ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΑ
Tuesday
02/07/2024
12:18 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Εθνικό Νόμισμα Εξωτερική Πολιτική ΝΑΤΟ
0

_.

 

 

 

 

G-M-R, 2 Ιουλίου 2024

 

 

 

 

Το παρακάτω απόσπασμα (εκ του πρώτου των πιο κάτω συνδέσμων) αφιερώνεται κριτικά, αλλά με όλη την ειλικρινή διαπροσωπική αγάπη μας, σε δύο φίλους οικονομολόγους που θεωρούν την υπόθεση της εφαρμογής του εθνικού νομίσματος μη σχετιζόμενη, με την κατά τη γνώμη τους αναγκαία εξάρτηση από το ΝΑΤΟ.

Αφιερώνεται επίσης κριτικά, σε όλους τους διανοούμενους και επιστήμονες, ιδιαίτερα τους “πατριώτες”, που προσπερνούν αδιάφορα, ενίοτε ειρωνικά (ναι καλά=δύο καταφάσεις που ως παγκόσμια πρωτοτυπία συνιστούν ειρωνική άρνηση), ως και επικριτικά, την παρούσα https://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/ .

Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξήραν την Ελλάδα για την έγκαιρη ολοκλήρωση των πληρωμών των δανείων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και την επιτυχή έξοδο από το πλαίσιο ενισχυμένης οικονομικής εποπτείας της ΕΕ,…

 

Κοινό Ανακοινωθέν του Τέταρτου Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας-ΗΠΑ (21 Φεβρουαρίου, 2023)

Κοινό Ανακοινωθέν Στρατηγικού Διαλόγου ΗΠΑ – Ελλάδας (09.02.2024)

——————————–

Στον Στρατηγικό διάλογο της 09.02.2024 συναντούμε και το “στρατηγικής σημασίας” κείμενο-παραίνεση-οδηγία “Οι Ηνωμένες Πολιτείες χαιρέτισαν τις δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού, κ. Μητσοτάκη, για τη νομοθέτηση της ισότητας στον γάμο και τη συνέχιση της εφαρμογής του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την επέκταση της προστασίας των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.