ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ανακοίνωση της G-M-R, 9 Αυγούστου 2021
Monday
09/08/2021
13:18 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

 

 

 

G-M-R, 9 Αυγούστου 2021

 

 

 

 

1) Η G-M-R αναστέλλει επ’ αόριστον την καθημερινή λειτουργία των αναρτήσεων. 

2) Στο εξής, θα γίνεται, 

      α) συντήρηση-τακτοποίηση-εμπλουτισμός των tag/τίτλων των τριών κάθετων στηλών(*), στον βαθμό της δυνατότητάς μας μεν, αλλά οπωσδήποτε αν ζητηθεί εκ μέρους νέων-παλαιών άτυπων συνεργατών/συγγραφέων και Φίλων. 

      β) επικοινωνία στο μαιλ μας και μέσω του Forum (στην επάνω οριζόντια γραμμή), όπου σε τελευταία συζήτηση με θέμα “Λαϊκό κίνημα” θα διαπιστώσετε εκτενείς αναφορές για την κατάσταση που πια ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ και στην δυσκολία μας να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, λόγω φθοράς από επαναλήψεις επί της ουσίας των προηγουμένων σχολίων μας, αλλά και λόγω υποκειμενικής αδυναμίας να ανέβουμε σε υψηλότερο επίπεδο, πράγμα ίσως αδύνατον ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

3) Καταλήξαμε, επίσης, σε αυτή την απόφαση, λόγω της, και ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ και ΑΠΡΑΓΩΣ βεβαιωμένης εδώ και έντεκα χρόνια αντιμνημονιακής και πατριωτικής μικρότητας (και της ανενοχλήτως δρώσης εκ των έσω υπονόμευσης), σε σχέση με την επικράτηση, και της “μετα”μνημονιακής κανονικότητας, και της έξωθεν εξάρτησης (και από κοντά, της εκ των έσω υπονόμευσης-πέμπτης φάλαγγας των “τιμωρών των ηλιθίων”, των “άνευ αντιμνημονιακής αιτίας διαδηλωσιών” κλπ, βλέπετε σε σχετικά ταγκ). Όλα αυτά περιέχονται ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ, ίσως όχι στον απόλυτα λεπτομερειακό βαθμό που θα θέλαμε (βάσει των δεδομένων που κατέχουμε), στο έως 7/7/2021 αναρτημένο υλικό της G-M-R, στο Forum και στα Κείμενα Γνώμης στην επάνω γραμμή.

4) Η προσωπική μας στάση απέναντι σε Χρεοκρατία-Εξωθεν Εξάρτηση θα συνεχιστεί, όμως ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ (για λόγους εμπλουτισμού του αρχείου μας, η τεχνική μας δυνατότητα είναι, να τα καταγράφουμε αν κρίνουμε σκόπιμο στα Κείμενα Γνώμης και από εκεί να μεταφέρονται σε Tag/Τίτλους). 

(*) Συγγραφείς-Φιλικές Ιστοσελίδες-Σχετικές Ιστοσελίδες.

 

 

Η κατανόηση των πραγμάτων της σήμερον
Sunday
04/07/2021
01:31 GMT+2
Κείμενα Γνώμης G-M-R Αντ. Παπαντωνίου
3

Με την συλλογή και ανάρτηση εδώ κάποιων στοιχείων που έχουν περιέλθει εις γνώση μας ευελπιστούμε  πως θα δοθούν αρκετές και ίσως ικανές απαντήσεις για την κατάσταση που διάγουν πατρίδα και πολίτες.

Η συλλογή θα εμπλουτίζεται εφόσον άλλα στοιχεία θα περιέρχονται στη διάθεση μας.

 

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Νο 1


 Θα ξεκινήσουμε με ένα email προς τον δικηγόρο, μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. και κύριο συντάκτη της μήνυσης   επί εσχάτη προδοσία.  Το email περιείχε μία πρόβλεψη και μία πρόταση για την αποφυγή της πρόβλεψης. Ποτέ όμως δεν εισακούστηκε με αποτέλεσμα η αξιόλογη αυτή μήνυση να μένει ακόμα στο ράφι … = αναπάντητο αίτημα-ιστορικό ντοκουμέντο αποκαλυπτικό της τυχοδιωκτικής επέλασης των τιμωρών των ηλιθίων.

 

 

 

Ας δούμε τι έγραφε μαζί με τα συνημμένα που το συνόδευαν.

Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση κύριε Μαζαράκη. Στέλνω μερικά ενδεικτικά στοιχεία (όχι απαραίτητα για να τα διαβάσετε, αυτή τη στιγμή προέχει η μήνυσή σας)…το περί Αριστεράς (σημ. GMR: αφορά το τελευταίο συνημμένο) είναι προσδιοριστικό σκέψεων-ενεργειών μου… .

Πρώτη σκέψη μου είναι το να αναρτηθεί το βιβλιαράκι με τα της μήνυσής σας σε ιστοσελίδες ως απόλυτα συναγωνιστικό αντιστασιακό εργαλείο. Αυτό όμως δεν διευκολύνεται, μέχρι στιγμής, από τον κομματικό χειρισμό της μήνυσης (“η μήνυση του ΕΠΑΜ”, “η μόνη σωστή, όλες οι άλλες…”), πράγμα που δεν πρόκειται να αλλάξει. Απλά, νομίζω πως τα καταγγελλόμενα-υποδεικνυόμενα μέσα από την μήνυσή σας (ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟ), πρέπει και μπορούν να κατέβουν στο πεζοδρόμιο και να εξαπλωθούν σε όλες τις δικαιϊκές-πολιτικές-αγωνιστικές γωνιές στην Ελλάδα και διεθνώς και πάντα ενώπιος ενωπίω ενόχων-συνενόχων. Αυτό το τελευταίο μπορεί να συμβαδίσει παράλληλα με τις ενέργειες του ΕΠΑΜ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ.

Η μήνυση θα διαβιβαστεί στη Βουλή γιατί δεν τους παίρνει να την θέσουν στο Αρχείο, δεν βλέπω άλλη ενέργεια με την δεδομένη Δικαιϊκή Ηγεσία, οπότε επείγει ο σχεδιασμός άμεσης τριπλοσυνδυασμένης αγωνιστικά-δικαιϊκά-πολιτικά ,  ετοιμότητας για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ αντεπίθεση διαρκείας.

 Με εκτίμηση και βάσιμη ελπίδα

Γιώργος Γρυμπογιάννης

ΠΡΑΞΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ Ι. ΜΑΣΣΕΛΟΥ.jpg

KLHSH GIA KATA8ESH GIA ESXATH PRODOSIA 173 BOYLEYTES A MNHMONIO 2010.jpg

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑ 5-11-13 ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Α.Π.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 24-12-2013

Κατάθεση-ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΙΔ13-2145 κατάθεση την 5η Φεβρουαρίου ενώπιον 16ης Πταισματοδίκου

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ COMMISSION 18-7-2003

Απόφαση Ε.Ε.Δ.Α. 4ης Ιουλίου 2002

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Νο 2

 

Την 15η Ιουνίου υπήρξε διαδικτυακό κάλεσμα από τον κ. Αντώνη Παπαντωνίου (Ναύαρχος ε.α. – Νομικός) μέσω FB,  το οποίο διαδόθηκε και μέσω emails. Το κάλεσμα είχε ως ακολούθως, ενώ στην συνέχεια αυτού θα δείτε σχετική συνομιλία με τον καλούντα.

………………………………

Ανοιχτή Πρόσκληση σε όλους τους Έλληνες Πατριώτες –

στα “ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ”

Για να τελειώνουμε με τη ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ …

Σάββατο 3 / Κυριακή 4 / Ιουλίου 2021

Από τις 7μ.μ. – 10 μ.μ. θα είμαι εκεί και θα σας περιμένω !!!

Υπακούω στην καθημερινή σας κραυγή απόγνωσης – «Να μπεί επιτέλους κάποιος μπροστά» – περνάω ΜΠΡΟΣΤΑ !!!

Σας καλώ όλους να σταθείτε δίπλα μου !!!

Περιμένω να αναλάβει ο καθένας σας την ευθύνη του και να σταθεί ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ !!!

Εγώ το χρέος μου θα το κάνω και θα το κάνω μέχρι το τέλος.

«Όσοι πιστοί προσέλθετε» ….

Αξιοπρέπεια και Ελεύθερη Ζωή, ή Υποταγή και Δούλοι;

Με πολύ περίσκεψη και ύστερα από όλα αυτά τα θλιβερά, που συμβαίνουν από το 2010 και εξακολουθούν μέχρι και σήμερα.

Με αηδία και οργή, για τον συστηματικό Ευτελισμό κάθε έννοιας Αξιοπρέπειας, που έχει οδηγήσει στο τέλμα τη Ζωή μας.

Με βαθειά ανησυχία, για την χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο και εντελώς αβέβαιο για τη συνέχεια της ζωής μας.

Τέλος, με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης μου, σαν πολίτης αυτής της χώρας, αποφάσισα να απευθυνθώ σε εσάς Συμπατριώτες μου και να σας καλέσω, να αναλογιστούμε όλοι μαζί τις ευθύνες μας, για τη συνέχεια και το μέλλον αυτής της Χώρας μας, με τα χιλιάδες χρόνια Ιστορίας και Πολιτισμού.

Πάντα θα θυμάμαι τον προσδιορισμό του Έλληνα, όπως τον έδωσε ένας από τους «επτά Σοφούς της Αρχαιότητας», ο ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ:

«Το Φιλότιμο είναι μέρος της ουσίας της ύπαρξης των Ελλήνων. Το Φιλότιμο γιά τους Έλληνες είναι σαν την αναπνοή. Ένας Έλληνας δεν είναι Έλληνας χωρίς αυτό. Αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να μην είναι ζωντανός».

Το δικό μου λοιπόν Φιλότιμο με οδήγησε στο να πάρω αυτήν την πρωτοβουλία και μετά από πολύ μεγάλη περίσκεψη, υπακούοντας σε μια έκφραση που πολύ συχνά ακούγεται από πάρα πολλούς γνωστούς και άγνωστους Φίλους: «Να μπει επιτέλους κάποιος μπροστά»…

Κατ αρχάς δεν πιστεύω ότι είναι Θέμα, που μπορεί να αναφέρεται σε ένα Φυσικό Πρόσωπο, αλλά σε στόχους και διαδικασίες για την επιτυχία των στόχων.

Έτσι λοιπόν και παρ όλο που η διαδρομή μου έχει ολοκληρώσει το έργο της, θετικό η αρνητικό, και δεν χρειάζομαι να επιτύχω η να περιμένω απολύτως κανένα προσωπικό, ηθικό, οικονομικό η άλλο όφελος, δηλώνω ΠΑΡΩΝ. !!!

Δηλώνω ΠΑΡΩΝ και παρακαλώ ας εκτιμηθεί, ότι αυτό το Παρών σκοπό έχει να υπηρετήσει τον Στόχο της Απελευθέρωσης από την ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ και να αποδώσει και πάλι την βιασμένη Αξιοπρέπεια στο Έλληνα Πολίτη, με μία προϋπόθεση: Ότι η προσπάθεια αυτή θα είναι ΣΥΝΟΛΙΚΗ, ΜΑΖΙΚΗ γιατί ΔΕΝ μπορεί να είναι Θέμα του ΕΝΟΣ !!!

Η Πατρίδα μας ποτέ, πλην μιας πολύ μικρής περιόδου – αυτή του Ιωάννη Καποδίστρια – δεν είχε την τύχη να έχει δική της Κυβέρνηση και Εξουσία. Ποτέ δεν είχε Εθνική Ανεξαρτησία και Δημοκρατία, γιατί ποτέ δεν λειτούργησε με το τρίπτυχο του άλλου Αρχαίου Φιλόσοφου ΙΣΟΚΡΑΤΗ: ΙΣΗΓΟΡΙΑ – ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ !

Τώρα λοιπόν έχουμε τη χρυσή ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα Νέο Κράτος, που να στηρίζεται στην πιο πάνω λογική και που θα πρέπει να υλοποιηθεί με ένα Νέο Σύνταγμα, με ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, αμέσως μετά την ανάληψη της Εξουσίας από το ΛΑΟ.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι Συνθήκες Οργάνωσης του Λαού, για να μπορέσει να αντικρύσει την πρόκληση την κρίσιμη στιγμή, έτσι ώστε να μην χαθεί η μεγάλη ευκαιρία, ούτε να γίνει βορά κάποιου καινούργιου τυχάρπαστου.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ήπια μέσα, για την ασφάλεια των Πολιτών, με μαζική άρνηση απέναντι στους Εξουσιαστές. Σαν παράδειγμα (ενδεικτικά αναφέρω) την άρνηση συμμετοχής των πολιτών στις διαδικασίες του Κράτους, όπως Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας και όχι κοροϊδίας, στάση πληρωμών κ.λ.π. τα οποία βεβαίως θα αποφασιστούν από το Λαό.

ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΑ,

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ !

Το τονίζω αυτό, γιατί το πιστεύω σαν το πιό ασφαλές, αλλά και το μέσον εκείνο που θα βοηθήσει στην επίσπευση της Ανασύνταξης της κατεστραμμένης Κοινωνικής Δομής (Εθνικής, Οικονομικής, Εργασιακής κλπ).

Τα βήματα, που ενδεικτικά κατ αρχάς προτείνω, είναι:

Δήλωση άμεσης Καταγγελίας και εξόδου από Ευρωπαϊκή Ένωση και ΕΥΡΩ. Έκδοση και χρήση Εθνικού Κρατικού Νομίσματος.

Μη Αναγνώριση και Διαγραφή του Δημόσιου Χρέους αξιοποιώντας το Εσωτερικό και Διεθνές.

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ (Διαγραφή Χρέους)

Επαναφορά, σε πρώτη φάση συνολικά της Νομοθεσίας που ίσχυε πρίν το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ της 6 / 5 / 2010, με κατάργηση όλης της αντίστοιχης «Νομοθεσίας» των Πραξικοπηματιών.

Φυσικά άμεση κατάργηση των Συνθηκών ΣΕΓΚΕΝ και σε συνεννόηση και με τον ΟΗΕ έξοδος στις Πατρίδες τους όλων όσων χωρίς άδεια εισήλθαν με όποιο τρόπο στο Ελληνικό Έδαφος.

Κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος και λοιπών Τραπεζών

Πολλές ακόμα κινήσεις που θα είναι αποτέλεσμα των πιο πάνω, ενδεικτικά αναφερθέντων.

Για την υλοποίηση όλων των πιο πάνω και όχι μόνον, υπάρχει και η Γνώση και η Αποφασιστικότητα που απαιτείται για την υλοποίησή τους, και για το τελευταίο, πάντα ενδεικτικά θέμα, καταγράφω το:

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ – ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ – ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΟΝΤΟΣ !

Επισημαίνω Αγαπητοί μου Συμπατριώτες, ότι αν δεν αντιμετωπίσουμε την Κατάσταση αυτή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, δεν θα μετατραπούμε μόνον σε αντικείμενα πολλαπλών χρήσεων, αλλά θα μπούμε στις Βιβλιοθήκες και στα Μουσεία μαζί με άλλους Λαούς, που ανέπτυξαν Πολιτισμό: ΦΟΙΝΙΚΕΣ, ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΟΙ κλπ.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΕΦΘΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ! – Εσείς ???

====================================================================

Στο κάλεσμα αυτό ανταποκριθήκαμε μέσω της αμέσως πιο κάτω απάντησης :

 

Αγαπητέ Ναύαρχε, αγαπητοί συμπολίτες

Θα είμαι και εγώ εκεί 

και συμπληρώνω με το παρακάτω ολοκληρωμένο σχέδιο για αποδόμηση-ανατροπή υπαιτίων με δημοκρατική σοβαρότητα-ευαισθησία, δηλαδή   χωρίς να αποκλείουμε κανέναν διαθέσιμο πολίτη, καμία ικανότητα, καμία δίκαιη πρόταση, καμμια δίκαιη ενέργεια, ΟΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ   συμφωνώντας για το μετά, έτσι όπως αγαπητέ ναύαρχε το προτείνεις.

Σχετικά με άρνηση συμμετοχής των πολιτών στις διαδικασίες του Κράτους, όπως Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας και όχι κοροϊδίας,  στάση πληρωμών κ.λ.π. θα πρέπει να κατανοήσεις ότι ΑΥΤΑ ΕΠΟΝΤΑΙ. 

Το λέω αυτό γιατί σου θυμίζω ότι όπως έχουμε συζητήσει  κατ’ επανάληψη, αυτό θέλει διεξοδική συζήτηση καθόσον η G-M-R έχει ιδιαίτερη γνώση των εργατικών ζητημάτων, προβλημάτων και συμπεριφορών. Ως εκ τούτου  χρειάζεται  συστηματική (με σχέδιο και εφόσον δημιουργηθεί νωρίτερα κρίσιμη μάζα ενεργών πολιτών-επιστημόνων-διανοουμένων) αποδόμηση, (με μέθοδο “και με όλα τα μέσα να κινηθούμε” δικό σου αυτό και του Γ. Κασιμάτη), των υπαιτίων. Επομένως πράγματι  έπονται της αρχικής δοκιμής που θα είναι βήμα το βήμα από όσα θα περιλαμβάνει ένα επιχειρησιακό σχέδιο και τα οποία “όσα” είναι:

Πρώτα και καλύτερα το πως βλέπουμε το ΝΑΤΟ που ΕΠΙκαθήμενο στον ΕΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΘΩΚΟ μεριμνά μαζί με νεοφιλελευθερισμό-παγκοσμιοποίηση http://greek-market-research.com/clink/neofileleytherismos-kai-pagkosmiopoiisi/ για να μην πετύχουμε :

1) Αξιοποίηση της έκθεσης-υπόδειξης 7/3/2014 του ΟΗΕ για “λογιστικό έλεγχο του χρέους με ταυτόχρονη λογοδοσία των υπαιτίων“, της συναφούς έκθεσης του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα Juan Pablo Bohoslavsky σχετικά με τις επιπτώσεις του εξωτερικού χρέους και άλλων συναφών στις διεθνείς οικονομικές υποχρεώσεις των κρατών όσον αφορά την πλήρη απόλαυση όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, (A/HRC/31/60/ADD.2 part.98) αλλά και της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ (Α/RES/68/304/17.9.2014)

προσθέτοντας:

– και την γενοκτονία σε εξέλιξη http://greek-market-research.com/clink/i-nomotypi-antisyntagmatiki-symperifora-kai-i-genoktonia-mas/ , http://greek-market-research.com/wp-content/uploads/2021/05/Free-Greece-Resist-Genocide.doc (συνημμένο στο τέλος της ανάρτησης http://greek-market-research.com/clink/gnomateysi-toy-kathigiti-georgioy-kasimati-i-askisi-toy-dikaiomatos-kai-tis-ypochreosis-antistasis-kata-to-arthro-120-4-toy-syntagmatos/ ).

Και το εδώ  πρόγραμμα εξόδου από την κρίση (η απάντηση στην TINA “There is no alternative”).,

— και την ΑΚΥΡΩΣΗ της εγκληματικής συμφωνίας των Πρεσπών http://greek-market-research.com/article/prokeitai-gia-kentriki-valkaniki-dimokratia/  , μη εξαιρουμένων των άλλων Εθνικών θεμάτων (Αιγαίο, Θράκη, Κύπρος, ΑΟΖ κλπ),

— και το ζήτημα των Γερμανικών οφειλών http://greek-market-research.com/clink/quot-idoy-o-logariasmos-ka-merkel-300-dis-eyro-quot/ .

— και την απαίτηση για αποζημίωση για τα “λάθη” ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ-ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ   http://greek-market-research.com/clink/dnt-i-makra-lista-omologion-apotychias/ , http://greek-market-research.com/article/to-paranomo-chreos-kai-i-exosymvatiki-e/Ο κύριος Draghi και οι δικαστές του Λουξεμβούργου

— και την “υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ“ http://new-economy.gr/2018/06/24/pos-plastografia-mnimonia-lavdiotis/ .

— και τις καταγγελίες του Προέδρου του ΣτΕ κου Ν.Σακελλαρίου για φιλομνημονιακή πολιτικοδικαστική διαπλοκή, και πρόεδρος ΑΠ κ. Β. Πέππας: “η αντίσταση είναι εγγενής στον ελεύθερο άνθρωπο ανάγκη“,

— και τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας και συναφείς καταγγελίες http://greek-market-research.com/clink/%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%ae/  ,

— και την καταναγκαστική υποδοχή απεριορίστου αριθμού πάσης φύσεως μεταναστών – προσφύγων πέρα από κάθε ανθρωπιστικό πλαίσιο,

— και την προσχεδιασμένη αρπαγή δημόσιας (ΤΑΙΠΕΔ – ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) και ιδιωτικής περιουσίας,

– και το ΚΥΠΡΙΑΚΟ http://greek-market-research.com/clink/kai-i-dizoniki-einai-dichotomisi-kai/ , http://greek-market-research.com/clink/diakiryxi-gia-tin-kypro-ypografoyn-22-prosopikotites/ .

—  και τον Τουρκικό επεκτατισμό (εδώ) , και http://greek-market-research.com/article/otan-metamfiezeis-tin-exartisi-se-symmachia/ και http://greek-market-research.com/article/poy-odigei-to-syndromo-toy-iketi-to-senario-mini-polemos-ypo-diethni-epopteia/ .

-και τις συμφωνίες με Ιταλία-Αίγυπτο http://greek-market-research.com/article/pos-katerreysan-oi-ellinikes-kokkines-grammes-se-chrono-rekor/ , http://greek-market-research.com/article/pos-o-dendias-ekane-simaia-to-diethnes-dikaio-kai-to-kakopoiise/ .

– και την ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (παρακολούθηση του Έλληνα Πρωθυπουργού ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ, απόπειρα δολοφονίας του και δολοφονία Κ.Τσαλικίδη) http://greek-market-research.com/clink/apokalypsi-etsi-tha-dolofonoysan-ton-kosta-karamanli/ .

Αν ξέχασα κάτι παρακαλώ να συμπληρωθεί από συναγωνιστές-επιστήμονες-διανοούμενους._

Δες  αγαπητέ ναύαρχε πόσοι από όσους θα έρθουν συμφωνούν ενσυνείδητα για τα πιο πάνω, είναι αποφασισμένοι, και θα ΘΕΛΗΣΟΥΝ να διεκδικήσουν και ενεργήσουν για τα πιο πάνω και ύστερα εδώ είμαστε….. για τα περαιτέρω.  

==============================================================

Επί του ανωτέρω κειμένου/ απάντησης στο κάλεσμα/ πρότασης μας, παραθέτουμε την απάντηση του κ. Παπαντωνίου:

 

Φίλε Χρήστο όλα αυτά που γράφεις, πλήν λογιστικού ελέγχο, θα είναι αποτελέσματα που θα προκύψουν από μιά Ανεξάρτητη Εθνική Πολιτική μετά τα άμεσα όπως τα περιέγραψα. Όσον αφορά το Λογιστικό Έλεγχο εκτιμώ ότι δεν έχουμε να αποδείξουμε απολύτως τίποτα γιατί καλύπτεται και από την Επιβολή Δικτατορίας και από τις Ομολογίες των ιδίων και από τη Διεθνή Σύμβαση της Βιέννης (ΟΗΕ) 1968,Άρθρα 48-52 κ.λ.π. Σχετικά με το ΝΑΤΟ χρειάζεται σύνεση και προοδευτικός αλλά όχι γιά το αόριστο Μέλλον, λόγω της απόλυτης, προς το παρόν, υποδούλωσης των Ε.Δ. στο τέρας αυτό. Δεν είναι δυνατόν να βάλεις στην Αρχή όλους απολύτως τούς “τίτλους” των προβλημάτων, και, εκτιμώ ότι είναι ουτοπία και οι Επιστήμονες έχουν υποταχθεί πλήρως και δεν έχουν καμία Αξιοπιστία. Ελπίζω σε ελάχιστους καθώς επίσης και στούς εκτός Ελλάδας. ΔΕΝ μπορείς να περιμένεις τα πάντα για να Ανατρέψεις το ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ γιατί τότε αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Εγώ έκανα την προσπάθεια γιά να μην λέμε λόγια στον αέρα. Από εκεί και ύστερα θέλουν έχει καλώς, δεν θέλουν;;; λυπάμαι αλλά τελειώσαμε. Δεν πειράζει. Στις ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ!!!! 

====================================================================

 

κ. Παπαντωνίου,

το θέμα είναι σοβαρό. Όλη η κουβέντα εδώ είναι σοβαρή. Και το κάλεσμα είναι σοβαρό.  Και οι συμπολίτες που θα θελήσουν να παρευρεθούν είναι και αυτοί σοβαροί και κυρίως ενεργοί πολίτες. 

Όμως έχω διαφωνία ως προς την απάντηση που πήρα σε όσα προηγουμένως εδώ δημόσια κατέθεσα.  

Θα απαντήσω αλλά θα μου δώσεις λίγο χρόνο.  Θα επανέλθω. 

====================================================================

 

Επειδή όλοι είναι σοβαροί γι αυτό κι εγώ μιλάω σοβαρά.

====================================================================

 

 

Αγαπητέ ναύαρχε,

Για να γίνει μια απλή απεργία σε έναν μόνο χώρο (και όχι παντού ως είναι το επιθυμητό) δουλειάς, χρειάζεται να έχει προϋπάρξει, συστηματική συνδικαλιστική παρέμβαση, από την ίδρυση συνδικαλιστικού οργάνου, έως και την πειθώ, πως η απεργία θα σταθεί επάξια απέναντι στην εργοδοτική δύναμη και αυθαιρεσία. 

Απεργία με ευκολίες και ευχολόγια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, άσε που πήξαμε στις επετειακές απεργίες-κομματικοσυνδικαλιστικές δηθενιές, καταπίνοντας θεσμοθετήσεις όπως για παράδειγμα η ενοικίαση εργαζομένων (από το 2001…) = αποσύνδεση σχέσης από σύμβαση εργασίας (ούτε που ΘΕΛΗΣΑΜΕ να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό) και τώρα, ΣΗΜΕΡΑ, αποσύνδεση του ΣΕΠΕ από τον φυσικό του προϊστάμενο, τον Υπουργό Εργασίας, “απλά και μόνο” για να μην έχει καμμιά ευθύνη και καμμιά ανάμιξη πλέον ο Υπουργός Εργασίας και η Κυβέρνηση για την υποστήριξη του αδυνάτου μέρους επί της ΕΓΓΕΝΟΥΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ (η ευθύνη μεταφέρεται πλέον σε “Ανεξάρτητη” Αρχή (άλλη ΑΑΔΕ  αυτή), ούτε καν στην Τακτική Δικαιοσύνη, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Η ΕΓΓΕΝΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ).

Στην περίπτωσή μας, οι λαϊκές αντιστάσεις του 2011-2014 κατεστάλησαν άγρια με την βοήθεια ολόκληρης της Βουλής, ΟΛΟΙ οι άλλοι δε, υποσχόμενοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο Παλλαϊκό Μέτωπο για Σεισάχθεια, στήσανε τα κοινοβουλευτικά κομματ(ι)ά τους και η χρεοκρατία έγινε πια, Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

Και πάλι στα τσακίδια αγαπητέ ναύαρχε, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ!

Αγαπητέ ναύαρχε σου παρουσιάσαμε ένα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ υπαρκτών και δοκιμασμένων πολλάκις στην πράξη, ενάντια στην ΙΣΧΥΡΗ ΠΛΕΥΡΑ, δράσεων-τεκμηριώσεων-προτάσεων-καταγγελιών συστηματικής ταξικής-πατριωτικής παρέμβασης, τέτοιο που να μην αποτελεί δηθενιά, αλλά ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΡΗΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ (στην Δικαιοσύνη κλπ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ (με δ.ά.δ.α. δικαιοσύνης-ανιδιοτέλειας-δημοκρατίας-αλληλεγγύης) ένα παλλαϊκό μέτωπο ΗΘΙΚΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ανατροπής.

Αν μάλιστα έμπαινες στον κόπο να αναγνώσεις την λέξη προς λέξη απάντηση μας στην λεπτομερειακή ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ απάντησή μας, παράγραφο προς παράγραφο, προς την Γνωμάτευση του Καθηγητή Γεωργίου Κασιμάτη: “Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 § 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ” http://greek-market-research.com/clink/gnomateysi-toy-kathigiti-georgioy-kasimati-i-askisi-toy-dikaiomatos-kai-tis-ypochreosis-antistasis-kata-to-arthro-120-4-toy-syntagmatos/ , θα έβλεπες και το κομβικής σημασίας “Μετωπικό πρόγραμμα διεξόδου από την κρίση” http://greek-market-research.com/clink/metopiko-programma-diexodoy-apo-tin-krisi/ (αν γνωρίζεις καλύτερο κατάθεσέ το να κρίνουν οι πολίτες) .  Επίσης αν διάβαζες πάλι την απάντηση μας στην Γνωμάτευση Γ.Κασιμάτη, θα έβλεπες την “δ.ά.δ.α. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΝΤΙdebtocracy ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ” http://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/ που θα βοηθήσει τα μέγιστα μια απελευθερωτική αντίσταση, ολοκληρωμένη (σε συνέχεια αυτού του ΛΕΧ του 2015 αλλά και αυτού του άτυπου ΛΕΧ των τεκμηριώσεων από οικονομολόγους και νομικούς τις οποίες τεκμηριώσεις έχει αναρτήσει η G-M-R εντός του πνεύματος των συνεργειών που πάντα υπηρετεί). Θα έβλεπες επίσης απλές αλλά ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ αντιστασιακές πράξεις και μάλιστα χωρίς καμμία βία όπως και εσύ προτείνεις http://greek-market-research.com/article/lafazanis-echoyme-enopion-mas-ena-kathestos-latinoamerikanikis-kathestotikis-mpananias/ .

Ποια όμως ήταν η απάντησή σου αγαπητέ ναύαρχε;

Αφήστε τώρα τον ΛΕΧ, αφήστε το ΝΑΤΟ τώρα, περιφρόνηση για την προτεινόμενη αντιμετώπιση των λοιπών εγκλημάτων-υπαιτιοτήτων και, βουρ για γενική πολιτική απεργία και γενικευμένη στάση πληρωμών. Έτσι απλά και αυτοματοποιημένα και σαν να μην έχει επιβληθεί και εξαπλωθεί στην επικράτεια, από μνημονιακούς και “αντιμνημονιακούς” αγαπητικούς  του “τι κι αν είναι Κατοχή” αντιπροσωπευτικού (= ΑΝΤΙπροσώπου σου) κοινοβουλευτισμού, καμμιά ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ Χρεοκρατίας και Έξωθεν Εξάρτησης.

Λυπούμαστε.

====================================================================

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΛΙΑΣ

ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΉΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΏΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΈΝ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΌ ΜΥΑΛΟ ;;;; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΤΙ ΣΆΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΆ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΊ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΌΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΉΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ . 

ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΧΕΙ ΤΉΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΌ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΑΊ ΑΜΕΣΑ 

ΝΑ ΠΟΛΕΜΉΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΆ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΊ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ 

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΧΡΉΣΗ ΤΟΎ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΟ ΈΝΑ ΑΠΟ ΤΆ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΎ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ ΤΩΡΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ

==============================================================

Κάντε το εσείς καλύτερα. Εγώ αυτό μπορώ.Χρόνος γιά αέναες συζητήσεις μς Καθηγητές κρυμένους, πλήν ενός, δεν μου λένε απολύτως τίποτε. Τούς δοκίμασα κι αυτούς.

==============================================================

Εν προκειμένω αγαπητέ ναύαρχε δεν μίλησα πουθενά για καθηγητές που θα πρέπει να ξε-κρυφτούν.

Τις γνώσεις τους λαμβάνουμε υπόψη και εμπλουτίζουμε με το  ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ , δηλαδή στην μετουσίωση των κειμένων τους στην πράξη (πράγμα με το οποίο ουδείς δυστυχώς έως σήμερα ασχολείται και δεν θέλει να ασχοληθεί).

Είναι βλέπεις βαριά η καλογερική και πρέπει να βρέξεις κώλο για να φας ψάρι. 

Αυτή η μετουσίωση λοιπόν  γίνεται με κατάθεση πολύ συγκεκριμένου Επιχ/κού Σχεδίου που θα πρέπει να λειτουργήσει από όσους  εκ του απλού Λαού ΘΕΛΗΣΕΙ να το κάνει ανάλογα κάθε φορά με την δυναμική/συμμετοχή που θα αναπτύσσεται. 

Τόσο απλά. Το ξαναείπαμε, το ξαναζητήσαμε παρακλητικά. Εάν έχετε άλλο σχέδιο να μας το πείτε βήμα το βήμα, να το συζητήσουμε. 

Αλλά, να έρθουμε στα προπύλαια και να γυρίσουμε σπίτι μας χωρίς να έχουμε συμφωνημένη δουλειά και συγκεκριμένες δράσεις να κάνουμε για την επόμενη κιόλας ημέρα, αυτό δεν θα το κάνουμε. 

Καλοπροαίρετη η προσπάθεια σας αλλά να έχει και νόημα. 

Πάντα φιλικά, Χρίστος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τιμή στο 1821 – Κάνε την πρόταση σου
Friday
02/07/2021
00:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας 1821 200η ΕΠΕΤΕΙΟΣ G-M-R
3

Η GMR  σε ένδειξη τιμής των αγώνων της Εθνικής παλιγγενεσίας, ανταποκρινόμενη στο σημερινό αίτημα της σχετικής Επιτροπής με θέμα “Κάνε την πρόταση σου” απέστειλε προς την Επιτροπή του “Τιμή στο 1821” το ακόλουθο email.

 

 

Κυρίες, κύριοι, μέλη της Επιτροπής “Τιμή στο 1821”,

ομιλητές του 3ου διήμερου Συνεδρίου σας,

 

αποστέλλουμε το παρόν ξεχωριστά  στις/ στους κ.κ. Μαρία Δελιβάνη, Ζωή Γεωργαντά, Νίκο Ιγγλέση, Σπύρο Λαβδιώτη, Αναστάσιο Κώνστα, των οποίων διαθέτουμε τα emails. 

Ακόμη σας παρακαλούμε ιδιαίτερα να γνωστοποιήσετε την παρούσα επιστολή και στα άλλα μέλη της Επιτροπής σας, στους ομιλητές του Συνεδρίου σας  των οποίων τα emails δεν διαθέτουμε, ώστε να μπορέσουν και εκείνοι να ενημερωθούν. 

 

—————————————————————————

 

Προς την Επιτροπή “Τιμή στο 1821”


Σας στέλνουμε τον σύνδεσμο  ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΗΘΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ “ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ”.


Επ’ αυτού παρακαλούμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ για την προσοχή σας επί της τεκμηριωμένης (εντός του ανωτέρω link) πρόταση μας, προκειμένου αυτή να συμπεριληφθεί ως “Η ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ (που θα διαβάσετε εντός του εν λόγω link) εκ μέρους μας ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1821″.

 

Περιμένουμε ΘΕΤΙΚΗ απάντησή σας, που θα την θεωρήσουμε ως αποδοχή της θέλησής μας για ενεργητική, δημοκρατικώ τω τρόπω, συμμετοχή μας (της συγκεκριμένης προσφοράς μας και τίποτα άλλο), στο “ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1821”.

 

Με εκτίμηση

G-M-R

 

 

 

ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΗΘΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ “ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ”.
Tuesday
29/06/2021
02:55 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
5

 

 

 

 

 

 

G-M-R, 29 Ιουνίου 2021

 

 

 

 

1) Με πρώτο-πρώτο το: http://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/

προσθέτοντας :

2) και την εγκληματική συμφωνία των Πρεσπών Κασιμάτης (συντα/λόγος): Γιατί είναι απαράδεκτη και άκυρη η Συμφωνία των Πρεσπών , μη εξαιρουμένων των άλλων Εθνικών θεμάτων (Αιγαίο, Θράκη, Κύπρος, ΑΟΖ κλπ πχ, Για τις συμφωνίες με Ιταλία-Αίγυπτο,  Η Ελλάδα παραχώρησε 17,66% της ΑΟΖ που θα της έδινε η μέση γραμμή! – Αναλυτικά στοιχεία και χάρτες Πως ο Δένδιας έκανε σημαία το διεθνές δίκαιο και το κακοποίησε .

3) και το ζήτημα των Γερμανικών οφειλών Ιδού ο Λογαριασμός κ. Μέρκελ: 300 Δις Ευρώ απ’ τα Κατοχικά Δάνεια/ , http://greek-market-research.com/article/yp-opsin-kathigiti-k-chains-richter-tipote-den-einai-lixan-oi-metapolemikes-eythynes-tis-germanias-einai-enestoses/ .

4) και την απαίτηση για αποζημίωση(1) για τα “λάθη” ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ-ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ(2), δηλαδή ΑΠΑΙΤΗΣΗ με όλα τα πολεμοφόδια, ημών και Υμών ως συν-αγωνιστών και όχι ως προσώπων και ΑΝΤΙ-προσώπων:

5) και την “υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ”,  Πώς με πλαστογραφία 27 δις μεθοδεύτηκε η υπαγωγή της Ελλάδας στα μνημόνια!j .

6) και τις καταγγελίες του Προέδρου του ΣτΕ κου Ν.Σακελλαρίου (εδώ) για φιλομνημονιακή πολιτικοδικαστική διαπλοκή, επικουρικά και εδώ , (πΑΠ κ. Β. Πέππας: “η αντίσταση είναι εγγενής στον ελεύθερο άνθρωπο ανάγκη“,

7)  και τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας, κλπ (εδώ τελείως ενδεικτικά των προσωπικών χαρακτηριστικών των εγκληματιών”),

8) και την  καταναγκαστική υποδοχή απεριορίστου αριθμού πάσης φύσεως μεταναστών – προσφύγων πέρα από κάθε ανθρωπιστικό πλαίσιο (εδώ) και για τις εκτελέσεις εντολών για το μεταναστευτικό (απάντηση Μηταράκη σε άρθρο Σ. Λυγερού που ανοίγει μέσα στον αμέσως επόμενο σύνδεσμο) Επιστολή-απάντηση του υπουργού Νότη Μηταράκη στο SLpress .

9) και την  προσχεδιασμένη αρπαγή δημόσιας (ΤΑΙΠΕΔ – ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) και ιδιωτικής περιουσίας (Α.Α.Δ.Ε. εδώ και εδώ, πλειστηριασμοί και σχετικές καταγγελίες σε δικογραφίες εσχάτης προδοσίας)

10) και τον Τουρκικό επεκτατισμό (εδώ),

11) και την υπόθεση Vodafone/δολοφονία Κώστα Τσαλικίδη/απόπειρα δολοφονίας του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή,  http://greek-market-research.com/article/19133/ , που έχουν σχέση και με την στάση του Κώστα Καραμανλή στο Κυπριακό, που αυτό,…

12) … οδεύει παρακαλετά τόσο από την “ελληνική” ( http://greek-market-research.com/clink/neofileleytherismos-kai-pagkosmiopoiisi/ , http://greek-market-research.com/clink/quot-meta-alitheia-quot-kai-quot-meta-dimokratia-quothttp://greek-market-research.com/article/to-dogma-toy-sok-kai-to-dogma-toy-chaoys/), όσο και από την “κυπριακή” κυβέρνηση, σε μετατροπή Κράτους σε Κοινότητα http://greek-market-research.com/article/zitane-dyo-krati-gia-na-paroyn-synomospondia-oi-toyrkoi-stin-pentameri/ , https://hellasjournal.com/2021/03/ke-i-dizoniki-ine-dichotomisi-ke-i-sinomospondia-dio-kraton-tha-ine-epikiriarchi-se-oli-tin-kipro/ .

13) Και την δόλια παραπλάνηση, με ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ασφαλώς και όλων των πολιτευομένων), Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ “ΝΑΙ”=ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ-ΛΑΟΥ, με ταυτόχρονη τελική καταπάτηση της απόφασης του Ελληνικού Λαού, επί του Δημοψηφίσματος του 2015 http://greek-market-research.com/clink/elliniko-dimopsifisma-2015/ .

Τα παραπάνω ζητήματα χρήζουν διεθνοποίησης, κατεβάσματος στο πεζοδρόμιο, ΕΝΩΠΙΟΣ-ΕΝΩΠΙΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΕΘΕΛΟΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, με δημοκρατική συνεργατική λογική (και όχι λογική κυριαρχίας αντιπροσώπων σχημάτων και λοιπών εραστών της αυτοπροβολής), για την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ και όπως ο Γ.Κασιμάτης στην παρακάτω ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ” (και όχι δίκην σπέκουλας ή επιζήμιας προχειρότητας) εφαρμογή του άρθρου 120Σ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΠΟΛΥ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ 1-13 ζητημάτων (εδώ, η σχετική πρόταση του καθηγητή κου Γεωργίου Κασιμάτη ο οποίος ζητά τη συνδρομή 10-15 επιστημόνων, προφανώς για διεθνούς επιπέδου πραγματογνωμοσύνη-ενέργειες κατά της Χρεοκρατίας, εδώ η Γνωμάτευση του Καθηγητή Γεωργίου Κασιμάτη: “Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 § 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ” και εδώ ταυτόσημη πρόταση του Μίκη Θεοδωράκη), με τριπλοσυνδυασμένο αγωνιστικό-δικαιϊκό/δικονομικό-πολιτικό τρόπο.

 

Τα παραπάνω όμως ζητήματα, ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, υψωμένη ΣΤΑΘΕΡΑ την “δ.ά.δ.α.” Δικαιοσύνης-Ανιδιοτέλειας-Δημοκρατίας-Αλληλεγγύης, τόσο για την οργάνωση ΜΙΑΣ ΗΘΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ “ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ” http://greek-market-research.com/article/synenteyxi-loyka-axeloy-prepei-na-ginei-anatropi-kai-anadomisi-ton-pragmaton/ , όσο και για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ αυτής της οργάνωσης, πράγματα που αναλύονται και τεκμηριώνονται στον (διαρκώς εμπλουτιζόμενο, όπως εξ άλλου αυτό συμβαίνει και σε άλλους συνδέσμους της G-M-R) σύνδεσμο http://greek-market-research.com/article/24860/ .

————————

(1) — εδώ

Παράδειγμα

Είναι πραγματοποιήσιμη επειγόντως βέβαια, μία διπλογραφική απεικόνιση του οικονομικού εγκλήματος που επέβαλαν ΕΕ-ΔΝΤ- Κυβερνώντες και συνένοχοι. Από τη μία η ετήσια επί 8 έτη μείωση του ΑΕΠ σε σχέση με πριν το 2009, από την άλλη η αναλυτική απεικόνιση της ζημιάς για μισθωτούς, νοικοκυριά, επιχειρήσεις, Υπηρεσίες του κράτους προς πολίτες και κρατικές επιχειρηματικές επενδύσεις. Σε αυτά να προστεθεί το απαιτούμενο κόστος αποκατάστασης στα προμνημονιακά επίπεδα. Πιό αναλυτικά δίνουμε επί μέρους παράδειγμα εκλαϊκευτικής διεκδίκησης μέχρι σήμερα 6-12- 2017: Να διεκδικηθεί η όλη σχετική ζημιά σε συσχετισμό με ασφαλιστικά ταμεία (που κάποια έχουν εγείρει αγωγές ακόμα και στην έδρα του ΔΝΤ στη Ν.Υόρκη) με προοπτική την ασφαλιστική και εισοδηματική κάλυψη ανέργων μισθωτών “σχεδόν ονομαστικά”, επίσης, αυτοαπασχολουμένων, μικροεπιχειρηματιών, πράγμα που επέφερε το σχεδιασμένο υφεσιακό σκότωμα της οικονομίας (εσωτερική υποτίμηση με σκοπό την ευκολότερη καταλήστευση και εκβιαστική χειραγώγηση). Με ίδια μέθοδο να αντιμετωπιστεί «ΣΧΕΔΟΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ» το σύνολο των λοιπών επί μέρους απαιτήσεων και αποζημιώσεων εκ της μνημονιακής πολιτικής. Ασφαλώς δεν πρέπει να λησμονούνται και οι ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, πέραν των αστικών ευθυνών των Υπαιτίων.

(2) – που συμμετέχουν στο έγκλημα ή που υπηρετούν το έγκλημα πχ αστυνομικοί, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί, κατά παράβαση του Όρκου Τους (καθήκοντος) πίστης προς την Πατρίδα (εδώ). Είναι ευνόητο πως όταν καταγγέλλονται και μάλιστα ποινικά ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ και εκπρόσωποί τους, η Εθνική Ανεξαρτησία και η λαϊκή ευημερία μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο έξω από αυτό το ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΟ πλαίσιο (βλέπετε εδώ και στο άρθρο 50 ΣΣΕ πως προβλέπεται η έξοδος από Ευρωζώνη – Ε.Ε). (οι αστερίσκοι από τον σύνδεσμο http://greek-market-research.com/article/%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1/ επίσης για την έξοδο από την Ευρωζώνη και τις σχετικές απαιτήσεις για τις αποζημιώσεις που δικαιούμαστε από ΕΕ, εντός του συνδέσμου http://greek-market-research.com/clink/i-chrisimotita-toy-pet-miliaraki/ ).

 

 

ΤΑΞΙΚΗ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΞΩΘΕΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ
Friday
11/06/2021
01:59 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
3

 

 

 

 

G-M-R, 1 Ιουνίου 2021

 

 

 

ΤΑΞΙΚΗ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΞΩΘΕΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ

 

Ο Λαός φταίει που ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ και οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ(“δεν γίνεται αυτό-δεν γίνεται το άλλο-δεν γίνεται εκείνο-δεν χρειάζεται επιχειρησιακό σχέδιο”, “δεν ξέρω”, “δεν μπορώ”, “κάηκα απο τον χυλό φυσάω και το γιαούρτι”, “δεν θέλω συνέργεια βρε αδελφέ”) για την (σύμφωνα και με τον Α.Γκράμσι όπως βλεπετε στην δευτερη πιο κάτω παράγραφο) Συγκρότηση ενός Ιστορικού Μπλοκ Ανατροπής;;;

 

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να τιμήσουμε ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ την μνήμη του Ορέστη Κολοζώφ, με του οποίου την άποψη (που ακούσαμε σε ραδιοφωνική εκπομπή προ εικοσαετίας και πλέον), «να αξιοποιούμε όλα τα μετερίζια του αστικού κράτους», συμφωνήσαμε δια βίου ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ. Επιπλέον, συμφωνήσαμε μετά από ωριαία συζήτηση (τα τελευταία χρόνια που εργαζόταν στα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό), να συν-αξιοποιήσουμε αυτή την άποψη τριπλοσυνδυασμένα (συνδικαλιστικά-νομικά-πολιτικά ΒΛΕΠΕΤΕ *) σε ταξικά ζητήματα, με την συνεργασία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (Δ.Σ). Άλλες όμως οι βουλές της «Δ.Σ.» μέσω του φίλου, επικεφαλής τότε αυτού του σχήματος Δ.Κ., «Α έτσι είπε ο Ορέστης;”. Να σημειώσουμε πως αυτό το σχήμα είχε καλές ενέργειες ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, όπως επίσκεψη σε χώρο κορυφαίας πολυεθνικής και παρέμβαση στην ΑΠΔ επί προεδρίας Κωνσταντίνου Δαφέρμου (Πρόεδρος ΑΠΔ 24/7/1997-13/2/2003). Αυτές οι καλές ενέργειες ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΣΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΑΝ, και αυτή η ΟΛΙΓΩΡΙΑ οφείλετο (και ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ) κατά την γνώμη μας, στο «μην τυχόν και αποδειχθεί επιτυχής κάποιος αγώνας μέσα σε καπιταλιστικά πλαίσια» και περί αυτού του «αριστερού ιδεολογήματος» έχουμε και άλλα σχετικά δείγματα και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Κυρίως, ΑΠΟΥΣΙΑΣΕ η αριστερή ΕΝΟΧΛΗΣΗ ενώπιον:

A)   Του Υπουργείου Εργασίας

Β)   Των ελεγκτικών μηχανισμών κατά του ΣΕΠΕ που ΠΛΕΟΝ μετασχηματίζεται ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ σε Ανεξάρτητη Αρχή (Καταργείται η Επιθεώρηση Εργασίας (ΣΕΠΕ) – Τι θα την αντικαταστήσει) στα πλαίσια της ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ & ΣΤΗΡΙΞΗ (ΣΕΠΕ ως παράρτημα του Υπουργείου Εργασίας) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ της ΕΓΓΕΝΟΥΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ (ενδεικτικά: “Η συγκατάθεση των υποκειμένων των δεδομένων στο πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ελεύθερη λόγω της εγγενούς ανισότητας των μερών.”, από τον σύνδεσμο της ΑΠΔ Παραβίαση αρχών επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εργαζομένων από εργοδότρια εταιρία ) μέχρι χθες αναγνωρισμένης και από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ)

Γ)   Της Ηγεσία Δικαιοσύνης (η οποία συγκαλύπτει τις από έδρας & βουλευμάτων της Τακτικής Δικαιοσύνης, αθωώσεις για εργοδοτικά αδικήματα και δολοφονίες αρχικών Εισαγγελικών Κατηγορητηρίων).

 

 

Σε συνέχεια της ταξικής, κατά της καπιταλιστικής επικυριαρχίας εμπλοκής μας, επεκτείναμε με ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ και συνδέσαμε οργανικά, ΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ και ΤΑΞΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΑΞΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. Συνδέσαμε αυτό το κατά Ορέστη Κολοζώφ, «να αξιοποιούμε όλα τα μετερίζια του αστικού κράτους», σε εθνικοπατριωτικό κατά ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΕΞΩΘΕΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ επίπεδο, ΜΕ ΣΥΝ-ΟΔΗΓΟ τον Α. ΓΚΡΑΜΣΙ, «Εντέλει, η πάλη για την ηγεμονία δεν είναι απλά και μόνο πάλη ιδεών ενάντια σε ιδέες, αλλά η διαδικασία συγκρότησης ενός ιστορικού μπλοκ ανατροπής μέσα από τις πολλαπλές εμπειρίες της ταξικής πάλης σε όλα τα επίπεδα, από τη στοιχειακή οικονομική πάλη μέχρι τον πολιτικό, ιδεολογικό, πολιτιστικό αγώνα.», (http://greek-market-research.com/clink/i-igemonia-ston-gkramsi/) και με εμπνευστή τον ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, “Ο Ρήγας επεδίωξε συνειδητά την ταύτιση των ιδεών με τα έργα. Ως αυθεντικός επαναστάτης ήταν σε θέση να κατανοήσει ότι ο ριζοσπαστισμός του θα ήταν έννοια χωρίς περιεχόμενο αν δεν ακολουθούσε την οδυνηρή, αλλά και μοναδική οδό επιβεβαίωσής του, την οδό της άμεσης δράσης. Αυτή η κριτικά θεμελιωμένη βούληση για την αναγκαιότητα ταύτισης λόγου και έργου εκφράστηκε με υποδειγματική συνέπεια και καθαγιάστηκε με το αίμα του, δίνοντάς του ένα διαρκές προβάδισμα στο να είναι ένας από τους λίγους εκείνους Νεοέλληνες, που το έργο τους το έκαναν επαναστατική πράξη.” ( http://greek-market-research.com/clink/rigas-o-pateras-tis-ellinikis-anexartisias/ ).

Αποτανθήκαμε όπου διαπιστώσαμε καλή και επιστημονική θέληση. Όπως δε, θα δείτε μετά το παρακάτω σχήμα,

– επισημαίνουμε, τα κοινά σημεία («συγκρότησης ενός ιστορικού μπλοκ ανατροπής»),

προτείνουμε ΚΑΙ τις, «γιατί ΟΧΙ και αυτές τις «ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ» συμπληρώσεις;»,

– τέλος, επισημαίνουμε τις ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΕΣ (συνήθως κομματικές) ως και τις εκ των έσω προδοσίες. Θα ήταν παράλειψη αν δεν συμπληρώναμε, με τα πιο ενδεικτικά παραδείγματα, βλέπετε στο 9 στο τέλος την ΠΛΗΡΗ (οργανωτική-πνευματική-εξαπλωτική-εμβαθυντική) ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ/ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ “ΜΕΤΑ”ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.

(*) – στο τέλος της ανάρτησης ακολουθεί το πιο κάτω εικονιζόμενο παραστατικό σχήμα με το κείμενο που το συνόδευε, έτσι όπως κατατέθηκε εντός δικογραφιών για ποινικά εργοδοτικά αδικήματα.

 

ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ / ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ξεκινώντας από τον κοινωνικό χώρο εργασίας, την επιχείρηση, την θέση και τη σχέση εργαζομένων – εργοδοτών

(Στην Ελλάδα βάσει και των νόμων , 1264/82, 1767/1988, 1876/1990, νόμων ΥΑΕ κλπ.).

Στον πιο πάνω πίνακα, όπου αστερίσκος(*) απαιτείται συναπόφαση με το επιχειρησιακό σωματείο ή (ελλείψει ε.σ.) με το συμβούλιο εργαζομένων

1.   Συζήτηση μεταξύ συνδικαλιστή της αριστεράς και διανοούμενου της αριστεράς

Αριστερός συνδικαλιστής:

Ψάχνοντας κάτι συγκεκριμένο για το “αλήθεια είναι το άθροισμα των σχετικών αληθειών”, διάβασα το κείμενό σου …(σημ. GMR: το διαγράφουμε για την διατήρηση της ανωνυμίας αυτής της επικοινωνίας).

Νομίζω πως η ιστοσελίδα σου είναι πολύ χρήσιμη για όσους αναζητούν στέρεη βάση σε φιλοσοφικά θέματα και ΠΙΟ ΠΟΛΥ σε αντιμετώπιση ΒΑΣΕΙ ΑΡΧΩΝ των σύγχρονων(από το 2010) δόλιων παραπλανήσεων(=ποινικό αδίκημα) και εγκλημάτων σε ζητήματα Χρεοκρατίας/Εσωτερικής Υποτίμησης-Εξωθεν Εξάρτησης ακόμα και επί μετα-αλήθειας, μετα-δημοκρατίας, δικαιωματισμού=υποκατάστατο των δικαιωμάτων του ανθρώπου και ενίσχυση του καπιταλιστικού διαίρει και βασίλευε.

Επίσης, η ιστοσελίδα σου είναι χρήσιμη σε όσους επιθυμούν να κολυμπήσουν στα βαθιά (βαθύτατα) νερά, της στοιχειωδώς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ(1) ΕΜΠΛΟΚΗΣ [πάντα τριπλοσυνδυασμένης σύμφωνα με τον δικηγόρο/αλληλέγγυο εργαζομένων Κώστα Διάκο, “Το συνδικαλιστικό (αγωνιστικό)-το νομικό-το πολιτικό, πάνε μαζί!“, για να θυμηθούμε και την τριπλοσυνδυασμένη στάση του Δημητρώφ, κατηγορουμένου για εμπρησμό του Ράϊχσταγκ], για το ζήτημα της αναβάθμισης των προ του 2010 μεθόδων εσωτερικής υποτίμησης (ενοικίαση εργαζομενων εργοδοτική δόλια παραπλάνηση, εξαγορές, εκβιασμοί, αντίποινα-καταστολή, ανακάτεμα στα εσωτερικά σωματείων, κλπ & υποτυπώδης ως φιλεργοδοτική η στάση ελεγκτικών μηχανισμών-ηγεσίας Δικαιοσύνης), σε ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ με τις ίδιες μεθόδους (δόλια παραπλάνηση ως καταστολή και εδώ διαθέτω τα νομικά γερά όπλα για τον επαναστατικό διχως πυροβόλα όπλα τρόπο αντιμετώπισης αυτής της καταστολής, δες και απάντηση σου σε συζήτηση για την “υποταγή Φλωράκη” με υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης μη προσβολής του πολιτεύματος).

Αν έχεις λίγο χρόνο περίπου πέντε λεπτά το πολύ από πλευράς μου, μπορούμε εφ’ όσον θέλεις, να διερευνήσουμε αν τα παραπάνω ανταποκρίνονται σε κατ’ αρχήν κοινό ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ, κατόπιν ενδεχομένως σε συνέργειες, οπότε και μου απαντάς.

 

Αριστερός διανοούμενος:

Σ’ ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια. Προσπαθώ όσο μπορώ με τις μικρές μου δυνάμεις. Και είναι ελπιδοφόρο ότι σ’ αυτή εδώ τη χώρα υπάρχουν άνθρωποι που δείχνουν ενδιαφέρον για τέτοια θέματα. Το αστικό-καπιταλιστικό σύστημα όσο κι αν προσπαθεί δεν πρόκειται ποτέ να αλώσει τη σκέψη/ συνείδηση του συνόλου των πολιτών. Πάντα θα υπάρχουν μικρές ή μεγάλες αντιστάσεις.

Αναφορικά με το Δίκαιο: Θέση του μαρξισμού είναι ότι αυτό αντανακλά πάντα τις οικονομικές σχέσεις του εκάστοτε κοινωνικο-οικονομικού σχηματισμού -στην προκειμένη περίπτωση του καπιταλισμού. Η ανισότητα ξεκινά ήδη -όπως έδειξε ο Μαρξ στο «Κεφάλαιο»- αφότου ο εργάτης κλείνει συμφωνία με τον κεφαλαιοκράτη για να εργαστεί. Η εκμετάλλευση -με τη μορφή της υπεραξίας- ξεκινά ήδη από την πρώτη μέρα. Αν αναζητήσει κανείς σε βάθος -και όχι επιφανειακά- τις ρίζες της ανισότιμης ανταλλαγής, της πείνας, της εξαθλίωσης των εργαζομένων, των πολέμων (τουλάχιστον των περισσότερων), της κλιματικής κρίσης, της υποταγής των μικρών κρατών στα ισχυρότερα κ.ο.κ., θα καταλήξει πάντα στο ζήτημα της οικονομίας. Η μαρξιστική φιλοσοφία αποτελεί εδώ το εργαλείο εκείνο (αν μπορούμε να το ονομάσουμε έτσι), που βοηθά στην ορθή ερμηνεία του κόσμου, αλλά ταυτόχρονα -και κυρίως- στην αλλαγή του, φυσικά για όποιον την κατέχει.

Συμπέρασμα: Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει μόνο όταν το σύστημα τούτο ανατραπεί. Και όταν κάνω λόγο για ανατροπή δεν εννοώ σώνει και καλά με ένοπλο δρόμο. Σημαίνει αυτό ότι όλες οι άλλες ενέργειες είναι μάταιες; Ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε έστω και μικρές κατακτήσεις; Ασφαλώς και όχι! Όμως οι κατακτήσεις αυτές, όσο διάστημα κυριαρχεί ο καπιταλισμός, μπορεί μέσω των κομμάτων του που τον αντιπροσωπεύουν, όταν αλλάζουν οι συσχετισμοί δυνάμεων υπέρ τους, να τις αφαιρούν και να αρχίζουμε ξανά από την αρχή. Μέχρι πότε; Και ως προσωπικό βίωμα: Με την πολιτική ασχολούμαι 45 χρόνια, αλλαγές έζησα πολλές, αλλαγή όμως δεν είδα.

Διάβασα επίσης κάποια πράγματα για τις προσπάθειές σου που αφορούν στο ζήτημα της «συνενοχής στο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας». Αξιέπαινη προσπάθεια, το αποτέλεσμά της όμως θα είναι μηδενικό, δε θα ‘θελα να σ’ απογοητεύσω, αλλά αυτή είναι η άποψή μου.  Όπως έλεγε ο Μπρεχτ, η Δικαιοσύνη είναι μια γάτα στο σακί. Όταν τα αστικά κόμματα στο σύνολό τους ψήφισαν τα Μνημόνια, σε συνδυασμό με το ότι η ανώτατη Δικαιοσύνη διορίζεται από την εκάστοτε αστική κυβέρνηση, καθώς και ότι είναι γνωστές οι αντιλήψεις των δικαστών (οι δικαστές δεν είναι ένα σώμα αποκομμένο από την κοινωνία, αλλά αποτελούν μέρος αυτής, όπως εξάλλου και κάθε επαγγελματικός κλάδος), τότε δε μπορεί να περιμένει κανείς θετικό αποτέλεσμα. Το ότι το Σύνταγμα που τα ίδια αυτά κόμματα ψήφισαν, το τσαλαπατούν καθημερινά, και όχι μόνο στο θέμα που αφορά στα Μνημόνια, στο όνομα του ίδιου του Συντάγματος, αυτό το γνωρίζουν κι οι πέτρες. Το ζήτημα λοιπόν είναι καθαρά πολιτικό, και λύση μπορεί να δοθεί μόνο πολιτικά, δηλαδή με ανατροπή των αστικών κομμάτων εξουσίας, δηλαδή με αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων. Αυταπάτες εδώ δεν χωρούν. Το πως θα γίνει αυτό, είναι ένα θέμα που σηκώνει πολλή συζήτηση. Δυστυχώς, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον δεν βλέπω στον ορίζοντα μια τέτοια αλλαγή. Τα κόμματα της αριστεράς -κι εδώ δεν εντάσσω τον ΣΥΡΙΖΑ- είναι μικρά, με ελάχιστη επιρροή, κυριαρχεί ο κατακερματισμός και, κυρίως, μια σειρά εσφαλμένες θέσεις τους. Ο κόσμος της αριστεράς έχει απογοητευθεί. Σ’ αυτό συνέβαλλαν ιδιαίτερα και οι κολωτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ουσιαστικά έχει αντικαταστήσει στην πολιτική ζωή το παλιό ΠΑΣΟΚ. Αυτό που διαβλέπω είναι ότι για πολλά χρόνια θα εναλλάσσονται στην κυβερνητική εξουσία η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, ίσως με κάποια άλλα μικρά κόμματα ως τσόντες. Είναι επίσης πολύ πιθανό ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να συγκυβερνήσουν. Δε θα ‘θελα να επεκταθώ άλλο.

Τώρα, σχετικά με το θέμα της συνεργασίας, ή της συνέργειας, όπως γράφεις. Τα τελευταία χρόνια δρω αυτόνομα. Δεν είμαι μέλος κανενός κόμματος ούτε και υποστηρίζω κάποιο συγκεκριμένα. Είχα μόνο κάποιες διαδικτυακές συνεργασίες κατά καιρούς, αλλά τις διέκοψα και αυτές εντελώς, γιατί από ορισμένους υπήρξε κατάχρηση εμπιστοσύνης, ενώ κάποιοι άλλοι θέλησαν να με βάλουν σε καλούπια. Από κει και πέρα, αν οι αντιλήψεις που εκφράζω είναι σωστές ή όχι, αυτό ας το κρίνει το αναγνωστικό κοινό, αν και θέση του μαρξισμού είναι ότι η ορθότητά τους θα κριθεί στην πράξη. Σε ό,τι αφορά τα κείμενα που δημοσιεύω, επικεντρώνομαι κυρίως σε θεωρητικά-επιστημονικά άρθρα, γιατί εδώ ο χώρος της αριστεράς έχει και τις μεγαλύτερες αδυναμίες, αλλά και επειδή στο μεγαλύτερο μέρος της τη θεωρία την έχει γραμμένη στα παλαιά της υποδήματα. Το γνωστό μεροδούλι μεροφάι: Που έκανε διακοπές ο Μητσοτάκης, τι απάντησε ο Τσίπρας κτλ. Αυτά δεν μ’ απασχολούν άμεσα, είναι δουλειά των δημοσιογράφων. Με λίγα λόγια, η θεωρία δεν αναπτύσσεται, ενώ παράλληλα και οι λίγες προσπάθειες που υπάρχουν την καθιστούν υπηρέτρια της πολιτικής.

Θα ‘θελα να πιστεύω ότι σου έδωσα ένα γενικό περίγραμμα με απαντήσεις για ορισμένα ζητήματα που έθεσες, προχωρώντας ακόμη παραπέρα. Εν ολίγοις, προτιμώ να συνεχίσω αυτή την πορεία, τουλάχιστον για το επόμενο μέλλον.

Και πάλι σ’ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

2.  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

«Ο νέος πολιτικός φορέας Λαϊκή Ενότητα, οφείλει να αναλάβει (και θα αναλάβει!) έντονη δράση, ώστε το ζήτημα της διαγραφής του χρέους να αποτελέσει κύριο αντικείμενο της πολιτικής ατζέντας εντός και εκτός της Χώρας. Το πολιτικό δε αυτό καθήκον θα επιτελεσθεί με όλους τους νόμιμους τρόπους και σε όλα τα ενδεδειγμένα Fora.» Δέσμευση Πέτρου Μηλιαράκη-ΛΑ.Ε. Αυγούστου 2015, από τον σύνδεσμο http://greekmarketresearch.com/article/giaena-1-eyrotinimeraoimnimoniakesdesmeyseisechoynperioriseisovarataeisodimata/, υποσύνδεσμο Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ , Η ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ . Επί τη ευκαιρία, υπενθυμίζουμε την μετά βδελυγμίας απαξιωτική στάση των αγαπητών «Δεσμευμένων», απέναντι στην στάση ζωής: http://greekmarketresearch.com/clink/dadadimosiasantidebtocracypragmatognomosynis/. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ, πως τέτοιες δεσμεύσεις ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να πορεύονται μακράν συνεργειών μετά του λαού, πολύ δε περισσότερο, αφού αυτές οι δεσμεύσεις έχουν ήδη καταπατηθεί, δεν επιτρέπονται ισχυρισμοί του τύπου «μόνο ο λαός φταίει, για όλα φταίει ο λαός που δεν ψηφίζει τους σωστούς πολιτικούς».

3.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ!

http://greekmarketresearch.com/clink/gkontogiorgisprepeinapanefylaki/

4.  ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ “Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡ. 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

http://greekmarketresearch.com/clink/gnomateysitoykathigitigeorgioykasimatiiaskisitoydikaiomatoskaitisypochreosisantistasiskatatoarthro-120-4-toysyntagmatos/ .

5.

     (α) —  Ο Ρήγας επεδίωξε συνειδητά την ταύτιση των ιδεών με τα έργα. Ως αυθεντικός επαναστάτης ήταν σε θέση να κατανοήσει ότι ο ριζοσπαστισμός του θα ήταν έννοια χωρίς περιεχόμενο αν δεν ακολουθούσε την οδυνηρή, αλλά και μοναδική οδό επιβεβαίωσής του, την οδό της άμεσης δράσης. Αυτή η κριτικά θεμελιωμένη βούληση για την αναγκαιότητα ταύτισης λόγου και έργου εκφράστηκε με υποδειγματική συνέπεια και καθαγιάστηκε με το αίμα του, δίνοντάς του ένα διαρκές προβάδισμα στο να είναι ένας από τους λίγους εκείνους Νεοέλληνες, που το έργο τους το έκαναν επαναστατική πράξη.”

Από τον σύνδεσμο: http://greekmarketresearch.com/clink/rigasopaterastisellinikisanexartisias/ .

      (β) — Συνέντευξη Λουκά Αξελού: “Πρέπει να γίνει ανατροπή και αναδόμηση των πραγμάτων” Από τον σύνδεσμο: http://greekmarketresearch.com/article/synenteyxiloykaaxeloyprepeinagineianatropikaianadomisitonpragmaton/ .

6.  ΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΙΤΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΙΕΣ Από τον σύνδεσμο: http://greekmarketresearch.com/clink/oidiadilosieskkeantarsyasyrizamera25/

7.  ΟΙ ΤΙΜΩΡΟΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΠΕΛΑΥΝΟΥΝ Από τον σύνδεσμο: http://greekmarketresearch.com/clink/oitimoroitonilithionepelaynoyn/ .

8.  Ο ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΕΧΤΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ “EVER” ΡΕΦΟΡΜΙΣΜΟ(2) χάριν της από κοινού υποστήριξης του μπαχαλοκουφοντινέϊκου, του επί του μεταναστευτικού δικαιωματισμού με το οικονομικοπολιτικό αζημίωτο των αριστερών ΜΚΟ και λοιπών πολιτευομένων ( http://greekmarketresearch.com/clink/papadimoyleiosdexioaischyni/ ) και φυσικά, και του «τι κι αν είναι Κατοχή» Αντί-Προσώπου Σου Κοινοβουλευτισμού. 

9.   Συμπληρώνουμε με την κυριαρχία/ηγεμονία της “ΜΕΤΑ”ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ δηλαδή της ανενόχλητης διπλοπροδοσίας, Χρεοκρατίας & Εξωθεν Εξάρτησης, έτσι όπως αυτή η κανονικότητα υπηρετείται “απ’ άκρου εις άκρον” (με τα δύο ενδεικτικότατα “απ’ άκρου εις άκρον” παραδείγματα που ακολουθούν),

      α) από το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα (ΠτΔ) http://greek-market-research.com/article/chora-i-choros-i-ellada-i-proedros-tin-thelei-choro-o-laos-chora/http://greek-market-research.com/article/sakellaropoyloy-dilosi-ntropi-gia-to-dimografiko/ και

      β)  έως το άλλο άκρο, όπου αυτή η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ενσωματώνεται κανονικά στο πνευματικό (ουσιαστικότατα δε, σε αυτο της πολιτικής ΥΠΟΤΑΓΉΣ) είναι (ακολουθεί το παράδειγμα: http://greek-market-research.com/article/i-ellada-diethnes-kentro-anthropistikon-spoydon-mia-protasi/ ) ανθρώπων του πνεύματος, που συχνά αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι στρέφονται ΕΝΑΝΤΙΟΝ και της ΠτΔ ακόμα (αυτό το αξιοποιούμε δεόντως, φευ μοναχοί), βαρέως καταγγελτικά http://greek-market-research.com/clink/to-eniaio-komma-toy-egklimatos/http://greek-market-research.com/article/o-a-ethnikos-dikaiomatismos-tis-kyrias-proedroy/http://greek-market-research.com/article/giati-i-sakellaropoyloy-tha-eklegei-panigyrika-kati-mas-eiche-pei-gi-ayto-o-poylantzas/ κατά των πολιτειακών wiki/Κατηγορία:Πολιτειακοί_Θεσμοί_της_Ελλάδας συμπεριφορών).

 

 

—————–

[1]   Έχοντας υπ’ όψιν την αποδεκτή από το εργατικό δίκαιο θεωρία του Μαρξ για την εξελικτικη ταξική διαμόρφωση και διαφοροποίηση της κοινωνίας, με την αστική νομική παραδοχή (κατόπιν ποταμών αιματος) για την “εγγενή ανισότητα των μερών”.

 

[2] Από τον σύνδεσμο: http://greekmarketresearch.com/clink/arischatzistefanoyatomikitromokratiadritsasthatsamore/ .  


(*) Αρχείο κειμένου word “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”

 

 

 

 

 

Επί του κειμένου της Γνωμάτευσης του σεβαστού Καθηγητή Γεωργίου Κασιμάτη
Wednesday
12/05/2021
22:59 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R Γεώρ. Κασιμάτης Συνέργειες-Ομαδικότητα
9

 

Ανοιχτή επιστολή προς Καθηγητή Γεώργιο Κασιμάτη,

Υπ’ όψιν Δημοκρατικών Πολιτών, συγγραφέων και λοιπών πολιτών των οποίων αναρτούμε γραπτά και δράσεις.

Κύριε Καθηγητά,

Σεβαστοί συναγωνιστές/ενεργοί πολίτες-επιστήμονες-διανοούμενοι,

Ωθούμενοι για πολλοστή φορά από τον Καθηγητή Γεώργιο Κασιμάτη (σε άλλες περιπτώσεις και από δικές σας τοποθετήσεις), αυτή τη φορά με βάση την ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ “Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡ. 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ” (μπορείτε να την διαβάσετε λίγο πιο κάτω) και έχοντας υπ’ όψιν το εδώ https://www.youtube.com/watch?v=WFPMxqK6lY8&authuser=0 ηχητικό της συνέντευξης που έδωσε ο Καθηγητής Γεώργιος Κασιμάτης στον Γιώργο Σαχίνη, επισημαίνουμε δυο βαριές κουβέντες του σεβαστού Καθηγητή:

Α) — “Πρώτα από όλους τους περιορισμούς δικαιωμάτων που μας επιβλήθηκε είναι αυτός της εθνικής κυριαρχίας.

Β) — “Δυστυχώς εμείς έχουμε μονόλογο στην πολιτική μας από πολλά χρόνια, να σκεφτούμε τι ψηφίζουμε, τι απαιτούμε, με όλα τα μέσα να κινηθούμε.

Για ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ (από το 2010…) απάντησε ήδη ο σεβαστός Καθηγητής https://edromos.gr/dilosi-kasimati/?amp=1. Απαντάει και στην παρούσα ΓΝΩΜΕΤΕΥΣΗ.

Για το ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ προτείνουμε στον σεβαστό Καθηγητή να δεχθεί να αναγνώσει την επιστολή μας, η οποία αφορά το ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ” κατά την διατύπωση του ιδίου .

Συνεχίζουμε παρακάτω, τοποθετούμενοι αναλυτικά, ΔΙΠΛΑ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ, κατά την γνώμη μας επαυξητικά (“με όλα τα μέσα να κινηθούμε”) στα σημεία της ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ και συνολικά προς αυτήν:

(more…)

Τόμας Πέιν! Ένας άθεος που του αξίζει ο Παράδεισος!
Thursday
06/05/2021
05:08 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Τόμας Πέιν
0

 

 

 

Τόμας Πέιν, 5 Μαίου 2021

 

 

 

Σαν σήμερα | Οχτώ φράσεις από τον Τόμας Πέιν «Η πίστη σε βάναυσο θεό δημιουργεί βάναυσους ανθρώπους»

Βιβλίο: Τα Διακιώματα του Ανθρώπου, μια διαφωτιστική μελέτη για τη ζωή και το έργο του Τόμας Πέιν

wikipedia.org/wiki/Τόμας_Πέιν

 

 

 

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα
Monday
26/04/2021
13:01 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Ευχές
0

 

 

 

Αννα Μαρία Γκούνη: Από την παιδική χορωδία του «Τρίτου», πρώτη γυναίκα – μαέστρος στη Συμφωνική του Τέξας
Thursday
15/04/2021
03:38 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Μαρία Γκούνη
0

Σχόλιο GMR:

G-M-R: ΠΑΥΣΗ (ένα μήνα,… περισσότερο;…) της G-M-R.

ΚΑΙ Η ΠΑΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ !!!

Στην πράξη της μουσικής έχουμε τον ήχο κι έχουμε τον μη ήχο, ο οποίος είναι επίσης πολύ σημαντικός. Οι παύσεις και το πού είναι τοποθετημένες μέσα σ’ ένα έργο μας δίνουν κάποιες πληροφορίες γι αυτό. Απαντούν σε κάποια ερωτήματα. Γιατί μπήκε εκεί η παύση, τι συμβολίζει;”

η λαμπρότερη όλων των παύσεων είναι… η  Grande Pausa! Η μαγική εκείνη στιγμή ενός συμφωνικού έργου που ο συνθέτης κόβει απότομα κάθε μουσικό ήχο και δίνει τη δυνατότητα στο αυτί του ακροατή να ακούσει όλες τις αρμονικές που πάλλονται ακόμα στον χώρο από το τελευταίο ακόρντο του συνόλου. Κι ενώ θα έπρεπε να θεωρείται ως μουσική αναπνοή, όπως όλες οι άλλες, η απότομη έλλειψη κάθε ήχου θυμίζει περισσότερο κόψιμο αναπνοής – gasp. Η σιωπή εκείνη τη στιγμή κάνει ακόμα μεγαλύτερο θόρυβο από το σύνολο δεκάδων οργάνων που μπορεί πριν να έπαιζαν όλα μαζί γρήγορα και δυνατά. Έχει δύναμη ξαφνικού θανάτου κι ο επόμενος μουσικός ήχος που την σπάει αποκτά λυτρωτικό χαρακτήρα σαν ελπίδα αναγέννησης. Χωρίς αυτή τη σιωπή προηγούμενα, ο μουσικός ήχος αυτός δεν θα είχε την ίδια αξία.” , από: Η μαγεία της παύσης

_.

 

 

 

Μαρία Γκούνη, 7 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

Εμπνέεται από τον Θεόδωρο Κουρεντζή, θαυμάζει τον μυθικό Δημήτρη Μητρόπουλο και μπορεί να μην ήξερε …από κούνια πως θα γίνει μαέστρος, ωστόσο η παρότρυνση των γονιών της να μάθει πιάνο και η εμπειρία της στην παιδική χορωδία του Τρίτου Προγράμματος της ΕΡΤ, την οδήγησαν στον δρόμο της μουσικής.

Σήμερα, η Άννα- Μαρία Γκούνη είναι η πρώτη γυναίκα μαέστρος και μουσική διευθύντρια της Συμφωνικής Ορχήστρας του Κονρό (Conroe Symphony Orchestra), στο Τέξας των ΗΠΑ.

 

Με προπτυχιακές σπουδές στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα και πλέον σε διαδικασία απόκτησης διδακτορικού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο του Χιούστον, η νεαρή Ελληνίδα μαέστρος, που οι καθηγητές της τη χαρακτηρίζουν «φυσικό ταλέντο», καλείται να διαχειριστεί την πρόκληση της διεύθυνσης μιας ορχήστρας εν μέσω πανδημίας.

Οι πρόβες δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει, λόγω της υγειονομικής κατάστασης, αλλά η ίδια ανυπομονεί, όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, να πιάσει μπαγκέτα και να οδηγήσει το μουσικό σύνολο στην πρώτη του συναυλία, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, το προσεχές καλοκαίρι. Μάλιστα, είχε την ευκαιρία να συναντήσει -με όλα τα μέτρα- τα μέλη της ορχήστρας (κυρίως εθελοντές) καθώς ήθελε να τους γνωρίσει προσωπικά προτού βρεθεί μπροστά τους στο πόντιουμ.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση, δείτε ΦΩΤΟ και video της συγκεκριμένης ανάρτησης εδώ.

 

Πηγή: hellasjournal.com

 

Αλέξανδρος Χρύσης: Κομβικός στόχος η έξοδος από ευρώ-ΕΕ
Friday
12/03/2021
16:41 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R Αλέξ. Χρύσης Ε.Ε.
0

Σχόλιο GMR:

Ανοιχτή επιστολή προς Καθηγητή κύριο Αλέξανδρο Χρύση.

Κύριε Καθηγητά,

Τα δικαιώματα των ανθρώπων http://greek-market-research.com/clink/kataktimenos-nomikos-politismos/ και τα δικαιώματα της ανθρωπότητας για την επιβίωσή της (βλέπετε, ειρήνη, περιβάλλον-βιοποικιλότητα, πυρηνικές δοκιμές/εφαρμογές, γενετικοί κώδικες κλπ), ευρίσκονται στο κρισιμότερο σημείο αλληλεξάρτησης από κάθε άλλη στιγμή της ιστορίας, με τους χώρους εργασίας και παραγωγής να κατέχουν αποφασιστικής σημασίας θέση στο κρίσιμο σταυροδρόμι αυτής της αλληλεξάρτησης.

Με αυτές τις σκέψεις, ακολουθεί η επιστολή μας για την συν-αντιμετώπιση της “ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ” στην οποία ενσωματωνόμαστε:

 

Α)   Επισημαίνουμε, υπογραμμίζουμε και μορφοποιούμε, τα από το 2014 λόγια σας, προκειμένου να καταλήξουμε, δίχως να διαφωνούμε με την εν τω συνόλω ουσία των θέσεών σας, στο να ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ επί της υπ’ αριθμ 4 επισήμανσής μας, θεωρώντας κομβικά σημεία τα, 1-2-3:

       1)   “…το ζητούµενο δεν είναι η κατάργηση αλλά η υπέρβαση του κοινοβουλευτισµού.”

      2)   “Πρόκειται ουσιαστικά για την ανάγκη ενός πολύµορφου αγώνα εµβάθυνσης και διεύρυνσης της δηµοκρατίας, µε τρόπο που να αποκτήσει πολιτικά ουσιαστικό και κοινωνικά απελευθερωτικό περιεχόµενο – για να πάψει επιτέλους η δηµοκρατία να ταυτίζεται στην κοινή συνείδηση µε τις πιο εκφυλισµένες εκδοχές του αστικού κοινοβουλευτισµού.”

Επισήμανση της G-M-R:  “πιο εκφυλισµένες εκδοχές του αστικού κοινοβουλευτισµού” = “τι κι αν είναι Κατοχή” Αντί-Προσώπου Σου Κοινοβουλευτισμός.

       3) ”  …χωρίς τάσεις απογείωσης από τον κόσµο του πραγµατικού, που εύκολα προσγειώνουν στον άνυδρο κόσµο του σεxταρισµού.”

      4)   “Με αφετηρία µια συστηµατική διεπιστηµονική έρευνα πρέπει να επεξεργαστούµε άµεσα ένα πολιτικό πλαίσιο προώθησης επιµέρους ρηγµάτων στο αστικό σύστηµα εξουσίας µε κοµβικό στόχο την έξοδο από την ΟΝΕ και την ΕΕ.”

Σημείωση της G-M-R:  Η ρηγμάτωση προϋποθέτει “δ.ά.δ.α.” Δικαιοσύνης-Ανιδιοτέλειας-Δημοκρατίας-Αλληλεγγύης” ως προσωπική/συλλογική/μετωπική συμπεριφορά, ενισχυμένη με ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, τεκμηρίωση ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην t.i.n.a./there is no alternative, ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗ της tina και των υπευθύνων/συνενόχων εφαρμογής της, εξευτελιστική με την μέθοδο “ενώπιος-ενωπίω”(κάτω από την χωροταξική τους μύτη), “μέσα στο θεματικό τους γήπεδο”(τεκμηρίωση υπέρ του Εθνικού νομίσματος (γενικό TAG) επιστημονική-τεκμηρίωση-υπέρ-του-εθν/ , έκθεση υπόδειξη ΟΗΕ Μάρτιος 2014, ΟΗΕ, διεθνή απαίτηση για Λ.Ε.Χ & λογοδοσία υπαιτίων, κλπ), και, “από το πεζοδρόμιο (πχ το σχόλιο μας μας στην ανάρτηση εδώ Λαφαζάνης: Έχουμε ενώπιον μας ένα καθεστώς Λατινοαμερικάνικης καθεστωτικής μπανανίας ) μέχρι και διεθνώς”.

Οι κατά περίπτωση μέθοδοι ποικίλουν (στο μέγεθος/δυναμισμό και στην μορφή πχ σάτιρα, καταγγελία, α λά Γκάντι αποδόμηση, οργάνωση ήρεμης δύναμης, κλιμακούμενης εξελικτικά ως την αποσύνθεση-εξουδετέρωση-λογοδοσία των υπαιτίων).

 

Β)   Το ΠΑΝΤΑ τριπλοσυνδυασμένα συνδικαλιστικά/αγωνιστικά-νομικά/δικαιικά/επιστημονικά-πολιτικά (όχι κομματικά), ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΚΟ (ημών-επιστημόνων/διανοουμένων-ενεργών πολιτών) ΤΕΚΜΗΡΙΩΤΙΚΟ & ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ υλικό (πολεμοφόδια Τα πολεμοφόδια….. ), αφορά την κατά ΓΚΡΑΜΣΙ ταξική πάλη Η ηγεμονία στον Γκράμσι , και από το 2010, την αποκορύφωση αυτής της πάλης σε πατριωτική πάλη, με εισαγγελική διασύνδεση (ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ κκ ΠΕΠΟΝΗΣ-ΝΤΖΟΥΡΑΣ/νά το ρήγμα!, διαβίβασαν με την δικογραφία ΙΑ 2012/19806 μέσω Εισαγγελέα Αρείου Πάγου στη Βουλή, όπου βουλευτές Πρόεδροι της Βουλής και εντός και εκτός Βουλής κόμματα εσιώπησαν=στέρηση φυσικού δικαστή…) ταξικού-πατριωτικού (μηνύσεων εσχάτης προδοσίας διασυνδεδεμένων με προηγούμενες μηνύσεις παραβιάσεων εργατικού δικαίου), δηλαδή, εξελίξεως της μεγαλοεργοδοτικής ταξικής επίθεσης (ενοικίαση εργαζομένων, καταχρηστικοί δανεισμοί και εργολαβίες κλπ=αποσύνδεση σχέσης από σύμβαση εργασίας, εργοδοτικές παρεμβάσεις στον συνδικαλισμό, καταπατήσεις εργατικής νομοθεσίας κλπ ΕΡΓΑΣΙΑ – ΔΙΚΑΙΟ ), ΕΩΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΑΞΗΣ-ΕΘΝΟΥΣ μέσω της ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ .

 

Γ)   Ζούμε την περίοδο της “μετά”μνημονιακής κανονικότητας, ζούμε τον “τι κι αν είναι Κατοχή Αντί-Προσώπου Σου Κοινοβουλευτισμό, ζούμε τον εν μέσω Κατοχής “δημοκρατικό αγώνα” των δίχως αντιμνημονιακή αιτία δια-δηλώσεων, “επαναστάσεων” , μπαχαλοκουφοντινέϊκων, τη ανταρσυακή συνδρομή προβοκατορικο”παρεμβάσεων”, ( Συγκλονίζει διασώστης του ΕΚΑΒ: Νέοι παρακαλούν για λίγο οξυγόνο – Το 90% των κλήσεων είναι για κορονοϊό ), ζούμε την δια-κομματική κυριαρχία των πολιτευομένων, συμπεριλαμβανομένης της εγγενούς συνύπαρξης “αριστερών” ακραιοσεχταριστών (ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΛΑΕσεχταροπορτουνιστική, και βιωματικές και τεκμηριωμένες και αναρτημένες στην G-M-R οι σχετικές διαπιστώσεις) και “αριστερών” οπορτουνιστών (ΣΥΡΙΖΑ παγκοσμίως γελοιοποιημένο) που απορρίπτουν μετά βδελυγμίας την παρακάτω ΣΥΝ-ΑΝΤΙ-ΣΤΑΣΗ:   δ.ά.δ.α. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΝΤΙdebtocracy ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ   και   ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ποια «λύση» τεκταίνεται στο κυπριακό; Υπογράφουν 22 προσωπικότητες.

 

Δ)   Αναζητείται , ιδιαίτερα και από πλευράς σας κύριε Αλέξανδρε Χρύση, συνέργεια υπέρ της αντι-Debtocracy, όπως παραπάνω τριπλοσυνδυασμένα τεκμηριωμένης, Ηθικής Υπεροχής (και κατά Κλαούζεβιτς κατοχυρωμένης ηθικής υπεροχής), ταυτόχρονα και της κατά Γκράμσι Ηγεμονίας/ηθικής υπεροχής στο πεδίο του Εποικοδομήματος  https://tetradia-marxismou.gr/η-ηγεμονία-στον-γκράμσι/ ,  σε εθνικό και διεθνικό κοινωνικοπολιτικό επίπεδο, με Υπομονή και Αγάπη προς τον Άνθρωπο, με αναμμένη την “δ.ά.δ.α.” Δικαιοσύνης-Ανιδιοτέλειας-Δημοκρατίας-Αλληλεγγύης και με δεδηλωμένο ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ, παγκόσμια ΕΙΡΗΝΗ Ειρήνη αγάπη μου ! , ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ=Δημοκρατία ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Σοσιαλισμός= Δημοκρατία σε Εφαρμογή .

 

Υστερόγραφο:   Το πλούσιο εντός και εκτός της G-M-R υλικό, τεκμηριώσει, προτάσεις, δράσεις, πάντα τριπλοσυνδυασμένα και συνεργειακά, που διαθέτουμε ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πανεπιστημιακή αξιοποίηση από πλευράς σας.

_.

 

 

 

 

Αλέξ. Χρύσης, 11 Φεβ 2014

 

 

 

 

Ο Αλέξανδρος Χρύσης* μιλά στο Πριν για την ποιοτική αντιδραστική μετάλλαξη της αστικής δημοκρατίας. Υπογραμμίζει τη σημασία ενός επιστημονικά τεκμηριωμένου πολιτικού πλαισίου προώθησης επιμέρους ρηγμάτων στο αστικό σύστημα εξουσίας με κομβικό στόχο την έξοδο από την ΟΝΕ και την ΕΕ. Μια μετωπική ριζοσπαστική Αριστερά, με καθοριστικό το ρόλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι περισσότερο παρά ποτέ άλλοτε αναγκαία, τονίζει.

Συνέντευξη στον Γιάννη Ελαφρό

Η κυβέρνηση Σαµαρά και Βενιζέλου εντείνει την καταστολή και διαµορφώνει ένα πυκνό αντιδηµοκρατικό πλέγµα. Ταυτόχρονα, η ίδια η ελληνική δηµοκρατία βρίσκεται υπό αυστηρή εποπτεία και οι περισσότερες αποφάσεις λαµβάνονται από όργανα της ΕΕ κυρίως αλλά και του ΔΝΤ. Διαµορφώνεται µια νέα ποιότητα;

Δεν χωράει αµφιβολία ότι η κλιµακούµενη κρατική καταστολή, σε συνδυασµό µε τη λειτουργία του κοινοβουλίου ως µηχανισµού τυπικής διεκπεραίωσης των αποφάσεων της ελληνικής κυβέρνησης, µιας κυβέρνησης που µε τη σειρά της υλοποιεί την επιβεβληµένη από τα διευθυντήρια των Βρυξελλών και του Βερολίνου πολιτική, συνιστά «νέα ποιότητα», µετάλλαξη του τρόπου λειτουργίας της λεγόµενης ελληνικής δηµοκρατίας. Σε ιδεατό επίπεδο, και µε όρους πολιτικού φιλελευθερισµού, η εκτελεστική εξουσία εφαρµόζει τους νόµους που συµπυκνώνουν την κοινοβουλευτικά διαµορφούµενη θέση του κυρίαρχου, δηλαδή του λαού. Εν προκειµένω, η εκτελεστική εξουσία, η κυβέρνηση, εκτελεί και επιβάλλει στον ελληνικό λαό τη συνισταµένη της βούλησης των πραγµατικών κυρίαρχων, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τις αστικές τάξεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν πρόκειται για συγκυριακή παρέκκλιση από τη λειτουργία της αστικής δηµοκρατίας· πρόκειται για οργανική προσαρµογή των αστικών πολιτικών θεσµών –και όχι µόνο του κοινοβουλίου– στις δοµικές αναδιαρθρώσεις που µέσα στην κρίση και διαµέσου αυτής επιχειρεί ο διεθνής και εγχώριος καπιταλισµός.

  (more…)

123..