ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

«Πόρτα» σε Τσίπρα. Πρόσκληση στις δημοκρατικές αντιμνημονιακές δυνάμεις
Thursday
14/06/2018
02:04 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

 

Σχόλιο G-M-R: Πόρτα” σε Τσίπρα!

Αισχρό πολιτικό “ευφυολόγημα” σε βάρος όσων αυτοκτόνησαν, σε βάρος της Γενοκτονίας, σε βάρος της ανάδειξης και ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ του εγκλήματος της εκχώρησης της Εθνικής Κυριαρχίας. Τι κι αν ο ΟΗΕ ζητά λογιστικό έλεγχο του χρέους (εδώ) με ταυτόχρονη λογοδοσία των ΥΠΑΙΤΙΩΝ;

Η πολιτική μικρότητα σε ολόκληρη την επικινδυνότητά της. Αυτή η πολιτική μικρότητα και επικινδυνότητα δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή από τους ΟΠΑΔΟΥΣ. Δεν μπορούν και δεν θέλουν να την ΚΡΙΝΟΥΝ. Αντίθετα, την θεωρούν ΕΞΥΠΝΑΔΑ, την θεωρούν κατακεραύνωμα του ενόχου εσχάτης προδοσίας, αυτά είναι τα μέσα με τα οποία θα μας σώσουν, με αυτά τα μέσα (μυαλά) θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να συμμετέχουν στο ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. Τι πιο “φυσιολογικό”!

Ο “ηγέτης” της ΛΑ.Ε. Συμπληρώνει, για να μην έχουμε καμιά ψευδαίσθηση και για την πρωτοβουλία των 1-1-4: Δεν λέω να διακόψουμε τις σχέσεις με την Ε.Ε.“.

 

G-M-R, 13-6-2018

 

 

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα Civilian.gr και στο Γιάννη Σιώτο

Στην εποχή των εικόνων, οι τηλεοπτικές οθόνες, τα πρωτοσέλιδα των εκδόσεων και οι ραδιοφωνικές συχνότητες λειτουργούν σαν τους ψηφιακούς Ντα Βίντσι. Το καθένα τους ξεχωριστά και όλα μαζί επιβάλλουν το δικό τους …αριστούργημα. Σκοπός και στόχος τους, σε αντίθεση με τους αναγεννησιακούς προγόνους τους που έμειναν στην ιστορία, είναι να γράψουν εκείνα την ιστορία. Μία ιστορία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των κατόχων των ψηφιακών μέσων, η επιδίωξη των οποίων είναι όχι απλώς να επηρεάσουν την ιστορία αλλά να την φέρουν στα μέτρα και τις επιθυμίες τους, ώστε αν ο ιστορικός προστρέξει σε αυτά για να αναζητήσει την αλήθεια της εποχής, να βρεθεί «φάτσα με φάτσα» με την «αλήθεια» των κατόχων τους, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι οι οικονομικοί μαικήνες της εποχής. Κοντολογίς μιλάμε για τους ψηφιακούς παραχαράκτες της σημερινής πραγματικότητας που αύριο θα είναι η ιστορία.

Στην Ελλάδα των Μνημονίων, αυτή η εικονική πραγματικότητα την οποία θέλουν να μετατρέψουν σε αλήθεια, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ταπισερί στην οποία κυριαρχούν δύο φιγούρες: Του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που περιστοιχίζονται από διάφορες μικρότερες φιγούρες, ανάμεσα στην οποία κυριαρχεί το ΚΙΝΑΛ.

(more…)

«Ο Τσίπρας ακολουθεί με δουλικότητα την αμερικανική στρατηγική στο Μακεδονικό»
Wednesday
24/01/2018
09:50 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: “…..Το βασικό πρόβλημα στο Μακεδονικό είναι ο αλυτρωτισμός των Σκοπίων”.
Σύμφωνοι.
Ερωτούμε, έχοντας ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ το βασικό
όχι όμως και νέο πρόβλημα, παραγνωρίζουμε (ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ) την νέα καταλυτικά διεκδικητική στόχευση σε βάρος της Ελλάδας, μιας (ΝΑΤΟΪΚΗΣ) ονοματοδοσίας των Σκοπίων (ΒΟΡΕΙΑ η ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ), όπου απουσιάζει ο εθνοτικός προσδιορισμός, η μάλλον, ο γεωγραφικός προσδιορισμός καθίσταται και εθνοτικός;
Ερωτούμε, παραγνωρίζουμε, η ακόμα χειρότερα συμφωνούμε και μάλιστα εγγράφως, να υπάρχει έθνος ΒΟΡΕΙΑ η ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ως Λαός εκ του Λαού των Μακεδόνων; Τελικά δηλαδή καταλήγουμε οι Έλληνες Βορειοελλαδίτες να είμαστε Λαός εκ του Λαού της μοναδικής παγκοσμίως αναγνωρισμένης
Εθνότητας (ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ) Μακεδόνων, οι οποίοι με την ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ συνδρομή ΚΚΕ, ΛΑ.Ε. και την “κατανοητή” συνδρομή των κατοχικών μνημονιακών κυβερνήσεων, “ατύχησαν περιοριζόμενοι στην Βόρεια η Άνω Μακεδονία”;

του Παν. Λαφαζάνη , 23-1-2018

 

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή το Μακεδονικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιάσωνα Πιπίνη στην iefimerida.gr.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό SBC και στην Ηρώ Ράντου, ο κ. Λαφαζάνης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «ακολουθεί με δουλικότητα την αμερικανική στρατηγική» στο θέμα των Σκοπίων και υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ πιέζουν για άμεση λύση για να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές και στρατιωτικές τους επιδιώξεις στην περιοχή.

«Το θέμα ανακινήθηκε τώρα με αυτή την βεβιασμένη προσπάθεια για λύση από τους Αμερικανούς. Αυτοί πίεσαν, θέλουν να βάλουν την χώρα στο ΝΑΤΟ, να τακτοποιήσουν νατοϊκά την περιοχή, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές και στρατιωτικές τους επιδιώξεις και επομένως πιέζουν και Ελλάδα και FYROM για άρον άρον λύση, για απομόνωση της Σερβίας και κυρίως για περικύκλωση της Ρωσίας. Οι ΗΠΑ είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Ο κ. Τσίπρας ενδίδει γιατί ακολουθεί πλέον με δουλικότητα την αμερικανική στρατηγική», δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης.

(more…)