ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Επιστολή προς κο Σ. Σεφεριάδη, η επιστολή αναφέρεται σε κάποιο άρθρο του.
Monday
25/12/2023
19:55 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

_.

 

 

 

G-M-R, 18 Νοεμβρίου 2023

 

 

 

 

Κύριε Σεφεριάδη(sefer@——–.gr , 18 Νοεμβρίου 2023)

Μέχρι στιγμής, αποτελούμε ως G-M-R(*)  ένα μικρότατο (δίχως δική μας ευθύνη, παρ’ όλες δηλαδή τις μακρόχρονες προσπάθειές μας) “κίνημα”-δεξαμενή σκέψης-δράσης, με έμπρακτα υψωμένη την δ.ά.δ.α. δικαιοσύνης-ανιδιοτέλειας-δημοκρατίας-αλληλεγγύης και με πάντα τριπλοσυνδυασμένη ενεργητικότητα (που λόγω του μικρότατου, αν και καθόλου ασήμαντου δημόσιου μεγέθους μας, την περιφρουρούμε από τον κίνδυνο της γραφικότητας

(1) αγωνιστικά/συνδικαλιστικά-

(2) νομικά/δικαιϊκά (στο βάθος πραγματογνωμοσύνη για κάθε ζήτημα)-

(3) πολιτικά/όχι κομματικά (σύμφωνα και με την διατύπωση του νομικού και κινηματικού αγωνιστή κου Κώστα Διάκου: “το συνδικαλιστικό, το νομικό, το πολιτικό, πάνε μαζί”).


Σας διαβιβάζουμε την ενεργητική στάση μας, σχετική με το άρθρο σας “
Κοινωνικά κινήματα και Αριστερά“, ενεργητική όσο μας επιτρέπει η πέραν ημών διάθεση αλληλεγγύης (η δική μας αλληλεγγύη είναι δεδομένη και αναρτημένη στην G-M-R με τα ονόματα συγγραφέων, φιλικών και σχετικών ιστοσελίδων και με έμπρακτες υποστηρίξεις): https://greek-market-research.com/clink/quot-xanadiavazontas-ton-gkramsi-quot-ekdoseis-stochastis-sel-43-44-pos-i-istoria-synechizetai/ (αυτή η πρότασή μας συνδέεται οπωσδήποτε με τα παρακάτω βασικά δικαιϊκά-πολιτικά ζητήματα: https://greek-market-research.com/clink/ta-zitimata-mias-ithikis-amp-politikis-quot-anatropis-kai-anadomisis-ton-pragmaton-quot/ ).

Είμαστε στην διάθεσή σας, εφ’ όσον σας ενδιαφέρει πολιτικά και επιστημονικά/διδακτικά προς φοιτητές, να σας διαθέσουμε πλούσιο συνδικαλιστικό και πολιτικό παρεμβατικό υλικό, από προειδοποιητική επιστολή Commission 2003 κατά της Ελλάδας για υ.α.ε. (και καταδίκη της ΔΕΗ Πτολεμαΐδας για ρύπανση Δ. Μακεδονίας και παραβίαση του πλαισίου υ.α.ε.), καταδικαστική απόφαση της ΕΕΔΑ 2002 για την ενοικίαση εργαζομένων (= θεσμοθετημένη αποσύνδεση σχέσης από σύμβαση εργασίας = “οι ενοικιαζόμενοι εργαζόμενοι είναι τόσο ελεύθεροι να διαπραγματεύονται την εργατική τους δύναμη, όσο οι δούλοι κάθε φορά που η δουλεία ήταν θεσμοθετημένη”), κρίσιμης σημασίας αποτελέσματα από παρεμβάσεις σε ΣτΠ, ΑΠΔ, Βουλή, Ελληνική Δικαιοσύνη (περίπου 25 ποινικές δικογραφίες για παραβιάσεις του ισχύοντος δικαίου σε χώρους εργασίας με πλουσιότατα συμπεράσματα), ως και ΕΔΑΔ, δύο δικογραφίες εσχάτης μνημονιακής προδοσίας κατ’ άρθρο 86Σ στην Βουλή, (αυτές οι δύο δικογραφίες παρέμειναν στα υπόγεια της Βουλής, με ευθύνη και της κας Ζωής Κωνσταντοπούλου ΚΑΙ ως ΠτΒ, ανεξέταστες-πλήρως αδιάβαστες=στέρηση φυσικού δικαστή, αλλά και άλλες συναφείς καταγγελίες που δεν προχώρησαν…) όλα αυτά συνδέονται αιτιωδώς [μεγαλοεργοδοσία κατά εργατικής τάξης-πολιτική τάξη βουλής και εκτός βουλής (σημ.1)-Δικαιοσύνη-Μνημόνια] μεταξύ τους και διεκπεραιώθηκαν δίχως δικηγόρο αλλά πάντα με συνέργειες με φορείς-επιστήμονες-εργαζομένους.

Επίσης, σχετική με το άρθρο σας https://thepressproject.gr/prepei-kai-pali-na-analogistoume-ti-prepei-na-kanoume/ , είναι η μέσω του militaire τοποθέτησή μας: https://greek-market-research.com/clink/fwties-giati-den-yparxei-kamia-dikaiologia-gia-tis-katastrofes-fwties-kalokairi-2023/ .

(σημ.1) σχετικό και το άρθρο σας https://thepressproject.gr/gia-tis-ekloges-kai-tin-aristera-pou-chreiazomaste/ .

—————————————————————

(*) greek-market-research.com/επιστημονική-τεκμηρίωση-υπέρ-του-εθνικού-νομίσματος

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.