ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η «Δουλίτσα» και η…Δουλειά
Saturday
18/11/2017
19:58 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

Του Αντώνη Παπαντωνίου, 14/11/2017

Στα χρόνια της Κατοχής που βιώνουμε από το 2010, μία είναι η πρόταση που κυριαρχεί στον εργασιακό χώρο, κυρίως των Πολιτών που εργάζονται στον Δημόσιο Τομέα σε όλους τους Τομείς .
Η Μαγική φράση…«κάνε την δουλίτσα» σου.

Έτσι λοιπόν με το τεράστιο πρόβλημα της ύφεσης της Οικονομίας που σαν αποτέλεσμα έχει την εκτόξευση της ανεργίας και την εξαθλίωση της Ζωής των Πολιτών έχει επιβληθεί η «άκρα του τάφου σιωπή», με αποτέλεσμα να επιβιώνει ένα άθλιο Πολιτικό Σύστημα που έχει σφετερισθεί την Εξουσία και έχει επιβάλει στην Πατρίδα μας ένα «DE FACTO», αρχικά και από τον Αύγουστο του 2015
και «DE JURE» Καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποδέχεσαι με την υποταγή σου, ότι είσαι Δούλος και σου απαγορεύεται να είσαι Πολίτης, δηλαδή να έχεις Δημόσιο λόγο με δικαίωμα κριτικής εάν είσαι Δημόσιος Λειτουργός. Σε μάθανε και σου επιβάλανε και εσύ αποδέχτηκες ότι πρέπει να κάνεις τη «δουλίτσα» σου και να μην αντιδράς για απολύτως τίποτε απ ότι συμβαίνει γύρω σου καθημερινά αποδεχόμενος τα πάντα.

(more…)

Εγκληματική Οργάνωση
Sunday
05/11/2017
19:51 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

Του Αντώνη Παπαντωνίου,     3//11/2017

Το να συστήσει Εγκληματική Οργάνωση ένας Άνθρωπος ένα σύνολο Ανθρώπων δεν είναι κάτι παράξενο και ασυνήθιστο και πολύ τακτικά, δυστυχώς, το ακούμε από τα Δελτία Ειδήσεων.
Όμως το να συστήσει Εγκληματική Οργάνωση ένα ολόκληρο Πολιτικό Σύστημα με τα «παρακολουθήματά» του δεν ήταν καθόλου συνηθισμένο, μέχρι που εμφανίστηκε με «Λάμψη και Γοητεία» η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από την εμφάνισή της έχουμε την δημιουργία και λειτουργία Υποκαταστημάτων ανά την Ευρώπη, ένα εκ των οποίων και εξαιρετικά αποδοτικό είναι εγκατεστημένο στην Πατρίδα μας κάνοντας εγκαίνια της λειτουργίας του στις 6-5-2010, όταν ο τότε Αρχηγός της

Πραγματοποίησε το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ με παράδοση «άνευ όρων και αμετάκλητα κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας», στα Κεντρικά της Γραφεία που βρίσκονται στην Πολιτισμένη Ευρώπη του Ευρωπαϊκού Ιδεώδους, όπως εκφράζεται διαχρονικά από την μπότα του Κατακτητή με την απαραίτητη προσαρμογή στις επικρατούσες εκάστοτε συνθήκες.

Όλοι λοιπόν γνωρίζουμε καλά και βιώνουμε τα αποτελέσματα αυτού του Καθεστώτος που είχαμε μάλιστα την τύχη να προαχθούμε και επίσημα σε…ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ από τον Αύγουστο του 2015 και δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με αυτούς που το επέβαλαν, αλλά με τους άλλους.

(more…)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Friday
04/08/2017
16:42 GMT+2
Πρόταση Απελευθερωτικής Συνέργειας Αντ. Παπαντωνίου
2

StE

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον Κύριο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Του Αντώνη Παπαντωνίου

Με αφορμή τις πρόσφατες Δηλώσεις σας για τις σχέσεις της Δικαιοσύνης με την Νομοθετική και Εκτελεστική Εξουσία με στόχο , όπως δηλώσατε την εύρυθμη λειτουργία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος επιτρέψτε μου να σας απευθύνω κάποια ερωτήματα και θα ήμουν ευτυχής εάν γινόμουν αποδέκτης των απαντήσεών σας.

Πιστεύετε λοιπόν σοβαρά Κύριε Πρόεδρε ότι λειτουργεί στην Ελλάδα το Δημοκρατικό Πολίτευμα το οποίο κινδυνεύει και καλείτε σε προστασία του;;;
Γιατί πιστεύω ότι δεν υπερβάλλω καθόλου να ισχυρίζομαι ότι η Δημοκρατία, αυτή έστω που υπήρχε, καταλύθηκε με την Υπογραφή, της Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης, όπως υπεγράφη και που ποτέ δεν πέρασε έστω και από αυτό το υποτιθέμενο Κοινοβούλιο, με το Άρθρο 14παρ.5 σύμφωνα με το οποίο «παραιτείται άνευ όρων και αμετάκλητα από κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας», με ευθεία παραβίαση του Άρθρου 28 του Συντάγματος, με αποτέλεσμα από την στιγμή εκείνη το Πολίτευμά μας να είναι Κοινοβουλευτική Δικτατορία.
Και είναι βεβαίως γνωστό ότι Δικτατορία δεν έχουμε μόνον με την χρήση Στρατιωτικής βίας αλλά και Κοινοβουλευτικής βίας με την παραβίαση του Συντάγματος (Μεταξάς-Χίτλερ).

Αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού ήταν με πρόφαση το Δημόσιο Χρέος να επιβληθούν από ξένες Δυνάμεις και να εφαρμοστούν, διαχρονικά, από τις Ελληνικές; Κυβερνήσεις σειρά μέτρων που έφεραν την διάλυση της Κοινωνίας και παρέδωσαν συνολικά το Κράτος και τις υποδομές του βορά στις ορέξεις του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού συστήματος, όπως εκφράζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και με αιχμή του δόρατος, την έμπειρη στον τομέα της εξόντωσης Λαών, Γερμανία.

(more…)