ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη και τα τρένα που περνούν…
Sunday
17/12/2023
23:03 GMT+2
Κείμενα Γνώμης G-M-R LGBT Στέφ. Κασσελάκης ΣΥΡΙΖΑ
0

_.

 

 

 

 

G-M-R, 10 Νοεμβρίου 2023

 

 

 

 

Διαβάζουμε πως “Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη δείπνησε στο Κολωνάκι με στελέχη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για θέματα της LGBT”[1] .

Ως πρώτη παρατήρηση, διαπιστώνουμε μια υποβαθμιστική αντιμετώπιση του κυρίου Τάιλερ Μακμπέθ, ενός ανθρώπου με ίδια προσωπικότητα, η οποία προσωπικότητα εγκλωβίζεται εμφατικά, στα πλαίσια του “συζύγου” και το χειρότερο, “συζύγου” αρχηγού κόμματος.

Κατά τα λοιπά, όμως επίσης εξόχως σοβαρά, σκεφτόμαστε φωναχτά:

Δοκιμάστε, εσείς οι ψηφοφόροι, οι μη επώνυμοι, οι παντρεμένοι με παιδιά και ηλικιωμένους γονείς στο σπίτι, εσείς που δεν έχετε οικονομικά εξασφαλισμένη και πλούσια ζωή μέχρι να πεθάνετε ( «Είμαι πολύ ευκατάστατος έχω μια ευχέρεια και ουσιαστικά δεν χρειάζεται να δουλέψω στη ζωή μου.»[2],[3]), να συναντηθείτε με στελέχη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (και άλλων κομμάτων) για θέματα της εργατικής κοινότητας όπως, όρους και συνθήκες εργασίας, υγεία και ασφάλεια εργασίας, προστασία προσωπικότητας και προσωπικών δεδομένων στο χώρο εργασίας, αλλά, και για την ταξική πλευρά και πρόσθετα υποβαθμισμένη αντιμετώπιση, από παιδική ως εργασιακή ηλικία των μελών της LGBT κοινότητας).

Δοκιμάστε να μιλήσετε με κόμματα για την καταπάτηση των ισχυόντων εργατικών αλλά και κοινωνικών ( συνολικά ανθρωπίνων δικαιωμάτων[4]) δικαιωμάτων σας, την ίδια στιγμή που τα κόμματα της βουλής συζητούν με τον “σύζυγο”, ΕΝΩ γάμος ομοφύλων ΔΕΝ υπάρχει στην ελληνική νομοθεσία.

Σημειώνουμε πως υπάρχει το επαρκέστατο δικαίωμα στο σύμφωνο συμβίωσης, αλλά έρχεται με βασιλική διαταγή[5] και ο γάμος, “ας είναι καλά” ο δικαιωματισμός=υποκατάστατο δικαιωμάτων=ψηφοθηρία=διαίρει και βασίλευε.

Ρωτήστε τους έχοντες εξασφαλισμένο status (=κύρος-φήμη-υπόληψη-νομικοοικονομική διασφάλιση), εθνοπατέρες, από που κι ως που και με ποιά διεπιστημονικά εχέγγυα, ενδιαφέρονται σφόδρα να αναβαθμίσουν[6] τις woke[7] σεξουαλικές επιλογές σε εξ αντικειμένου (και όχι εξ’ ιδεοληψιών) ιερά και όσια (βλέπετε επίσης, γάμος-οικογένεια-τεκνοποίηση Στέλιος Ράμφος στην «Κ»: Γάμος και οικογένεια στη χώρα των θαυμάτων | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ).

Ρωτήστε ακόμα, τους επιστήμονες και διανοούμενους, τους ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και ΔΙΚΑΣΤΕΣ που βλέπουν αυτά τα τρένα, της εισαγόμενης συνήθως (πάντως αντί-δημοκρατικής και αντί-δικαιϊκής), πολιτικής επιβολής και του εισαγόμενου δικαιωματισμού, να περνούν ακόμα και στο πολιτικοοικονομικό, πολιτισμικό, εθνοκυριαρχικό, περιβαλλοντικό, οπωσδήμοτε ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ(*), πεδίο και αυτοί, σχεδόν απλά τα κοιτούν.

(*)ατομικής-εργασιακής-κοινωνικής-κλπ ψυχολογίας, όπου και κατευθυνόμενο ψυχολογικό πείραμα το οποίο καταλήγει στην εφαρμογή “επί του πεδίου”, για να συνεννοούμαστε στην γλώσσα των εχόντων και κατεχόντων.

—————————————–

Παραπομπές:

 

[1]Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη δείπνησε στο Κολωνάκι με στελέχη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για θέματα της LGBT

[2]Κασσελάκης: «Είμαι πολύ ευκατάστατος, δεν έχω εξάρτηση από κανέναν – Θέλουμε να αποκτήσουμε δυο αγόρια με τον Τάιλερ»

[3]Πατέρας Στέφανου Κασσελάκη: «Έχει βγάλει τα χρήματα για το υπόλοιπο της ζωής του ο Στέφανος»

[4]Βικιπαίδεια-Ανθρώπινα δικαιώματα

[5]Μητσοτάκης σε ερώτηση του NEWS 24/7: “Η ισότητα στο γάμο για όλους είναι στα σχέδια της κυβέρνησης για αυτή την τετραετία”

[6]Γιατί η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα απαιτεί το δικαίωμα στον γάμο

[7]Οι “Τέσσερις Καβαλάρηδες”, η woke κουλτούρα, τα ΜΜΕ και το κοπάδι…

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.