ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Χαμός on air με Λαφαζάνη-Μπογδάνο για τους «πουλημένους» στην Αριστερά
Wednesday
17/10/2018
22:47 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R:   Όταν ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να εμφανίζεσαι στην tv, έτσι… χωρίς ΣΚΟΠΟ (πχ μέσω της tv να γίνεις πιστευτός πως θέλεις αντιστασιακό-απελευθερωτικό μέτωπο), ακόμα και μαζί με τον ΚΑΘΟΛΟΥ κύριο Μπογδάνο (προκλητικότατα θρασύ αλλά όχι και ανίκανο να ζυγίζει καταστάσεις μνημονιακό δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, νυν πολιτευόμενο), αντί να αφιερώσεις τον πολύτιμο χρόνο σου για αντιστασιακές-απελευθερωτικές συνέργειες, είναι φυσικό να τα βρίσκεις σκούρα και να το βάζεις στα πόδια.

 

 

G-M-R , 17 Οκτ. 2018

 

Ένταση που οδήγησε στην αποχώρηση από το πάνελ του Παναγιώτη Λαφαζάνη σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της εκπομπής Brainstorming του Action 24 όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε λόγο για «πουλημένους» στην αριστερά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε την τοποθέτηση ότι «η αριστερά πεθαίνει γιατί τη σκοτώνει ο Αλέξης Τσιπρας. Δεν θα υπάρξει μέτωπο στην Αριστερά γιατί ένας χώρος που έχει τίμια ιδεολογικά χαρακτηριστικά συναποτελείται από εγωιστές, αυτοαναφορικούς και πουλημένους, σε ορισμένες περιπτώσεις, και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι εκεί μεσα».

Η φράση αυτή προκάλεσε την «έκρηξη» του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί γιατί «δεν δέχομαι αυτούς τους χαρακτηρισμούς».

(more…)

Μήνυμα συνέχισης των μεταρρυθμίσεων από τον ESM
Saturday
13/10/2018
01:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: “.…… παρείχαν υποστήριξη ύψους σχεδόν 204 δισεκατομμυρίων ευρώ κατά τα χρόνια της κρίσης. ..” διαβάζουμε στο άρθρο. Είναι κάποια πράγματα που πως να τα ξεχάσει κανείς; Και για αυτό, …οφείλουμε να τα κάνουμε κορνίζα.

Βέβαια από την άλλη, μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί (οι δεύτεροι αλληλοσφαζόμενοι για τα κοινοβουλευτικά και ευρωκοινοβουλευτικά προνόμια) θα συζητούν μια χαρά και με το αζημίωτο, αυτά που έχουν αποφασίσει οι δυνάμεις κατοχής και εφαρμόζουν ενωμένοι οι δωσίλογοι της χρεοκρατικής Κατοχής. Και ας καλεί ο καθηγητής κος Γεώργιος Κασιμάτης σε ενεργοποίηση του άρθρου 120Σ.

 

 

G-M-R, 12 Οκτ. 2018

 

Οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα δίνουν ήδη καρπούς, η χώρα επιστρέφει σε θετική ανάπτυξη και υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα στον προϋπολογισμό, ανέφερε ο Ρολφ Στράουχ, επικεφαλής οικονομολόγος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) σε ομιλία του στο Μπαλί της Ινδονησίας, όπου διεξάγεται η ετήσια σύνοδος του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

«Ο ESM στήριξε πέντε χώρες, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Κύπρο και την Ελλάδα. Όλες οι χώρες βγήκαν επιτυχώς από τα προγράμματά τους. Η Ελλάδα ήταν η τελευταία που το έκανε. Αυτό συνεπαγόταν μια τεράστια προσπάθεια σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη – ο EMS και το EFSF (Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας) παρείχαν υποστήριξη ύψους σχεδόν 204 δισεκατομμυρίων ευρώ κατά τα χρόνια της κρίσης. Αλλά ήταν επίσης μια μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους του ελληνικού λαού. Απομένουν ακόμη να γίνουν πολλά. Αλλά βλέπουμε ότι οι μεταρρυθμίσεις ήδη δίνουν καρπούς.

Η χώρα επιστρέφει σε θετική ανάπτυξη και υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα στον προϋπολογισμό. Τώρα είναι σημαντικό να συνεχίσει η Ελλάδα τις μεταρρυθμίσεις, να ενδυναμώσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών, να διασφαλίσει την πρόσβαση στις αγορές και να σταθεί ξανά πλήρως στα δικά της πόδια», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Ρολφ Στράουχ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πηγή: newsbeast.gr

Σαλβίνι: Ας ασχοληθεί με τον φορολογικό του παράδεισο ο Γιούνκερ
Saturday
13/10/2018
00:56 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: Έχουν αυτιά και μάτια εκεί ψηλά, στην ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης;

Ρητορικό το ερώτημα. Πάντως υπάρχουμε αρκετοί για να τους υπενθυμίζουμε πως παραβαίνουν τον όρκο τους (εδώ) πίστης προς την Πατρίδα. Γι αυτή την παράβαση, Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΠΟΙΝΕΣ.

 

 

G-M-R, 13 Οκτ. 2018

 

Στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο οποίος δήλωσε ότι «η Ιταλία δεν κρατάει τον λόγο της», απάντησε ο Ιταλός υπουργός εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι.

«Ο Γιούνκερ ας ασχοληθεί με τον φορολογικό παράδεισο, το Λουξεμβούργο και ας σταματήσει να καθυβρίζει τους Ιταλούς και την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή τους», τόνισε ο γραμματέας της Λέγκα, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

«Για μια ακόμη φορά εκπλήσσουν οι δηλώσεις του Γιούνκερ, ο οποίος από την μια λέει ότι αγαπά την χώρα μας, και από την άλλη ζητά και πάλι λιτότητα, δικαιολογώντας την με τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις που είχε λάβει η κυβέρνηση Τζεντιλόνι», τονίζουν οι βουλευτές του κινήματος Πέντε Αστέρων. Κατηγορούν, δε, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ότι «δεν έχει κατανοήσει τους μηχανισμούς της Δημοκρατίας».

Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, στην ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής της ερχόμενης εβδομάδας, μια ομάδα που θα απαρτίζεται από τουλάχιστο πέντε χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ολλανδία), ετοιμάζεται να απορρίψει ανοικτά τον δημόσιο προϋπολογισμό της Ιταλίας.

Πηγή: newsbeast.gr

Ανοιχτή Επιστολή προς κ. Γεώργιο Κασιμάτη
Thursday
11/10/2018
23:32 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

 

Αξιότιμε κ. Καθηγητά,

Σας ενημερώνουμε για την (εδώ) πρότασή μας και για την διαθεσιμότητα μας να συνεισφέρουμε ως οργανικό μέρος κάθε δημοκρατικά οργανωμένης αντιστασιακής-απελευθερωτικής προσπάθειας, με τα συνοδευτικά της παραπάνω κύριας πρότασης μας, θέσεις, προτάσεις, αγωνιστικά/ δικαιϊκά/ δικονομικά πεπραγμένα (κομβικής σημασίας), ημών και συναγωνιστών (όπως εκτίθενται και στην ιστοσελίδα μας (G-M-R) και όπως διαθέτουμε στα αρχεία μας.

Προσβλέπουμε (φρονούμε δικαίως εκ των αρθρογραφιών και συνεντεύξεων σας συναγομένων) πως και η δική σας προσπάθεια εμπίπτει σε αυτές.

Έτσι, δεν θα ήταν διόλου υπερβολή να απευθυνθούμε προς εσάς και ως φυσικό ηγέτη αυτής της κίνησης (Δημοκρατικού Πατριωτικού Φορέα για την Εθνική Ανεξαρτησία, την κατοχύρωση της Δημοκρατίας και τη Θεσμική και Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Χώρας) την σύσταση της οποίας θα ανακοινώσετε την προσεχή Δευτέρα 15 Οκτ. 2018 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Για αυτό το υπογραμμίζουμε πως η πρόταση μας υποστηρίζει και την πρόταση – θέση σας για συν-εφαρμογή του άρθρου 120Σ (εδώ) με επιστημονική συνδρομή και τις προηγούμενες ταυτόσημες θέσεις σας.

Σημείωση: Η παρούσα επιστολή στάλθηκε την 12 Οκτ. 2018 και με email στον αξιότιμο κ. Γεώργιο Κασιμάτη.

 

Πρωτοφανές! – Τρέχει για βοήθεια στην Rothschild η Kυβέρνηση – Τα «κοράκια» πλανώνται πάνω από το Μαξίμου – Επιδείνωση στα ομόλογα
Tuesday
09/10/2018
11:03 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

 

G-M-R, 8 Οκτ. 2018

 

 

«Θα τους τσακίσουµε, κι ας έχουν µαζί τους τούς Ρότσιλντ και τους Ροκφέλερ», έγραφε το 2013 ο Πάνος Καµµένος σε ένα από τα γνωστά καταγγελτικά tweets του, ενώ το ίδιο έτος, από την Ιερισσό, αναφερόµενος στους Ρότσιλντ και την Goldman Sachs, µε ιδιαίτερα έντονο ύφος, έλεγε ενώπιον πλήθους πως «είναι αυτοί που µαζί µε τους ντόπιους προδότες µάς έφεραν τα Μνηµόνια».

Σήµερα, αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.) όχι µόνο έκανε πίσω από τα συνθήµατα αυτά και ταυτίστηκε µε τους «ντόπιους προδότες», αλλά συνεργάζεται, και µάλιστα στενά, και µε την τράπεζα που κάποτε λοιδορούσε ως εκπρόσωπο των κεφαλαίων του εβραϊκού λόµπι. Και µάλιστα τόσο στενά, που νιώθει την ανάγκη να µην αποκαλύπτει τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες ο πρωθυπουργός συνάντησε στελέχη της Rothschild Bank στο Παρίσι

Με λίγα λόγια συνεργάζονται με τους κλειδοκράτορες της παγκόσμιας οικονομίας. Γνωστή οικογένεια, που έχει παίξει ύπουλο ρόλο εδώ και πολλά χρόνια.

To ταξίδι Τσακαλώτου

Όπως γράφουν τα «Νέα» σε Σιγκαπούρη και Χονγκ Κονγκ, όπου θα βρεθεί αύριο και μεθαύριο ο Τσακαλώτος, θα επιδιώξει να καθησυχάσει τους επενδυτές για την ελληνική οικονομία, ενώ στο τέλος της εβδομάδας θα βρίσκεται στο εξωτικό Μπαλί της Ινδονησίας για την ετήσια Σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Θα δει και τους δανειστές

(more…)

Άγρια δολοφονία γνωστής δημοσιογράφου στη Βουλγαρία
Tuesday
09/10/2018
00:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: Δημοσιογράφοι θύματα μιας κοινωνίας, ακριβέστερα ενός οικονομικο/πολιτικο/δικαιϊκού συστήματος, που δεν μπόρεσαν, ή δεν επεδίωξαν να αλλάξουν ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.

Έχουμε δύσκολο δρόμο να διανύσουμε, προκειμένου να βάλουμε τα στοιχειώδη λιθαράκια μιας δημοκρατικής και ευνομούμενης κοινωνίας.

Πρώτα ΟΜΩΣ, οφείλουμε με ήθος, με δημοκρατικά οργανωμένο αντιστασιακό-απελευθερωτικό μέτωπο, να ανατρέψουμε τους ΘΥΤΕΣ.

Αυτό περιλαμβάνει, την παλλαϊκή αγνόηση των ψευδεπίγραφων πατριωτικών και φιλολαϊκών δηλώσεων, των φανατικών υπερασπιστών του “ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ” ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ.

Υπάρχουν και άλλου τύπου προτάσεις-ενέργειες-βιωματικές επεξεργασίες και μάλιστα ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ σε συλλογικό επίπεδο, που δεν σχετίζονται με (και εγγενώς, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ), έλλειψη ΗΘΟΥΣ – ατομικές και κομματικές ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΕΣ (εδώ).

 

G-M-R, 8 Οκτ. 2018

 

Η Βικτόρια Μαρίνοβα, 30χρονη δημοσιογράφος του βουλγαρικού τηλεοπτικού δικτύου TVN βιάσθηκε και δολοφονήθηκε χθες στην πόλη Ρούσε της Βουλγαρίας, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η δημοσιογράφος πραγματοποιούσε έρευνα για υπόθεση διαφθοράς στην διαχείριση ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Η τελευταία εκπομπή της δημοσιογράφου αφορούσε συγκεκριμένα έρευνα που πραγματοποιούσε δημοσιογραφική ομάδα για εταιρείες που συμμετέχουν σε κατασκευαστικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ενωση και σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, το 30%-40% των ευρωπαϊκών κονδυλίων διασπαθίσθηκαν ή δαπανήθηκαν σε μίζες.

Είναι η τρίτη δημοσιογράφος που δολοφονείται τον τελευταίο χρόνο σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης ερευνώντας υποθέσεις διαφθοράς. Τον περασμένο Οκτώβριο δολοφονήθηκε στην Μάλτα η δημοσιογράφος Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία, ενώ τον Φεβρουάριο δολοφονήθηκε στην Σλοβακία ο δημοσιογράφος Γιαν Κούτσιακ.

«Σοκαρισμένος από την είδηση της δολοφονίας της δημοσιογράφου Βικτόρια Μαρίνοβα, που ερευνούσε την διαφθορά στην Βουλγαρία. Η τρίτη δημοσιογράφος που δολοφονείται σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε έναν χρόνο. Χρειαζόμαστε πλήρη έρευνα για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα», έγραψε στο Twitter ο Γκι Φερχόφστατ, εκπρόσωπος της Συμμαχίας Φιλελεύθερων και Δημοκρατών για την Ευρώπη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Κουβέλης: Θα υπάρξει ο αναγκαίος αριθμός βουλευτών για τη συμφωνία των Πρεσπών
Wednesday
03/10/2018
00:15 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: Η Δικαιοσύνη οφείλει να είναι αμείλικτη με εγκληματίες καθηγητές της Νομικής, όπως οι κκ Λοβέρδος, Κατρούγκαλος, Κουβέλης, Χρυσόγονος, για τους οποίους οι σχετικές ποινικές δικογραφίες “κοιμούνται” ανενόχλητες ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ, στα υπόγεια της Βουλής.

Όμως, Δικαιοσύνη ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ άνευ κοινωνικού και πολιτικού αγωνιστικού/αντιστασιακού/απελευθερωτικού ενδιαφέροντος, υπέρ του κατακτημένου νομικού πολιτισμού. Προς το παρόν και επί εννέα χρόνια, το ενδιαφέρον προδοτών και αντιμνημονιακών μαζί, εστιάζεται στην είσοδο σε Βουλή-Ευρωβουλή.

 

 

G-M-R, 2 Οκτ. 2018

 

Τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει ο αναγκαίος αριθμός των βουλευτών που θα εγκρίνει τη συνθήκη των Πρεσπών στη Βουλή και ότι το συγκεκριμένο θέμα, όπως και αυτό των συντάξεων, δεν θα σηματοδοτήσουν εξελίξεις οι οποίες πρόωρα θα οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές, εκφράζει ο Φώτης Κουβέλης.

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής τονίζει ότι «οι συντάξεις δεν θα μειωθούν και δεν θα μειωθούν γιατί η μη μείωσή τους δεν αποτελεί διαρθρωτικό στοιχείο στο ασφαλιστικό μας σύστημα».

Ο κ. Κουβέλης σημειώνει ότι η κυβέρνηση «εργάζεται προκειμένου να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την ανάπτυξη την οποία θέλουμε να είναι και δίκαιη», «με την έννοια ότι το παραγόμενο οικονομικό αποτέλεσμα να διαχέεται με ένα δίκαιο τρόπο στους αρμούς της κοινωνίας».

(more…)

Kαραμούζης: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει μία από τις πιο ελκυστικές επενδυτικές υποθέσεις στην Ευρώπη
Tuesday
02/10/2018
23:39 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: Και το κερασάκι στην τούρτα, η πάνδημη συμμετοχή (κατ’ απαίτηση των “ο καθένας χώρια” αντιμνημονιακών) στις εκλογές.

 

 

 

G-M-R,  2-10-2018

 

«Η Ελλάδα, υπό συνθήκες πολιτικής και μακροοικονομικής σταθερότητας και με συνέπεια και σθεναρή εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, που κατά την άποψή μου είναι το πιο πιθανό σενάριο, μπορεί να γίνει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και ελκυστικές επενδυτικές υποθέσεις στην Ευρώπη» ανέφερε ο πρόεδρος της Eurobank και πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών (ΕΕΤ), Νικόλαος Καραμούζης, μιλώντας στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χρηματιστηρίων WFE, που πραγματοποιείται στην Αθήνα και φιλοξενείται από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ο κ. Καραμούζης τόνισε στους εκπροσώπους των διεθνών χρηματιστηρίων ότι η Ελλάδα σήμερα έχει ορισμένα βασικά ελκυστικά επενδυτικά χαρακτηριστικά, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι είναι μία σταθερή, ειρηνική, ασφαλής και δημοκρατική χώρα, ένα «νησί» σταθερότητας στην περιοχή. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΟΗΕ, του ΟΟΣΑ και του ΝΑΤΟ και βρίσκεται στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, ενώ ως μέλος της Ευρωζώνης προσφέρει τα πλεονεκτήματα της νομισματικής σταθερότητας και σταθερότητας των τιμών. Ο ίδιος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την την πολιτική και κοινωνική συναίνεση υπέρ του ευρώ και των μεταρρυθμίσεων, υποστηριζόμενη από όλα τα μεγάλα πολιτικά κόμματα, μειώνοντας έτσι τον πολιτικό κίνδυνο.

(more…)

Υπ. Εξωτερικών: Αντιφατικό το αποτέλεσμα που βγάζει το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ
Monday
01/10/2018
02:32 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R:     Ότι θέλουνε λένε, να είναι καλά ο κάθε αντιμνημονιακός εγωκεντρισμός, να είναι καλά η κάθε “αντιμνημονιακή” αντιπροσωποκοινοβουλευτική ατομική και κομματική ιδιοτέλεια.

Ο Θεός να βοηθήσει τους ΑΠΛΟΥΣ πολίτες που θέλουν να αντισταθούν.G-M-R, 1 Οκτ. 2018

 

«Η Ελλάδα παρακολουθεί στενά και με την πρέπουσα απόσταση τις εξελίξεις στην φίλη χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Παραμένει δε, δεσμευμένη στη συμφωνία των Πρεσπών», τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, «συμβουλευτικό και όχι τμήμα των δεσμευτικών όρων της συμφωνίας των Πρεσπών», είναι αντιφατικό, με μεγάλη υπεροχή του «ναι», χωρίς, όμως, την αντίστοιχη συμμετοχή.

«Μεγάλο τμήμα της κοινωνίας της γείτονος χώρας στήριξε τη συμφωνία. Όμως ένα σημαντικό τμήμα την αντιμετώπισε με σκεπτικισμό. Η Ελλάδα σέβεται τις επιλογές των πολιτών της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

(more…)

Ζαλίζουν τα νούμερα: Δείτε τι μισθό παίρνουν οι ευρωβουλευτές
Tuesday
25/09/2018
19:47 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: Αντι-προσωπευτικός Κοινοβουλευτισμός-Ευρωκοινοβουλευτισμός. Ατομική, οικογενειακή, κομματική, δημοσιογραφική, κλπ, καριέρα εξασφαλισμένηG-M-R, 25 Σεπ. 2018

 

 

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το ύψος των μισθών, των γενικών εξόδων αλλά και οι δαπάνες κοινοβουλευτικής συνδρομής των ευρωβουλευτών.

Αφορμή στάθηκε η προσφυγή δημοσιογράφων στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης όταν εμποδίσθηκε η πρόσβασή τους σε στοιχεία σχετικά με τις αποδοχές των ευρωβουλευτών, από τα έξοδα μετακίνησης μέχρι τα γενικά έξοδα και τις δαπάνες κοινοβουλευτικής συνδρομής.

123..