Ελευθερίας”, Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ανακοίνωσε, παράλληλα, ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα επιδώσουν εξώδικη πρόσκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής, τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης και τον επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας προκειμένου να διεκδικήσουν τις γερμανικές οφειλές μετά την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

«Το εξώδικο συνιστά επίσημη έννομη όχληση για να πράξουν το καθήκον τους» είπε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου προσθέτοντας ότι «ο πρωθυπουργός δεν έθεσε το θέμα σε καμία συνάντηση κορυφής».

(more…)

Ο Νίκος Λυγερός για την Μακεδονία και το νέο Συλλαλητήριο.
Friday
07/09/2018
00:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κείμενα Γνώμης Νίκ. Λυγερός
0

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: Διαβάζουμε το άρθρο του κου Νίκου Λυγερού, ο οποίος σύμφωνα με το βιογραφικό του στο ίντερνετ διαθέτει υψηλότατο IQ.

Διαβάζουμε και τα σχόλια κάτω από το άρθρο.

Νομίζουμε, πώς μας χρειάζονται αναλύσεις υψηλού IQ, αλλά μας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η συναισθηματική νοημοσύνη και μάλιστα η  επικοινωνιακή συναισθηματική νοημοσύνη.

Ο αγαπητός ΘΑΝΟΣ-ΚΟΥΚ, ειναι από τους bloggers που συμβάλλουν σ’ αυτή την κατεύθυνση. Πολυ ενδιαφέρον.

 

 

 

 

Νίκ. Λυγερός (*), 4 Σεπ. 2018

 

 

Νέο Μεγάλο Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά την ιστορία του γι’ αυτό θα δώσει το παρόν στο νέο μεγάλο Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το όνομα της Μακεδονίας. Όλοι τώρα και όχι μόνο οι νέοι Μακεδονομάχοι, κατάλαβαν ότι αυτό το προσύμφωνο είναι απαράδεκτο για την Μακεδονία και όλο τον Ελληνισμό. Και δεν μπορούμε ν’ αφήσουμε μερικά άτομα να εκμεταλλεύονται την εξουσία για να περάσουν σταλινικές ιδέες στην περιοχή χωρίς να σέβονται τους λαούς και την ιστορία τους. Όλες οι δικαιολογίες του Πρωθυπουργού και του ΥπΕξ ειδικά, ξέρουμε ότι δεν στέκουν και ότι προσπαθούν μάταια να καλύψουν το βάρβαρο ιδεολογικό υπόβαθρο. Και δεν είναι θέμα αριστεράς. Κι ο Καμύ αριστερός ήταν. Αυτό ποτέ δεν τον εμπόδισε να προστατεύσει τους λαούς. Άλλο αριστερά κι άλλο σταλινισμός.

Το όνομα της Μακεδονίας δεν αφορά την αριστερά ή τη δεξιά αλλά τον ίδιο τον Ελληνισμό. Ο σεβασμός προς την ιστορία δεν έχει κόμματα. Γι’ αυτό τον λόγο στη Θεσσαλονίκη είναι οι Έλληνες που θα βρίσκονται στο Συλλαλητήριο και όχι τα κόμματα. Διότι τόσους μήνες τα κόμματα περίμεναν να δουν αν η αντίδραση του ελληνικού λαού θα γινόταν αντίσταση για ν’ ακολουθήσουν. Αυτό έγινε. Η αντίσταση του Έθνους είναι που μας οδηγεί στη Θεσσαλονίκη για να φανεί η αλήθεια που δεν ξεχνά την ιστορία.

 

Ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί αλλά Έλληνες

Όσοι προσπαθούν να διχάσουν τον ελληνικό λαό με συνθήματα της δεξιάς και της αριστεράς όχι μόνο δεν βοηθούν τον αγώνα για την Μακεδονία αλλά στην ουσία τον υποσκάπτουν με τον δικό τους τρόπο. Για το όνομα της Μακεδονίας πρέπει να είμαστε ενωμένοι γιατί είναι το μόνο που μετρά στο εξωτερικό. Διότι εκεί κανείς δεν αναρωτιέται τι θέλουν οι αριστεροί ή οι δεξιοί αλλά τι θέλει ο ελληνικός λαός διότι μόνο αυτός εκπροσωπεί την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν οι Έλληνες που δεν ξεχνούν το παρελθόν, γιατί προστατεύουν το μέλλον.

Τα κόμματα έχουν το νόημά τους εντός Ελλάδας διότι είμαστε σε πλαίσιο δημοκρατίας, αλλά πρέπει να είναι ενωμένα όταν το θέμα είναι εθνικό και αφορά όλο τον Ελληνισμό. Δεν μπορούμε ν’ αφήσουμε να περάσει το προσύμφωνο, αφού είναι μία πράξη βαρβαρότητας, ένα έγκλημα ειρήνης κατά της ιστορίας. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το παρελθόν και να δημιουργήσουμε ένα τεχνητό μέλλον που να έχει ως μοναδικό υπόβαθρο την ιδεολογία, ειδικά όταν αυτή δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και συνεχίζει να λέει πράγματα που κάθε φορά που εφαρμόστηκαν σε μια περιοχή του κόσμου, είχαμε εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονίες.

 

Η Μακεδονία δεν είναι εκλογική αναμέτρηση

Δεν μπορούμε ν’ αφήσουμε να λέει κάθε άσχετος ότι το θέμα της Μακεδονίας είναι εκλογική αναμέτρηση. Είναι θέμα σεβασμού προς την ιστορία και πάλη ενάντια στη βαρβαρότητα. Αλλιώς θα έπρεπε να λέμε ότι ο Σολτζενίτσιν αντιστάθηκε γράφοντας το αρχιπέλαγος του γκουλάγκ για να πάει για εκλογές. Όλοι όσοι παλεύουν για τη Μακεδονία ασχολούνται με την πατρίδα, την ιστορία και τον Ελληνισμό. Αδιαφορούν παντελώς αν άλλοι δεν μπορούν να βγουν από το κομματικό τους πλαίσιο. Η ιστορία της Ελλάδας δεν γράφεται με κομματικές προσεγγίσεις αλλά με εθνικές. Το όνομα της Μακεδονίας δεν είναι μόνο γεωγραφία αλλά ιστορία και πολιτισμός. Και ο καθένας με τον προσωπικό του αγώνα συμβάλλει στην αντίσταση στη λήθη που θέλει η βαρβαρότητα για να χτυπήσει την Ανθρωπότητα.

Οι εκλογικές αναμετρήσεις πάντα θα υπάρχουν αφού είμαστε στο πλαίσιο της δημοκρατίας. Έχουμε χρόνια που μας λένε ότι θα πάμε για εκλογές και τι άλλαξε. Δεν μας ενδιαφέρουν αυτές όταν μιλάμε για την ίδια την ιστορία. Οι εκλογές ας ακολουθήσουν την πορεία τους. Εμάς μας ενδιαφέρει να μην περάσει αυτό το απαράδεκτο προσύμφωνο διότι καταπατά τα δικαιώματα μας και μάλιστα σε πολλά σημεία. Γι’ αυτό θα είμαστε ενωμένοι στη Θεσσαλονίκη.

 

(*) – Ο Νίκος Λυγερός είναι καθηγητής Γεωστρατηγικής

ΠΗΓΗ: koukfamily.blogspot

 

 

ΕΝΥΠΕΚΚ: Η πρότασή μας για την Ελλάδα (ΣΧΕΔΙΟ)
Thursday
06/09/2018
22:20 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κείμενα Γνώμης ΕΝΥΠΕΚΚ
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: Επαναδιαπραγμάτευση και αντίσταση εναντίον νέων μέτρων γίνεται όταν ΔΕΝ έχουν μεσολαβήσει ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. Εφ’ όσον έχουν μεσολαβήσει εγκλήματα, διεθνοποιούμε και ταυτόχρονα κατεβάζουμε στο πεζοδρόμιο (με εφαρμογή του άρθρου 120Σ/ Γεώργιος Κασιμάτης * ) την έκθεση-υπόδειξη 7/3/2014 του ΟΗΕ (εδώ) για “λογιστικό έλεγχο του χρέους με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ λογοδοσία των υπαιτίων”. Αν και εφ’ όσον γίνουν ΑΥΤΑ με την υποστήριξη όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων (πράγμα που αυτές δεν φαίνεται να το θέλουν), κάποιοι άλλοι θα αρχίσουν να ενδιαφέρονται για επαναδιαπραγμάτευση χρέους και ποινικών ευθυνών… .

Αν ως ΕΝΥΠΕΚΚ βρίσκετε συζητήσιμη την πρόταση, απαντήστε, δεδομένου ότι διαθέτουμε (ημών και συναγωνιστών) ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ χρήσιμη αγωνιστική-οικονομική/δικαιική/δικονομική-πολιτική “προϋπηρεσία” στο θέμα.

* https://bit.ly/2uv83uP

 

 

ΕΝΥΠΕΚΚ, 3 Σεπ. 2018

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους (ΕΝΥΠΕΚΚ) με Πρόεδρο τον καθηγητή Αλέξη Μητρόπουλο κατέθεσε την “Πρόταση της για την Ελλάδα”

1.   Το καλοκαίρι του 2018 η Ελληνική Δημοκρατία έλαβε την τελευταία δόση τού τρίτου δανείου (του ESM) που ανεβάζει το δημόσιο χρέος στα 343 δις ευρώ (188,6% του ΑΕΠ). Το χρέος προβλέπεται να αυξηθεί περαιτέρω βραχυπρόθεσμα, ενώ, όταν υπεγράφη η πρώτη Δανειακή Σύμβαση, τον Μάιο του 2010, ανερχόταν -με τα αναθεωρημένα μάλιστα στοιχεία- στα 301,062 δις ευρώ (126,74% του ΑΕΠ).

Και με τα τρία Μνημόνια Συνεννόησης για τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις οικονομικής πολιτικής, εφαρμόστηκε –πλην των άλλων- η γενικευμένη ρήτρα εσωτερικής υποτίμησης σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές δαπάνες (σχολεία, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, νοσοκομεία και όλα τα καθιδρύματα του ΕΣΥ, τα φάρμακα, στις δομές και παροχές κοινωνικής μέριμνας), ακίνητα, κινητά και όλα τα άλλα αποτιμητά περιουσιακά στοιχεία. Υπολογίζεται ότι ένα ολόκληρο σημερινό ΑΕΠ, παραπάνω από 180 δις ευρώ, αφαιρέθηκαν βίαια από τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς τού ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και τα νοικοκυριά, κατά τη μνημονιακή περίοδο 2010-2018.

(more…)

123