ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Επί του κειμένου της Γνωμάτευσης του σεβαστού Καθηγητή Γεωργίου Κασιμάτη
Wednesday
12/05/2021
22:59 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R Γεώρ. Κασιμάτης Συνέργειες-Ομαδικότητα
9

 

Ανοιχτή επιστολή προς Καθηγητή Γεώργιο Κασιμάτη,

Υπ’ όψιν Δημοκρατικών Πολιτών, συγγραφέων και λοιπών πολιτών των οποίων αναρτούμε γραπτά και δράσεις.

Κύριε Καθηγητά,

Σεβαστοί συναγωνιστές/ενεργοί πολίτες-επιστήμονες-διανοούμενοι,

Ωθούμενοι για πολλοστή φορά από τον Καθηγητή Γεώργιο Κασιμάτη (σε άλλες περιπτώσεις και από δικές σας τοποθετήσεις), αυτή τη φορά με βάση την ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ “Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡ. 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ” (μπορείτε να την διαβάσετε λίγο πιο κάτω) και έχοντας υπ’ όψιν το εδώ https://www.youtube.com/watch?v=WFPMxqK6lY8&authuser=0 ηχητικό της συνέντευξης που έδωσε ο Καθηγητής Γεώργιος Κασιμάτης στον Γιώργο Σαχίνη, επισημαίνουμε δυο βαριές κουβέντες του σεβαστού Καθηγητή:

Α) — “Πρώτα από όλους τους περιορισμούς δικαιωμάτων που μας επιβλήθηκε είναι αυτός της εθνικής κυριαρχίας.

Β) — “Δυστυχώς εμείς έχουμε μονόλογο στην πολιτική μας από πολλά χρόνια, να σκεφτούμε τι ψηφίζουμε, τι απαιτούμε, με όλα τα μέσα να κινηθούμε.

Για ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ (από το 2010…) απάντησε ήδη ο σεβαστός Καθηγητής https://edromos.gr/dilosi-kasimati/?amp=1. Απαντάει και στην παρούσα ΓΝΩΜΕΤΕΥΣΗ.

Για το ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ προτείνουμε στον σεβαστό Καθηγητή να δεχθεί να αναγνώσει την επιστολή μας, η οποία αφορά το ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ” κατά την διατύπωση του ιδίου .

Συνεχίζουμε παρακάτω, τοποθετούμενοι αναλυτικά, ΔΙΠΛΑ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ, κατά την γνώμη μας επαυξητικά (“με όλα τα μέσα να κινηθούμε”) στα σημεία της ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ και συνολικά προς αυτήν:

 

Επί του κειμένου της Γνωμάτευσης του σεβαστού Καθηγητή Γεωργίου Κασιμάτη (μπορείτε να το βρείτε και να το κατεβάσετε από εδώ “Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 § 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

 

Α. Επί των Γενικών Βάσεων της Αντίστασης:

 

Παρ. 1. Συμφωνούμε.

Παρ. 2. Συμφωνούμε.

Παρ. 3. Συμφωνούμε.

Παρ. 4. Συμφωνούμε (Για αποτελεσματική και σωστή Αντίσταση και κρατήστε το αυτό).

Παρ. 5. Συμφωνούμε (να εξετάσουμε όμως τα όπλα).

Παρ. 6. Θα συμφωνήσουμε αν η πρακτική καταπολέμηση της υποδούλωσης δεν εξαντληθεί σε επί μέρους αντιστάσεις, ασύνδετες μεταξύ τους και ασύνδετες με τον κύριο στόχο που δεν είναι άλλος από τον “μοναδικό σκοπό την υπεράσπιση της ΑΞΙΑΣ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ και της ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” (παρ. 3 της Γνωμάτευσης), οποίος κύριος στόχος θα επιτευχθεί ΜΟΝΟ με ένα:

1) —- Δημοκρατικά Οργανωμένο ΜΕΤΩΠΟ (όχι αντιπροσωπευτικά, από εκπροσώπους σχημάτων, αλλά, από συμμετέχοντες όπου γνωρίζουν-δύνανται-επιθυμούν και με “όλα εις γνώσιν όλων και με την συμμετοχή όλων”).

2) —- Μέτωπο τριπλοσυνδυασμένο αγωνιστικά-επιστημονικά/δικαιϊκά-πολιτικά/όχι κομματικά, με στέρεη ΒΑΣΗ/ΑΡΧΗ/ΔΕΣΜΕΥΣΗ την “δ.ά.δ.α.” Δικαιοσύνης-Ανιδιοτέλειας-Δημοκρατίας-Αλληλεγγύης, και ΣΚΟΠΟ την αποδόμηση ως εξουδετέρωση των Υπαιτίων Χρεοκρατίας-Εξωθεν Εξάρτησης με μεθόδους “ενώπιος ενωπίω-μέσα στο θεματικό τους γήπεδο-από το Πεζοδρόμιο ως και Διεθνώς”, με στρατηγικής σημασίας παρεμβάσεις (παρέμβαση κύριας σημασίας: https://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ), με επί μέρους τακτικές κινήσεις (ενδεικτικότατα, το οποίο ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΟ: https://greek-market-research.com/article/lafazanis-echoyme-enopion-mas-ena-kathestos-latinoamerikanikis-kathestotikis-mpananias/ ), ενταγμένες στο Επιχειρησιακό Σχέδιο.

 

Β. Επί του “ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ“:

 

Παρ.1. Συμφωνούμε επισημαίνοντας, πως επί της παραπάνω Α. Παρ.6, περί “πολιτική της δημοκρατίας” και “επιστήμη όλων των κλάδων“, τα συμπεριλαμβάνουμε και θεωρητικά στην πρόταση μας ως προς

(1)   Δημοκρατικά Οργανωμένο ΜΕΤΩΠΟ (όχι αντιπροσωπευτικά, από εκπροσώπους σχημάτων, αλλά, από συμμετέχοντες όπου γνωρίζουν-δύνανται-επιθυμούν και με “όλα εις γνώσιν όλων και με την συμμετοχή όλων” και πρακτικά με μόνιμες αναρτήσεις όλων των αντιμνημονιακών αναλύσεων-τεκμηριώσεων-δράσεων-καταγγελιών-προτάσεων, στις στήλες συγγραφέων και σχετικών ιστοσελίδων της G-M-R,

και επίσης στην πρόταση μας

 

(2)   Μέτωπο τριπλοσυνδυασμένο αγωνιστικά-επιστημονικά/δικαιικά-πολιτικά/όχι κομματικά,… κλπ.

 

 

Παρ. 2.

           (α) Συμφωνούμε στο ότι πρώτος στόχος της “πολιτικής της εξουσίας” είναι “η κατάλυση των θεμελιωδών αρχών προστασίας της αξίας του ανθρώπου, της δημοκρατίας, και της κυριαρχίας των λαών“. Όμως ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ, πως αυτό, ως στόχος ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ του ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ( https://greek-market-research.com/clink/kataktimenos-nomikos-politismos/ ), χρήζει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ και ως τυπικό και ως ουσιαστικό/τεκμηριωτικό/αποδεικτικό εναλλακτικών δυνατοτήτων ΒΗΜΑ, προσφυγής/προσφυγών στην ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ-Α.Π.-ΣτΕ) και ΜΕΤΩΠΙΚΗ (τριπλοσυνδυασμένης κλπ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των προσφυγών, εν ανάγκη, με μετωπική (τριπλοσυνδυασμένη πάντα) σύγκρουση με την Ηγεσία της Δικαιοσύνης και με συνεργασία με προσηλωμένους στο καθήκον Εισαγγελείς-Δικαστές.

         (β) Συμφωνούμε πως δεύτερος στόχος της “πολιτικής της εξουσίας είναι, “…Η κατάλυση των εθνικών οικονομιών και της ιδιοκτησίας των μέσων παραγωγής (σημαντική επισήμανση από G-M-R: κατ’ εμάς της μικρομεσαίας και της εθνικής/δημόσιας ιδιοκτησίας) και διάθεσης αγαθών και ο πλήρης σφετερισμός της διαχείρισης των πηγών του πλούτου από το υπερεθνικό κέντρο εξουσίας, που αναφέραμε.

Όμως, και εδώ είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η τριπλοσυνδυασμενη κατάθεση προσφυγών (Δικαιοσύνη-Πεζοδρομιο-Διεθνώς, αξιοποιώντας την https://greek-market-research.com/clink/oie-apaitisi-gia-l-e-ch-amp-logodosia-ypaition/ μέσω της προαναφερθείσας https://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/ και καταθέτοντας και την ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ: https://greek-market-research.com/clink/metopiko-programma-diexodoy-apo-tin-krisi/ .

 

Παρ. 3. Συμφωνούμε στο, “Πλύση εγκεφάλου,… , κλπ ως το τέλος της παραγράφου”. Αυτή όμως συνιστά το ποινικό αδίκημα της ΔΟΛΙΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ, βασικό προπαρασκευαστικό ΠΟΙΝΙΚΟ αδίκημα (μαζί με εκβιασμό-εξαγορά-αντίποινα/καταστολή) του ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ & της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

 

Αν όμως αυτά τα εγκλήματα, Γενοκτονίας σε εξέλιξη ( https://greek-market-research.com/clink/i-nomotypi-antisyntagmatiki-symperifora-kai-i-genoktonia-mas/ και Free Greece Resist Genocide συνημμένο 1), Σφετερισμού Λαϊκής Κυριαρχίας, Εσχάτης προδοσίας, ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ (ενεστώτας διαρκείας) όπως στην αμέσως προηγούμενη παράγραφο δείχνουμε (δηλαδή ΤΡΙΠΛΟΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ θεωρία και πράξη και ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ/ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ), τότε η όποια αντίσταση, ούτε αποτελεσματική, ούτε σωστή θα είναι, όπως απαιτεί (χωρίς να προσδιορίζει τα απαιτούμενα και τα σωστά η παραπάνω, Α παρ. 4, παρά μόνον δίνοντας στην συνέχεια (εντός του κειμένου της Γνωμάτευσης του ο κ. Κασιμάτης) επί μέρους παραδείγματα στο κεφάλαιο Γ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ…“). Βλέπετε πιο πάνω στο κείμενο μας στο Α παρ.6: “Θα συμφωνήσουμε αν η πρακτική καταπολέμηση της υποδούλωσης δεν εξαντληθεί σε επί μέρους αντιστάσεις, ασύνδετες μεταξύ τους και ασύνδετες με τον κύριο στόχο …“.

 

Παρ. 4. Συμφωνούμε, αλλά από το 2008 ως σήμερα ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ πέραν των διαρκώς προεκλογικών έγινε δεκτή, παρά τις επανειλημμένες προτάσεις της G-M-R, όπως και η παρούσα η οποία ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ως συμπεριλαμβάνουσα ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ και “μόνιμες αναρτήσεις όλων των αντιμνημονιακών αναλύσεων-τεκμηριώσεων-δράσεων-καταγγελιών-προτάσεων, στις στήλες συγγραφέων και σχετικών ιστοσελίδων της G-M-R” (βλ. παραπάνω Β Παρ. 1.).

 

Παρ. 5. Συμφωνούμε και ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ, με την ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της G-M-R, λειτουργία ίσως μοναδική στο ελληνικό διαδίκτυο.

 

Παρ. 6. Συμφωνούμε! Γι’ αυτό και εφαρμόζουμε (ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ), και το “μέσα στο θεματικό τους γήπεδο” αλλά ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ και το “ενώπιος ενωπίω και από το Πεζοδρόμιο ως και Διεθνώς”:…αποδόμηση ως εξουδετέρωση των Υπαιτίων Χρεοκρατίας-Εξωθεν Εξάρτησης με μεθόδους “ενώπιος ενωπίω-μέσα στο θεματικό τους γήπεδο-από το Πεζοδρόμιο ως και Διεθνώς”,…“.

 

Παρ. 7. Συμφωνούμε απολύτως ενσυνείδητα (τα εφαρμόζουμε ανέκαθεν και προ 2010 στην πράξη). Επισημαίνουμε όμως πως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ παράμετροι “ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ” (βλέπετε και: G-M-R, Τα Πολεμοφόδια ) είναι οι προαναφερθείσες (Β Παρ. 2. Β), https://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/ και η ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ https://greek-market-research.com/clink/metopiko-programma-diexodoy-apo-tin-krisi/ , οι οποίες όμως ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ την Γνωμάτευση του σεβαστού Καθηγητή Γεωργίου Κασιμάτη και νομίζουμε πως πρέπει να γίνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ η σχετική ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ.

ΕΠΙΣΗΣ: Ως προς τον απο τον Γεώργιο Κασιμάτη υποδεικνυόμενο ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ (των υπαιτίων γης Χρεοκρατίας), καταθέτουμε απο την ανάρτησή μας   https://greek-market-research.com/clink/o-iraklis-stirizei-tis-trapezes-oi-daneioliptes-as-proseychithoyn/, το ακόλουθο ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ

[[ 2γ) ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ! https://greek-market-research.com/article/stefania-lygerou-maria-alifragki-to-n/

Να γιατί Στεφανία-Μάρω-Μαντώ εξευτέλισαν την αφρόκρεμα της προδοσίας χωρίς φόβο.

http://upogia-taxi.blogspot.com/2019/05/blog-post.html?m=1

2δ) Βλέπετε και Αριστόβουλος Μάνεσης. Όταν οι Αριστόβουλοι Μάνεσης ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ με τις Στεφανίες Λυγερού, η Ελλάδα θα δει Θεού Πρόσωπο-θα έχει το ηθικό ανάστημα να πορεύεται με την Πίστη της Ορθοπραξίας. Και τότε, δεν θα υπάρχουν Πιστοί-Άπιστοι, παρά μόνον Πιστοί.]],

το οποίο ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ουδεποτε έτυχε της αλληλεγγύης των διανοουμένων, της “συνάντησης” δηλαδή των “Μάνεσης” με τις “Στεφανίες”.

 

 

Παρ. 8. Για το εγχείρημα αυτό έχουμε αναφερθεί, συναγωνιστικά προς την ξεκάθαρη τοποθέτηση και διάθεση του παγκοσμίως σεβαστού Μίκη (εδώ https://greek-market-research.com/clink/g-kontogiorgis-prepei-na-pane-fylaki/ ). Χαρακτηριστικά επισημάναμε τα οργανωτικά και ιδεολογικά-νομικά προβλήματα που εμπόδισαν την συνένωση Σπίθας-Λαού (παραθέτουμε αμέσως πιο κάτω απόσπασμα από τον αμέσως προηγούμενο σύνδεσμο της G-M-R:

// =========Απόσπασμα Αρχή ======= //

3) Ένταξη των άνωθεν 1 και 2 σε ένα δημοκρατικά οργανωμένο αντιστασιακό-απελευθερωτικό-αναγεννητικό επιχειρησιακό σχέδιο (ως νομιμοποιημένη από το άρθρο 120Σ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ), με υψωμένη την “δ.ά.δ.α.” ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ (έχοντας υπ’ όψιν τα παθήματα της ΣΠΙΘΑΣ από τους, Διευθυντή οργανωτικού της Γιάννη Δημητροκάλη (μεγαλοστελέχους της ΝΔ) και των προθύμων να την “αξιοποιήσουν”, Γ.Καραμπελιά (από το 2010 πολέμιος του εθνικού νομίσματος και αδιάφορος για την εσχάτη προδοσία/σφετερισμό λαϊκής κυριαρχίας), Δ. Καζάκη βέρου κομμουνιστή (στην θεωρία προ του 2012 και το 2011 στην πράξη με το “τι είναι και τι θέλει το Ε.ΠΑ.Μ.” που όμως το κατεξευτέλισε ιδιοτελώς από το 2012 και μετά), αλλά και προθύμου επίσης για “ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Κατοχή” αξιοποίηση της “σύγκλησης πατριωτικών δυνάμεων” ( https://greek-market-research.com/clink/eklogiki-sygklisi-ti-ki-an-einai-katochi-patriotikon-dynameon/ ) .

Επικουρικά θυμίζουμε τα περί εσχάτης προδοσίας του Μίκη Θεοδωράκη (και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τις σχετικές ΑΔΙΑΒΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010-ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ = ΣΤΕΡΗΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ): https://www.news247.gr/koinonia/se-eiriniki-epanastasi-kalese-o-mikis-theodorakis.6103951.html . ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΙΩΘΕΙ πως η αντιμετώπιση (και από τον Μίκη Θεοδωράκη) της μνημονιακής εθελοεκχώρησης Εθνικής κυριαρχίας ως εσχάτη προδοσία, θεωρήθηκε προφορικά απέναντι μας, από τον νομικό της “Σπίθας” Κέντρου κ. Γαβριήλ Πελεκίδη, ως, “αυτά είναι βλακείες“. Με τέτοιες “Δημητροκαλικά” οργανωτικές και λοιπές αντικρουόμενες και μη δικαιϊκά ολοκληρωμένες αντιλήψεις, κάθε “εύκολη”/αποσπασματική λύση καταπολέμησης των υπαιτίων των μνημονίων, του τύπου, “αύριο δεν κάνουμε φορολογικές δηλώσεις“, ή “Γενική πολιτική απεργία“, και χωρίς ώριμο, συνολικό δημοκρατικά συμφωνημένο επιχειρησιακό σχέδιο, με αρχές και τακτικές εις γνώση όλων και με την συμμετοχή όλων, δεν δίνουν αποτέλεσμα, αντίθετα επιβεβαιώνουν την ακλόνητη συνοχή του “τι κι αν είναι Κατοχή” αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού.

Επίσης, ανεξάρτητα του αν κάποιοι νομικοί υποστηρίζουν την “γραμματική διατύπωση” του άρθρου 86 του Συντάγματος(*), ή (διαφορετικά από τους προηγούμενους) τον παραμερισμό του άρθρου 86Σ με βάση την αντικειμενική νομική σκέψη(**), ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ, η στέρηση Φυσικού Δικαστή, η κάθε σχετική υπέρ μνημονίων (βλέπε ΣτΕ κλπ) ΚΑΚΟΔΙΚΙΑ, η ανάγκη ενός πανδικαστικού συνεδρίου για την αντιμετώπιση της Χρεοκρατίας (βλέπετε σχετική απόφαση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων εντός του σχολίου της ανάρτησης: https://greek-market-research.com/article/kritiki-askoyn-oi-eisaggeleis-gia-ton-neo-poiniko-kodika/ ), απαιτούν την “ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ”, ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ.

// ===========Απόσπασμα Τέλος ========= //

 

Παρ. 9. Συμφωνούμε, με μόνη διαφορά μας, πως δεν έχουμε καμμιά ανάγκη πράξεων έστω και “χαμηλής παραβατικότητας”, υπενθυμίζοντας το άρθρο του καθηγητή κου Νικολάου Μπιτζιλέκη, «Άλλο αυτοδικία, άλλο άμυνα και άλλο εκδίκηση» , από την ανάρτησή μας https://greek-market-research.com/clink/kala-christoygenna-2018-diaforetika/ .

 

Επί του κεφαλαίου Γ. — “ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ… “

 

Επί του κεφαλαίου Γ΄ συμφωνούμε ιδιαίτερα για το συνειδητό σαμποτάρισμα των κατοχικών εκλογών , υπό καθεστώς ΔΟΛΙΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ, βασικό προπαρασκευαστικό ΠΟΙΝΙΚΟ αδίκημα (μαζί με εκβιασμό-εξαγορά-αντίποινα/καταστολή) του ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ & της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Όμως με απαραίτητη συμπλήρωση και οργανική/οργανωτική/ιδεολογικονομική σύνδεση με αυτά του Β Παρ. 2. Β, : https://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/ και η ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ https://greek-market-research.com/clink/metopiko-programma-diexodoy-apo-tin-krisi/ .

 

Σεβαστοί αντιμνημονιακοί ενεργοί πολίτες-επιστήμονες,

Παρακαλούμε για την όποια συνεργειακή επικοινωνία σας επί του θέματος.  

===============================

Συνημμένα :

(1) — Free Greece- Resist Genocide

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Σας υπενθυμίζουμε την τελευταία προς Υμάς Συνεργειακή μας Ευχετήρια “Ενόχληση”: https://greek-market-research.com/article/i-ellada-einai-poly-mikri-gia-na-echei-dika-tis-symferonta/

Σχετικές Αναρτήσεις:

Λ. Στάμος στο BN: Ο Ά.Π. να εφαρμόσει τις διατάξεις του ν.3156/2003 ως έχουν, είτε να παραπέμψει το θέμα στη Βουλή.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.