ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η κατανόηση των πραγμάτων της σήμερον
Sunday
04/07/2021
01:31 GMT+2
Κείμενα Γνώμης G-M-R Αντ. Παπαντωνίου
3

Με την συλλογή και ανάρτηση εδώ κάποιων στοιχείων που έχουν περιέλθει εις γνώση μας ευελπιστούμε  πως θα δοθούν αρκετές και ίσως ικανές απαντήσεις για την κατάσταση που διάγουν πατρίδα και πολίτες.

Η συλλογή θα εμπλουτίζεται εφόσον άλλα στοιχεία θα περιέρχονται στη διάθεση μας.

 

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Νο 1


 Θα ξεκινήσουμε με ένα email προς τον δικηγόρο, μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. και κύριο συντάκτη της μήνυσης   επί εσχάτη προδοσία.  Το email περιείχε μία πρόβλεψη και μία πρόταση για την αποφυγή της πρόβλεψης. Ποτέ όμως δεν εισακούστηκε με αποτέλεσμα η αξιόλογη αυτή μήνυση να μένει ακόμα στο ράφι … = αναπάντητο αίτημα-ιστορικό ντοκουμέντο αποκαλυπτικό της τυχοδιωκτικής επέλασης των τιμωρών των ηλιθίων.

 

 

 

Ας δούμε τι έγραφε μαζί με τα συνημμένα που το συνόδευαν.

Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση κύριε Μαζαράκη. Στέλνω μερικά ενδεικτικά στοιχεία (όχι απαραίτητα για να τα διαβάσετε, αυτή τη στιγμή προέχει η μήνυσή σας)…το περί Αριστεράς (σημ. GMR: αφορά το τελευταίο συνημμένο) είναι προσδιοριστικό σκέψεων-ενεργειών μου… .

Πρώτη σκέψη μου είναι το να αναρτηθεί το βιβλιαράκι με τα της μήνυσής σας σε ιστοσελίδες ως απόλυτα συναγωνιστικό αντιστασιακό εργαλείο. Αυτό όμως δεν διευκολύνεται, μέχρι στιγμής, από τον κομματικό χειρισμό της μήνυσης (“η μήνυση του ΕΠΑΜ”, “η μόνη σωστή, όλες οι άλλες…”), πράγμα που δεν πρόκειται να αλλάξει. Απλά, νομίζω πως τα καταγγελλόμενα-υποδεικνυόμενα μέσα από την μήνυσή σας (ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟ), πρέπει και μπορούν να κατέβουν στο πεζοδρόμιο και να εξαπλωθούν σε όλες τις δικαιϊκές-πολιτικές-αγωνιστικές γωνιές στην Ελλάδα και διεθνώς και πάντα ενώπιος ενωπίω ενόχων-συνενόχων. Αυτό το τελευταίο μπορεί να συμβαδίσει παράλληλα με τις ενέργειες του ΕΠΑΜ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ.

Η μήνυση θα διαβιβαστεί στη Βουλή γιατί δεν τους παίρνει να την θέσουν στο Αρχείο, δεν βλέπω άλλη ενέργεια με την δεδομένη Δικαιϊκή Ηγεσία, οπότε επείγει ο σχεδιασμός άμεσης τριπλοσυνδυασμένης αγωνιστικά-δικαιϊκά-πολιτικά ,  ετοιμότητας για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ αντεπίθεση διαρκείας.

 Με εκτίμηση και βάσιμη ελπίδα

Γιώργος Γρυμπογιάννης

ΠΡΑΞΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ Ι. ΜΑΣΣΕΛΟΥ.jpg

KLHSH GIA KATA8ESH GIA ESXATH PRODOSIA 173 BOYLEYTES A MNHMONIO 2010.jpg

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑ 5-11-13 ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Α.Π.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 24-12-2013

Κατάθεση-ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΙΔ13-2145 κατάθεση την 5η Φεβρουαρίου ενώπιον 16ης Πταισματοδίκου

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ COMMISSION 18-7-2003

Απόφαση Ε.Ε.Δ.Α. 4ης Ιουλίου 2002

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Νο 2

 

Την 15η Ιουνίου υπήρξε διαδικτυακό κάλεσμα από τον κ. Αντώνη Παπαντωνίου (Ναύαρχος ε.α. – Νομικός) μέσω FB,  το οποίο διαδόθηκε και μέσω emails. Το κάλεσμα είχε ως ακολούθως, ενώ στην συνέχεια αυτού θα δείτε σχετική συνομιλία με τον καλούντα.

………………………………

Ανοιχτή Πρόσκληση σε όλους τους Έλληνες Πατριώτες –

στα “ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ”

Για να τελειώνουμε με τη ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ …

Σάββατο 3 / Κυριακή 4 / Ιουλίου 2021

Από τις 7μ.μ. – 10 μ.μ. θα είμαι εκεί και θα σας περιμένω !!!

Υπακούω στην καθημερινή σας κραυγή απόγνωσης – «Να μπεί επιτέλους κάποιος μπροστά» – περνάω ΜΠΡΟΣΤΑ !!!

Σας καλώ όλους να σταθείτε δίπλα μου !!!

Περιμένω να αναλάβει ο καθένας σας την ευθύνη του και να σταθεί ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ !!!

Εγώ το χρέος μου θα το κάνω και θα το κάνω μέχρι το τέλος.

«Όσοι πιστοί προσέλθετε» ….

Αξιοπρέπεια και Ελεύθερη Ζωή, ή Υποταγή και Δούλοι;

Με πολύ περίσκεψη και ύστερα από όλα αυτά τα θλιβερά, που συμβαίνουν από το 2010 και εξακολουθούν μέχρι και σήμερα.

Με αηδία και οργή, για τον συστηματικό Ευτελισμό κάθε έννοιας Αξιοπρέπειας, που έχει οδηγήσει στο τέλμα τη Ζωή μας.

Με βαθειά ανησυχία, για την χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο και εντελώς αβέβαιο για τη συνέχεια της ζωής μας.

Τέλος, με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης μου, σαν πολίτης αυτής της χώρας, αποφάσισα να απευθυνθώ σε εσάς Συμπατριώτες μου και να σας καλέσω, να αναλογιστούμε όλοι μαζί τις ευθύνες μας, για τη συνέχεια και το μέλλον αυτής της Χώρας μας, με τα χιλιάδες χρόνια Ιστορίας και Πολιτισμού.

Πάντα θα θυμάμαι τον προσδιορισμό του Έλληνα, όπως τον έδωσε ένας από τους «επτά Σοφούς της Αρχαιότητας», ο ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ:

«Το Φιλότιμο είναι μέρος της ουσίας της ύπαρξης των Ελλήνων. Το Φιλότιμο γιά τους Έλληνες είναι σαν την αναπνοή. Ένας Έλληνας δεν είναι Έλληνας χωρίς αυτό. Αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να μην είναι ζωντανός».

Το δικό μου λοιπόν Φιλότιμο με οδήγησε στο να πάρω αυτήν την πρωτοβουλία και μετά από πολύ μεγάλη περίσκεψη, υπακούοντας σε μια έκφραση που πολύ συχνά ακούγεται από πάρα πολλούς γνωστούς και άγνωστους Φίλους: «Να μπει επιτέλους κάποιος μπροστά»…

Κατ αρχάς δεν πιστεύω ότι είναι Θέμα, που μπορεί να αναφέρεται σε ένα Φυσικό Πρόσωπο, αλλά σε στόχους και διαδικασίες για την επιτυχία των στόχων.

Έτσι λοιπόν και παρ όλο που η διαδρομή μου έχει ολοκληρώσει το έργο της, θετικό η αρνητικό, και δεν χρειάζομαι να επιτύχω η να περιμένω απολύτως κανένα προσωπικό, ηθικό, οικονομικό η άλλο όφελος, δηλώνω ΠΑΡΩΝ. !!!

Δηλώνω ΠΑΡΩΝ και παρακαλώ ας εκτιμηθεί, ότι αυτό το Παρών σκοπό έχει να υπηρετήσει τον Στόχο της Απελευθέρωσης από την ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ και να αποδώσει και πάλι την βιασμένη Αξιοπρέπεια στο Έλληνα Πολίτη, με μία προϋπόθεση: Ότι η προσπάθεια αυτή θα είναι ΣΥΝΟΛΙΚΗ, ΜΑΖΙΚΗ γιατί ΔΕΝ μπορεί να είναι Θέμα του ΕΝΟΣ !!!

Η Πατρίδα μας ποτέ, πλην μιας πολύ μικρής περιόδου – αυτή του Ιωάννη Καποδίστρια – δεν είχε την τύχη να έχει δική της Κυβέρνηση και Εξουσία. Ποτέ δεν είχε Εθνική Ανεξαρτησία και Δημοκρατία, γιατί ποτέ δεν λειτούργησε με το τρίπτυχο του άλλου Αρχαίου Φιλόσοφου ΙΣΟΚΡΑΤΗ: ΙΣΗΓΟΡΙΑ – ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ !

Τώρα λοιπόν έχουμε τη χρυσή ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα Νέο Κράτος, που να στηρίζεται στην πιο πάνω λογική και που θα πρέπει να υλοποιηθεί με ένα Νέο Σύνταγμα, με ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, αμέσως μετά την ανάληψη της Εξουσίας από το ΛΑΟ.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι Συνθήκες Οργάνωσης του Λαού, για να μπορέσει να αντικρύσει την πρόκληση την κρίσιμη στιγμή, έτσι ώστε να μην χαθεί η μεγάλη ευκαιρία, ούτε να γίνει βορά κάποιου καινούργιου τυχάρπαστου.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ήπια μέσα, για την ασφάλεια των Πολιτών, με μαζική άρνηση απέναντι στους Εξουσιαστές. Σαν παράδειγμα (ενδεικτικά αναφέρω) την άρνηση συμμετοχής των πολιτών στις διαδικασίες του Κράτους, όπως Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας και όχι κοροϊδίας, στάση πληρωμών κ.λ.π. τα οποία βεβαίως θα αποφασιστούν από το Λαό.

ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΑ,

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ !

Το τονίζω αυτό, γιατί το πιστεύω σαν το πιό ασφαλές, αλλά και το μέσον εκείνο που θα βοηθήσει στην επίσπευση της Ανασύνταξης της κατεστραμμένης Κοινωνικής Δομής (Εθνικής, Οικονομικής, Εργασιακής κλπ).

Τα βήματα, που ενδεικτικά κατ αρχάς προτείνω, είναι:

Δήλωση άμεσης Καταγγελίας και εξόδου από Ευρωπαϊκή Ένωση και ΕΥΡΩ. Έκδοση και χρήση Εθνικού Κρατικού Νομίσματος.

Μη Αναγνώριση και Διαγραφή του Δημόσιου Χρέους αξιοποιώντας το Εσωτερικό και Διεθνές.

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ (Διαγραφή Χρέους)

Επαναφορά, σε πρώτη φάση συνολικά της Νομοθεσίας που ίσχυε πρίν το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ της 6 / 5 / 2010, με κατάργηση όλης της αντίστοιχης «Νομοθεσίας» των Πραξικοπηματιών.

Φυσικά άμεση κατάργηση των Συνθηκών ΣΕΓΚΕΝ και σε συνεννόηση και με τον ΟΗΕ έξοδος στις Πατρίδες τους όλων όσων χωρίς άδεια εισήλθαν με όποιο τρόπο στο Ελληνικό Έδαφος.

Κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος και λοιπών Τραπεζών

Πολλές ακόμα κινήσεις που θα είναι αποτέλεσμα των πιο πάνω, ενδεικτικά αναφερθέντων.

Για την υλοποίηση όλων των πιο πάνω και όχι μόνον, υπάρχει και η Γνώση και η Αποφασιστικότητα που απαιτείται για την υλοποίησή τους, και για το τελευταίο, πάντα ενδεικτικά θέμα, καταγράφω το:

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ – ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ – ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΟΝΤΟΣ !

Επισημαίνω Αγαπητοί μου Συμπατριώτες, ότι αν δεν αντιμετωπίσουμε την Κατάσταση αυτή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, δεν θα μετατραπούμε μόνον σε αντικείμενα πολλαπλών χρήσεων, αλλά θα μπούμε στις Βιβλιοθήκες και στα Μουσεία μαζί με άλλους Λαούς, που ανέπτυξαν Πολιτισμό: ΦΟΙΝΙΚΕΣ, ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΟΙ κλπ.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΕΦΘΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ! – Εσείς ???

====================================================================

Στο κάλεσμα αυτό ανταποκριθήκαμε μέσω της αμέσως πιο κάτω απάντησης :

 

Αγαπητέ Ναύαρχε, αγαπητοί συμπολίτες

Θα είμαι και εγώ εκεί 

και συμπληρώνω με το παρακάτω ολοκληρωμένο σχέδιο για αποδόμηση-ανατροπή υπαιτίων με δημοκρατική σοβαρότητα-ευαισθησία, δηλαδή   χωρίς να αποκλείουμε κανέναν διαθέσιμο πολίτη, καμία ικανότητα, καμία δίκαιη πρόταση, καμμια δίκαιη ενέργεια, ΟΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ   συμφωνώντας για το μετά, έτσι όπως αγαπητέ ναύαρχε το προτείνεις.

Σχετικά με άρνηση συμμετοχής των πολιτών στις διαδικασίες του Κράτους, όπως Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας και όχι κοροϊδίας,  στάση πληρωμών κ.λ.π. θα πρέπει να κατανοήσεις ότι ΑΥΤΑ ΕΠΟΝΤΑΙ. 

Το λέω αυτό γιατί σου θυμίζω ότι όπως έχουμε συζητήσει  κατ’ επανάληψη, αυτό θέλει διεξοδική συζήτηση καθόσον η G-M-R έχει ιδιαίτερη γνώση των εργατικών ζητημάτων, προβλημάτων και συμπεριφορών. Ως εκ τούτου  χρειάζεται  συστηματική (με σχέδιο και εφόσον δημιουργηθεί νωρίτερα κρίσιμη μάζα ενεργών πολιτών-επιστημόνων-διανοουμένων) αποδόμηση, (με μέθοδο “και με όλα τα μέσα να κινηθούμε” δικό σου αυτό και του Γ. Κασιμάτη), των υπαιτίων. Επομένως πράγματι  έπονται της αρχικής δοκιμής που θα είναι βήμα το βήμα από όσα θα περιλαμβάνει ένα επιχειρησιακό σχέδιο και τα οποία “όσα” είναι:

Πρώτα και καλύτερα το πως βλέπουμε το ΝΑΤΟ που ΕΠΙκαθήμενο στον ΕΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΘΩΚΟ μεριμνά μαζί με νεοφιλελευθερισμό-παγκοσμιοποίηση https://greek-market-research.com/clink/neofileleytherismos-kai-pagkosmiopoiisi/ για να μην πετύχουμε :

1) Αξιοποίηση της έκθεσης-υπόδειξης 7/3/2014 του ΟΗΕ για “λογιστικό έλεγχο του χρέους με ταυτόχρονη λογοδοσία των υπαιτίων“, της συναφούς έκθεσης του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα Juan Pablo Bohoslavsky σχετικά με τις επιπτώσεις του εξωτερικού χρέους και άλλων συναφών στις διεθνείς οικονομικές υποχρεώσεις των κρατών όσον αφορά την πλήρη απόλαυση όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, (A/HRC/31/60/ADD.2 part.98) αλλά και της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ (Α/RES/68/304/17.9.2014)

προσθέτοντας:

– και την γενοκτονία σε εξέλιξη https://greek-market-research.com/clink/i-nomotypi-antisyntagmatiki-symperifora-kai-i-genoktonia-mas/ , https://greek-market-research.com/wp-content/uploads/2021/05/Free-Greece-Resist-Genocide.doc (συνημμένο στο τέλος της ανάρτησης https://greek-market-research.com/clink/gnomateysi-toy-kathigiti-georgioy-kasimati-i-askisi-toy-dikaiomatos-kai-tis-ypochreosis-antistasis-kata-to-arthro-120-4-toy-syntagmatos/ ).

Και το εδώ  πρόγραμμα εξόδου από την κρίση (η απάντηση στην TINA “There is no alternative”).,

— και την ΑΚΥΡΩΣΗ της εγκληματικής συμφωνίας των Πρεσπών https://greek-market-research.com/article/prokeitai-gia-kentriki-valkaniki-dimokratia/  , μη εξαιρουμένων των άλλων Εθνικών θεμάτων (Αιγαίο, Θράκη, Κύπρος, ΑΟΖ κλπ),

— και το ζήτημα των Γερμανικών οφειλών https://greek-market-research.com/clink/quot-idoy-o-logariasmos-ka-merkel-300-dis-eyro-quot/ .

— και την απαίτηση για αποζημίωση για τα “λάθη” ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ-ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ   https://greek-market-research.com/clink/dnt-i-makra-lista-omologion-apotychias/ , https://greek-market-research.com/article/to-paranomo-chreos-kai-i-exosymvatiki-e/Ο κύριος Draghi και οι δικαστές του Λουξεμβούργου

— και την “υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ“ http://new-economy.gr/2018/06/24/pos-plastografia-mnimonia-lavdiotis/ .

— και τις καταγγελίες του Προέδρου του ΣτΕ κου Ν.Σακελλαρίου για φιλομνημονιακή πολιτικοδικαστική διαπλοκή, και πρόεδρος ΑΠ κ. Β. Πέππας: “η αντίσταση είναι εγγενής στον ελεύθερο άνθρωπο ανάγκη“,

— και τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας και συναφείς καταγγελίες https://greek-market-research.com/clink/%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%ae/  ,

— και την καταναγκαστική υποδοχή απεριορίστου αριθμού πάσης φύσεως μεταναστών – προσφύγων πέρα από κάθε ανθρωπιστικό πλαίσιο,

— και την προσχεδιασμένη αρπαγή δημόσιας (ΤΑΙΠΕΔ – ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) και ιδιωτικής περιουσίας,

– και το ΚΥΠΡΙΑΚΟ https://greek-market-research.com/clink/kai-i-dizoniki-einai-dichotomisi-kai/ , https://greek-market-research.com/clink/diakiryxi-gia-tin-kypro-ypografoyn-22-prosopikotites/ .

—  και τον Τουρκικό επεκτατισμό (εδώ) , και https://greek-market-research.com/article/otan-metamfiezeis-tin-exartisi-se-symmachia/ και https://greek-market-research.com/article/poy-odigei-to-syndromo-toy-iketi-to-senario-mini-polemos-ypo-diethni-epopteia/ .

-και τις συμφωνίες με Ιταλία-Αίγυπτο https://greek-market-research.com/article/pos-katerreysan-oi-ellinikes-kokkines-grammes-se-chrono-rekor/ , https://greek-market-research.com/article/pos-o-dendias-ekane-simaia-to-diethnes-dikaio-kai-to-kakopoiise/ .

– και την ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (παρακολούθηση του Έλληνα Πρωθυπουργού ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ, απόπειρα δολοφονίας του και δολοφονία Κ.Τσαλικίδη) https://greek-market-research.com/clink/apokalypsi-etsi-tha-dolofonoysan-ton-kosta-karamanli/ .

Αν ξέχασα κάτι παρακαλώ να συμπληρωθεί από συναγωνιστές-επιστήμονες-διανοούμενους._

Δες  αγαπητέ ναύαρχε πόσοι από όσους θα έρθουν συμφωνούν ενσυνείδητα για τα πιο πάνω, είναι αποφασισμένοι, και θα ΘΕΛΗΣΟΥΝ να διεκδικήσουν και ενεργήσουν για τα πιο πάνω και ύστερα εδώ είμαστε….. για τα περαιτέρω.  

==============================================================

Επί του ανωτέρω κειμένου/ απάντησης στο κάλεσμα/ πρότασης μας, παραθέτουμε την απάντηση του κ. Παπαντωνίου:

 

Φίλε Χρήστο όλα αυτά που γράφεις, πλήν λογιστικού ελέγχο, θα είναι αποτελέσματα που θα προκύψουν από μιά Ανεξάρτητη Εθνική Πολιτική μετά τα άμεσα όπως τα περιέγραψα. Όσον αφορά το Λογιστικό Έλεγχο εκτιμώ ότι δεν έχουμε να αποδείξουμε απολύτως τίποτα γιατί καλύπτεται και από την Επιβολή Δικτατορίας και από τις Ομολογίες των ιδίων και από τη Διεθνή Σύμβαση της Βιέννης (ΟΗΕ) 1968,Άρθρα 48-52 κ.λ.π. Σχετικά με το ΝΑΤΟ χρειάζεται σύνεση και προοδευτικός αλλά όχι γιά το αόριστο Μέλλον, λόγω της απόλυτης, προς το παρόν, υποδούλωσης των Ε.Δ. στο τέρας αυτό. Δεν είναι δυνατόν να βάλεις στην Αρχή όλους απολύτως τούς “τίτλους” των προβλημάτων, και, εκτιμώ ότι είναι ουτοπία και οι Επιστήμονες έχουν υποταχθεί πλήρως και δεν έχουν καμία Αξιοπιστία. Ελπίζω σε ελάχιστους καθώς επίσης και στούς εκτός Ελλάδας. ΔΕΝ μπορείς να περιμένεις τα πάντα για να Ανατρέψεις το ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ γιατί τότε αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Εγώ έκανα την προσπάθεια γιά να μην λέμε λόγια στον αέρα. Από εκεί και ύστερα θέλουν έχει καλώς, δεν θέλουν;;; λυπάμαι αλλά τελειώσαμε. Δεν πειράζει. Στις ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ!!!! 

====================================================================

 

κ. Παπαντωνίου,

το θέμα είναι σοβαρό. Όλη η κουβέντα εδώ είναι σοβαρή. Και το κάλεσμα είναι σοβαρό.  Και οι συμπολίτες που θα θελήσουν να παρευρεθούν είναι και αυτοί σοβαροί και κυρίως ενεργοί πολίτες. 

Όμως έχω διαφωνία ως προς την απάντηση που πήρα σε όσα προηγουμένως εδώ δημόσια κατέθεσα.  

Θα απαντήσω αλλά θα μου δώσεις λίγο χρόνο.  Θα επανέλθω. 

====================================================================

 

Επειδή όλοι είναι σοβαροί γι αυτό κι εγώ μιλάω σοβαρά.

====================================================================

 

 

Αγαπητέ ναύαρχε,

Για να γίνει μια απλή απεργία σε έναν μόνο χώρο (και όχι παντού ως είναι το επιθυμητό) δουλειάς, χρειάζεται να έχει προϋπάρξει, συστηματική συνδικαλιστική παρέμβαση, από την ίδρυση συνδικαλιστικού οργάνου, έως και την πειθώ, πως η απεργία θα σταθεί επάξια απέναντι στην εργοδοτική δύναμη και αυθαιρεσία. 

Απεργία με ευκολίες και ευχολόγια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, άσε που πήξαμε στις επετειακές απεργίες-κομματικοσυνδικαλιστικές δηθενιές, καταπίνοντας θεσμοθετήσεις όπως για παράδειγμα η ενοικίαση εργαζομένων (από το 2001…) = αποσύνδεση σχέσης από σύμβαση εργασίας (ούτε που ΘΕΛΗΣΑΜΕ να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό) και τώρα, ΣΗΜΕΡΑ, αποσύνδεση του ΣΕΠΕ από τον φυσικό του προϊστάμενο, τον Υπουργό Εργασίας, “απλά και μόνο” για να μην έχει καμμιά ευθύνη και καμμιά ανάμιξη πλέον ο Υπουργός Εργασίας και η Κυβέρνηση για την υποστήριξη του αδυνάτου μέρους επί της ΕΓΓΕΝΟΥΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ (η ευθύνη μεταφέρεται πλέον σε “Ανεξάρτητη” Αρχή (άλλη ΑΑΔΕ  αυτή), ούτε καν στην Τακτική Δικαιοσύνη, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Η ΕΓΓΕΝΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ).

Στην περίπτωσή μας, οι λαϊκές αντιστάσεις του 2011-2014 κατεστάλησαν άγρια με την βοήθεια ολόκληρης της Βουλής, ΟΛΟΙ οι άλλοι δε, υποσχόμενοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο Παλλαϊκό Μέτωπο για Σεισάχθεια, στήσανε τα κοινοβουλευτικά κομματ(ι)ά τους και η χρεοκρατία έγινε πια, Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

Και πάλι στα τσακίδια αγαπητέ ναύαρχε, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ!

Αγαπητέ ναύαρχε σου παρουσιάσαμε ένα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ υπαρκτών και δοκιμασμένων πολλάκις στην πράξη, ενάντια στην ΙΣΧΥΡΗ ΠΛΕΥΡΑ, δράσεων-τεκμηριώσεων-προτάσεων-καταγγελιών συστηματικής ταξικής-πατριωτικής παρέμβασης, τέτοιο που να μην αποτελεί δηθενιά, αλλά ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΡΗΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ (στην Δικαιοσύνη κλπ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ (με δ.ά.δ.α. δικαιοσύνης-ανιδιοτέλειας-δημοκρατίας-αλληλεγγύης) ένα παλλαϊκό μέτωπο ΗΘΙΚΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ανατροπής.

Αν μάλιστα έμπαινες στον κόπο να αναγνώσεις την λέξη προς λέξη απάντηση μας στην λεπτομερειακή ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ απάντησή μας, παράγραφο προς παράγραφο, προς την Γνωμάτευση του Καθηγητή Γεωργίου Κασιμάτη: “Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 § 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ” https://greek-market-research.com/clink/gnomateysi-toy-kathigiti-georgioy-kasimati-i-askisi-toy-dikaiomatos-kai-tis-ypochreosis-antistasis-kata-to-arthro-120-4-toy-syntagmatos/ , θα έβλεπες και το κομβικής σημασίας “Μετωπικό πρόγραμμα διεξόδου από την κρίση” https://greek-market-research.com/clink/metopiko-programma-diexodoy-apo-tin-krisi/ (αν γνωρίζεις καλύτερο κατάθεσέ το να κρίνουν οι πολίτες) .  Επίσης αν διάβαζες πάλι την απάντηση μας στην Γνωμάτευση Γ.Κασιμάτη, θα έβλεπες την “δ.ά.δ.α. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΝΤΙdebtocracy ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ” https://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/ που θα βοηθήσει τα μέγιστα μια απελευθερωτική αντίσταση, ολοκληρωμένη (σε συνέχεια αυτού του ΛΕΧ του 2015 αλλά και αυτού του άτυπου ΛΕΧ των τεκμηριώσεων από οικονομολόγους και νομικούς τις οποίες τεκμηριώσεις έχει αναρτήσει η G-M-R εντός του πνεύματος των συνεργειών που πάντα υπηρετεί). Θα έβλεπες επίσης απλές αλλά ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ αντιστασιακές πράξεις και μάλιστα χωρίς καμμία βία όπως και εσύ προτείνεις https://greek-market-research.com/article/lafazanis-echoyme-enopion-mas-ena-kathestos-latinoamerikanikis-kathestotikis-mpananias/ .

Ποια όμως ήταν η απάντησή σου αγαπητέ ναύαρχε;

Αφήστε τώρα τον ΛΕΧ, αφήστε το ΝΑΤΟ τώρα, περιφρόνηση για την προτεινόμενη αντιμετώπιση των λοιπών εγκλημάτων-υπαιτιοτήτων και, βουρ για γενική πολιτική απεργία και γενικευμένη στάση πληρωμών. Έτσι απλά και αυτοματοποιημένα και σαν να μην έχει επιβληθεί και εξαπλωθεί στην επικράτεια, από μνημονιακούς και “αντιμνημονιακούς” αγαπητικούς  του “τι κι αν είναι Κατοχή” αντιπροσωπευτικού (= ΑΝΤΙπροσώπου σου) κοινοβουλευτισμού, καμμιά ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ Χρεοκρατίας και Έξωθεν Εξάρτησης.

Λυπούμαστε.

====================================================================

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΛΙΑΣ

ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΉΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΏΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΈΝ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΌ ΜΥΑΛΟ ;;;; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΤΙ ΣΆΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΆ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΊ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΌΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΉΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ . 

ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΧΕΙ ΤΉΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΌ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΑΊ ΑΜΕΣΑ 

ΝΑ ΠΟΛΕΜΉΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΆ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΊ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ 

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΧΡΉΣΗ ΤΟΎ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΟ ΈΝΑ ΑΠΟ ΤΆ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΎ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ ΤΩΡΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ

==============================================================

Κάντε το εσείς καλύτερα. Εγώ αυτό μπορώ.Χρόνος γιά αέναες συζητήσεις μς Καθηγητές κρυμένους, πλήν ενός, δεν μου λένε απολύτως τίποτε. Τούς δοκίμασα κι αυτούς.

==============================================================

Εν προκειμένω αγαπητέ ναύαρχε δεν μίλησα πουθενά για καθηγητές που θα πρέπει να ξε-κρυφτούν.

Τις γνώσεις τους λαμβάνουμε υπόψη και εμπλουτίζουμε με το  ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ , δηλαδή στην μετουσίωση των κειμένων τους στην πράξη (πράγμα με το οποίο ουδείς δυστυχώς έως σήμερα ασχολείται και δεν θέλει να ασχοληθεί).

Είναι βλέπεις βαριά η καλογερική και πρέπει να βρέξεις κώλο για να φας ψάρι. 

Αυτή η μετουσίωση λοιπόν  γίνεται με κατάθεση πολύ συγκεκριμένου Επιχ/κού Σχεδίου που θα πρέπει να λειτουργήσει από όσους  εκ του απλού Λαού ΘΕΛΗΣΕΙ να το κάνει ανάλογα κάθε φορά με την δυναμική/συμμετοχή που θα αναπτύσσεται. 

Τόσο απλά. Το ξαναείπαμε, το ξαναζητήσαμε παρακλητικά. Εάν έχετε άλλο σχέδιο να μας το πείτε βήμα το βήμα, να το συζητήσουμε. 

Αλλά, να έρθουμε στα προπύλαια και να γυρίσουμε σπίτι μας χωρίς να έχουμε συμφωνημένη δουλειά και συγκεκριμένες δράσεις να κάνουμε για την επόμενη κιόλας ημέρα, αυτό δεν θα το κάνουμε. 

Καλοπροαίρετη η προσπάθεια σας αλλά να έχει και νόημα. 

Πάντα φιλικά, Χρίστος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.