ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Δηλώσεις κ. Τσίπρα σχετικά με “πρωθυπουργική αθώωση” κου Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και δημόσια δόλια παραπλάνηση
Friday
22/06/2018
12:57 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

 

G-M-R, 21-6-2018

Την 21η Ιουν. 2018 εστάλει με email στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου το παρακάτω email:

Προς: Πρόεδρο του Αρείου Πάγου

Σας διαβιβάζουμε την συνημμένη (εδώ) ανάρτηση του άρθρου του κου Σπ.Λαβδιώτη, προκειμένου να διερευνηθεί ως πραγματογνωμοσύνη επί της Στατιστικής Αλχημείας του 2009, και ταυτόχρονα να διερευνηθούν οι προειδοποιητικές – επηρεαστικές προς τη Δικαιοσύνη δηλώσεις κ. Τσίπρα που αφορούν την “πρωθυπουργική αθώωση” του κου Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ (εδώ η σχετική συνέντευξη) ως δημόσια δόλια παραπλάνηση επί της μετατροπής της ελεύθερης χώρας μας σε αποικία απεχθούς (με δικονομικούς όρους) χρέους. Επισημαίνουμε τα χρήσιμα, για συνολικότερη σχετική διερεύνηση από την Ελληνική Δικαιοσύνη, tag και αναρτημένη ιστοσελίδα στην G-M-R, “Σπύρος Λαβδιώτης”, (εδώ).

Παρακαλούμε να γίνει και ουσιαστικός συσχετισμός ως προς το αυτονόητο, για την ποιότητα και το βάρος και των δηλώσεων και των έργων κ. Τσίπρα, αδίκημα της Εσχάτης προδοσίας, επίσης ζητούμε να γίνει και δικονομικός συσχετισμός της παρούσας καταγγελίας με την μήνυση (05/02/2018) του Ε.ΠΑ.Μ. Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία).

Συνημμένα σας υποβάλουμε

Στοιχεία που αφορούν στη μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία.

Για να δείτε την περίληψη της μήνυσης κάντε κλικ εδώ.

Το ενημερωτικό δελτίο της ΕΝΥΠΕΚ

και παρακαλούμε για την ενημέρωση σας σχετικά με τον Αρ. Πρωτοκόλλου καταχώρησης της παρούσης καταγγελίας μας.

Οι καταγγέλλοντες

Εμ. Ζαρογιαννόπουλος, Σμχος ε.α.Π.Α.

Χρ. Κουτσούκος, Σμχος ε.α.Π.Α.

Ιωάν. Πανούσος, Τξχος ε.α.Π.Α.

Λευκός καπνός στο Eurogroup – Τι αναφέρει η απόφαση για την Ελλάδα και το χρέος
Friday
22/06/2018
12:49 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος enikos_gr G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: Έχει γίνει ο εφιάλτης τους ο κ. Γεωργίου, για τον οποίο εφιάλτη, τα πολιτευόμενα (εν καιρώ κατοχής μην το ξεχνάμε) σχήματα, αρνούνται/ εμποδίζουν/ λοιδορούν, την δημοκρατική Συμμετοχή των πολιτών.

Enikos_gr, 21-6-2018

 

Βρυξέλλες, του Θάνου Αθανασίου

Τη σημαντική ελάφρυνση του κόστους αποπληρωμής του ελληνικού χρέους, δημιουργώντας ένα εξίσου σημαντικό δημοσιονομικό περιθώριο στη χώρα, τα πρώτα κρίσιμα χρόνια της εξόδου της χώρας από το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης, αποφάσισε το Eurogroup που συνεδρίασε στο Λουξεμβούργο.

Τη λύση στην κρίσιμη εξίσωση για τo ύψος της τελευταίας δόσης και την επέκταση της ωρίμανσης των δανείων, έδωσαν οι τρεις υπουργοί οικονομικών Ελλάδας, Γερμανίας και Γαλλίας, Τσακαλώτος, Σολτς και Λεμέρ, σε τριμερή συνάντηση στο περιθώριο της συνεδρίασης.

To eurogroup χρειάστηκε να διακόψει τη συζήτηση για την Ελλάδα, να κλείσει πρώτα όλα τα υπόλοιπα θέματα της ατζέντας (περιλαμβανομένης της συζήτησης στο επίπεδο των 27 για το μέλλον της ΟΝΑ) να ακολουθήσουν τριμερείς επαφές και στη συνέχεια οι 19 να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τις πρώτες ώρες,

(more…)

Δίωξη για εσχάτη προδοσία στον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση
Friday
15/06/2018
22:47 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Επιστολή/ Ερώτηση  αναγνώστη με την παράκληση απάντησης, προς όλους τους αποδέκτες:

Ανδρ. Δημητρόπουλο

Γεώργιο Κασιμάτη

Γιωργος Τριανταφυλλόπουλος (κοινοποίηση)

Δημ. Χαλυβόπουλο (κοινοποίηση)

Θεόδ. Μαριόλη (κοινοποίηση)

Κωνσ. Λαπαβίτσα (κοινοποίηση)

Κωσ. Παπουλή (κοινοποίηση)

Πέτρο Μηλιαράκη

Σπ. Λαβδιώτη (κοινοποίηση)

Σπ. Μαζαράκη

Σπ. Στάλιας (κοινοποίηση)

Στάθη Σταυρόπουλο (κοινοποίηση)

Χρ. Σαλεμή (κοινοποίηση)

Ο κος Ευάγγελος Ζαχαρής Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου αποφαίνεται και δίνει σχετική εντολή στον υφιστάμενό του κο Ζαγοραίο πως δεν απαιτείται άδεια της Βουλής για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας αλλά πρέπει η τακτική Δικαιοσύνη να προβεί σε δίωξη ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ. Πώς τότε έκριναν οι ως τώρα Εισαγγελείς και Πρόεδροι του Αρείου Πάγου ότι δεκάδες μηνύσεις εσχάτης έπρεπε να διαβιβαστούν στο νεκροταφείο ποινικών δικογραφιών της Βουλής;

Πώς θα συν-αξιοποιήσουμε άμεσα τούτο το μέγιστο “δώρο” του κου Ε. Ζαχαρή;

Επίκαιρο είναι να ρωτήσει το Ε.ΠΑ.Μ.  τον ταχύτατο σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή, εισαγγελέα Αρείου Πάγου, τι έγινε με την μήνυση του;

Γιώργος Γρυμπογιάννης

G-M-R, 15-6-2018

 

Παραγγελία για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και για το οποίο δεν απαιτείται άρση της βουλευτικής ασυλίας έδωσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση ο οποίος ήδη διαγράφηκε από τη Χρυσή Αυγή.

Στην γραπτή παραγγελία του ο κ. Ζαχαρής ζητά να διερευνηθεί η διάπραξη του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας από τον Κ. Μπαρμπαρούση και ξεκαθαρίζει ότι για το εν λόγω αδίκημα με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και τις συνταγματικές διατάξεις δεν απαιτείται άδεια της Βουλής για την άσκηση δίωξης και ως εκ τούτου οι εισαγγελικές Αρχές μπορούν να κινηθούν αυτοβούλως.

Πηγή: newsbomb.gr

Παραδοχές εκβιασμού
Thursday
14/06/2018
09:53 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

G-M-R, 13-6-2018

Παραδοχές εκβιασμού

 

Ξυδάκης: Μας εκβιάζουν με το “take it or leave it” | Γενικά | ANT1 News

http://www.ant1news.gr/news/Politics/article/466577/xydakis-mas-ekbiazoyn-me-to-take-it-or-leave-it

ΣΥΡΙΖΑ: Εκβιασμός και τρομοκράτηση του Έλληνα πολίτη | Arcadia Portal

http://www.arcadiaportal.gr/news/suriza-ekbiasmos-kai-tromokratisi-tou-ellina-politi

Στυγνός εκβιασμός από το ΔΝΤ: Πρώτα οι θυσίες και ύστερα με… δόσεις η ελάφρυνση του χρέους – Newsbomb.gr

https://www.newsbomb.gr/oikonomia/story/744698/stygnos-ekviasmos-apo-to-dnt-prota-oi-thysies-kai-ystera-me-doseis-i-elafrynsi-toy-xreoys

Ωμός εκβιασμός του ΔΝΤ για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα | Άρθρα | Ελευθεροτυπία

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=336902

«Βόμβα» στη διαπραγμάτευση: Το ΔΝΤ εκβιάζει τους Έλληνες με «αιματηρά» μέτρα – Newsbomb.gr

https://www.newsbomb.gr/oikonomia/story/751175/vomva-sti-diapragmateysi-to-dnt-apaitei-neo-aima-4-2-dis-eyro-apo-toys-ellines

ΣΥΡΙΖΑ: Απροκάλυπτος εκβιασμός η έκθεση του ΔΝΤ – Newpost.gr

http://newpost.gr/politiki/113408/syriza-aprokalyptos-ekviasmos-i-ekthesi-toy-dnt

Στυγνός εκβιασμός: Συμφωνήστε τώρα, αλλιώς ο λογαριασμός θα ανέβει – Newsbomb.gr

https://www.newsbomb.gr/politikh/story/770879/stygnos-ekviasmos-symfoniste-tora-allios-o-logariasmos-tha-anevei

Φράγκος Φραγκούλης: Να παραιτηθεί ο Παυλόπουλος για να μην κατηγορηθεί για εθνική προδοσία
Thursday
14/06/2018
01:28 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: Ούτε τη φαγωμάρα μεταξύ των μνημονιακών στηριγμάτων δεν θέλει να αξιοποιήσει η πολιτευόμενη αντιμνημονιακή πλευρά.

 

G-M-R, 13-6-2018

 

Την παραίτηση του Προκόπη Παυλόπουλου ζητάει ο στρατηγός εν αποστρατεία Φράγκος Φραγκούλης, μετά τη συμφωνία Αθήνας-Σκοπίων για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ και το διάγγελμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ανακοίνωσε ότι το όνομα της γείτονος χώρας θα είναι «Βόρεια Μακεδονία» (Severna Makedonja στα σλάβικα).

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ της Ελλάδος και πρώην Υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Αμύνης, στρατηγός εν αποστρατεία, Φράγκος Φραγκούλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SigmaLive.com, δήλωσε ότι η «παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι η ενδεδειγμένη αντίδραση, προκειμένου να μην κατηγορηθεί για εθνική προδοσία».

(more…)

Πως η γνώμη για την “μετά-μνημονιακή” εποχή ταυτίζεται με την υπεράσπιση Γεωργίου
Wednesday
13/06/2018
03:59 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: Στην εκπομπή είναι καλεσμένος ο οικονομολόγος κ. Μεγύρ Κώστας προκειμένου να ερωτηθεί για το τι μπορούμε να περιμένουμε στο μέτωπο της οικονομίας και κυρίως από τον Αύγουστο και μετά στην λεγόμενη και “μετά-μνημονιακή” εποχή.

Ακούστε το από το 14 min και μετά, όπου ο κ. Μεγύρ ενδεδυμένος με διπλό μανδύα, αυτόν του “δικηγόρου” (κυρίως) του Γεωργίου και του οικονομολόγου “των τραπεζών – Αγορών”, αθωώνει τον πρώτο και συστήνει πως αν επικρατήσουν η λογική και οι πράξεις των δεύτερων, όλα θα λυθούν και τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο. Ενώ και η δικαιοσύνη πρέπει να είναι έτσι “μεταρρυθμισμένη που να εξυπηρετεί αυτά τα συμφέροντα.

Λες και για τον 2 σε 1 καθηγητή η κρίση δεν ξεκίνησε από αυτόν ακριβώς τον συνδυασμό. (Βλ. μεγαλύτερη χρηματοπιστωτική κρίση που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007 από την Αμερική και μεταδόθηκε ραγδαίως στις οικονομίες του δυτικού κόσμου).

Καταλυτικές και πολύ διευκρινιστικές είναι στην συνέχεια οι παρεμβάσεις των κ.κ. Κώστα Wills και Νίκ. Λογοθέτη όπου με στοιχεία αντιπαρέρχονται τον (κατ΄ουσίαν) υπερασπιστή του εγκλήματος κ. Μεγύρ.

 

Περί των “διαπραγματεύσεων” επί του Σκοπιανού ζητήματος και αιχμαλωσίας 2 στρατιωτικών
Wednesday
06/06/2018
22:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

G-M-R, 6/6/2018

 

” Τα γεννημένα δειλά ανθρωπάκια. Γεννηθήκανε για να κρύβονται………”

“.. τώρα καταλαβαίνουμε γιατί τους έχουν μέσα… μία φράση τα αποκάλυψε όλα,….”

“… γιατί στο πρόσωπο κάθε Ελληνα επιτετραμμένου βλέπουνε ένα ψεύτη, έναν άνθρωπο που δεν έχει λόγο, βλέπουν έναν άτιμο…”

Ακούστε εδώ από το 12 λεπτό και ύστερα και θα καταλάβετε, πιθανόν να εξοργιστείτε. Μία σημείωση που θα μπορούσε επιπλέον αν γίνει είναι ότι η ιστοσελίδα δεν μπόρεσε, αν και έψαξε, να διακρίνει την πληροφορία και από άλλο ΜΜΕ. Μετά κάνετε υπομονή και ακούστε μέχρι το 26 λεπτό, αλλά και την συνέχεια. Εκτιμούμε ότι αξίζει όλο. Κατόπιν αυτών δυσκολευόμαστε να σχολιάσουμε περαιτέρω. Αυτό το σύστημα υπηρετούμε με τις πράξεις μας, για αυτό ας μην απορεί κανείς γιατί έχουμε ακόμα ΚΑΤΟΧΗ. Γιατί δεν είναι κατοχή, είναι ΕΘΕΛΟ-ΚΑΤΟΧΗ.

 

Δέκα Έλληνες οικονομολόγοι για το ιταλικό πραξικόπημα
Saturday
02/06/2018
16:30 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Σχόλιο G-M-R: Ο δικός μας ο λαός, η δική μας χώρα θα αφήσει την τύχη του στις αντιπροσωπο-κοινοβουλευτικές αβρότητες;;;

Δεν φταίει κανένας “καναπές”. Φταίνε οι βλέψεις κοινοβουλευτικής καριέρας σε συνθήκες εκχώρησης Εθνικής Κυριαρχίας.

Που είναι το παλλαϊκό μέτωπο; Που είναι η διεθνοποίηση της ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ των μνημονιακών εγκλημάτων με ταυτόχρονο “κατέβασμα στο πεζοδρόμιο” της απαίτησης για λογοδοσία των ΥΠΑΙΤΙΩΝ;

Μήπως απαρνήθηκε τα παραπάνω ο “καναπές”, ή μήπως απαρνήθηκε τα παραπάνω ο διαρκής (για το 3% της κατοχικής βουλής) ενδο-αντιμνημονιακός διαγκωνισμός;

 

G-M-R, 2/6/2018

ΘΕΜΑ: Δέκα Έλληνες οικονομολόγοι για το ιταλικό πραξικόπημα: ΟΧΙ στην πολιτική ΟΝΕ

Δέκα Έλληνες Οικονομολόγοι έχουν διαμορφώσει και προσυπογράψει το παρακάτω κείμενο για τις πρόσφατες Ιταλικές εκλογές:

Η άρνηση του Προέδρου της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλα να χρίσει την εκλεγμένη κυβέρνηση της Λέγκα του Βορρά και της Κίνησης των Πέντε Αστέρων λόγω του ευρωσκεπτικιστικού προσανατολισμού της συνιστά πραξικόπημα που θυμίζει τα δικά μας Ιουλιανά του 1965. Αναδεικνύει τη βαθύτατη περιφρόνηση προς τη λαϊκή βούληση και τη δημοκρατία στην ΕΕ. Δείχνει επίσης ότι η ΕΕ έχει μεταβληθεί σε Ευρώπη της Γερμανίας μέσα από μια σύγχρονη οικονομική κατοχή με κύριο μοχλό της το ευρώ.

Για δύο σχεδόν δεκαετίες η Ιταλία υποφέρει από οικονομική πολιτική λιτότητας που την έχει καθηλώσει σε σχεδόν μηδενικούς ρυθμούς ανάπτυξης, υψηλή ανεργία, ανισότητα και μετανάστευση της νεολαίας. Η χώρα χρειάζεται δημοσιονομική χαλάρωση, με μείωση της φορολογίας και δημόσιες επενδύσεις, ώστε να αρχίσει να ανασαίνει η οικονομία της. Ακριβώς αυτό όμως θέλουν να της απαγορεύσουν η ΕΕ, η ΟΝΕ και οι εγχώριοι εκπρόσωποί τους στο ιταλικό πολιτικό σύστημα. Πιστεύουμε ότι ο ιταλικός λαός θα απορρίψει τον εκβιασμό.

Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα είναι καθοριστικές για το πολιτικό μέλλον της Ιταλίας και ολόκληρης της ΕΕ. Η Ιταλία μπορεί να ανοίξει ένα καινούργιο δρόμο και για τη Ελλάδα και άλλες χώρες που βιώνουν τη φτωχοποίηση και το αδιέξοδο της σημερινής ΟΝΕ. Η χώρα μας πρέπει επειγόντως να απαλλαγεί από την αυτοκτονική οικονομική πολιτική που της έχει επιβάλλει η ΟΝΕ. Για το σκοπό αυτό απαιτείται ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας που θα στηρίζεται στη λαϊκή βούληση και τη δημοκρατία. Για όλους αυτούς τους λόγους ο ιταλικός λαός χρειάζεται την αμέριστη στήριξη όλων μας.

Βέργος Κωνσταντίνος, καθηγητής χρηματοοικονομικών, Πανεπιστήμιο Πόρτσμουθ, Μ. Βρετανία

Δελιβάνη-Νεγρεπόντη Μαρία, ομότιμη καθηγήτρια οικονομικών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Ζαρωτιάδης Γρηγόρης, αν. καθηγητής, οικονομικών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Κατσανέβας Θεόδωρος, ομότιμος καθηγητής οικονομικών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Θεοδοσίου Ιωάννης, καθηγητής οικονομικών, Πανεπιστήμιο ¨Άμπερτιν, Μ. Βρετανία

Λαπαβίτσας Κώστας, καθηγητής οικονομικών, Πανεπιστήμιο Λονδίνου, Μ. Βρετανία

Λαβδιώτης Σπύρος, τ. οικονομικός σύμβουλος, Κεντρική Τράπεζα Καναδά

Μαριόλης Θεόδωρος, καθηγητής οικονομικών, Πάντειο Πανεπιστήμιο

Σκαπέρδας Στέργιος, καθηγητής οικονομικών, Πανεπιστήμιο Έρβαϊν, ΗΠΑ

Χιόνης Διονύσης, καθηγητής οικονομικών, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

 

Για το Πολυσυζητημένο Θέμα τῶν Συντάξεων
Wednesday
23/05/2018
21:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

G-M-R, 23/5/2018

ΑΠΟΨΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ για το πολυσυζητημένο θέμα τῶν συντάξεων.

Κύριοι ὑποτιθέμενοι ὑπερασπιστές τῶν άδυνάτων καὶ δὲν ὑπάρχουν πιὸ ἀδύνατοι ἀπὸ τοὺς παλαιμάχους τῆς ζωῆς, ἄν προβῆτε σὲ νέες περικοπὲς συντάξεων, καλύτερα νὰ μᾶς μαζέψετε στὴν Καισαριανὴ καὶ νὰ μᾶς ἐκτελέσετε παρά νὰ μᾶς καταδικάσετε σὲ μαζικὴ γεροντοκτονία ἀπὸ πεῖνα καὶ ἀρρώστειες, τὴν ὁποία θὰ καλὺπτουν διάφορες κυράτσες καριέρας μὲ τὰ τηλεοπτικὰ συνεργεῖα.
Τουλάχιστον ἐκεῖ, θὰ περιμένουν νὰ μᾶς ὑποδεχτοῦν οἱ ψυχὲς τῶν ἀγωνιστῶν τῆς Ἀντίστασης μὲ ἀνοιχτὲς ἀγκάλες, γιατί θὰ ξέρουν ὅτι μᾶς ἐκτέλεσαν δοσίλογοι καὶ δοσίψυχοι γιὰ τοὺς ἴδιους λόγους ποὺ ἐκτέλεσαν καὶ ἐκείνους, μὲ γερμανικὴ ὑπογραφὴ στὴν καταδικαστικὴ ἀπόφαση καὶ τὶς δύο φορὲς.
Ἐκεῖνοι ἔπεσαν σὲ καιρό πολέμου μετὰ ἀπὸ ἀγῶνα μὲ τὸν ἐχθρὸ. Ἐμεῖς θὰ πέσομε μετὰ ἀπὸ τὸν ἀγῶνα μιᾶς ζωῆς, ἐξαπατημένοι ἀπὸ τοὺς κάκιστους, ποὺ δὲν εἶστε μόνον ἐσεῖς.
Καὶ οἱ δύο θέλαμε μία πατρίδα ἐλεύθερη καὶ ἀνεξάρτητη μὲ ἀτομικὴ ἀξιοπρέπεια καὶ κοινωνικὴ δικαιοσύνη. Μᾶς τὴν αρνεῖστε καὶ οἱ δύο.
Μπροστὰ στὶς κάννες τῶν πολυβόλων που θὰ μᾶς θερίσουν θὰ βροντοφωνάξωμε ὅπως ἐκεῖνοι:
“Κάτω οἱ δοσίλογοι. Ζήτω ἡ ἐλευθερία. Ζήτω ἡ πατρίδα. Ζήτω ἡ Ἑλλάδα”.


Θεσσαλονίκη: Ακόμα δύο συλλήψεις για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη
Monday
21/05/2018
13:35 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
3

.

Σχόλιο G-M-R:  Με δυο μέτρα και δυο σταθμά δεν κυβερνιέται καμία χώρα. Και όταν “κυβερνιέται”, χώρα δεν υφίσταται. Έτσι απλά. Η πιο αντιπροσωπευτική εικόνα της χειρότερης μορφής βίας. Βουβής βίας. Κανείς υπεύθυνος, φασίστας ή ρατσιστής δεν συνελήφθη!!!!! Ούτε ”δημοκράτης”, ούτε …… Ουσιαστικά αυτό που πάραυτα διώκεται είναι κάθε τι μη συμμαχικό (κατά περίπτωση) προς την παραχάραξη των εννοιών, όπως αυτές (νεο)-ορίζονται από τους καταχραστές της εξουσίας.

.

.

G-M-R,  21-5-2018

 

Τέσσερα άτομα έχουν μέχρι στιγμής συλληφθεί για την απαράδεκτη άγρια επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μποτάρη. Ακόμα τέσσερα αναζητά η αστυνομία.

Δύο από τα τρία άτομα που προσήχθησαν την Κυριακή για την άγρια επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, τελικά συνελήφθησαν.  Στο σύνολό τους, οι συλληφθέντες για συμμετοχή στην επίθεση ανέρχονται μέχρι στιγμής σε τέσσερις.

Και ανήλικος στους συλληφθέντες

Πρόκειται για δύο 20χρονους, έναν 36χρονο κι έναν 17χρονο, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και κατά περίπτωση για διακεκριμένες φθορές, ενώ οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Οι δύο τελευταίες χρονικά συλλήψεις έγιναν αργά χθες το βράδυ, κι ενώ προηγήθηκε η προσαγωγή τους, μαζί με ένα ακόμη -τρίτο- άτομο, στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, όπου, εξετάστηκαν από αστυνομικούς της διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, η οποία διενεργεί την προανάκριση για την υπόθεση. Σε αντίθεση με τον τρίτο, που αφέθηκε ελεύθερος, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των άλλων δύο, ενός 20χρονου κι ενός 17χρονου.

(more…)

123..