ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

CEO Moderna: Θα ζήσουμε παρέα με την Covid-19 “για πάντα”
Saturday
16/01/2021
23:33 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημοκρατία Ιωβηλαίο Ετος κορωνοϊός (Covid-19) Σοσιαλισμός
0

Σχόλιο GMR: Αν τώρα δεν στραφούμε, και σε, Ιωβηλαίο , και σε, Σοσιαλισμό= Δημοκρατία σε Εφαρμογή , πότε περιμένουμε να αποδείξουμε την Πίστη μας (=Η Αγάπη, όταν πλησιάζει το Θείον) και την συναίσθηση του κοινού (εκ του communis= υπομονή και αγάπη για τον Άνθρωπο ) σκοπού, αμφοτέρων για την Σωτηρία του Ανθρώπου;

_.

 

 

 

CEO Moderna, 14 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna προειδοποίησε την Τετάρτη ότι ο κορονοϊός που έφερε τις παγκόσμιες οικονομίες στα όριά τους θα μας συντροφεύει “για πάντα”.

Αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας και οι ειδικοί μολυσματικών ασθενειών έχουν δηλώσει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Covid-19 να γίνει ενδημική ασθένεια, πράγμα που σημαίνει ότι θα εμφανίζεται σε κοινότητες ανά πάσα στιγμή, αν και είναι πιθανό σε χαμηλότερα επίπεδα από ό,τι τώρα.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna Stephane Bancel φάνηκε να συμφωνεί την Τετάρτη ότι η Covid-19 θα γίνει ενδημική, λέγοντας ότι “ο SARS-CoV-2 δεν θα φύγει”.

“Θα ζήσουμε με αυτόν τον ιό, ίσως για πάντα”, είπε κατά τη διάρκεια συζήτησης στο πλαίσιο του  Συνεδρίου Υγείας της JPMorgan.

Οι αξιωματούχοι Υγείας θα πρέπει να παρακολουθούν συνεχώς νέες παραλλαγές του ιού, έτσι ώστε οι επιστήμονες να μπορούν να παράγουν εμβόλια για την καταπολέμησή τους, είπε. Ερευνητές στο Οχάιο δήλωσαν την Τετάρτη ότι ανακάλυψαν δύο νέες παραλλαγές που πιθανότατα προέρχονται από τις ΗΠΑ και ότι μία από αυτές έγινε γρήγορα το κυρίαρχο στέλεχος στο Κολόμπους του Οχάιο, για μια περίοδο τριών εβδομάδων στα τέλη Δεκεμβρίου και στις αρχές Ιανουαρίου.

 

Το εμβόλιο της Moderna έχει εγκριθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων για χρήση σε Αμερικανούς ηλικίας 18 ετών και άνω.

Αμερικανοί αξιωματούχοι αγωνίζονται να διανέμουν δόσεις και αυτού αλλά και του εμβολίου των Pfizer/BioNtech, αλλά πιθανότατα θα χρειαστούν μήνες πριν οι ΗΠΑ να μπορούν να εμβολιάσουν αρκετά άτομα για να επιτύχουν ανοσία της αγέλης, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιός δεν θα έχει αρκετούς νέους ξενιστές για να εξαπλωθεί. Ωστόσο, ο Μπάνσελ είπε την Τετάρτη ότι αναμένει ότι οι ΗΠΑ θα είναι μία από τις πρώτες μεγάλες χώρες που θα επιτύχουν “επαρκή προστασία” από τον ιό.

Υπάρχουν ήδη τέσσερις κορονοϊοί που είναι ενδημικοί σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν είναι τόσο μεταδοτικοί ή θανατηφόροι όσο η Covid-19, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

 

Πηγή: capital.gr

 

 

Βόμβα μεγατόνων από τον Τράγκα: “Αυτά τα νησιά θα δώσουμε στους Τούρκους. Είναι συμφωνημένο”!
Wednesday
13/01/2021
16:06 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιώρ. Τράγκας ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ κορωνοϊός (Covid-19)
0

Σχόλιο GMR: Ο Γ. Τράγκας έχει πει πάμπολλα ΧΟΝΤΡΑ, εκ των οποίων τουλάχιστον τα μισά, στοιχειοθετούν καταγγελίες για εσχάτη κυβερνητική (και όχι μόνον) προδοσία, καθ’ όλη αυτήν περίοδο 2010 ως σήμερα.

Πέραν του πολυεπίπεδου (με ανώτατο επίπεδο αυτό “της Παναχράντου”) χαρακτήρα της τράγκικης δημοσιογραφίας, θα έπρεπε απαξάπαντες οι Εισαγγελείς(*) και ασφαλώς η Ηγεσία του Αρείου, να ΚΑΤΑκοκκινίσουν, είτε από ΝΤΡΟΠΗ (Η ντροπή του “κάνω πως δεν καταλαβαίνω”), είτε από μεταπήδηση στην καθαγιασμένη με αίμα (Όχι την πολιτικάντικη) κομμουνιστική ΗΘΙΚΗ, είτε από ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΟΡΓΗ.

(*) εξαιρούνται οι Εισαγγελείς που διαβίβασαν δικογραφίες εσχάτης προδοσίας στη Βουλή, συνάδελφοί τους που θα το έκαναν και αυτοί αν τους εδίδοντο σχετικές καταγγελίες και ασφαλώς όλοι οι Εισαγγελείς που “κάτι παραπάνω θα ήθελαν να κάνουν”, αλλά ” Η Αντικειμενική Νομική Σκέψη” ( http://greek-market-research.com/article/i-antikeimeniki-nomiki-skepsi/, ) δεν άγγιξε το μυαλό και την ψυχή της αντιμνημονιακής διανόησης, που ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να σταθούν δίπλα και αγωνιστικά, στην προβληματιζόμενη και όχι πολιτικά διαπλεκόμενη (τύπου Β.Θάνου κλπ) Δικαιοσύνη.

_.

 

 

 

Γ. Τράγκας , 12 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

 

 

Βόμβα μεγατόνων από τον Τράγκα: “Αυτά τα νησιά θα δώσουμε στους Τούρκους. Είναι συμφωνημένο”!

Έχω την αίσθηση ότι για και ακόμη φορά επιβεβαιώνομαι. Ανακοινώθηκε η έναρξη των διερευνητικών συνομιλιών με την επιθετική και εχθρική Τουρκία του Ερντογάν. Ανακοινώθηκε δηλαδή ότι πρόκειται να κάτσουμε σε ένα τραπέζι με τους Τούρκους και να κουβεντιάσουμε τη διανομή του Αιγαίου, της Ανατολικής Μεσογείου και ενδεχομένως θέματα που αφορούν τη Θράκη και την Κύπρο. Η Αθήνα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη επιμένει ότι η συζήτηση με τους Τούρκους θα αφορά μόνο την υφαλοκρηπίδα, όπως λέει ο κύριος Δένδιας, ή την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών, όπως λέει ο κύριος Μητσοτάκης.

Στην απέναντι όχθη, όμως, ο κύριος Τσαβόυσογλου επιμένει ότι αυτή τη φορά θα πέσουν πάνω στο τραπέζι όσα συζητήθηκαν σε 60 προηγούμενους γύρους συνομιλιών. Δηλαδή η Άγκυρα λέει ότι αυτή τη φορά θα κουβεντιάσουμε μαζί της την αναθεώρηση ή τον εκσυγχρονισμό της Λοζάνης. Όπως θέλετε μπορείτε να το πείτε.

Αυτή τη φορά δεν μπορούμε να αποφύγουμε, αν θέλουμε να υπάρξει λύση, τι δίνουμε και τι παίρνουμε. Πάνω στο τραπέζι, όμως, είναι μόνο τα δικά μας περιουσιακά στοιχεία. Πάνω στο τραπέζι είναι η συνθήκη της Λοζάνης, τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματά μας και οι αξιώσεις της Τουρκίας για δεκάδες νησιά και για τουρκική κυριαρχία στο μισό Αιγαίο.

(more…)

Κίνα: Αναστέλλεται η λειτουργία των δημόσιων μέσων μεταφοράς στην πρωτεύουσα της Χεμπέι
Saturday
09/01/2021
18:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΙΝΑ κορωνοϊός (Covid-19)
0

Σχόλιο GMR: Παράδειγμα άμεσης αντίδρασης!

_.

 

 

 

newsbeast.gr, 9 ιανουαρίου 2021

 

 

 

 

 

Οι κινεζικές αρχές ανέστειλαν τη λειτουργία των δημόσιων μέσων μεταφοράς σε επαρχιακή πρωτεύουσα κοντά στο Πεκίνο, σε μια προσπάθεια να εξαλείψουν μια νέα συστάδα μολύνσεων από τον κορονοϊό.

Η Σιτζιαζουάνγκ, πρωτεύουσα της επαρχίας Χεμπέι που περιβάλλει το Πεκίνο, ανέστειλε τη λειτουργία του μετρό της πόλης και στη συνέχεια επεξέτεινε την απαγόρευση σε όλα τα δημόσια μέσα μεταφοράς, περιλαμβανομένων των ταξί. Αυτή την εβδομάδα η επαρχία τέθηκε σε «λειτουργία καιρού πολέμου» για την καταπολέμηση των μολύνσεων.

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας ανέφερε 33 νέα κρούσματα της Covid-19 στην ηπειρωτική Κίνα στις 8 Ιανουαρίου, λιγότερα από τα 53 που είχαν ανακοινωθεί μία ημέρα νωρίτερα. Η υπηρεσία διευκρίνισε στη δήλωσή της πως 14 από τις συνολικά 17 μολύνσεις τοπικής μετάδοσης διαγνώσθηκαν στη Χεμπέι.

Την Πέμπτη οι αρχές απαγόρευσαν τις αναχωρήσεις από την Σιτζιαζουάνγκ. Η πόλη έχει αρχίσει να υποβάλλει σε μαζικά διαγνωστικά τεστ τα 11 εκατομμύρια των κατοίκων της.

Οι δημοτικές αρχές είπαν χθες, Παρασκευή, στους κατοίκους πως πρέπει να μένουν στα σπίτια τους για τουλάχιστον επτά ημέρες, ακόμη και αφού κάνουν το τεστ.

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας ανακοίνωσε επίσης 38 νέα ασυμπτωματικά κρούσματα, λιγότερα από τα 57 που είχε ανακοινώσει την προηγουμένη. Η Κίνα δεν κατατάσσει στα επιβεβαιωμένα κρούσματα τους ασθενείς αυτούς, οι οποίοι έχουν μολυνθεί από τον ιό SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο, αλλά δεν εμφανίζουν ακόμη συμπτώματα της Covid-19.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

 

«Ο Μητσοτάκης πήγε στην Πάρνηθα όπως κάθε πολίτης» – Σχόλιο Πέτσα για τη φωτογραφία
Sunday
13/12/2020
16:32 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος κορωνοϊός (Covid-19) Κυρ. Μητσοτάκης Ν.Δ.
0

Σχόλιο GMR: Ο αυτοεξευτελισμός της πρωθυπουργικής “σοβαρότητας”.

Η Δικαιοσύνη, αγρόν (μνημονιακόν) ηγόρασε.

_.

 

 

 

alfavita_gr, 1 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε (χωρίς μάσκες και αποστάσεις) με ποδηλάτες στην Πάρνηθα γιατί… είναι ανθρώπινος, σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από την επίσκεψή του στην Πάρνηθα την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, την ίδια μέρα που 98 συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός εμφανίζεται αγκαλιά με μοτοσικλετιστές, χωρίς μάσκα και αποστάσεις, ενώ η χώρα βρίσκεται σε καθολικό lockdown και η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών βρίσκεται, ουσιαστικά, σε κατ΄οίκον περιορισμό και πραγματοποιεί ελάχιστες μετακινήσεις για τα απαραίτητα ψώνια ή για μετακινήσεις από και προς την εργασία.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε (σιωπηλά) πως οι φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη πράγματι τραβήχτηκαν την Κυριακή, ενώ θεώρησε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ πως το θέμα προσφέρεται για… αντεπίθεση προς την αντιπολίτευση:

 

«Δεν ξέρει κανείς από που να το πιάσει αυτό το θέμα. Κατηγορείται ο Πρωθυπουργός οτι είναι ανθρώπινος» ανέφερε εισαγωγικά και έκανε συγκρίσεις με τις διακοπές του Α. Τσίπρα σε σκάφος φιλικού προσώπου: «Δεν ήταν εξαφανισμένος ο κύριος Τσίπρας, ήταν σε κότερα με πούρα».

Στη συνέχεια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «φιλοτέχνησε» το προφίλ του …προσιτού και ανθρώπινου Κυριάκου Μητσοτάκη: «Ο Πρωθυπουργός μπορεί να πάει για ποδήλατο στην Πάρνηθα και να πάρει τσουρέκι όπως κάθε Έλληνας Πολίτης. Αυτό κάνει ένας ανθρώπινος Πρωθυπουργός. Από εκει και πέρα τι διάσταση θέλει να δώσει μία απελπισμένη αντιπολίτευση, ας τον κρίνουν οι πολίτες. Εγώ αυτό που λέω είναι οτι ο Πρωθυπουργός είναι ανθρώπινος και ποτέ δεν θα αρνηθεί να φωτογραφηθεί ή να μιλήσει με οποιονδήποτε Έλληνα».

 

Για την πλειονότητα, πάντως, των πολιτών καθημερινότητα δεν αποτελούν οι ξέγνοιαστες βόλτες στην Πάρνηθα, αλλά ο φόβος του προστίμου των 300 ευρώ για τυχόν «περιττές» μετακινήσεις. Ποσό ίσο με το 60% του κατώτατου μισθού…

 

Πηγή: alfavita.gr

 

 

Τι απαντούν στον M. Χρυσοχοΐδη οι συλληφθέντες της πλ. Συντάγματος
Wednesday
02/12/2020
01:04 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος κορωνοϊός (Covid-19)
0

Προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ., γυναικών από την διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σχόλιο GMR: Έντεκα (και όχι εννέα!) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΥΘΥΝΑ έναντι των συνανθρώπων τους, υπερηφανεύονται πως είναι τα άτομα (και ζητούν και τα ρέστα), που ο Υπουργός Χρυσοχοΐδης τα κανακεύει υπερβολικά (γι αυτό και θα το ξανακάνουν), μόνο και μόνο, επειδή διαδηλώνουν επί παντός επί(τούτου)στητού, για “τι ευκαιρία διαφήμισης” της πολιτικοκινηματικής τους δηθενιάς.

Πρόκειται δηλαδή, για εγκληματικό εν μέσω κορονοϊού πολιτικάντικο γλύψιμο, των δίκην επαγγέλματος “εκπροσώπων” ιερών και οσίων.

Αν ήταν να διαδηλώσουν κάποιοι κατά της Χρεοκρατίας (φυσικά αυτοί ο κάποιοι δεν θα ανήκαν σε ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΜέΡΑ25-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-στα αναφερόμενα στο δημοσίευμα σχήματα, αλλά και δεν θα το έκαναν εν μέσω πανδημίας διότι έχουν συναίσθηση των καταστάσεων), ο Υπουργός θα έστελνε τα ΜΑΤ να τους “τακτοποιήσουν”, με τις ευλογίες όλων των ΜΜΕ που παρά τα περιοριστικά “μένουμε σπίτι” μέτρα, επιμένουν να βλέπουν “τήρηση αποστάσεων-μάσκας” από τους αριστερούς διαδηλωσίες (εδώ Συγκλονίζει διασώστης του ΕΚΑΒ: Νέοι παρακαλούν για λίγο οξυγόνο – Το 90% των κλήσεων είναι για κορονοϊό ).

Οι δε λοιποί μη κομματάνθρωποι πολίτες, πληρώνουν κανονικά και με τον νόμο τα πρόστιμα για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

=========

Μετά την εδώ (11/12/2020) εξέλιξη του θέματος, συμπληρώνουμε το σχόλιο μας .

 

Με δεδομένο το θράσος της μη κυβερνητικής δικαιωματιστικής και διαδηλωσιακής δηθενιάς (Αν θέλετε δικαιώματα ασχοληθείτε με ΕΡΓΑΣΙΑ-ΔΙΚΑΙΟ και ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ-ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ), η μόδα της “μετα”μνημονιακής κανονικότητας, μεταβάλλεται σε “μετα”μνημονιακή αγαπητικότητα.

Στα τέτοια του Υπουργού αν είναι να το παίξει σε όλα τα ταμπλό, στα τέτοια της αριστεροδηθενιάς η ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ και η ΕΞΩΘΕΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ.

Η δε ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;

Κρατάει το φανάρι, ή μήπως ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ (και δεν το αντιληφθήκαμε);

_.

 

 

 

 

efsyn_σύνταξη, 29 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

Την άμεση απόσυρση των κατηγοριών και μαζί των προστίμων που επισύρουν ζητούν με  δήλωσή τους προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τα άτομα που συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο συμβολικής διαμαρτυρίας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και τη «συγγνώμη» με καθυστέρηση μερικών ημερών, οι συλληφθέντες επισημαίνουν στον Μ. Χρυσοχοΐδη πως οι συλληφθέντες είναι 11 και όχι 9 και τον καλούν να δείξει ότι η συγγνώμη δεν είναι κενό γράμμα και δεν γίνεται αποκλειστικά για επικοινωνιακούς λόγους.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης ζήτησε δημόσια συγγνώμη, σε ραδιοφωνική εκπομπή από τις εννιά φεμινίστριες που συνέλαβε στην πλατεία Συντάγματος σε δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών. Σχετικά με αυτό το γεγονός έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Πρώτον, ο κος Υπουργός έχει ελλιπή πληροφόρηση. Οι συλληφθείσες εκείνη την ημέρα στο Σύνταγμα και γύρω από αυτό είναι 11 και όχι 9. Διότι η αστυνομία συνέλαβε ακόμη μια γυναίκα και έναν άνδρα αλληλέγγυο, στην οδό Περικλέους, που συμμετείχαν σε παράλληλη δράση για τον ίδιο λόγο αφού η αστυνομία του κου Χρυσοχοΐδη είχε φροντίσει να αποκλείσει τη δράση στην πλατεία Συντάγματος.

Δεύτερον, αν δεν αποσυρθούν οι κατηγορίες και τα πρόστιμα από τις συλληφθείσες/έντες, η συγγνώμη είναι κενό γράμμα και γίνεται αποκλειστικά για επικοινωνιακούς λόγους.

Ζητάμε λοιπόν:

  • Να αποσυρθούν οι κατηγορίες και τα πρόστιμα από όλες-ους
  • Να σταματήσει να διώκεται η συνδικαλιστική και η πολιτική δράση

Μονιάκη Χρυσούλα, μέλος ΔΣ του Πανελλήνιου Σωματείου Υπαλλήλων στην ΕΛΣΤΑΤ, μέλος της Γραμματείας Ισότητας της ΑΔΕΔΥ, μέλος της Συνέλευσης Φεμινιστικών και Εργατικών Συλλογικοτήτων, μέλος της δημοτικής παράταξης «Ανυπότακτη Πόλη στις γειτονιές Αγίων Αναργύρων Καματερού»

Βουρεκάς Κώστας, μέλος της Αντιπροσωπείας του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ και της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, μέλος της Συνέλευσης Φεμινιστικών και Εργατικών Συλλογικοτήτων»

 

Πηγή: efsyn.gr

 

 

Συγκλονίζει διασώστης του ΕΚΑΒ: Νέοι παρακαλούν για λίγο οξυγόνο – Το 90% των κλήσεων είναι για κορονοϊό
Saturday
28/11/2020
02:19 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος κορωνοϊός (Covid-19)
0

Σχόλιο GMR:  Οι διαδηλωσίες(*) ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΣΥΡΙΖΑ-ΜέΡΑ25

Αυτά που λέει ο διασώστης του ΕΚΑΒ, απευθύνονται, ΜΑΤΑΙΩΣ, προς τους διαδηλωσίες(*), πρώτα απ’ όλα τους εξ αυτών επίορκους ΝΟΜΙΚΟΥΣ (πχ Κ.Παπαδάκης εδώ) και ΓΙΑΤΡΟΥΣ (πχ ο Ηλίας Σιώρας: 7 συνεχείς επανεκλογές ως εκπρόσωπος των γιατρών του ΓΝΑ «Ευαγγελισμός» να είσαι τίμιος και πιστός σε αυτά που λες, πχ  Ο πρόεδρος εργαζομένων «Ευαγγελισμού» το τερμάτισε: Για τη διασπορά του κορωνοϊού φταίνε τα πλουσιόπαιδα Ηλίας Σιώρας), των ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΣΥΡΙΖΑ-ΜέΡΑ25. Πρόκειται για φοβερή και τρομερή επαναστατική κολεγιά!  

——-

(*) — διαδηλωσίες=διαδηλωτές με επαναστατικοβερμπαλιστικές χωρίς μνημονιακή αιτία εκ-δηλώσεις

βερμπαλισμός αρσενικό

  1. η χρήση πομπωδών λέξεων και εκφράσεων χωρίς νόημα προς εντυπωσιασμό του ακροατηρίου

    ≈ συνώνυμα: μεγαλοστομίαρητορισμός

  2. η ακατάσχετη φλυαρία

    ≠ αντώνυμα: λακωνισμόςπεριεκτικότητα

._

 

 

 

 

newsbeast_gr, 19 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 

«Δεν είναι συνωμοσία είναι αγώνας για επιβίωση»

 

Ο Αλέξανδρος Αλαφιώτης είναι διασώστης στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης. Υπήρξε, όπως λέει, δύσπιστος απέναντι στο κορονοϊό και την ικανότητα του να διασπείρεται πολύ γρήγορα και να μην κάνει διακρίσεις στις ηλικίες.

Με 905 κρούσματα χθες στη Θεσσαλονίκη και την κατάσταση να είναι πια οριακή, έρχεται μέσα από το Facebook να περιγράψει τις εικόνες που βλέπει καθημερινά, τονίζοντας ότι πλέον το 90% των κλήσεων στο ΕΚΑΒ αφορά ασθενείς με κορονοϊό.

«Έχω βρεθεί στη δύσκολη θέση να βλέπω νέους υγιείς ανθρώπους να παρακαλούν για λίγο οξυγόνο […] Η κατάσταση είναι πλέον οριακή. Δεν είναι συνομωσία είναι αγώνας για επιβίωση […] Σας παρακαλώ να μείνετε σπίτι, να φοράτε μάσκα παντού

Δείτε την ανάρτησή του:

Το ονομα μου ειναι Λαφιωτης Αλεξανδρος ειμαι διασωστης στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονικης και ειμαι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ !!!! Ημουν ενας απο εσας τους “δυσπιστους” που στην αρχη της πανδημιας ελεγα, ρε μηπως μας κοροϊδευουν; αποκλειεται να μεταδιδεται τοσο ευκολα,τα νουμερα που μας παρουσιαζουν ειναι ψευτικα, σιγα μια απλη γριπη ειναι, ελα μωρε τα θυματα ειναι μονο ηλικιωμενοι με συνοδα νοσηματα… ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ !!!!
Σας γραφω λοιπον για να σας ενημερωσω: το τελευταιο διαστημα οι κλησεις του ΕΚΑΒ σε ποσοσοστο 90% ισως και παραπανω αφορουν ασθενεις με SARS COV-2.
Οχι μονο ηλικιωμενους αλλα και πολλους νεους ανθρωπους, χωρις αλλες ασθενειες…
Εχω βρεθει στην δυσκολη θεση να βλεπω νεους υγιεις ανθρωπους να παρακαλουν για λιγο οξυγονο, να μπερδευουν τα λογια τους, να λυποθυμουν μολις κανουν δυο βηματα…
Εχω βρεθει στην δυσκολη θεση να βλεπω παιδια να χαιρετουν τους γονεις τους που εφευγαν για το νοσοκομειο με την απορια “ζωγραφισμενη” στο προσωπο τους: αραγε θα τον ξαναδω;
Να τους χαιρετουν χωρις να μπορουν να τους φιλησουν γιατι υπηρχε ο κινδυνος να κολλησουν κι αυτοι…
Εχω κι εγω να δω μηνες δικους μου ανθρωπους γιατι φοβαμαι να παω κοντα τους μηπως τους κολλησω…
Εχω και εγω δικους μου ανθρωπους που καταστραφηκαν οικονομικα απο αυτη την κατασταση…
Στο πρωτο lockdown τα πραγματα ηταν διαφορετικα…
Οι δρομοι ηταν αδειοι, κυκλοφορουσαν ελαχιστα αυτοκινητα και οι ανθρωποι ηταν προσεκτικοι.
Ισως γι αυτο βγηκαμε σχετικα γρηγορα απο την πρωτη κριση.
Νομιζω οτι στο δευτερο κυμα τα πραγματα δεν ειναι το ιδιο. Βλεπω νεα παιδια να λενε: “πωωω ρε φιλε εσκασα με τη μασκα” την στιγμη που την φορουν για να παρουν 2 λεπτα εναν καφε. Την ιδια στιγμη ηλικιωμενοι με ενα σωρο προβληματα την φορουν για ωρες ολοκληρες υπομονετικα για να προστατεψουν τον εαυτο τους και τους αλλους.
Η κατασταση ειναι πλεον ΟΡΙΑΚΗ !!!
Δεν ειναι συνομωσια ειναι ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ !!!
Στα νοσοκομεια οι συναγωνιστες μας γιατροι και νοσηλευτες δινουν αγωνα αναμεσα στις εφημεριες να ελευθερωσουν μερικα κρεβατια ειτε στις κλινικες ειτε στις ΜΕΘ. Οι κλινικες για αλλες ειδικοτητες κλεινουν ή συγχωνευονται για να μπορεσουν τα νοσοκομεια μας τον τεραστιο φορτο των ασθενων με κορωνοϊο που δεχονται καθημερινα…
Δυστυχως κι εμεις στο ΕΚΑΒ παρα τα υπερβολικα πολλες φορες μετρα ασφαλειας εχουμε τα “θυματα” μας, ευτυχως οχι απωλειες, με συναδελφους μου που νοσουν…
Σας γραφω λοιπον και σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μεινετε σπιτι αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος να μετακινηθειτε, να φορατε μασκα ΠΑΝΤΟΥ και να προσεχετε τον εαυτο σας αλλα και τους συνανθρωπους σας και ολοι μαζι να επιστρεψουμε παλι στην ζωη που ειχαμε πριν, να αγκαλιασουμε και να φιλησουμε τους δικους μας ανθρωπους !!!
Σας ευχαριστω για την υπομονη σας…

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Πώς νιώθει τώρα ο κ. Τράγκας; – Για τον 25χρονο νεκρό απ’ τις Σέρρες που τον πίστεψε
Thursday
26/11/2020
03:40 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιώρ. Τράγκας κορωνοϊός (Covid-19)
0

 

 

 

Αρης Δημοκίδης, 23 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 Να είμαστε ξεκάθαροι: Ένας και μόνο είναι ο υπεύθυνος για το θάνατο το 25χρονου απ’ τις Σέρρες, του μέχρι στιγμής νεαρότερου θύματος του κορωνοϊού στην Ελλαδα, που μάλιστα είχε και υποκείμενο νόσημα (σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά): Ο κορωνοϊός. Δεν κατηγορώ ούτε τον κύριο Τράγκα, ούτε τον Κασιδιάρη, ούτε τον καθηγητή Ιωαννίδη, ούτε φυσικά το ίδιο το θύμα – αλίμονο. Ο κορωνοϊός, τον οποίο δεν πρέπει να υποτιμά κανείς πόσο μάλλον όταν έχει υποκείμενο νόσημα, είναι υπεύθυνος και χωρίς αυτόν θα ζούσε.

 

Από το Facebook του νεκρού, πια, 25χρονου, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»:

3 Ιουνίου, βίντεο του Γιώργου Τράγκα

 

Δείτε ενδιάμεσες ΦΩΤΟ της συγκεκριμένης ανάρτησης εδώ.

 

Αναρωτιέμαι πώς νιώθουν όλοι αυτοί που χωρίς να έχουν καμία επιστημονική κατάρτιση και καμία ειδική γνώση, παραπληροφορούσαν εδώ και τόσους μήνες τον κόσμο. Πώς νιώθουν τώρα, που έχει αποδειχθεί (αν ποτέ χρειαζόταν περισσότερη απόδειξη!) ότι επινοούσαν συνωμοσίες και ξεδιάντροπα ψέματα. Και επίσης πώς νιώθουν οι απλοί πολίτες -χρήστες των social media ως επί το πλείστον- που για τόσο καιρό μοιράζονταν και κοινοποιούσαν όλες αυτές τις θεωρίες.

Θα έχουν μετανιώσει άραγε ο κύριος Τράγκας κι οι ανάλογοι κήρυκες της Τραμπικής «μετά-αλήθειας;» Στεναχωριούνται αν γέμισαν με σκουπίδια τα μυαλά του 25χρονου αλλά και δεκάδων χιλιάδων άλλων ανθρώπων;

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ανάμεσα στα χιλιάδες κρούσματα, τους εκατοντάδες διασωληνωμένους και τους νεκρούς, αρκετοί θα ήταν αρνητές του ιού. Άνθρωποι που πίστευαν ότι όντως ο κορωνοϊός είναι μία «καλά σκηνοθετημένη απάτη», ότι τα ΜΜΕ έβαζαν διαφημίσεις όχι για να τους πείσουν να μείνουν σπίτι και να προστατευτούν αλλά για να τους παραπλανήσουν προωθώντας μια ανύπαρκτη ασθένεια. Ένα σωρό γνωστοί και άγνωστοι που βγήκαν απ’ το νοσοκομείο τα έχουν πει: «Ήμουν αρνητής, δεν πίστευα, δεν πρόσεχα, μην κάνετε το ίδιο λάθος με μένα». Τόσους μήνες οι ακόλουθοι του Τράγκα δεν πείθονταν. Τώρα;

Κάποιοι το γυρνάνε: από κει που αρνιόντουσαν ότι υπάρχει οποιοσδήποτε ιός και έκαναν διαδηλώσεις εναντίον «αχρείαστων» lockdown, τώρα είναι, ξαφνικά, έξαλλοι με το κράτος που δεν τους προστάτευσε περισσότερο, που δεν τους υποχρέωσε με τη βία να φορούν μάσκες, που δεν έκλεισε τα σχολεία νωρίτερα και πάει λέγοντας. Είναι επίσης έξαλλοι που η πολιτεία κράτος δεν έφτιαξε μερικές ακόμα χιλιάδες ΜΕΘ ώστε να χωρέσουν αυτοί και οι δικοί τους.

Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξουν γνώμη κι όσοι συνεχίζουν να βλέπουν συνωμοσίες (οι ΜΕΘ είναι άδειες, οι νεκροί πέθαναν από άσχετα πράγματα, τα εμβόλια μας βάζουν 5G ώστε σε κάποια στιγμή να μας σκοτώσουνε).

Όμως σε κάποια στιγμή θα πρέπει να λογοδοτήσουν αυτοί που διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις. Αυτοί που καθησύχασαν τον κόσμο λέγοντας πως είναι μια απλή γριπούλα. Αυτοί που προσπαθούσαν να μας στρέψουν ενάντια στην επιστήμη. Μια καλή αρχή θα είναι, προς το παρόν, να το βουλώσουν.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

 

Πηγή: mikropragmata.lifo.gr

 

 

 

Εισαγγελική έρευνα, μετά από καταγγελία Κρανιδιώτη, για το αν οι Τσίπρας, Κουτσούμπας, Βαρουφάκης τέλεσαν αδικήματα στην επέτειο του Πολυτεχνείου
Wednesday
25/11/2020
16:01 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος κορωνοϊός (Covid-19) ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Φαήλος Κρανιδιώτης
0

Σχόλιο GMR: Παραθέτουμε την καταγγελία Φ. Κρανιδιώτη τόσο προς εξαγωγή συμπερασμάτων επί των ένθεν και ένθεν καταγγελλομένων, όσο και για την τύχη της καταγγελίας μας μας, της G-M-R, για την οποία “τύχη” θα σας ενημερώσουμε.

._

 

 

 

Φαήλος Κρανιδιώτης, 23 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί αν τελέστηκαν αδικήματα από τους πολιτικούς αρχηγούς Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Κουτσούμπα και Γιάνη Βαρουφάκη κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Η εισαγγελέας έδωσε εντολή να διενεργήσει την έρευνα η Κρατική Ασφάλεια η οποία θα πρέπει να διακριβώσει αν προκύπτει, κατά περίπτωση, η διάπραξη των αδικημάτων της παραβίασης των μέτρων κατά του κορονοϊού και της διέγερσης σε ανυπακοή.

Αφορμή για την έναρξη της εισαγγελικής έρευνας αποτέλεσε καταγγελία του δικηγόρου Φαήλου Κρανιδιώτη, προέδρου του κόμματος Νέα Δεξιά, η οποία θα διαβιβαστεί στην Βουλή εφόσον αφορά πολιτικά πρόσωπα.

Ο κ. Κρανιδιώτης ανήμερα της επετείου σε αναρτήσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατέκρινε την κυβέρνηση αναφέροντας πως ήταν «κάκιστο παράδειγμα ηγεσίας η ανοχή στα καραγκιοζιλίκια του ΚΚΕ», «υπάρχουν δύο έννομες τάξεις: Για την Αριστερά και για τους άλλους», ενώ αναφερόμενος στην Εισαγγελία έγραφε: «Εκεί στην Εισαγγελία, συγγνώμη για την ενόχληση, όλα καλά πώς πάει;».

 

 

Πηγή: bigbusiness.gr

 

 

Συνταγματική Νομιμότητα και Προβλήματα της Υγειονομικής Απαγόρευσης Συναθροίσεων
Wednesday
25/11/2020
15:48 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ανδρ. Δημητρόπουλος κορωνοϊός (Covid-19) ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
0

 

 

ΑΝΔΡ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, 17 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

“Η επιστήμη χρειάζεται χρόνο και η Δημοκρατία επαγρύπνηση”

 

Το Σύνταγμα προβλέπει τρία επίπεδα λειτουργίας των θεσμών και της άσκησης των Συνταγματικών Δικαιωμάτων, την συνταγματική κανονικότητα, την έκτακτη κατάσταση ανάγκης  άρθρ.44 παρ.1Σ)  και την εξαιρετική κατάσταση ανάγκης (άρθρ.48Σ.) Και στα τρία επίπεδα και κατά συστηματική ερμηνεία των συνταγματικών διατάξεων  πραγματοποιείται ι η θεσμική εφαρμογή των συνταγματικών δικαιωμάτων. 

Α. Συνταγματική κανονικότητα

1. Είναι η κατάσταση κατά την οποία υπάρχει κοινωνική οικονομική και πολιτική ομαλότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για ιδανική κατάσταση στην οποία δεν υπάρχουν προβλήματα και κίνδυνοι. Σημαίνει όμως ότι οι κίνδυνοι δεν έχουν εξελιχθεί ώστε να δημιουργηθεί εκτροπή από την συνταγματική κανονικότητα, Δεν υπάρχει δηλαδή έκτακτη ανάγκη  όπως απαιτείται από το άρθρο 44 ούτε και εξαιρετική ανάγκη όπως απαιτεί το 48. 

 

2. Τα συνταγματικά δικαιώματα προσαρμόζονται με την είσοδο του ατόμου στους διάφορους θεσμούς  όπως  π.χ. στον γάμο στα διάφορα σωματεία κλπ κατά συστηματική πάντοτε ερμηνεία των σχετικών διατάξεων. Η ρύθμιση και ειδικότερα η απαγόρευση των συναθροίσεων κατά το άρθρο 11 Σ αφορά το πλαίσιο συνταγματικής κανονικότητας. Ειδικότερα:

(more…)

INFO-VIDEO: Πόσο επικίνδυνες είναι οι διαδηλώσεις;
Sunday
22/11/2020
21:55 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος κορωνοϊός (Covid-19) ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
0

Σχόλιο GMR: Αντί σχολίου : Είναι η Suzanne Hoylaerts Ηλίθιε!

._

 

 

 

 

 

Info-war, 16 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 

 

Με αφορμή την απαγόρευση της πορείας του Πολυτεχνείου, αναρωτιόμαστε πόσο υγειονομικά επικίνδυνες είναι οι διαδηλώσεις μελετώντας έρευνες από άλλες χώρες και παρατηρώντας πώς οι ίδιες οι αρχές αμελούν τα υγειονομικά μέτρα.

Μια παραγωγή σε κείμενα-έρευνα Χρήστου Αβραμίδη και μοντάζ Αλέξανδρου Λιτσαρδάκη για το info-war.gr

 

 

 

Πηγή: info-war.gr

 

 

 

 

123