ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πάνος Καμμένος: Δεδομένο το θερμό επεισόδιο με την Τουρκία – Παραδώσαμε Τούρκους στην Άγκυρα
Saturday
02/10/2021
21:05 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Πάν. Καμμένος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ
0

Σχόλιο GMR:  “Πώς να ρίξω την κυβέρνηση με τους βουλευτές μου που είχαν όλοι αγοραστεί;

…ενώ αυτός, “κύριος”, απέναντι σε χρεοκρατία – έξωθεν εξάρτηση, έ;

_.

 

 

 

 

Πάνος Καμμένος, 01 Οκτ. 2021

 

 

 

 

 

Υστερα από 1,5 χρόνο που απείχε από τα ΜΜΕ, ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπου μίλησε για την ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία, αλλά και για την Τουρκία και το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, η Τουρκία έχει φύγει από τη Δύση. Στης δηλώσεις του ανέφερε ακόμη ότι «αν δεχθούμε επίθεση θα είμαστε μόνοι μας τις πρώτες ώρες». «Υπήρξαν στιγμές που ήμασταν πολύ κοντά σε σύγκρουση με την Τουρκία» αποκάλυψε.

 

Ο Πάνος Καμμένος θεωρεί δεδομένο το θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. «Κάνουν μεγάλη μάχη με τα αλιευτικά σε περιοχή ασκήσεως των υποβρυχίων μας 60 – 70 αλιευτικά. Θα θελήσει θερμό επεισόδιο επειδή πιέζεται για να οδηγήσει την Ελλάδα στη Χάγη» εκτίμησε.

«Eγώ μίλαγα με τον κ. Ακάρ εγώ είχα το κινητό του τηλέφωνο κι είχε εκείνος το δικό μου και θα σας θυμίσω πώς έγινε και η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Όταν υπήρχε κρίση ή έβαζα τον Αποστολάκη να μιλήσει με τον αρχηγό του επιτελείου ή σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό μιλούσα κι εγώ με τον Ακάρ», ανέφερε ακόμη ο πρώην υπουργός Άμυνας.

(more…)

Καμμένος: Εγώ είπα του Φωκά να πάει για γκαζόζα! – Εάν μου διαλύσουν την ΚΟ, δεν θα κάνουμε παρέλαση
Sunday
03/02/2019
23:59 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Πάν. Καμμένος
0

Σχόλιο G-M-R:   Μια παρέα πολιτικού υπόκοσμου, που με ένα πραγματικό (και τριπλοσυνδυασμένο: αγωνιστικο-δικαιϊκό/δικονομικό-πολιτικό και διεθνοποιημένο) και όχι δήθεν (για συμπεφωνημένες μεταξύ κομμάτων έδρες στην Κατοχική Βουλή), ενωτικό αντιμνημονιακό “φού”, θα λογοδοτούσε ήδη για εγκλήματα εσχάτης προδοσίας-σφετερισμού λαϊκής κυριαρχίας.
Όμως η λαϊκή κυριαρχία (άρθρο 120Σ σε εφαρμογή) ακυρώνεται από την διαρκώς προεκλογική και εκλογική ΥΠΟΤΑΓΗ (για να μην χρησιμοποιήσουμε σκληρότερη έκφραση).

 

 

Πάνος Καμμένος,  31 Ιαν. 2019

 

 

Για να καταλάβουν τι θα πει «εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ» – Πρέπει να πάμε σε εκλογές πριν το Μάιο – «Έντιμος άνθρωπος ο Πολάκης» – Ο ΣΥΡΙΖΑ «εισέβαλε» στο στράτευμα μόλις έφυγα – Ο Τσίπρας με πούλησε 100 φορές

Εγώ είπα στον βουλευτή μου να… πάει για γκαζόζα, δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, εξηγώντας πως η κίνησή του αυτή έγινε «για να καταλάβουν τι θα πει “εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ”»!

Ο κύριος Καμμένος εξήγησε πως συνομιλώντας με τον βουλευτή του Αριστείδη Φωκά, ο οποίος μετείχε ως εκπρόσωπος του κόμματος στην συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής που επρόκειτο να εγκρίνει επί της αρχής το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ, του είπε: «Θα πας επιδεικτικά και θα πιεις μια γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής για να καταλάβουν τι σημαίνει “εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ” και μένω με τρεις υπουργούς».

(more…)

Καμμένος: Σε λίγες ώρες η Μακεδονία δεν θα είναι ελληνική
Saturday
26/01/2019
17:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Πάν. Καμμένος ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

Σχόλιο G-M-R:  Αυτές οι Κατοχές, είναι ΕΘΕΛΟΚΑΤΟΧΕΣ (εδώ). Ο Εθνοπροδότης μετατρέπεται σε (δήθεν, εν όψει “πανμακεδονικού” προεκλογικού σχεδιασμού) πατριώτη για την Μακεδονία. Η εθνοπροδοτική υποταγή στα ένα Σορό Αμερικανό Νατοϊκά σχέδια (εδώ η ανάρτηση Σόρος-Ζάεφ), προϋποθέτει ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ. Και εκ των προτέρων (Ανελήτες βουλευτές συντασσόμενοι [πλέον] με Σύριζα) και εκ των υστέρων (κραυγούλες του πολιτικοευτραφούς νατοϊκού εντεταλμένου και ιδιοτελώς “μακεδονομάχων” συνοδοιπόρων). Βεβαίως υπάρχουν και οι αγνοί υποστηρικτές των εθνικών δικαίων, εν προκειμένω αντιμαχόμενοι ΤΙΜΙΑ-ΣΘΕΝΑΡΑ την εθνοπροδοτική συμφωνία των Πρεσπών, που συνδυάζουν το Σκοπιανό με τα μνημόνια, με την καταγγελία ταυτόχρονα της ανάγκης αποχώρησης από ΕΕ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΗ ΚΑΤΟΧΗ (ΕΝΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΑΝΟΣ-ΕΥΗ ΚΟΥΚ ΦΑΜΙΛΥ).

 

 

 

Πάν. Καμμένος, 25 Ιαν. 2019

 

 

Φουλ επίθεση στην κυβέρνηση από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, είπε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ότι ίσως είναι η τελευταία φορά που ομιλεί ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε αυτή τη Βουλή, καθώς «η ομάδα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον πρόεδρο της Βουλής ήδη επεξεργάζεται το σενάριο της διάλυσης της ΚΟ των ΑΝΕΛ, όπως έκανε με το Ποτάμι».

«Αυτό δεν σημαίνει ότι θα φιμωθούμε, ότι θα δεχθούμε κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα και ότι δεν θα αντισταθούμε σε μια απόλυτη αχαριστία απέναντι σε έναν εταίρο σας που ήταν δίπλα σας τέσσερα χρόνια και είμαστε περήφανοι που βγήκε η Ελλάδα από τα μνημόνια», πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε, ο πρόεδρος της Βουλής κάλεσε έναν δημοσιογράφο «να διαβάσουν μαζί το άρθρο 15 του Κανονισμού της Βουλής και του εξήγησε ότι όταν μείνουν 5 βουλευτές σε μια ΚΟ πρέπει να είναι εκλεγμένοι από το ίδιο ψηφοδέλτιο», σημειώνοντας: «τώρα εξηγείται γιατί ο κ. Κουΐκ γίνεται υπουργός καθώς όταν παραιτηθεί ο κ. Παπαχριστόπουλος θα τον αντικαταστήσει προκειμένου να φύγει από την ΚΟ των ΑΝΕΛ».

(more…)