ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Που Ζω;;;
Friday
12/07/2019
03:11 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

 

 

Αντ. Παπαντωνίου (*), 10 Ιουλίου 2019

 

 

Πέρασαν ήδη εννέα χρόνια που η ζωή μου εξελίσσεται μέσα σε ένα βούρκο με ό,τι αυτό σημαίνει, τόσο για την δική μου επιβίωση όσο και γενικότερα για τους Συμπολίτες μου και ένα Γεωγραφικό Χώρο που γνώριζα ότι η χαρακτηριστική του ονομασία ήταν ΕΛΛΑΔΑ.

Ένα βούρκο που διαρκώς διευρύνεται και σε έκταση και σε βάθος και απειλεί να καταπνίξει κάθε Ανθρώπινη παρουσία μέσα στα Βοθρολύμματα που εκεί σωρεύονται.

Πως αλλιώς μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει, για να ακριβολογεί, όλα αυτά που συμβαίνουν στον Τόπο μας από το 2010, κυρίως;; Πνίγηκαν, δεν χάθηκαν, όλες οι αξίες που μέχρι τότε γνωρίζαμε και αυτό θεωρείται απόλυτα φυσικό και δεν προκαλεί καμία αντίδραση αλλά αντίθετα γίνεται απόλυτα αποδεκτό και μένει για την επιβεβαίωσή του, να υπάρχουν ακόμα και μερικοί περίεργοι που λένε ότι: ΟΧΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

Οι τελευταίες αξίες που πνίγηκαν σε αυτόν τον Βούρκο είναι οι αξίες του Ανθρωπισμού όπως αυτές είχαν για δεκαετίες στο παρελθόν πιστωθεί στην «Αριστερά», με αγώνες και ενίοτε και με αίμα για την προάσπισή τους από τον χαφιεδισμό και τον ραγιαδισμό της «Δεξιάς», όπως είχε εξελιχθεί διαχρονικά από την Επανάσταση του 1821 συνεχώς μάχρι και σήμερα που πάντα ήταν «φιλήκοοι των Ξένων», με όποια μορφή και αν εμφανίζονταν αυτοί, και που είχαν να κάνουν με τις επικρατούσες εκάστοτε συνθήκες.

Έτσι λοιπόν φθάσαμε σήμερα στο σημείο του πλήρους εξευτελισμού της έννοιας και των μεθόδων που χρησιμοποιεί ο, υποτιθέμενος φύλακας- άγγελος του Ανθρωπισμού και Αξιοπρέπειας του Λαού, δηλαδή αυτό που λέγεται «Αριστερά». Και χρησιμοποιώ τη λέξη «αυτό» όχι τυχαία αλλά για να δώσω έμφαση στο γεγονός της προδοσίας , όχι μόνον αυτών που σαν επιλογή τους είχαν την «Αριστερά» αλλά και ολόκληρου του Λαού που στην μεγάλη τους πλειοψηφία, έστω και αν για Ιστορικούς λόγους δεν συμφωνούσαν πλήρως μαζί τους, ανέμεναν πάντα μια καλή, έστω , κίνηση προς όφελος του Λαού.

Όμως στο σημείο αυτό και για να μην χαρακτηριστώ από κάποιους σαν συκοφάντης η αυθαίρετος θέλω να επιχειρήσω , τουλάχιστον, να την εξηγήσω όσο πιο αντικειμενικά μπορώ, και διευκρινίζω για άλλη μια φορά ότι με τους «άλλους» δεν θαα σχοληθώ καθόλου γιατί κανένας λογικός Άνθρωπος δεν θα περίμενε κάτι διαφορετικό! Λοιπόν:

Ολόκληρη η «Αριστερά» εξακολούθησε να παραμένει μέσα στο «Κυνοβούλιο» όταν στην Ελλάδα «έγινε Πραξικόπημα», Καθηγητής Γ. Κασιμάτης, όχι εγώ, με αποτέλεσμα να μεταβληθεί το Συνταγματικό Πολίτευμα από Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Η υποχρέωση όμως που είχε ήταν να παραιτηθεί σύσσωμη και να καλέσει το Λαό σε Ανατροπή της Δικτατορίας και επαναφορά της Δημοκρατίας με την Σύλληψη και Τιμωρία των ενόχων. Αντί γι αυτό παρέμεινε εντός ατάραχη ακούνητη και αγέρωχα ατένιζε το Λαό, αυτούς τους άχρηστους πληβείους, να αυτοκτονούν, να τρώνε από τα σκουπίδια και τόσα άλλα και αυτή πάντα πιστή στις αρχές της διαπίστωνε και κατήγγελλε και βέβαια ποτέ δεν παρέλειπαν οι «εντός» εκπρόσωποι του Λαού να προσέρχονται κάθε μήνα για να εισπράττουν τα αργύρια της προδοσίας!

Έτσι βήμα το βήμα και μέσα από τέρατα και σημεία που διέπραξε μάλιστα η «Αριστερά» (παράταση 2ου Μνημονίου-Δημοψήφισμα) φθάσαμε και στην DE JURE θεσμοθέτηση της ΚΑΤΟΧΗΣ, με τον Ν.4336/14-8-2015, Ένα Νόμο που βέβαια δεν είναι καθόλου Νόμος γιατί ούτε έχει κυρωθεί από τη Βουλή αλλά και, κυρίως, γιατί ότιδήποτε συμβαίνει από την 6-5-2010 που επιβλήθηκε η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, είναι εκτός Συνταγματικής Τάξης και συνεπώς ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ!.

Και όμως ούτε τότε, ούτε και τώρα αυτοί που ο Λαός θεωρούσε στήριγμά του και που έχουν το πρόσημο και την Σημαία της «Αριστεράς» εμφανίστηκαν στον Πλανήτη ΓΗ, αν και έχουν όλες τις πρακτικές δυνατότητες, ελέγχοντας Συνδικάτα Εργαζομένων και έναν πραγματικό «Στρατό».

Και εν τάξει πήραν και πάλι μέρος σε Εκλογές , σε συνθήκες ΚΑΤΟΧΗΣ, συνθήκες που καμία προυπόθεση ελεύθερων Εκλογών δεν υπάρχει, όπως Ισότητα κ.λ.π. αλλά και δεν κάλεσαν ούτε και τώρα τον Ελληνικό Λαό σε μαζικές κινητοποιήσεις διαφόρων μορφών για την καταγγελία τους και την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της ΚΑΤΟΧΗΣ!

Μετά από όλη αυτή την κατάσταση που εξελίσσεται «ησύχως και κοσμίως», η Ελλάδα αποχαιρετά τα συγκροτημένα Κράτη , διαλύεται οριστικά και ένας είναι ο μοναδικός τρόπος σωτηρίας που απέμεινε:

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

(*) — Ο Αντώνης Παπαντωνίου είναι Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε.α)-Νομικός

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.