ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΕΟ 1453!!!
Sunday
15/12/2019
15:07 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

 

Αντ. Παπαντωνίου (*), 12 Δεκεμβρίου 2019

 

 

 

Η αδιαφορία μας το κατόρθωσε  ΚΑΙ αυτό. Η μανία μας με το «Κόμμα» μας  και όχι με τον ξεσηκωμό μας όταν μας λοβοτομούσαν  απέδωσε τους καρπούς τους και  τώρα τελειώσαμε με αυτό το παραμύθι που μας είχαν μάθει οι πρόγονοί μας ότι πρέπει να προσέχουμε  το «πεζούλι» μας  γιατί τα αρπακτικά καραδοκούν!

Δεν θα σας ταλαιπωρήσω ιδιαίτερα με κάποιες βαθυστόχαστες αναλύσεις.
Θα πω δυο λόγια και πολύ συγκεκριμένα. Λοιπόν:

1.- Αρχίσαμε, κυρίως από τα μέσα της Δεκαετίας του 1980 στην αρχή να ειρωνευόμαστε κάθε τι το Ελληνικό και να εκφράζουμε το θαυμασμό μας για τους «Ευρωπαίους».
Αυτή η  αρρώστια μας  χειροτέρευε συνεχώς  και  από το 2002, κυρίως, με την είσοδό μας στο ΕΥΡΩ αισθανθήκαμε ότι επί τέλους γίναμε ένας Πολιτισμένος Λαός γιατί μπήκαμε στο “CLUB” των «ισχυρών»!

2.- Μπήκαμε σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ την 6-5-2010, προς στιγμή αντιδράσαμε αλλά γρήγορα το παραπέμψαμε στα «Κόμματά» μας, παρ’ όλο που υπηρετούσαν την  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ και από 14-08-2015 και Νομική Κατοχή(De Jure), παραμένοντας στο Κτίριο της ντροπής!

3.-Εναποθέσαμε όλες μας τις ελπίδες  στα «Κόμματά» μας γιατί αυτοί ήξεραν καλύτερα, και εν πάση περιπτώσει για να παραμένουν  εκεί μέσα κάτι ήξεραν περισσότερο από εμάς!

4.- Όποτε αντιδράσαμε στη βαρβαρότητα που εφαρμοζόταν στους πάντες, πλην καλών παιδιών, αντιμετωπίζαμε  πραγματικούς Γενίτσαρους, χωρίς κανένα στήριγμα!

5.- Μας εξευτέλισαν σαν Ανθρώπους κι εμείς  σαν φοβισμένα μωρά παιδάκια  κλεινόμαστε στον εαυτό μας και φοβόμαστε ακόμα και να εκφράσουμε κάποια έστω  αντίθεση!

Αφού λοιπόν είχαν πιά εξουθενώσει εντελώς και τον τελευταίο Έλληνα  που τον είχαν κάνει να πιστεύει  απόλυτα ότι  «δεν γίνεται τίποτα» μπήκαμε στην τελική διαδικασία  η οποία και ήταν ο Κεντρικός Στόχος από την Αρχή:

ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ….

Θυμίζω:

1. – 1996, ΙΜΙΑ:  Τι θέλετε…Πόλεμο;;;
Και « γκριζάρανε» το ΑΙΓΑΙΟ!  

ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΑΠΟΛΥΤΩΣ  ΚΑΝΕΙΣ!!!!
Τότε ήταν  οι ΣΗΜΙΤΗΣ-ΠΑΓΚΑΛΟΣ!

2. – 2019, ΑΙΓΑΙΟ:  Με αφορμή  την Συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης,
για την χάραξη ΑΟΖ.

α) Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΑΝΝΗ: Αν γίνει Πόλεμος με την Τουρκία θα είμαστε μόνοι!

β) Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Τι θέλετε, να βγάλουμε το Στόλο στο Αιγαίο
και να πυροβολούμε;;;;

Ό,τι τότε ακριβώς έτσι και τώρα……

     Τα πιο πάνω περιστατικά συμπληρώνονται και με τις πολλές πληροφορίες ότι θα πάει το «Θέμα» στο Διεθνές Δικαστήριο της ΧΑΓΗΣ!

Μα για να πάει εκεί θα πρέπει οι δυο πλευρές να υπογράψουν «συνυποσχετικό» που σημαίνει ότι  αναγνωρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των Κρατών που προσφεύγουν και αναθέτουν στο Δικαστήριο να αποφασίσει για το ποια πλευρά θα δικαιωθεί. Δηλαδή αναγνωρίζουμε προκαταβολικά ότι  η  Εθνική μας Κυριαρχία μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο Δικαστικής απόφασης γιατί μπορεί  να δικαιωθεί και η Τουρκία, εν όλω ή εν μέρει. Δηλαδή  Εθνική Επικράτεια που είχε Απελευθερωθεί  με την Επανάσταση του 1821 και συνέχεια, επομένως ο Κουντουριώτης , ο Κανάρης και άλλοι που είχαν γκρεμοτσακίσει τους Τούρκους από το Αιγαίο, «είχαν προσβάλει το περί Δικαίου αίσθημα των Τούρκων»….
Ο Εξευτελισμός σε όλο του το Μεγαλείο!!!

Και βεβαίως ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάμε και τις Πολιτικές ίντριγκες και σκοπιμότητες του  συγκεκριμένου Δικαστηρίου, που πολύ φοβάμαι ότι, αν τελικά συμβεί και αυτό, θα το βοηθήσουμε να εκδώσει μια «άκρως τεκμηριωμένη Δικαστικά απόφαση», για να ησυχάσουμε μονίμως από αυτή την έκφραση  ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!!!

ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;;;;;;

(*) Υποναύαρχος  Λ.Σ.(ε.α.)-Νομικός

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.