ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Κοινοβουλευτική Δημοκρατία στην Ελλάδα – Τι ακριβώς συμβαίνει;;;
Monday
20/05/2019
01:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

 

Αντ. Παπαντωνίου, 17 Μαίου 2019

 

 

Σύμφωνα με το Σύνταγμα του 1974 στην Ελλάδα το Πολίτευμα προσδιορίζεται ως

Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

Θα προσπαθήσω, αν και είμαι του Δημοτικού να μαζέψω όσες γνώσεις μπόρεσα να «μαζέψω» από την περιήγησή μου στη Ζωή, να τις αναπτύξω αλλά και να τις τεκμηριώσω όσο καλύτερα μπορώ , με οδηγό πάντοτε την Επιστήμη, μακριά από προσωπικά κριτήρια και σκοπιμότητες.

Εκτιμώ ότι αυτό είναι αναγκαίο η , τουλάχιστον, χρήσιμο σε μια εποχή που οι λέξεις έχουν κυριολεκτικά χάσει παντελώς το νόημά τους, με αποτέλεσμα να επικρατεί στο Λαό πλήρης σύγχυση από την οποία οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι δημαγωγοί η, ακριβέστερα, οι απατεώνες.

Ας δούμε λοιπόν τι σημαίνει Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, αν που κατά την ταπεινή μου άποψη , οποιοσδήποτε επιθετικός προσδιορισμός στη λέξη Δημοκρατία σημαίνει ότι δεν υπάρχει Δημοκρατία γιατί αυτή είναι μία και αδιαίρετη. Εν πάσει περιπτώσει για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε, σημαίνει με απλά λόγια ότι έχουμε ένα Κοινοβούλιο που αποτελείται από Βουλευτές που προέρχονται από διάφορα Πολιτικά Κόμματα που είναι φορείς διαφορετικών ιδεολογικών ρευμάτων και οι οποίοι εκλέγονται από τους Πολίτες με Εκλογές που πραγματοποιούνται με διαδικασίες που είναι συμβατές με τα οριζόμενα στο Σύνταγμα, προκειμένου η μεν Κυβέρνηση να εφαρμόσει το Πρόγραμμα που έχει εξαγγείλει, η δε Αντιπολίτευση να προσφέρει με προτάσεις και, κυρίως, να ελέγχει την Κυβέρνηση για την Νόμιμη λειτουργία της, σύμφωνα με το Σύνταγμα.

(more…)

Αντιμνημονιακοί Και Άλλα Παραμύθια
Wednesday
27/06/2018
04:16 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
1

 

του Αντ. Παπαντωνίου, 26-6-2018

 

 

 

Σε όλη την Ιστορική διαδρομή της Πατρίδας μας είχαμε το φαινόμενο να βιάζεται το νόημα των λέξεων συστηματικά, κυρίως από εκείνους που ασκούσαν εκάστοτε την Εξουσία και αυτό ακριβώς γιατί πάντα σαν Εξουσιαστές ασκούσαν Εξουσία και ποτέ Διακυβέρνηση.

Όμως από το 2010 ξεκίνησε μια πρωτοφανής εκστρατεία διαστρέβλωσης κάθε έννοιας σοβαρότητας σε μια προσπάθεια να αποδεχτεί ο Λαός ότι θα πρέπει να πιστεύει όταν του λένε, για παράδειγμα, ότι είναι Ημέρα και ο Ήλιος λάμπει ψηλά παρ όλο που είναι άγρια Μεσάνυχτα και μάλιστα χωρίς ούτε Αστροφεγγιά!

Έτσι λοιπόν από την 6-5-2010 όταν στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που μετεξελίχθηκε και σε καθαρή ΚΑΤΟΧΗ το Πολιτικό Σύστημα χωρίστηκε σε Μνημονιακούς και… Αντιμνημονιακούς και έκτοτε καλά κρατεί! Και βέβαια τον τίτλο του Μνημονιακού δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τον αναλύσω γιατί είναι πεντακάθαρος. Αναφέρεται δηλαδή στο Πολιτικό εκείνο προσωπικό που ψήφιζε και ψηφίζει τα Μνημόνια και τα εφαρμόζει με αξιοζήλευτο θράσος και αποτελεσματικότητα, βοηθούμενο από όλα τα παρελκόμενά του , όπως είναι τα Μ.Μ.Ε. , η Δικαστική Εξουσία, ολόκληρη η Δημόσια Διοίκηση και αλλα ευαγή Ιδρύματα. Δεν χρειάζεται λοιπόν, εκτιμώ, να επιμείνουμε σε αυτό Θα ασχοληθώ λοιπόν με την άλλη κατηγορία, που κατά την άποψή μου βέβαια, είναι και η περισσότερο Ένοχη. Δηλαδή με αυτή των…Αντιμνημονιακών.

(more…)

Λίγη Ντροπή;; Λίγη Ευθιξία;;;
Tuesday
20/03/2018
03:47 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

 

Σχόλιο G-M-R: Οι πολίτες ερχόμαστε για να τους ανατρέψουμε όλοι μαζί, αλλά είμαστε αποδεκτοί, μόνο ως οπαδοί.

Στη διάθεσή σας προκειμένου να υλοποιηθεί το κάλεσμά σας συναγωνιστή κύριε Παπαντωνίου.

 

του Αντώνη Παπαντωνίου, 17-32018

 

 

Αυτό που βιώνουμε καθημερινά οχτώ καταραμένα χρόνια, μέχρι τώρα, και που με μανία θέλουν κάποιοι να βαφτίζουν σαν Δημοκρατία έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής .

Ξεκίνησε δειλά δειλά με κάποιες οικονομικές επιθέσεις στο εισόδημα και στη ζωή συνολικά του Ελληνικού Λαού και διαρκώς ανέβαζε ταχύτητα εξολόθρευσης όχι μόνον των Πολιτών αλλά και της ίδιας της υπόστασης του Κράτους , όπως χαρακτηρίζεται από την Νομική Επιστήμη, με τον εξοβελισμό της άσκησης ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και DE JURE (΄βλέπε Ν.4336/14-8-2105 ΦΕΚ 94Α ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ-ΣΕΛ.1014), που είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Στην επίθεση αυτή που πραγματοποιούσαν και πραγματοποιούν οι κατακτητές αυτού του Ιερού Τόπου δεν την υλοποιούν μόνον με την συνδρομή της εκάστοτε «Κυβέρνησης» αλλά με την στήριξη που τους προσφέρει απλόχερα όλο το Σύστημα εξουσίας όπου και αν αυτό δραστηριοποιείται , όπως και αν προσδιορίζεται.

Η κατάπτωση κάθε έννοιας αξιοπρέπειας συνεχώς διευρύνεται χωρίς να διαφαίνεται μια ελπίδα έστω ότι πλησιάσαμε στην αφύπνιση κάποιων συνειδήσεων που θα βάλουν ένα τέλος σε αυτόν τον βούρκο που καθημερινά μας βυθίζουν όλο και πιο βαθειά.

(more…)

Πότε θα γίνει ο Πόλεμος με την Τουρκία;;;
Monday
12/03/2018
21:34 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

του Αντ. Παπαντωνίου, 11-32018

Αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι τώρα ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά σε όλα τα… Μ.Μ.Ε. ότι είμαστε μια ανάσα από την έναρξη του Πολέμου με την καλή Φίλη και Σύμμαχο Τουρκία. Όμως πριν αρχίσουν τα πολεμικά ανακοινωθέντα θα ήθελα να εκφράσω κάποιες σκέψεις , που, σαν γνωστός περίεργος κάνω και να προσπαθήσω να δώσω κάποιες σκέψεις καθαρά για προβληματισμό.

Είναι γνωστό, ελπίζω σε όλους ότι η Ελλάδα είναι υπό Κατοχή , ακόμα και DE JURE, από την 14-8-2015 με την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου.
Λίγο μετά, από τον Ιούνιο 2016 παραδώσαμε και το Κεντρικό Ταμείο στους κατακτητές με την θεσμοθέτηση της ΑΑΔΕ που σημαίνει ότι οποιοδήποτε ποσό χρημάτων συγκεντρώνεται από την, εν γένει φοροληστεία κατατίθεται σε ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της…Ελλάδος και από εκεί ταξιδεύει σε άλλη Γη και σε άλλα μέρη.
Αυτό σημαίνει ότι για την όποια δαπάνη θέλει το Ελληνικό παράρτημα της Ευρώπης να πραγματοποιήσει θα πρέπει να ζητήσει να εκταμιευθούν τα ανάλογα ποσά από τον «θεματοφύλακα» και να αποσταλούν στην Αποικία.


Αυτό σημαίνει, αν δεν κάνω λάθος, ότι μια πολεμική προετοιμασία και ακόμα περισσότερο η πραγματοποίησή της θα είναι αδύνατη γιατί οι κατακτητές η δεν θα θελήσουν να διακινδυνεύσει η Αποικία τους, μέχρι να την λεηλατήσουν πλήρως, η θα επιτρέψουν απλά και μόνον ένα πολεμικό επεισόδιο λίγων ωρών έτσι ώστε να εμφανιστούν σαν προστάτες, ενδεχομένως και με χερσαίες Στρατιωτικές δυνάμεις.
(more…)

Πάει Κι Αυτό…
Tuesday
26/12/2017
21:37 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

Του Αντώνη Παπαντωνίου , 26/12/2017

Μετά και την ψήφιση της γνωστής τροπολογίας για την προσαγωγή με την αυτόφωρη διαδικασία για την αντίσταση από το Λαό στα Ειρηνοδικεία κατά την διαδικασία αρπαγής των περιουσιακών στοιχείων των Πολιτών που παραβιάζουν κάθε Νομιμότητα και που ακυρώνουν το ίδιο το Σύνταγμα, θέλω να επικεντρωθώ τώρα μόνο στο θέμα αυτό, δηλαδή αυτής της κατάπτυστης τροπολογίας. Καταγράφω λοιπόν επακριβώς τι ορίζει το Σύνταγμα, που πολύ σύντομα θα μείνει μόνο μια ανάμνηση…

Άρθρο 11.- παρ.1 Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.

Παρ.2 Μόνον στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία. Οι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευθούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξ αιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως ο νόμος ορίζει.

Ας δούμε τώρα επιχειρώντας μια σύντομη ανάλυση να δούμε κατά πόσο αυτή η κατάπτυστη διάταξη που ψηφίστηκε πρόσφατα απ το Ελληνικό;;; Κυνοβούλιο είναι, έστω, συμβατή με το Σύνταγμα.

Κατ αρχήν λοιπόν χαρακτηρίζει σαν δικαίωμα την μαζική διαμαρτυρία του Λαού κατά αποφάσεων των εκάστοτε Κυβερνώντων σε περιπτώσεις που αυτός, που είναι, υποτίθεται, ο κυρίαρχος κρίνει ότι οι αποφάσεις αυτές καταπατούν τα δικαιώματά του και θέλει να εκφράσει την έντονη αντίθεσή του σαν μέτρο πίεσης για την άρση της κάποιας αδικίας. Εδώ έχουμε να παρατηρήσουμε ότι ο Συνταγματικός Νομοθέτης παρ όλο που το αποδυναμώνει το δικαίωμα αυτό, αφού το αποσυνδέει από το Άρθρο 120παρ.4 που όταν πρόκειται για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας αποδέχεται «κάθε μέσον», τελικά το συνέρχεσθαι το αναγνωρίζει σαν δικαίωμα.

(more…)

Κι Όμως Έχουμε Δημοκρατία!!!
Friday
22/12/2017
18:33 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

Σχόλιο G-M-R: Συμφωνούμε Κύριε Παπαντωνίου και δεχόμαστε (αναμένοντας στο e-mail μας) κάθε πρόταση για συν-έργεια, συν-έργεια αγωνιστική, συν-έργεια οικονομικοδικαιϊκή, συν-έργεια δικονομική και φυσικά πολιτική εφ’ όσον (αγωνιζόμενοι από κοινού) απαλλαγούμε από το καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ.

Οι περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες που δεν “έριχναν το χαρτί στην τρύπα” στις κατοχικές εκλογές και αυτοί που το έκαναν με βαριά καρδιά βλέποντας την άρνηση αγωνιστικών-οικονομικοδικαιικών-πολιτικών συνεργασιών στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΠΕΣ. Είναι πολίτες που έχουν αντιληφθεί τι εστί αντιπροσωπευτικός κοινοβουλευτισμός και μάλιστα ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ.

Είναι απλά, πολίτες περιθωριοποιημένοι από το κυριότερο στήριγμα των δυνάμεων Κατοχής. Είναι “απλά”, περιθωριοποιημένοι από τον αντιπροσωπευτικό κοινοβουλευτισμό.

 

 

Του Αντώνη Παπαντωνίου,   22-12-2017

Ξεκινώντας το σημείωμά μου αυτό ζητώ την κατανόησή σας αν κάποιες στιγμές παραφερθώ, πολύ το φοβάμαι, γιατί πλέον η κατάσταση έφτασε σε σημείο που ξεπέρασε ακόμα και αυτό που συνηθίζουμε να λέμε ακραίο με το να εξακολουθούμε να χαρακτηρίζουμε σαν Δημοκρατία ένα πράμα που είναι δύσκολο να το κατατάξεις κάπου αλλού εκτός από μια φρικαλέα Εγκληματική και όχι απλώς Εγκληματική Οργάνωση.

Ο Τούρκος μαζί πάντα με τον Κοτζαμπάση τους άρπαζε τη «δεκάτη», αλλά δεν τον πέταγε έξω και απ το «κονάκι» του. Ετούτοι εδώ οι πρόστυχοι αλήτες οι Εγκληματίες των Εγκληματιών δεν σταματάνε πουθενά και με τίποτα. Προσπαθώ να βρώ κάποια διαφορά με το άθλιο καθεστώς που προέκυψε για μεγάλα χρονικά διαστήματα μετά την Ελπιδοφόρα Επανάσταση του 1821, εντοπίζοντας τον Εγκληματία Γερμανό της εποχής, τον Όθωνα και το «σκυλολόι» του, αλλά ούτε και τότε ούτε κι εκείνος πέταγε έξω από το σπίτι του το ραγιά. Ο Γερμαναράς κατακτητής στην Κατοχή του 1940-44 τον σκότωνε με τις σφαίρες στο δρόμο ενώ σήμερα τον σκοτώνει με τον «Νόμο».

Ο Φασίστας Παπαδόπουλος και η φατρία του ξεπεράστηκε απ τους σημερινούς Εγκληματίες σε όλα με αποτέλεσμα να καταφέρουν αυτά τα σύγχρονα Ανθρωποειδή να δίνουν το δικαίωμα στους νοσταλγούς του να μιλάνε και να προσελκύουν απελπισμένο μέρος του Λαού. Και το απίστευτο είναι ότι ακούς από αρκετούς, ευτυχώς όσο περνάει ο καιρός μειώνονται, ότι έχουμε….Δημοκρατία.

(more…)

Φως Στο Σκοτάδι
Tuesday
05/12/2017
01:42 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: Τα αντιμνημονιακά σχήματα, όπως και αν αυτά αυτοπροσδιορίζονται (κόμματα, κινήματα, δίκτυα, κ.ά.) οφείλουν την επιθετική αξιοποίηση (πόσο ξεπεσμός για την Ελλάδα του 2017 να πρέπει να αξιοποιούμε τα προφανή) της παραβίασης του όρκου καθήκοντος, έχοντας και τα εδώ (άρθρο) κρίσιμα για τον απελευθερωτικό αγώνα παραδείγματα τήρησης του όρκου καθήκοντος.

Του Αντώνη Παπαντωνίου, 2. Δεκ. 2017

Γνωστό είναι ότι για περισσότερα από επτά χρόνια που στην Πατρίδα μας επικρατεί η ΚΑΤΟΧΗ εκείνο που αναζητούμε είναι ένα φώς, έστω και ένα φωτάκι, που να μας δίνει το συναίσθημα ότι υπάρχουμε σαν Άνθρωποι που έχουμε δικαιώματα στη Ζωή.

Όμως για να έχουμε αυτά τα Ανθρώπινα δικαιώματα θα πρέπει να τα αναζητήσουμε και να αποφασίσουμε να τα διεκδικήσουμε και τελικά να τα επιβάλλουμε. Κανείς δεν πρόκειται να μας τα αποδώσει και μάλιστα κανείς από εκείνους που με τη βία μας τα αφαίρεσαν και που εξακολουθούν να μας φέρονται σαν να είμαστε αναλώσιμα αντικείμενα και όχι Άνθρωποι με δικαιώματα, αλλά μόνον με υποχρεώσεις. Υποχρεώσεις που σηματοδοτούν τη σχέση Κυρίαρχου προς Δούλο.

Τη σχέση αυτή ήρθαν να αμφισβητήσουν στην πράξη δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ένας Υπολοχαγός και ένας Αρχιλοχίας του Ελληνικού,ακόμα, Στρατού όταν αρνήθηκαν να αναλάβουν Υπηρεσία στα γνωστά σύγχρονα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Ανθρώπινων ψυχών , τα περίφημα και γνωστά με την Κωδική ονομασία «HOT SPOT»!

(more…)

Η «Δουλίτσα» και η…Δουλειά
Saturday
18/11/2017
19:58 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

Του Αντώνη Παπαντωνίου, 14/11/2017

Στα χρόνια της Κατοχής που βιώνουμε από το 2010, μία είναι η πρόταση που κυριαρχεί στον εργασιακό χώρο, κυρίως των Πολιτών που εργάζονται στον Δημόσιο Τομέα σε όλους τους Τομείς .
Η Μαγική φράση…«κάνε την δουλίτσα» σου.

Έτσι λοιπόν με το τεράστιο πρόβλημα της ύφεσης της Οικονομίας που σαν αποτέλεσμα έχει την εκτόξευση της ανεργίας και την εξαθλίωση της Ζωής των Πολιτών έχει επιβληθεί η «άκρα του τάφου σιωπή», με αποτέλεσμα να επιβιώνει ένα άθλιο Πολιτικό Σύστημα που έχει σφετερισθεί την Εξουσία και έχει επιβάλει στην Πατρίδα μας ένα «DE FACTO», αρχικά και από τον Αύγουστο του 2015
και «DE JURE» Καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποδέχεσαι με την υποταγή σου, ότι είσαι Δούλος και σου απαγορεύεται να είσαι Πολίτης, δηλαδή να έχεις Δημόσιο λόγο με δικαίωμα κριτικής εάν είσαι Δημόσιος Λειτουργός. Σε μάθανε και σου επιβάλανε και εσύ αποδέχτηκες ότι πρέπει να κάνεις τη «δουλίτσα» σου και να μην αντιδράς για απολύτως τίποτε απ ότι συμβαίνει γύρω σου καθημερινά αποδεχόμενος τα πάντα.

(more…)

Εγκληματική Οργάνωση
Sunday
05/11/2017
19:51 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

Του Αντώνη Παπαντωνίου,     3//11/2017

Το να συστήσει Εγκληματική Οργάνωση ένας Άνθρωπος ένα σύνολο Ανθρώπων δεν είναι κάτι παράξενο και ασυνήθιστο και πολύ τακτικά, δυστυχώς, το ακούμε από τα Δελτία Ειδήσεων.
Όμως το να συστήσει Εγκληματική Οργάνωση ένα ολόκληρο Πολιτικό Σύστημα με τα «παρακολουθήματά» του δεν ήταν καθόλου συνηθισμένο, μέχρι που εμφανίστηκε με «Λάμψη και Γοητεία» η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από την εμφάνισή της έχουμε την δημιουργία και λειτουργία Υποκαταστημάτων ανά την Ευρώπη, ένα εκ των οποίων και εξαιρετικά αποδοτικό είναι εγκατεστημένο στην Πατρίδα μας κάνοντας εγκαίνια της λειτουργίας του στις 6-5-2010, όταν ο τότε Αρχηγός της

Πραγματοποίησε το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ με παράδοση «άνευ όρων και αμετάκλητα κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας», στα Κεντρικά της Γραφεία που βρίσκονται στην Πολιτισμένη Ευρώπη του Ευρωπαϊκού Ιδεώδους, όπως εκφράζεται διαχρονικά από την μπότα του Κατακτητή με την απαραίτητη προσαρμογή στις επικρατούσες εκάστοτε συνθήκες.

Όλοι λοιπόν γνωρίζουμε καλά και βιώνουμε τα αποτελέσματα αυτού του Καθεστώτος που είχαμε μάλιστα την τύχη να προαχθούμε και επίσημα σε…ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ από τον Αύγουστο του 2015 και δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με αυτούς που το επέβαλαν, αλλά με τους άλλους.

(more…)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Friday
04/08/2017
16:42 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας Αντ. Παπαντωνίου
2

StE

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον Κύριο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Του Αντώνη Παπαντωνίου

Με αφορμή τις πρόσφατες Δηλώσεις σας για τις σχέσεις της Δικαιοσύνης με την Νομοθετική και Εκτελεστική Εξουσία με στόχο , όπως δηλώσατε την εύρυθμη λειτουργία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος επιτρέψτε μου να σας απευθύνω κάποια ερωτήματα και θα ήμουν ευτυχής εάν γινόμουν αποδέκτης των απαντήσεών σας.

Πιστεύετε λοιπόν σοβαρά Κύριε Πρόεδρε ότι λειτουργεί στην Ελλάδα το Δημοκρατικό Πολίτευμα το οποίο κινδυνεύει και καλείτε σε προστασία του;;;
Γιατί πιστεύω ότι δεν υπερβάλλω καθόλου να ισχυρίζομαι ότι η Δημοκρατία, αυτή έστω που υπήρχε, καταλύθηκε με την Υπογραφή, της Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης, όπως υπεγράφη και που ποτέ δεν πέρασε έστω και από αυτό το υποτιθέμενο Κοινοβούλιο, με το Άρθρο 14παρ.5 σύμφωνα με το οποίο «παραιτείται άνευ όρων και αμετάκλητα από κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας», με ευθεία παραβίαση του Άρθρου 28 του Συντάγματος, με αποτέλεσμα από την στιγμή εκείνη το Πολίτευμά μας να είναι Κοινοβουλευτική Δικτατορία.
Και είναι βεβαίως γνωστό ότι Δικτατορία δεν έχουμε μόνον με την χρήση Στρατιωτικής βίας αλλά και Κοινοβουλευτικής βίας με την παραβίαση του Συντάγματος (Μεταξάς-Χίτλερ).

Αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού ήταν με πρόφαση το Δημόσιο Χρέος να επιβληθούν από ξένες Δυνάμεις και να εφαρμοστούν, διαχρονικά, από τις Ελληνικές; Κυβερνήσεις σειρά μέτρων που έφεραν την διάλυση της Κοινωνίας και παρέδωσαν συνολικά το Κράτος και τις υποδομές του βορά στις ορέξεις του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού συστήματος, όπως εκφράζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και με αιχμή του δόρατος, την έμπειρη στον τομέα της εξόντωσης Λαών, Γερμανία.

(more…)