ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Όταν μεταμφιέζεις την εξάρτηση σε συμμαχία
Monday
05/10/2020
13:57 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιώρ. Μαργαρίτης
0

Σχόλιο GMR: ΤΟ SAVOIR VIVRE (ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ;) !!

Σωστές οι “τεχνικού χαρακτήρα”(*) διαπιστώσεις του Γ.Μαργαρίτη.

Με τέτοιες όμως διαπιστώσεις, δεν έχεις άλλη λύση, από το να συζητάς με τον λαό το τι μέλλει γενέσθαι.

Ιδιαίτερα αν, υπάρχει μια μαγιά “των 84” (ΕΔΩ η : “Επιστολή με την οποία ζητούν πιο μαχητική πολιτική από την κυβέρνηση υπογράφουν 84 ακαδημαϊκοί, καθηγητές, επιστήμονες και άνθρωποι των τεχνών.”).

Αναμένουμε επομένως από τον Γεώργιο Μαργαρίτη, ιδιαίτερα λόγω της ιδιότητας του ως μέλους και της ομάδας των 84, μέλους και της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας του ΚΚΕ ως υποψήφιος βουλευτής και υποστηρικτής του κόμματος, να στραφεί ΚΑΙ προς τον λαό.

Για τον σκοπό αυτόν, έχουμε αποστείλει προς τον Γεώργιο Μαργαρίτη (και προς άλλους επιστήμονες-διανοούμενους)  την “Τριλογία για έναν αντιμνημονιακό δημοκρατικό διάλογο” https://greek-market-research.com/clink/trilogia-antimnimoniakoy-dimokratikoy-dialogoy/ .

 

(*) Όσον αφορά τις βαθύτερες και χρόνια βεβαιωμένες διαπιστώσεις, αυτές της αιτιολόγησης των (ιδιαίτερα της περιόδου 2010-2020) κυβερνητικών πεπραγμένων, ο Γεώργιος Μαργαρίτης παραείναι ευγενικός, με το Μια επιλογή αυτού του είδους δεν έχει προοπτικές. Στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε ελπίδες και προσδοκίες, ενίοτε μεταφυσικού χαρακτήρα., ενώ πρόκειται για ” Μια επιλογή αυτού του είδους στηρίζεται και στηρίζει αποκλειστικά και μόνο ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ των, ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΕΥΡΩ-ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ & των Ελλήνων εντεταλμένων τους “.

 

Βέβαια, ή τελευταία διαπίστωση (που παραμένει στα έγκατα της Βουλής/Νεκροταφείου Ποινικών Δικογραφιών, εδώ στο tag της G-M-R “Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ“, ως μη εξετασθείσα τεκμηρίωση-μήνυση/μηνύσεις), ίσως να εμποδίζει το Savoir Vivre και του “Τι κι αν είναι Κατοχή αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού” και(;) αυτών ή των άλλων  ακαδημαϊκών, καθηγητών, επιστημόνων και ανθρώπων των τεχνών.

 

._

 

 

 

 

Γ. Μαργαρίτης, 5 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Τις ίδιες πάνω κάτω ημέρες που ο λαλίστατος κος Πομπέο βρισκόταν στην Κρήτη και γευόταν τα κρητικά εδέσματα στην οικία Μητσοτάκη, τίς ίδιες ημέρες που η ελληνική πολιτική ελίτ περίμενε ανυπόμονα την απόφαση περί κυρώσεων –ή εργαλείων ή ό,τι άλλο– κατά της ταραχοποιού Τουρκίας, τις ίδιες ημέρες που το ΝΑΤΟ διαμόρφωνε την συμφωνία της “αποσυμπίεσης”, στην Μαύρη θάλασσα λάμβανε χώρα μια άλλη ιστορία.

Το αμερικανικό αντιτορπιλικό κατευθυνόμενων βλημάτων της κλάσης Arleigh Burke, το USS Roosevelt, πραγματοποίησε από κοινού με την τουρκική φρεγάτα της κλάσης ΜΕΚΟ, την TCG Barbaros κοινά γυμνάσια τακτικού συντονισμού. Επρόκειτο για την έκτη φορά, μέσα στο 2020, που μονάδες του αμερικανικού ναυτικού επισκέπτονται την Μαύρη θάλασσα και ασκούνται μαζί με μονάδες του τουρκικού ναυτικού.

Για την βασική μόνιμη ναυτική μοίρα των ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή, τα τέσσερα αντιτορπιλικά που έχουν ορμητήριο την βάση Ρότα στην Ισπανία, η Μαύρη θάλασσα είναι ο πιο συχνός προορισμός. Όχι ότι δεν έχουν και άλλες ευθύνες. Ο τομέας της δράσης τους περιλαμβάνει τις δυτικές ακτές της Αφρικής και ολόκληρη τη Μεσόγειο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.