ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Αποκαλύψεις Λαφαζάνη για τον Φεβρουάριο του 2015: Ο Τσίπρας τρομοκρατήθηκε, η κυβέρνηση θα έπεφτε…
Wednesday
12/06/2019
23:34 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης ΣΥΡΙΖΑ
0

 

 

Παν. Λαφαζάνης , 12 Ιουν. 2019

 

Ο Λαφαζάνης αποκάλυψε το δραματικό παρασκήνιο για την επέκταση της δανειακής σύμβασης μέχρι 30/6/2015 – Η οριακή πλειοψηφία υπέρ Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Ο εκβιασμός στον πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους να γνωμοδοτήσει ότι η παράταση του μνημονίου είναι νόμιμη χωρίς απόφαση της Βουλής παρά μόνο με υπογραφή του υπουργού Οικονομικών Βαρουφάκη – Ο φόβος Τσίπρα για το ειδικό δικαστήριο

«Ο Βαρουφάκης ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για το 3ο μνημόνιο Τσίπρα. Πριν κλείσουμε 15 μέρες από την ανάληψη της κυβέρνησης και πήγε και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην επέκταση της δανειακής σύμβασης του 2ου μνημονίου του Σαμαρά, μαζί με τα προαπαιτούμενα για την αξιολόγηση και ακολούθησε και η επιστολή στον Βίζερ του Eurogroup» επισήμανε μιλώντας στο «One Channel» ο Παναγιώτης Λαφαζάνηςαναφερόμενος στα γεγονότα του πρώτου εξαμήνου του 2015 και την λεγόμενη «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση της οποίας ήταν μέλος μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Λαφαζάνης: Ο Βαρουφάκης υπέγραψε προπομπή του μνημονίου

«Η επέκταση αυτή της δανειακής σύμβασης περιείχε όλα εκείνα που εμείς καταγγείλαμε σε σχέση με την εξάρτηση της χώρας. Αγγλικό δίκαιο, δικαστήρια του Λουξεμβούργου, άρση της ασυλίας για όλα τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας και βεβαίως σκληρότατους όρους. Αυτό ήταν προπομπή του μνημονίου. Τότε κάναμε αγώνα κατά των Μνημονίων, σημαία μας ήταν το 2ο Μνημόνιο του Σαμαρά και ο Βαρουφάκης πήγε και το υπέγραψε» τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τον Γιάνη Βαρουφάκη.

(more…)

Προσφυγή ΛΑΕ στο ΣτΕ για τον τηλεοπτικό χρόνο των κομμάτων
Thursday
16/05/2019
23:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο G-M-R : Για τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας (*), για τα εργατικά ατυχήματα, για τις διώξεις και εξαγορές συνδικαλιστών, για τις εργοδοτικές παρεμβάσεις/συμμετοχές στα εργατικά σωματεία, “το θέμα είναι πολιτικό” (ψηφίστε μας πληβείοι, για να τα αλλάξουμε).

Για την προεκλογική εκστρατεία των πατρικίων, κάθε εις βάρος τους διάκριση, μπορεί να είναι ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ.

(*) δεν είδαν-δεν άκουσαν, ούτε ως βουλευτές, ούτε ως υπουργοί, ούτε ως Πρόεδρος της Βουλής, ούτε ως επίδοξοι σωτήρες ημών των πληβείων.

 

 

 

Παν. Λαφαζάνης, 14 Μαίου 2019

 

 

Προσφυγή στο ΣτΕ κατέθεσε ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης για την υπουργική απόφαση του τηλεοπτικού χρόνου των κομμάτων

 

Προσφυγή στο ΣτΕ κατέθεσαν ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης μαζί με τους δικηγόρους Σαράντο Θεοδωρόπουλο και Άρη Κωνσταντάκη «ενάντια στην κατανομή με υπουργική απόφαση του τηλεοπτικού χρόνου σε βάρος της ΛΑΕ» όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

«Η ΛΑΕ κατέθεσε αίτημα με το οποίο ζητεί την ακύρωση και αναστολή της κυβερνητικής απόφασης που κατανέμει άδικα και παράνομα σε βάρος της ΛΑ.Ε τον προεκλογικό τηλεοπτικό χρόνο, εξισώνοντας αυθαίρετα την Λαϊκή Ενότητα με τον τηλεοπτικό χρόνο που δίδεται στην κ.Παπακώστα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Κυβέρνηση και σύστημα μαζί με τα ελεγχόμενα από το σύστημα μέσα ενημέρωσης φιμώνουν και ενταφιάζουν την Λαϊκή Ενότητα. Προσφύγαμε σήμερα στο ΣΤΕ με αίτημα ακύρωσης και αναστολής ενάντια στην κατάπτυστη απόφαση της κυβέρνησης η οποία κατακρεουργεί αυθαίρετα τον τηλεοπτικό χρόνο της ΛΑΕ. Αυτή η κυβερνητική απόφαση είναι αυθαίρετη, είναι παράνομη, είναι μεροληπτική, είναι αντισυνταγματική. Είμαστε ένα κόμμα που έλαβε το 2,9% των ψήφων με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια στις προηγούμενες εκλογές, έχουμε ευρωβουλευτή και συνεχή αδιάλειπτη και πρωτοπόρα πολιτική δράση σε όλα τα μέτωπα» δήλωσε ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος Σαράντος Θεοδωρόπουλος δήλωσε πως η υπουργική απόφαση για την κατανομή τηλεοπτικού χρόνου των κομμάτων προσβάλλει την αρχή της ισότητας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Πηγή: lifo.gr

 

Αμερικανογερμανοκρατία του πιο ακραίου βαθμού κυριαρχεί στον τόπο
Thursday
14/03/2019
21:57 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο G-M-R :     Από την άλλη πλευρά, η ΛΑ.Ε., ουδεμία έχει πραγματική (και όχι βερμπαλιστική προς άγραν ψηφοφόρων) επιθυμία, για οποιοδήποτε (ευρύτερο-στενότερο) αντιμνημονιακό μέτωπο. Και εξηγούμεθα:
1η περίπτωση, μέτωπο πολιτικό, με άλλα λόγια κομματικο-συμφεροντολογικό, ένα μέτωπο πολλών αντιμνημονιακών δυνάμεων, ούτως ώστε να γίνουν βουλευτές(να ορισθούν υπάλληλοι των βουλευτών κλπ) αντιπρόσωποι από ΟΛΑ τα συμμετέχοντα σχήματα. Βεβαίως, σε αυτή την περίπτωση, ούτε σκέψη για πρόταση παλλαϊκής συν-ενεργοποίησης του άρθρου 120Σ (εδώ σχετική πρόταση). Αυτή η πρώτη περίπτωση δεν συμφέρει την ΛΑ.Ε., διότι δεν θέλει να “ανακηρύξει” ως ισοδύναμους πολιτικούς παράγοντες, κόμματα και πρόσωπα που από την πλευρά τους και αυτά, θέλουν να προβληθούν (ωφεληθούν) στο πανελήνιον μέσω μιας εκλογικής συνεργασίας με το πιο προβεβλημένο σχήμα (ΛΑ.Ε.). Ως προς αυτή την 1η περίπτωση, οι αρχηγοί των κομμάτων αποφασίζουν και το (κ)οπαδικό δυναμικό, ακολουθεί πειθήνια. Όπως είναι αντιληπτό, η ΛΑ.Ε. δεν πρόκειται να κάνει πολιτική συνεργασία παρά μόνο με πρόσωπα-δυνάμεις, που κατά τη γνώμη της ελέγχει απολύτως.
2η περίπτωση, η συν-ενεργοποίηση του άρθρου 120Σ (ΟΠΩΣ Η ΕΔΩ ΠΡΟΤΑΣΗ). Αυτή η περίπτωση, δεν συναντά μόνο την ΑΡΝΗΣΗ της ΛΑ.Ε. και αυτό είναι φυσικό, διότι η ΛΑ.Ε. “παίζει” αποκλειστικά στο γήπεδο όπου κυριαρχεί η ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ του ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ (Βουλη-Συνδικαλισμος-Τοπική Αυτοδιοίκηση) αντιπαράθεση. Η ΛΑ.Ε., όπως ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ, παίζει μόνο ως Αντι-Προσώπου Σου, και ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Τα μικρότερα
πολιτευόμενα (αυτό είναι το δηλητηριώδες σαράκι), η που σκοπεύουν να πολιτευθούν σχήματα/άτομα, ενώ λεκτικά υπερβαίνουν τα “αντιμνημονιακά” όρια της ΛΑ.Ε., κατ’ ουσίαν “γίνονται Τούρκοι” στο άκουσμα της συν-ενεργοποίησης του άρθρου 120Σ, κατά προτεραιότητα έναντι κάθε κοινοβουλευτικής/ευρωκοινοβουλευτικής συμμετοχής.
Επίλογος: Η πρόταση του καθηγητή Γεωργίου Κασιμάτη για συν-ενεργοποίηση του άρθρου 120Σ, επαφίεται στους μη γοητευμένους/προσδοκούντες από τον Αντι-προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό Πολίτες.

Υστερόγραφο:  Αν θέλετε να αναζητήσετε τα αίτια της από 2010 αντιμνημονιακής, αλλά κυρίως φιλοαντιπροσωποκοινοβουλευτικής συμπεριφοράς, ψάξτε τα προ του 2010 συνδικαλιστικά πεπραγμένα προσώπων και σχημάτων (ΕΔΩ βλέπετε ανάλυση για τα συνδικαλιστικά πεπραγμένα).

 


 

 

Παν. Λαφαζάνης (συνέντευξη), 14 Μαρ. 2019

 

 

Ούτε σε εποχές Πιουριφόι δεν είχαμε τέτοιο καθεστώς στην Ελλάδα” είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας

Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για την προσπάθεια του να κάνει διεύρυνση προς τα Αριστερά με τελευταία κίνηση τα πρώτα 16 ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο άσκησε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη συνέντευξη του στους κ.κ Μακρυγιάννη και Πολάτο.

«Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν μεταλλαχθεί πολιτικά και ιδεολογικά. Εφαρμόζουν δεξιότατες πολιτικές και έχουν εγκαθιδρύσει αμερικανογερμανοκρατία στη χώρα στον πιο ακραίο βαθμό» είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

«Ούτε σε εποχές Πιουριφόι δεν είχαμε τέτοιο καθεστώς στην Ελλάδα. Ο κ. Πάιατ, πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα, λειτουργεί ως γκαουλάιτερ και υπερκυβερνήτης στη χώρα. Μπαινοβγάινει στα υπουργεία, δίνει εντολές, καθορίζει κατευθύνσεις. Χαράζει την πολιτικοστρατιωτική κατεύθυνση της χώρας με έναν επιζήμιο τρόπο που δεν προσφέρει τίποτα στην άμυνα, την ασφάλεια και την προάσπιση της χώρας μας» πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους ο κ. Λαφαζάνης.

«Ο Τσίπρας δεν μπορεί να επικαλείται την αριστερά και το δήθεν προοδευτικό μέτωπο. Αυτό που επιδιώκει είναι, στο όνομα της αριστεράς, να συγκροτήσει ένα νέο δεξιό νεοφιλελεύθερο μέτωπο απέναντι στον παραδοσιακό δεξιό άξονα της ΝΔ. Αυτά δεν έχουν σχέση με την Αριστερά και αποσκοπούν στην υπονόμευση της» συμπλήρωσε χαρακτηρίζοντας λάθος «να προβάλει σε ψηφοδέλτια παιδιά μορφών αγωνιστών μόνο και μόνο για να αποκτήσει αριστερό άλλοθι». «Είναι θλιβερό αυτό το θέαμα και αποτελεί κατά τη γνώμη μου ένα είδος τυμβωρυχίας» πρόσθεσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Κληθείς να σχολίασει τα όσα υποστήριξε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος το βράδυ της Τετάρτης στο Παρίσι ότι υπήρχαν χώρες και πρόσωπα που ήθελαν Grexit το 2015, ο επικεφαλής της ΛΑΕ έκανε λόγο για «προφάσεις εν αμαρτίαις».

«Αποτελούν ανακαλύψεις εκ των υστέρων του Τσακαλώτου ότι υπήρχε χώρα που ήθελε να βγει η Ελλάδα από το ευρώ. Δεν υπήρχε ποτέ πρότασή η θέση κάποιου επισήμου στις Βρυξέλλες και την ΕΕ για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και ανάλογες προτάσεις που αποδίδονται στον Σόιμπλε συνιστούν μπλόφα του ίδιου για διερεύνηση προθέσεων της ελληνικής πλευράς. Και δεν υπήρχε τέτοια πρόταση γιατί ξέρανε ότι με την τυχόν έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ θα πυροδοτούντο αποσταθεροποιητικές εξελίξεις σε όλη την ευρωζώνη» συμπλήρωσε.

«Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έπαιξε πολύ άσχημο ρόλο το 2015. Δυστυχώς ήταν από αυτούς που έβαζαν το ευρώ και την ΕΕ πάνω από την Ελλάδα και το μέλλον της. Ο Αλέξης Τσίπρας και οι περί αυτόν προέβησαν τότε σε απόλυτη παράδοση της χώρας μας στους πιστωτές» πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, δεν υπάρχει έξοδος από τα Μνημόνια, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, αφού «μας λένε ότι βγήκαμε από τα μνημόνια και την ίδια ώρα οι πιστωτές και οι “θεσμοί” βάζουν όρους και ζητούν μέτρα για τη δόση του 1 δισ. ευρώ. Βρισκόμαστε, μάλλον, σε χειρότερη κατάσταση από εκείνη που η χώρα βρισκόταν και τυπικά στα μνημόνια, γιατί τώρα έχουμε μνημόνιο, χωρίς, όμως, χαμηλότοκη σχετικά χρηματοδότηση και υποχρεωνόμαστε σε δανεισμό από τις αγορές με ληστρικό επιτόκιο περίπου 4%».

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό της συνέντευξης στην ΠΗΓΗ

 

Πηγή: iskra.gr

 

 

 

Λαφαζάνης απ’την Κω:”ΦΠΑ σε μονοψήφια επίπεδα και περιορισμός του all inclusive”
Saturday
09/03/2019
02:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο G-M-R :    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: “…πρόταση και αιχμή των αγώνων είναι να υπάρξει μια τολμηρή φορολογική μεταρρύθμιση…”.  Ωραία αιχμή έχει ο αγώνας.

Δεν είναι τυχαίο που η ΛΑ.Ε. βγάζει σπυράκια σε αντιστασιακές-απελευθερωτικές προτάσεις όπως αυτή εδώ.

Μιά ζωή ιδεολογικοπολιτικοοικονομική ενσωμάτωση στον εγγενώς αντι-δημοκρατικό αντιπροσωπευτικό κοινοβουλευτισμό (με τις συνδικαλιστικες, αυτοδιοικητικές, κλπ παραφυάδες του), εδώ και δέκα χρόνια “τι κι αν είναι Κατοχικός.


Παν. Λαφαζάνης, 8 Μαρ. 2019

Παν Λαφαζάνης: Δραστική μείωση του ΦΠΑ με τον ανώτερο συντελεστή του σε μονοψήφια επίπεδα στα νησιά και με προοπτική τη γενίκευση του σε όλη την Ελλάδα

Παν. Λαφαζάνης: Μέτρα για τον δραστικό περιορισμό του all inclusive και της εξαγοράς την ελληνικής ξενοδοχειακής βάσης από μεγάλους πολυεθνικούς ομίλους.

Από σήμερα το πρωί, Παρασκευή 8/3 ο Παν Λαφαζάνης βρίσκεται στην Κώ για μεγάλη περιοδεία και επαφές με τοπικούς φορείς του νησιού.

Ο Παν. Λαφαζάνης έδωσε συνέντευξη τύπου και μίλησε στην Δημοτική τηλεόραση του νησιού.

Ο Παν Λαφαζάνης μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

Νοσηροί κυβερνητικοί εγκέφαλοι μετά το έγκλημα των Πρεσπών θέλουν να επαναλάβουν το ίδιο εγκληματικό μοντέλο της εγκληματικής αυτής συμφωνίας στις ελληνοτουρκικές επεκτατικές βλέψεις στο Αιγαίο και τις εξίσου απαράδεκτες απαιτήσεις τους στην Θράκη.

(more…)

Λαφαζάνης: Έχουμε ενώπιον μας ένα καθεστώς Λατινοαμερικάνικης καθεστωτικής μπανανίας
Friday
22/02/2019
21:30 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο G-M-R :    και

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΠΡΟΣ:   τον συναγωνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

Πάλι τα ίδια … . Κύριο θέμα Παναγιώτη, είναι το πως θα κατέβεις στις Κατοχικές Εκλογές;;;

Βρε Παναγιώτη, τέτοια ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ-ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ και άλλους Νομικούς στον Άρειο Πάγο (οχι στην ΓΑΔΑ) και από κάτω να περπατούμε πήγαιν’έλα (ΟΧΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, ΑΠΛΗ “ΒΟΛΤΑ” ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες με κονκάρδα “άρθρο 120Σ”ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΑΣ;;;

 

 

 

Παν. Λαφαζάνης, 22 Φεβ. 2019

 

 

 

Καταγγελία της ΛΑΕ για την κλήση του προέδρου της σε απολογία στη ΓΑΔΑ

Σε καταγγελία για την κλήση του Παναγιώτη Λαφαζάνη σε απολογία στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ προχώρησε η Λαϊκή Ενότητα, κατηγορώντας την κυβέρνηση και τη Γενική Ασφάλεια για το γεγονός.

Η ανακοίνωση της ΛΑΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ως αντιδημοκρατική, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος κάνει λόγο για πολιτική δίωξη σε βάρος του, με αφορμή το κίνημα εναντίον των πλειστηριασμών. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στους ημετέρους δίνουν δάνεια, στις τράπεζες συμφωνίες ασυλίας για να αρπάζουν λαϊκές περιουσίες και σε όσους αγωνίζονται για την προστασία της πρώτης κατοικίας στέλνουν κλήσεις απολογίας και ενορχηστρώνουν ποινικές διώξεις τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΛΑΕ και η δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη:

«Αστυνομικοί της Ασφάλειας και συγκεκριμένα του αμαρτωλού «Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» παρέδωσαν στο σπίτι του Παν. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε και νέα κλήση σε απολογία με την επισήμανση να προσέλθει την Δευτέρα (25/2) στις 9:30 πμ στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του στα γεγονότα της 29/11/2017 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όταν ως γνωστών τα ΜΑΤ χτύπησαν ανελέητα τους αγωνιστές και έριξαν σε κλειστό χώρο χημικά, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές.

(more…)

Λαφαζάνης στην Ξ.Δημητρίου: Καταγγελίες για πολιτικές δικαστικές διώξεις και σκάνδαλο ανακεφαλαιοποίησης
Tuesday
19/02/2019
03:15 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

 


 

Σχόλιο G-M-R :   Η G-M-R θα ήθελε και το έχει προτείνει επανειλημμένα, να συν-εισφέρει και αγωνιστικά και δικαιϊκά/δικονομικά υπέρ ΟΛΩΝ των καταγγελιών/ μηνύσεων (περιλαμβανομένων αυτόν της ΛΑ.Ε.) κατά των υπαιτίων των Μνημονίων. Όμως υπάρχουν πολιτικά κόμματα, όπως εν προκειμένω η ΛΑ.Ε., που απορρίπτουν μετά βδελυγμίας κάθε σχετική πρόταση, θεωρώντας όλους τους μη οπαδούς τους μηνυτές/καταγγέλλοντες, ως υπερβολικούς (αυτο αφορα τις μηνυσεις εσχατης προδοσιας;), ιδιοτελείς, αδαείς, επιζήμιους.

Μήπως οι πολιτευόμενοι της ΛΑ.Ε. μπορούν να εξηγήσουν στον λαό, ως από το 2010 και εντεύθεν διατελέσαντες βουλευτές και υπουργοί (άρα υποχρεωμένοι να τοποθετηθούν ΔΗΜΟΣΙΑ), γιατί δεν είδαν-δεν άκουσαν για τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας;

Πληροφοριακά, ας ρίξουν έστω και τώρα μια ματιά στην ιστοσελίδα justiceforgreece και σε κάποια αποσπάσματα του βιβλίου του προηγούμενου κόμματός τους “Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ” (εδώ), στο οποίο  υπάρχει η καταγγελία για “Βουλή νεκροταφείο ποινικών δικογραφιών”.

Όσο για λοιπούς πολιτευόμενους, ταυτόχρονα λοιδορούντες κάθε μη δική τους αντιστασιακή προσπάθεια, αυτοί απλά ταΐζουν (με την ελπίδα να ταϊστούν με τη σειρά τους) τον “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό.

 

 

Π. Λαφαζάνης, 14 Φεβ. 2019

 

Ο Παν. Λαφαζάνης αύριο Δευτέρα (18/2) 11 π.μ. στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένια Δημητρίου.

Παν. Λαφαζάνης: Είναι αδιανόητο να εκκρεμούν τέσσερις πολιτικές διώξεις σε βάρος μου και κυβέρνηση και Δικαιοσύνη να ακολουθούν πολιτική ομηρίας μου ενόψει εκλογών.

Παν. Λαφαζάνης: Πρωτοφανές η μη διερεύνηση της μήνυσης της ΛΑ.Ε για το μέγα σκάνδαλο της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, ενώ η κυβέρνηση οδεύει προς τέταρτη ανακεφαλαιοποίηση.

Ο Παν. Λαφαζάνης μαζί με τους δικηγόρους Σαράντο Θεοδωρόπουλο και Κυριάκο Μακαρώνα θα επισκεφθεί αύριο Δευτέρα στις 11 π.μ. την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένια Δημητρίου

Ο Παν. Λαφαζάνης θα θέσει στην κ. Ξένια Δημητρίου δύο θέματα:

(more…)

Λαφαζάνης: Κυβέρνηση πάει για 4η ανακεφαλαιοποίηση. Συνάντηση με εισαγγελέα Αρείου Πάγου
Thursday
14/02/2019
02:18 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

 

Σχόλιο G-M-R :

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ/ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:

Αγαπητοί Συναγωνιστές,

Σχετικά με την συνάντηση με την κα Εισαγγελέα Αρείου Πάγου:  Με τι σκοπό γίνεται αυτή η συνάντηση; Εξετάζεται το ενδεχόμενο του σκοπού, να ΣΥΓΚΟΛΛΗΘΟΥΝ ενώπιοι-ενωπίω (της δικαστικοπολιτικής διαπλοκής) σε τεκμηριωτική- καταγγελτική- αντιστασιακή- απελευθερωτική ΕΝΟΤΗΤΑ όλες οι αντιμνημονιακές τεκμηριώσεις, καταγγελίες, μηνύσεις, αντιστάσεις, να συνενωθούν κορυφαίοι νομικοί και οικονομολόγοι, να ενωθεί ο αντιστεκόμενος λαός, με πρωτοβουλία της ΛΑ.Ε.(την οποία και θα υποστηρίξουμε);

Αναμένουμε την απάντηση της ΛΑ.Ε., την οποία και θα δημοσιεύσουμε-διαβιβάσουμε προς όλους τους συντελεστές της G-M-R.

 

 

Παν. Λαφαζάνης, 11 Φεβ. 2019

 

 

Δήλωση Παν. Λαφαζάνη

Παν. Λαφαζάνης : Η κυβέρνηση, μετά την τρίτη, οδεύει και σε τέταρτη τραπεζική ανακεφαλαιοποίηση σκάνδαλο

Παν. Λαφαζάνης : Θα ζητήσω συνάντηση με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένια Δημητρίου για τη πορεία της μήνυσης μας για το μέγα σκάνδαλο της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών

Παν. Λαφαζάνης : Ανάγκη η ευρεία σεισάχθεια (διαγραφή) ιδιωτικών χρεών

Ο Παν. Λαφαζάνης με αφορμή την σύσκεψη κυβέρνησης – τραπεζιτών για τα «κόκκινα» δάνεια προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

«Η κυβέρνηση Τσίπρα – Δραγασάκη – Τσακαλώτου – Φλαμπουράρη φέρνει τεράστιες ευθύνες για το γεγονός ότι οι τράπεζες έχουν καταντήσει μεγάλη συμφορά για την οικονομία, την κοινωνία και το μέλλον της χώρας.

(more…)

Πελώριες πολιτικές-ποινικές κυβερνητικές ευθύνες για τη κατάρρευση και φαγοπότι στις τράπεζες
Saturday
02/02/2019
02:50 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες Παν. Λαφαζάνης
0

Πρόλογος σχολίου : Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ δεν γίνεται για να “τους τα ρίξουμε” (αυτό αφορά όλα τα σχόλια μας). Γίνεται για την συλλογή καταγγελιών, τεκμηριώσεων, παραδειγμάτων δράσης. Όμως, κάθε χτυπητή αναντιστοιχία καταγγελιών-συμπεριφορών, επισημαίνεται διότι το ΔΗΘΕΝ είναι η δεύτερη αιτία/ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ των δεινών, με πρώτη αιτία/ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ, το ΕΓΚΛΗΜΑ.

Σχόλιο G-M-R:   Σωστά μιλάει η ΛΑ.Ε. για εγκλήματα. Βέβαια βγάζει μια τόση δα κραυγούλα, πώς η Δικαιοσύνη κρατάει στο ψυγείο σχετική μήνυση της (που να τολμήσετε να το κάνετε κύριο θέμα ενώπιοι-ενωπίω και κάτω από την χωροταξική μύτη του Αρείου Πάγου). Σύντροφοι, ξεχνάτε το ψυγείο της Βουλής όπου καταψύχονται δεκάδες ίσως και εκατοντάδες δικογραφίες εσχάτης μνημονιακής προδοσίας; Ξεχνάτε πως για κάθε μια τέτοια δικογραφία που ο Άρειος Πάγος διαβίβαζε στη Βουλή, δεν βλέπατε-δεν ακούγατε και την ίδια κοινωνικοπολιτική αναισθητοαφασία έδειχναν τα μέλη και οι οπαδοί σας μην τυχόν και πεταχτούν έξω από το λόμπι των εκλεκτών κληρονόμων του οπορτουνισμού; Ξεχνάτε πως στο μόνο που συμφωνούσατε με τους εκλεκτούς κληρονόμους του ορθόδοξου σεχταρισμού (ΚΚΕ για τους μη γνωρίζοντες), ήταν η κοινή αφωνία σας και η κοινή ωτοσκλήρυνσή σας όσον αφορούσε τις δικογραφίες εσχάτης μνημονιακής προδοσίας; Άντε σύντροφοι μην σας στεναχωρούμε άλλο, καλό κουράγιο για την αντιπροσωποκοινοβουλευτική, διαρκώς προεκλογική, ενδοαντιμνημονιακή αλληλοσφαγή.

 

 

Παν. Λαφαζάνης 1 Φεβ. 2019

 

 

 

Παν. Λαφαζάνης: Πελώριες πολιτικές και εγκληματικές οι ποινικές ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάρρευση και το φαγοπότι στις τράπεζες

Ο Παν. Λαφαζάνης, σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις του Γιάννη Δραγασάκη για τις τράπεζες, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ο Γιάννης Δραγασάκης και η κυβέρνηση Τσίπρα δεν δικαιούνται να ομιλούν ως τρίτοι παρατηρητές για τα χάλια των τραπεζών και τους μεγάλους κινδύνους που τα συνοδεύουν.

Η κυβέρνηση Τσίπρα και ειδικότερο ο Γιάννης Δραγασάκης και όλο το οικονομικό κυβερνητικό επιτελείο έχουν πελώριες πολιτικές και εγκληματικές ποινικές ευθύνες για την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος.

(more…)

Τέλος εποχής. Η δημοκρατία δολοφονήθηκε
Wednesday
30/01/2019
13:54 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

 

Σχόλιο G-M-R: Η Δημοκρατία δολοφονήθηκε! (βαρύγδουπος/ πιασάρικος , πρέπει να είναι, ο τίτλος)

— “Δικτατορία”! (τα εισαγωγικά για το στρογγύλεμα του εγκλήματος, διότι άνευ εισαγωγικών, σημαίνει ΙΣΟΒΙΑ)

— οιονεί πραξικοπημάτων! (τα σκέτα πραξικοπήματα, σημαίνουν και αυτά ΙΣΟΒΙΑ και ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΙΣΟΒΙΑ εννοούσαμε… ισόβια)

— μνημονιακή κηδεμονία! (θα δικαστούν μόνο οι κηδεμόνες και αυτοί με το αγγλικό δίκαιο;;;)

Στην Τελική..,

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι εν καιρώ Κατοχής πολιτευόμενοι.

Οι οποίοι καταγγέλλουν την Κατοχική Κυβέρνηση για το μεγαλύτερο (και των παραπάνω εγκλημάτων εσχάτης προδοσίας) έγκλημα της μη συμμόρφωσης με το δημοψήφισμα του 2015.

Ταυτόχρονα, οι φωστήρες και σε καιρό Κατοχής πολιτευόμενοι, ζητούν δημοψήφισμα (από την κυβέρνηση των δοσίλογων πάντα) για την Συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ.

Πλήρης η ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ άρθρου του Συντάγματος, του 120ού.

 

 

Παν. Λαφαζάνης, 26 Ιαν. 2019

 

 

 

Όσοι ακόμα πιστεύουν ότι στην χώρα μας υπάρχει δημοκρατία τρέφουν οικτρές αυταπάτες.

Η μεγάλη, ή πολύ μεγάλη, κοινωνική πλειοψηφία, μπορεί σε αυτήν την μεταμοντέρνα «δικτατορία» που ζούμε, μόνο να ομιλεί και αυτό όχι χωρίς συνέπειες, τραγικές καμιά φορά για τους απλούς ανθρώπους αν λένε πράγματα που δεν είναι αρεστά στις εξουσίες.

Αυτό που, όμως, δεν μπορεί να κάνουν οι πολίτες είναι να δράσουν και πολύ περισσότερο να αποφασίσουν για τα κρίσιμα θέματα που αφορούν το μέλλον τους.

Η Ελλάδα, ιδιαίτερα από την μέρα της επιβολής της μνημονιακής νεοαποικιοποίησης της χώρας, κυβερνάται με τη διαδικασία των οιονεί πραξικοπημάτων.

Ο Γ. Παπανδρέου ψηφίστηκε στην κυβέρνηση με το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν», για να βάλει στη συνέχεια την χώρα, ερήμην του λαού, στη μνημονιακή κηδεμονία.

(more…)

Πολιτικοί εγκληματίες και πολιτικοί απατεώνες ολοκλήρωσαν το ξεπούλημα του ΔΕΣΦΑ
Saturday
22/12/2018
22:02 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

 

Σχόλιο G-M-R:   Αν καταλαβαίνουμε καλά, κατά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, οι πολιτικοί απαλλάσσονται ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ, ίσως με κάποια θεϊκή διαταγή, από την ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του σκέτου εγκληματία και του σκέτου απατεώνα, άρα απαλλάσσονται και από τις αντίστοιχες ποινικές και αστικές ευθύνες που ισχύουν για τους λοιπούς θνητούς. Αν δεν καταλάβαμε καλά δεχόμαστε να αναρτήσουμε την σωστή εξήγηση. Παρακαλούμε, σε τυχόν διόρθωσή μας, να ληφθεί υπ’όψιν η στάση (“δεν είδα δεν άκουσα”) στο θέμα των δικογραφιών εσχάτης μνημονιακής προδοσίας και του Π. Λαφαζάνη και των υπολοίπων στελεχών της ΛΑ.Ε., διατελεσάντων βουλευτών, υπουργών, πολιτευτών, την περίοδο 2010-σήμερα. Ο συναγωνιστής, αλλά με κυριότερο σκοπό την είσοδο στην Βουλή, Παναγιώτης Λαφαζανης, πετάει και ένα “θα τιμωρηθούν”, έτσι για ξεκάρφωμα…

 

 

 

Παν. Λαφαζάνης, 21 Δεκ. 2018


 

Ολοκληρώθηκε το ξεπούλημα της μονοπωλιακής, υπερκερδοφόρας και δυναμικής δημόσιας ενεργειακής επιχείρησης του «Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου» (ΔΕΣΦΑ) στην ξένη κοινοπραξία “SENFLUGA”, η οποία απαρτίζεται από τα μεγαλύτερα ενεργειακά αρπακτικά της Ευρώπης, τις εταιρείες Snam S.p.A., Enagás Internacional S.L.U. και Fluxys S.A.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ ΤΗΣ ΛΑ.Ε

Ο Παν. Λαφαζάνης σχετικά με το ξεπούλημα του ΔΕΣΦΑ έκανε την παρακάτω δήλωση:
ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΣΦΑ»

«Καταγγέλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ολοκλήρωση του εθνικού εγκλήματος ξεπουλήματος του «Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου» (ΔΕΣΦΑ).

Μόνο πολιτικοί εγκληματίες και πολιτικοί απατεώνες, υπηρέτες πολυεθνικών συμφερόντων και ξένων κέντρων και πολιτικοί που έχουν βαλθεί να ενταφιάσουν κάθε έννοια εθνικήςυπόστασης, δημοσίου συμφέροντος, αναπτυξιακής δυναμικής και ανθρώπινων εργασιακώνσχέσεων, θα μπορούσαν να διανοηθούν ότι θα πωλήσουν και μάλιστα κοψοχρονιά, έναντι του ευτελούς τιμήματος των 535 εκατ. ευρώ για το 66%, μια δημόσια, στρατηγική, μονοπωλιακή, υπερκερδοφόρα και δυναμική ενεργειακή εταιρεία κρίσιμη και για την ασφάλεια της χώρας.

(more…)

12