ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ερωτήσεις με αφορμή παρουσίαση βιβλίου «Μετωπικό πρόγραμμα δι-εξόδου»
Sunday
18/02/2018
22:11 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

 

G-M-R, 18-2-2018

Αγαπητέ συναγωνιστή, Κώστα Παπουλή: 

Με αφορμή την είδηση της παρουσίασης βιβλίου με τίτλο «Μετωπικό πρόγραμμα δι-εξόδου από την κρίση» που θα παρουσιάσουν το Σάββατο 24 Φλεβάρη, στις 7.00΄μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, οι συγγραφείς του βιβλίου, Δ. Καλτσώνης, Θ. Μαριόλης, Κ. Παπουλής.

Τρία τα αυτονόητα, κατά την εκτίμησή μας, τεκμηριωμένα (τεκμηρίωση εν συντομία σε μορφή επισημάνσεων) ερωτήματα σχετικά με το Μετωπικό πρόγραμμα και την δυνατότητα να εφαρμοστεί ξεπερνώντας τα κατοχικά εμπόδια, που θα σε παρακαλούσαμε ως G-M-R να απαντηθούν:

1)    Η συνέντευξη 5-2-18 του συναγωνιστή (πιστεύουμε) Α. Αλαβάνου στο “Βήμα” (εδώ), αποτελεί ΘΕΜΑ,  όπου ως εάν είχαν εξαντληθεί οι αντιμνημονιακές συνέργειες,  εξαγγέλλονται από ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ( και όχι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΕΤΩΠΟ/Λαϊκή αυτοοργάνωση ) συνέργειες για εθνικό παραγωγικό σχέδιο με δυνάμεις που δεν επιθυμούν έξοδο από την ευρωζώνη (πολλώ δε μάλλον δεν επιθυμούν λογιστικό έλεγχο χρέους με ταυτόχρονη λογοδοσία των υπαιτίων που προτείνει ο ΟΗΕ, πράγμα που θα οδηγούσε σε τεκμηρίωση απαίτησης αποζημιώσεων από ΕΕ-ΔΝΤ-ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ για τα περίπου 300 δις καταστροφής ΑΕΠ 2010-2018, κατανεμημένα τα 300 δις “σχεδόν ονομαστικά” στους πολίτες, για απολεσθέντα ένσημα-εισοδήματα, απώλεια περιουσίας, κλπ και σε κράτος για ζημίες και έξοδα επανόρθωσης). Ποια η απάντηση-στάση σας απέναντι σε αυτή την μεταστροφή του Σχεδίου-β, μέχρι χθες υποστηρικτών (εδώτου Μετωπικού σας προγράμματος;

2)    Το Μετωπικό πρόγραμμα δι-εξόδου θα παραμένει  (κατά την γνώμη της G-M-R) εγκλωβισμένο σε προοπτικές αποκλειστικής προεκλογικής χρήσης (εντός του κυριότερου καπιταλιστικού – μνημονιακού οχυρού, δηλαδή του Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού), όσο δεν συνοδεύεται από ένα, “Αντιστασιακό-Απελευθερωτικό ΣΧΕΔΙΟ στρατηγικής-τακτικών κινήσεων, Δημοκρατικής-Συμμετοχικής λειτουργίας/Λαϊκής αυτοοργάνωσης”.  Ποια η απάντησή σας για την ένταξη του Μετωπικού προγράμματος σε Απελευθερωτικό σχέδιο Λαϊκής αυτοοργάνωσης (δεδομένου ότι η Απελευθέρωση δεν θα μας παραδοθεί ως δώρο για τις θυσίες μας), και με ποια έμπρακτα βήματα Απελευθερωτικής Συνέργειας από πλευράς σας, δεδομένου ότι η Λαϊκή αυτοοργάνωση ξεκινάει από κάποια κρίσιμη  σπίθα, σπίθα με επαρκές μέγεθος, με απόλυτη εσωτερική ενότητα και με ΣΟΒΑΡΗ οργάνωση. 

3)    Δέχεστε, ως μία σημαντική ομάδα ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ παρέμβασης, συνέργειες για τις δικαιϊκές (επόμενα και δικονομικές) παραμέτρους-πολεμοφόδια ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ, στα πλαίσια μίας τριπλοσυνδυασμένης αγωνιστικά-επιστημονικά/δικαιϊκά – πολιτικά, ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ επίθεσης ενάντια στα πολιτικοδικαστικά και λοιπά στηρίγματα (ΕΕ-ΔΝΤ, κατοχικός αντιπροσωπευτικός κοινοβουλευτισμός-ηγεσία Δικαιοσύνης – Αστυνομία – Συμβολαιογράφοι – ΜΜΕ) του δίπολου Χρεοκρατίας – Τραπεζοκρατίας; 

Αν Ναι ορίστε σχετική δημόσια σύσκεψη.

Γιούχαραν τον Κώστα Σημίτη στο πλοίο για τη Σύρο!
Thursday
15/02/2018
23:13 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: Α ΠΑ ΠΑ, δεν είναι πολιτισμένα πράγματα αυτά. Αυτά τα ζητήματα λύνονται, …, ΠΟΛΙΤΙΚΑ (λένε οι πιστοί στον αντιπροσωπευτικό κοινοβουλευτισμό αριστεροί).

 

G-M-R, 15-2-2018

Στην Σύρο θα περάσει το τριήμερο των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Είναι γνωστό ότι ο κ. Σημίτης έχει ιδιαίτερη σχέση με τις Κυκλάδες και ειδικότερα με τη Σίφνο, την οποία επισκέπτεται συνέχεια.

Αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Σύρο και δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Μόνο που το ταξίδι που έκανε το απόγευμα της Πέμπτης, του επιφύλασσε κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ταξίδευαν στο ίδιο πλοίο (Blue Star Paros), υπήρξαν συνεπιβάτες του κ. Σημίτη οι οποίοι του επιτέθηκαν λεκτικά, τον αποδοκίμασαν και κάποιοι τον αποκάλεσαν «προδότη».

Εκείνος- συνοδευόμενος από την σύζυγό του- διατήρησε την απαιτούμενη ψυχραιμία, δεν απάντησε σε όσους του ζήτησαν το λόγο ή τον γιούχαραν, κατευθύνθηκε προς τη διακεκριμένη θέση, ενώ η ένταση δεν κράτησε για μεγάλο διάστημα και οι καταστάσεις δεν ξέφυγαν.

Πηγή: cyclades24

 

Απίστευτη παρέμβαση Βασιλικής Θάνου για Novartis: Είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα
Thursday
15/02/2018
20:11 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R:  ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ! (Απίστευτη η αντιμνημονιακή αλληλοϋπονόμευση … )

Το “σκάνδαλο” των Ιμίων όπου ο Ερντογάν είπε και δήλωσε και ΤΕΛΟΣ, ότι τα ‘Ιμια είναι Τουρκική επικράτεια, ουδόλως απασχόλησε την νομική σύμβουλο του Πρωθυπουργού.

Έτσι και αλλιώς τι εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας στην Χρεοκρατία, τι εκχώρηση Ελληνικών εδαφών στην Τουρκική κυριαρχία, η πολιτικοδικαστική διαπλοκή να είναι καλά, να παίζει θέατρο με ένα σκάνδαλο (Νοβάρτις) ανασυρμένο για την ώρα της ανάγκης τους, μέχρι να το κουκουλώσουν κανονικά και αυτό.

Να ‘ναι καλά η αντιμνημονιακή αλληλοϋπονόμευση…

 

 

G-M-R, 12-2-2018

Ως ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα και σε επίπεδο μεθοδεύσεων και σε επίπεδο εύρους των εμπλεκομένων προσώπων χαρακτήρισε η προϊσταμένη του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Βασιλική Θάνου, την υπόθεση Novartis.

«Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, προχωρούν με σοβαρότητα και προσεκτικά βήματα στην υπόθεση Novartis και θεωρώ ότι θα διαλευκάνουν την υπόθεση» δήλωσε η προϊσταμένη του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Βασιλική Θάνου, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Alpha 989.

Ερωτηθείσα για τις επιθέσεις που έχουν δέχτηκαν οι δικαστές και οι εισαγγελείς, η κ. Θάνου δήλωσε ότι «και οι δικαστές και οι εισαγγελείς ενήργησαν σύμφωνα με το Νόμο και το Σύνταγμα» και χαρακτήρισε τις επιθέσεις αδικαιολόγητες. «Οι γενικότερες επιθέσεις και η κατασυκοφάντηση είναι και ανεπίτρεπτες και αδικαιολόγητες και θα έλεγα ας αφήσουν επιτέλους τους λειτουργούς της δικαιοσύνης να προχωρήσουν στο έργο τους» δήλωσε η κ. Θάνου και αναφερόμενη στην κ. Τουλουπάκη υποστήριξε ότι «τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της έχουν το σθένος να συνεχίσουν το έργο τους παραγνωρίζοντας τις απειλές και τις ύβρεις».

Αναφορικά με το αν η κυβέρνηση θα ζητήσει αποζημίωση από την Novartis, η κ. Θάνου, στη ραδιοφωνική της συνέντευξη, δήλωσε: «Ασφαλώς πιστεύω ότι θα προχωρήσει το αίτημα για αποζημίωση». Και διευκρίνισε ότι «αν και δεν έχει συζητήσει το θέμα με τον πρωθυπουργό, δεν έχει λόγο να μην το κάνει η κυβέρνηση».

Για τους προστατευμένους μάρτυρες, η προϊσταμένη του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού υποστήριξε, απευθυνόμενη σε όσους τους αποκαλούν «κουκουλοφόρους» ότι «όφειλαν να γνωρίζουν ότι σε όλα τα κράτη της ΕΕ ισχύει το καθεστώς των προστατευόμενων μαρτύρων», ενώ προσέθεσε «απορώ γιατί ακούγεται και από στόματα προσώπων που θα έπρεπε να διαθέτουν πολιτικό πολιτισμό και επίπεδο».

Τέλος κληθείσα να σχολιάσει αν το «έγκλημα της παθητικής δωροδοκίας» έχει παραγραφεί, η κ. Θάνου περιορίστηκε να πει: «Ας περιμένουμε λίγες μέρες, θα αποφανθεί η Βουλή περί αυτού».

Πηγή : iefimerida.gr

Το δις εξαμαρτείν… γιατί “πνίγεσαι” και δεν ξέρεις γιατί;
Thursday
15/02/2018
02:39 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Ιμια 1996, Ιμια 2018, Ιμια ……._________________

Διεμβολίζεται από τους συμμάχους μας, στο ΝΑΤΟ, (η καλύτερα “επόμενα ΚΑΙ το ΝΑΤΟ”) πολεμικό μας πλοίο και κατόπιν με απλή ρηματική ανακοίνωση αρπάζουν κομμάτι της Πατρίδας μας.

Αντίδραση: Kαλείται η ασφαλιστική για να καταγράψει τς ζημιές (ενώ θα περίμενες να κινηθεί Γη και Ουρανός για να προασπίσεις ιερά και όσια, να μην τα εγκαταλείψεις…)

Για περισσότερα ακούστε το ηχητικό από το 39:38 έως 46:00

 

https://www.mixcloud.com/parapolitika901/εκπ-καλαρρυτησ-13-02-2018/

«Βόμβα» από την Παγκόσμια Τράπεζα: 150 εκατ. άνθρωποι θα χάσουν τις δουλειές τους
Tuesday
13/02/2018
19:55 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

G-M-R, 13-2-2018

Προβληματισμό έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας (World Bank – WB), ο οποίος, μιλώντας την Τρίτη (13/02) από το βήμα της Παγκόσμιας Διάσκεψης που πραγματοποιείται στο Ντουμπάι, προειδοποίησε ότι επίκειται «πογκρόμ» στην αγορά εργασίας.

«Τα επόμενα χρόνια, 150 εκατομμύρια άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους σε όλον τον κόσμο, ενώ 300 εκατομμύρια νέοι θα αναζητήσουν εργασία», δήλωσε ο Τζιμ Γιονγκ Κιμ και πρόσθεσε: «Το πρόβλημα της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας είναι το κρισιμότερο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε τώρα».

Όπως σημείωσε ο επικεφαλής της WB, «μέχρι το 2030, το χάσμα αναμένεται να διευρυνθεί. Περίπου 182 εκατομμύρια άνθρωποι θα αναζητούν θέσεις εργασίας, που ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες, καθώς η τεχνητή νοημοσύνη και ο αυτοματισμός εξαλείφουν θέσεις εργασίας χαμηλής ειδίκευσης, που είχαν μειωθεί άλλωστε πολύ από την εμφάνιση της βιομηχανικής επανάστασης. Και καθώς ο κόσμος γίνεται πιο διασυνδεδεμένος ψηφιακά μέσω του διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, αυξάνοντας τις προσδοκίες όλων, πολλοί άνθρωποι ενδέχεται να βρεθούν μπροστά σε μια τεράστια απογοήτευση τα επόμενα χρόνια, εκτός εάν οι κυβερνήσεις δράσουν τώρα για να ξεπεράσουν το πρόβλημα».

Αναρωτήθηκε, μάλιστα: «Τι συμβαίνει όταν οι φιλοδοξίες αυξάνονται, αλλά την ίδια ώρα θέσεις εργασίας εξαφανίζονται;».

Ερωτηθείς, τέλος, από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ποια θα ήταν μια άμεση λύση, για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης, ο κ. Κιμ απάντησε: «Περίπου 50% όλων των θέσεων εργασίας σήμερα θα εξαλειφθούν με την επέλαση της αυτοματοποίησης. Το 65% όλων των προπτυχιακών φοιτητών αναζητούν θέσεις εργασίας που δεν υπάρχουν σήμερα. Η εκπαίδευση των ανθρώπων θα πρέπει να αλλάξει αν θέλουμε να βρεθούν λύσεις στον τομέα της απασχόλησης».

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

ΚΚΕ σε Τσίπρα: «Ναι» στην Προανακριτική για Novartis
Monday
12/02/2018
15:46 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: Για τις δεκάδες μηνύσεις εσχάτης προδοσίας, καμμία κουβέντα από τα αριστερά στηρίγματα του Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού. ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ.

 

 

newsbomb_gr,   12-2-2018

«Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να παίξει σε παιχνίδια αποπροσανατολισμού, πολύ περισσότερο να δώσει άλλοθι σε αντιλαϊκές πολιτικές, όπως προσπαθεί να κάνει ο κ. Τσίπρας», υπογραμμίζει τη Δευτέρα (12/02) το ΚΚΕ, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την πρότασή για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, αναφορικά με την υπόθεση Novartis.

Στο σχόλιό του, ο , υπογραμμίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται «όπως έκαναν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν, λέγοντας ότι η αιτία της κρίσης, των μνημονίων και των λαϊκών προβλημάτων είναι απλά και μόνο η διαφθορά και κάποιοι διεφθαρμένοι πολιτικοί και όχι ένα σύστημα, μια συνολική οικονομική και κοινωνική πολιτική, που έχουν στο DNA τους το κυνήγι του κέρδους, όλα αυτά δηλαδή τα οποία υπηρετεί και ο ΣΥΡΙΖΑ με πολύ μεγάλη συνέπεια».

Και καταλήγει το ΚΚΕ: «Είναι καθαρό ότι το ΚΚΕ θα ψηφίσει στη Βουλή τη σύσταση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση Novartis και θα συμβάλλει – όσο περνάει απ’ το χέρι του – για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αποδοθούν οι ευθύνες, όπου υπάρχουν».

Πηγή : newsbomb.gr

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εξηγεί γιατί δεν πήγε στο συλλαλητήριο
Wednesday
07/02/2018
03:28 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Σχόλιο G-M-R: Όλα αυτά που λες συναγωνιστή Π.Λαφαζάνη πώς ξεχάστηκαν στο Σύνταγμα, τα κράτησαν ζωντανά οι Μίκης-Η.Κασιμάτης , εξαφανίζοντας απο το σκηνικό, τους κάργα μνημονιακούς εκ των διοργανωτών και εκ των προστρεξάντων ενόχων εσχάτης προδοσίας (εδώ η σχετική εκτίμηση της G-M-R).

 

G-M-R, 7-2-2018

 

Το «γιατί» δεν πήγε στο συλλαλητήριο εξηγεί ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, δηλώνοντας παράλληλα το σεβασμό του σε όσους πήγαν.

«Κατ’ αρχήν θέλουμε αυτονοήτως να τονίσουμε ότι σεβόμαστε εκείνη την μερίδα των πολιτών που προσήλθαν στο Σύνταγμα, πολλοί από κάθε άκρη της πατρίδας μας, για να εκφράσουν ανιδιοτελώς και με τον δικό τους τρόπο τις πατριωτικές ευαισθησίες και ανησυχίες τους.

Σε όλους αυτούς όμως και σε όλο τον ελληνικό λαό θα πρέπει να πούμε ότι στο Σύνταγμα ο αυθεντικός προοδευτικός και δημοκρατικός πατριωτισμός παραμερίστηκε για να κυριαρχήσει από τον σκληρό πυρήνα των διοργανωτών μια στείρα νεοεθνικοφροσύνη και να στηθεί ένα πολιτικό πλυντήριο για πολλούς που ξεπούλησαν την χώρα μας και για άλλους που θέλουν να την θέσουν σε μια ακόμα πιο αντιδραστική κατεύθυνση».

Στη συνέχεια της δήλωσής του ο κ. Λαφαζάνης σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Στο Σύνταγμα ξεχάστηκε ότι στην πραγματικότητα ζούμε σε μια χώρα που βιώνει μια νέα κατοχή και της οποίας η επιτροπεία θα συνεχιστεί δίχως ορατό τέλος, ως οιονεί αποικία (…)

(more…)

Αθώος ο αρχιλοχίας που αρνήθηκε να υπηρετήσει σε κέντρο φιλοξενίας
Wednesday
07/02/2018
02:55 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

G-M-R, 6-2-2018

Αθώος κρίθηκε από το στρατοδικείο Θεσσαλονίκης ο αρχιλοχίας που κατηγορήθηκε ότι αρνήθηκε να εκτελέσει υπηρεσία σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων. Είχε προηγηθεί, τον περασμένο Νοέμβριο, η αθώωση ενός υπολοχαγού που παραπέμφθηκε με την ίδια κατηγορία.

«Αρνήθηκα να υπηρετήσω στο κέντρο φιλοξενίας Δερβενίου για λόγους πολιτικής ανυπακοής στο πολιτικό καθεστώς, γιατί αυτά είναι στρατόπεδα εγκλωβισμού των προσφύγων στην Ελλάδα και σχέδιο από την ΕΕ για αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού», είχε δηλώσει ο αρχιλοχίας κατά την πρώτη παραπομπή του, τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι στρατοδίκες έκαναν δεκτό τον ισχυρισμό του αρχιλοχία ότι η υπηρεσία την οποία αρνήθηκε δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές του. Ο ίδιος παραπέμφθηκε στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του στρατού και τιμωρήθηκε, σε πρώτο βαθμό, με την ποινή της απόταξης. Η υπόθεσή του αναμένεται να κριθεί πειθαρχικά τις επόμενες μέρες και σε δεύτερο βαθμό.

Την ίδια ώρα, έξω από το στρατοδικείο της Θεσσαλονίκης είχαν συγκεντρωθεί διαδηλωτές σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον αρχιλοχία και στο άκουσμα της αθωωτικής απόφασης ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Πηγή : naftemporiki.gr

Κοινή δήλωση 15 πρέσβεων ε.τ. για Σκοπιανό.
Wednesday
07/02/2018
02:09 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

 G-M-R, 7-1-2018

 

Όλες οι ενδείξεις ενισχύουν την πεποίθηση µας πως τα Σκόπια, ό,τι και αν δεχθούν να πουν ή να κάνουν για να µπουν στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, δεν θα εγκαταλείψουν το επεκτατικό τους ιδεολόγηµα. Θα συνεχίσουν, κατά συνέπεια , να το προβάλλουν χρησιµοποιώντας το όνοµα “Μακεδονία”, έστω και αν σε αυτό προστεθεί γεωγραφικός, εθνικός η χρονικός προσδιορισµός.

Διότι ένα γεωγραφικό προσδιορισµό οι Σκοπιανοί θα τον µεταχειρίζονται για να προωθούν την προπαγάνδα τους περί διηρηµένης Μακεδονίας που θα πρέπει να επανενωθεί µε διεύρυνση του κράτους των Σκοπίων. Ενας τέτοιος προσδιορισµός

(Ανω Μακεδονία, Βόρεια Μακεδονία) θα επιτρέπει στους Σκοπιανούς να επιµένουν πως είναι οι µόνοι πραγµατικοί Μακεδόνες, µε δικό τους ελεύθερο µακεδονικό κράτος, ενώ “τα άλλα τµήµατα της Μακεδονίας”, το “ελληνικό” και το “βουλγαρικό”, έχουν υποστεί κατάληψη η/και εθνοκάθαρση.

Ένας εθνικός η χρονικός προσδιορισµός ,εξάλλου, θα παραπέµπει στην πλαστή ιστορία περί των Σλάβων που δήθεν αναµίχθηκαν µε τους Αρχαίους Μακεδόνες και γέννησαν τους σηµερινούς Σκοπιανούς.

Τα ίδια ισχύουν και για µικτούς προσδιορισµούς, π.χ. Γκορναµακεντόνια=Ανω Μακεδονία ή Novamakedonija.

Θα πρέπει όλοι να θυµούνται την επίσηµη κρατική εγκύκλιο-προειδοποίηση του άλλοτε Υπουργού των ΗΠΑ, Stettinius, της 26ης Δεκεµβρίου 1944, που έγκαιρα, µόλις δηµιουργήθηκε από τον Τίτο το τεχνητό µόρφωµα του “Μακεδονισµού”, έλεγε µεταξύ άλλων επί λέξει:

“Η Κυβέρνηση µας (των ΗΠΑ) εκτιµά ότι αναφορές σε “Μακεδονικό Εθνος”, “Μακεδονική Πατρίδα” η “Μακεδονική Εθνική Ταυτότητα” συνιστούν αβάσιµη δηµαγωγία, που δεν αντιπροσωπεύει εθνική η πολιτική πραγµατικότητα, και διαβλέπει στην σηµερινή αναζωογόνηση τους ένα προπέτασµα για επιθέσεις εναντίον της Ελλάδος.”

Η πολιτιστική ενότητα που δηµιούργησε η δράση του Μεγάλου Αλεξάνδρου έφερε τον Ελληνικό Πολιτισµό και την ελληνική γλώσσα, ως “κοινή”, από την Ευρώπη µέχρι τα σύνορα της Κίνας, επί αιώνες. Κανένας δεν µπορεί να καπηλεύεται το πραγµατικό αυτό γεγονός και είµαστε βέβαιοι ότι αυτή την µοναδική προσφορά του Ελληνισµού στον κόσµο καµιά ελληνική υπογραφή δεν θα σβήσει σήµερα.

Για τους λόγους αυτούς, ποτέ δεν πρέπει να συναινέσουµε σε όνοµα των Σκοπίων που να περιέχει την λέξη Μακεδονία, ό,τι και αν κάνουν άλλες χώρες, ώστε να µη νοµιµοποιήσουµε εµείς οι ίδιοι ιµπεριαλιστικές επιθέσεις εναντίον της πατρίδας µας και χάλκευση της Ιστορίας, ελληνικής και παγκόσµιας.-

 

ΑΘΗΝΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Υπογράφουν

1. ΑΛΙΑΓΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

2. ΔΟΚΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

3. ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

4. ΚΟΥΝΙΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5. ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

6. ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

7. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

8. ΠΑΠΑΣΛΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

9. ΠΑΤΣΙΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

10. ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

11. ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

12. ΣΠΕΤΣΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

13. ΣΤΟΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

14. ΤΡΙΤΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

15. ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Υποβολή Μήνυσης επί Εσχάτη Προδοσία
Tuesday
06/02/2018
00:32 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
2

 

G-M-R , 6-2-2018

 

Σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 το ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, σε υλοποίηση ομόφωνης απόφασης του 6ου συνεδρίου του, υπέβαλε Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία).

Οι μηνυτές, Δημήτρης Καζάκης, ατομικά και ως Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. και ο δρ Νομικής – δικηγόρος Φώτιος- Σπυρίδων Μαζαράκης και συντάκτης της μηνύσεως, προσήλθαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενοι από στελέχη του Μετώπου, τους δικηγόρους Γιάννη Γκινοσάτη, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ., Ευαγγελία Χαραλάμπους, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ., Παναγιώτη Ζησιμάτο, μέλος της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, Αντώνη Παπαντωνίου, Χριστίνα Πολυχρονοπούλου, Γιώργο Γεωργή και την Ελπίδα Λέκκα, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, και υπέβαλαν Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία) η οποία αφορά: Tην εγκαθίδρυση κατά αντισυνταγματικό τρόπο Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων, την παραβίαση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 και την παράδοση της νομοθετικής αρμοδιότητας της Βουλής στους δανειστές.

Αθήνα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Ανάλυση της μήνυσης περιλαμβάνεται στο λινκ που παρατίθεται (ηχητικό).

Μήνυσης επί Εσχάτη Προδοσία και αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Σημείωση/ ειδοποίηση: στην αρχή μόνο, σε πολύ μικρά χρονικά διαστήματα υπάρχει μουσική παρεμβολή, που δεν δυσκολεύει όμως την ακρόαση.

123..