ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Καρανίκας μαινόμενος κατά πρώην και νυν συντρόφων του: Τι λέει για Λαφαζάνη, Κοντονή και Τσακαλώτο
Sunday
27/12/2020
13:05 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ν. Καρανίκας Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο GMR: Μεγάααααλη ΑΛΗΘΕΙΑ Παναγιώτη (και αγαπητοί Γιάννη Τόλιο και Δημήτρη Στρατούλη και Νίκο Γεωργακάκη και…, σας την λέγαμε ανέκαθεν)!

Τι λέει για Λαφαζάνη:

Το ότι ήταν χρόνια σύντροφός μας, θα έπρεπε να προβληματίζει αυτόν, όχι εμένα.

_.

 

 

 

Ν. Καρανίκας, 21 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

Επίθεση σε πρώην και αιχμές σε νυν συντρόφους επεφύλαξε ο Νίκος Καρανίκας σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στο περιοδικό «Πατρινόραμα» που κυκλοφορεί σήμερα, ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα αναφέρεται στη θέση που είχε εκφράσει παλιότερα και με την οποία υποστήριζε ότι όσοι διαφωνούν με τον Αλέξη Τσίπρα πρέπει να αποχωρούν από το κόμμα, αναφέρεται σε Λαφαζάνη, Αλαβάνο και Κωνσταντοπούλου ενώ εκφράζει την άποψη ότι ο Τσακαλώτος «ούτε μπορεί, ούτε θέλει να υπονομεύσει τον Πρόεδρο».

Ο Νίκος Καρανίκας απαντώντας αναφορικά με τις εσωτερικές διαφωνίες που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Οσοι σύντροφοι και συντρόφισσες έχουν διαφορετική άποψη, καλό είναι να βγαίνουν με μία διακριτικότητα. Γιατί ο λαός, δεν ενδιαφέρεται τι λέει ο δεύτερος και ο τρίτος σε ένα κόμμα, τον ενδιαφέρει τι είναι αυτό που έχουμε συμφωνήσει! Αυτός που εκπροσωπεί το κόμμα μας, είναι ο Πρόεδρος μας Αλέξης Τσίπρας. Όποιος διαφωνεί μαζί του, στα κομματικά όργανα ας το πει. Όποιος θέλει να τον βρίζει μπορεί να φύγει! Δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα βρίζουν ή θα συκοφαντούν τον εκπρόσωπό μας».

(more…)

Βόμβες Λαφαζάνη κατά Παππά
Friday
26/06/2020
14:46 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης ΣΥΡΙΖΑ
0

Σχόλιο GMR: « ο κ. Λαφαζάνης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τις δικαστικές περιπέτειες που πέρασε και περνά και με όσα αποκαλύπτονται «άθλια πολιτική ηγεσία» και ότι «έχει περιπέσει στον πολιτικό βούρκο »

Βόμβες αγόμωτες!

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα έπρεπε να διαβάσει την στάση του Δημητρώφ ως κατηγορούμενου για τον εμπρησμό του Ραϊχσταγκ και να μην βομβαρδίζει με βόμβες αγόμωτες. Εκτός των άλλων είναι και λιγάκι αντιαισθητικό, θυμίζει κάτι από “αυριανή”.

Ο Παναγιώτης είχε την ευκαιρία, σωστότερα την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ως βουλευτής και υπουργός ταυτόχρονα(*), να εγείρει θέμα για τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας που, να μην το ξεχνάμε και αυτό, η κυρία Κωνσταντοπούλου ως Πρόεδρος της Βουλής, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ.

Αν τότε το έκανε σήμερα δεν θα μιλούσε για “άθλια πολιτική ηγεσία” και “πολιτικό βούρκο“, μέρος του οποίου υπήρξε το πρώτο εξάμηνο του 2015, από όπου ευφυώς αποχώρησε(**) διαβλέποντας (αν παρέμενε) την τέλεια μετά ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ εξαέρωση του από το συριζοπασοκ. Θα μιλούσε για σφετερισμό λαϊκής κυριαρχίας και θα έθετε εαυτόν στην υπηρεσία του αντιστεκόμενου λαού.

Μερικοί, από άκρα ρουβικωνομπαχαλαοανταρσυα αριστερά έως καλοπροαίρετους πλην μη αναμεμειγμένους στην ταξική πάλη (μόνον στην επιστημονική και γενικότερη πατριωτική πάλη), ηρωϊοποιούν (ως αντιμνημονιακό) τον Παναγιώτη. Μεγάλη η Χάρη του…

(*) Που να διανοηθεί το ασυμβίβαστο και να νομοθετείς και να κυβερνάς.

(**) και συνέχισε την πατροπαράδοτη (εκ του πατρός ΚΚΕ) ΑΝΕΥ ΑΡΧΩΝ-ΗΘΟΥΣ μηχανιστική τακτική αυτοπροβολής με σκοπό την κατάληψη θέσεων, 3% κι απάνω τούρλα γάρ, σε βουλή-ευρωβουλή, τοπική αυτοδιοίκηση, συνδικαλισμό, κλπ, όπως συνεργαζόμενος με ΕΠΑΜμφοτερίζουσες “πατριωτικές…δυνάμεις” (σύγκληση πατριωτικών…) και λοιδορώντας όποια αντιστασιακή συνεισφορά από μη πολιτευόμενους (εδώ).

._

 

 

in_gr, 24 Ιουνίου 2020

 

 

 

 

Εάν έβλεπε κανείς, την Τρίτη το πρωί, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων θα διαπίστωνε ότι ο πρώην υπουργός της πρώτης φοράς κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ήταν οργισμένος. Επειδή η δίκη του για το θέμα των καταλήψεων (κατηγορείται με τον μισό ποινικό κώδικα) αναβλήθηκε για πέμπτη φορά, κάτι που δεν το ανέχεται. Τον κρατούν ως όμηρο, λέει. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά:

 

«Δικάστε με, καταδικάστε, ή αθωώστε με, αλλά μην αναβάλετε πάλι τη δίκη» φώναξε στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αναβάλει για άλλη μια φορά τη δίκη λόγω απουσίας δικηγόρων: «Το κάνουν επίτηδες, δεν θέλουν να με καταδικάσουν, ούτε όμως να με αθωώσουν, θέλουν να με κρατούν οιωνεί κατηγορούμενο» έλεγε.

Τον ρώτησα και για το «μαγαζάκι» για το οποίο έγινε αναφορά στην ηχογραφημένη συνομιλία των Μιωνή – Παππά και απάντησε: «Τον Παπαγγελόπουλο δεν τον γνώριζα ούτε ήθελα να τον ξέρω. Τον Παππά, όμως τον γνώριζα, είμαστε στην ίδια κυβέρνηση και δεν έχω καλή γνώμη γι΄αυτόν. Δεν είχα καλή γνώμη γιατί ότι έκανε το έκανε υπογείως, ήταν άνθρωπος του παρασκηνίου», μου είπε.

Σε ερώτηση εάν έχει ακούσει τίποτα για «μαγαζάκι» στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι δεν άκουσε αλλά εάν υπήρχε κάτι τέτοιο, θα ήταν μετά τον Ιούλιο του 2015, όταν αυτός έφυγε από την κυβέρνηση. Πάντως ο κ. Λαφαζάνης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τις δικαστικές περιπέτειες που πέρασε και περνά και με όσα αποκαλύπτονται «άθλια πολιτική ηγεσία» και ότι «έχει περιπέσει στον πολιτικό βούρκο».

 

 

Πηγή: in.gr

 

 

Στην… κρεμάλα ο προδότης Παναγιώτης Λαφαζάνης
Friday
19/06/2020
13:33 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γ. Σιδέρης ΚΚΕ Παν. Λαφαζάνης
0

 

Σχόλιο GMR: Καλύτερη νομική υποστήριξη για τον Παναγιώτη, δεν θα μπορούσε να βρεθεί!!! Ο Παναγιώτης ανακηρύσσεται Αθώος, διότι απλά κορόϊδευε εαυτόν και την κοινωνία!!!  (Συμπληρώνουμε και με το εδώ σχόλιο/πρόταση μας “Βρε Παναγιώτη…”, που ο Παναγιώτης αντιμετώπισε ως εξής: “καλά, δεν ξέρουμε ‘μεις που είμαστε χρόνια στο κουρμπέτι, ξέρετε σεις;”)

Η Εναργέστερη περιγραφή της αριστερής “αντιμνημονιακής” δηθενιάς.

Βέβαια το άρθρο προέρχεται από δημοσιογραφία εξυπνακίστικη μεν, βουτηγμένη δε, στον μνημονιακό βούρκο.

Εξ ‘ου και η ανάδειξη του ΚΚΕ σε κόμμα που (ΔΗΘΕΝ) έχει απαρνηθεί την Σταλινική πρακτική και επιδεικνύει ένα άλλο ήθος, αυτό δηλαδή, επεξηγούμε ως G-M-R, της από “κομμουνιστική” μεριά (στην ουσία δηθενιά), καθόλου αντιμνημονιακής (φταίει ο καπιταλισμός, λες και όλα είναι, όπως και πριν τα μνημόνια) και ταυτόχρονα ΑΚΡΑΤΗΤΗΣ και ΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ του “τι κι αν είναι Κατοχή” Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού.

._

 

Γιάννης Σιδέρης , 19 Ιουνίου 2015

 

 

 

Είναι θεωρούμε από τα πιο σοκαριστικά όσων διέπραξε κατά την ατελείωτη «ωδή ασυνέπειας», η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και ακόμη πιο σοκαριστικό ότι δεν ίδρωσε το αυτί όσων παρέμειναν εντός.

 

Την Τρίτη 23/6 ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης , με άλλους τρεις, κάθεται για… πέμπτη φορά στο σκαμνί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στην σχολή Ευελπίδων, φορτωμένος με κατηγορίες του μισού Ποινικού Κώδικα! Εις βάρος του επικρέμανται κατηγορίες για χρήση βίας, εξύβριση, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, κλπ. Και το πλέον σημαντικό είναι ότι όλα αυτά του αποδόθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ από το… Τμήμα για την Προστασία του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών!

Ποιο άθλιο σχέδιο επεξεργάζονταν οι σκοτεινοί συνωμότες, τι βυσσοδομούσαν εναντίον του Κράτους και της Δημοκρατίας, ώστε ηναγκάσθη να ενεργοποιηθεί το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας, θυμίζοντας άλλες εποχές;

Απλώς βγήκαν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν κατά των πλειστηριασμών, που άρχισαν επί πρωθυπουργίας Αλέξη. Είχαν πιστέψει και αυτοί το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», μη έχοντας κατανοήσει ότι ήταν ένα από τα συνθήματα – εργαλεία που θα χρησιμοποιούσαν απλώς για να ανέλθουν στην εξουσία. Όντας αγνοί ιδεολόγοι θεωρούσαν ότι δεν ίσχυε για το κόμμα τους η φράση του Γκαλεάνο «Η εξουσία είναι σαν το βιολί: το πιάνεις με το αριστερό και το παίζεις με το δεξί»!

(more…)

Με λένε Παναγιώτη Λαφαζάνη (και πρέπει να μας λένε όλους)
Thursday
16/04/2020
01:28 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Θαν. Πετράκος ΛΑ.Ε. Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο GMR: Βρε Παναγιώτη, και υπογράφουμε, και (πιο πολύ) ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ να σε καλούμε να συστρατευτείς, ΝΑ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΤΕΙΣ με τον λαό και για σένα, αλλά και για τον λαό! Και να αφήσεις κατά μέρος τους στερητικού ήθους εναγκαλισμούς .

 

Θανάσης Πετράκος, 15 Απριλίου 2020

 

 

Την ώρα που ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου αποφυλακιζόταν (στις 7 Απριλίου ), ο οποίος ήταν προφυλακισμένος από τον Οκτώβριο του 2018 για υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων χρημάτων, που φέρεται να έλαβε ως δώρο για το πρόγραμμα αναβάθμισης φρεγατών του πολεμικού Ναυτικού το 2003, ένας άλλος πρώην υπουργός, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καλείται τη Μ. Πέμπτη για μια ακόμη φορά από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, που ανήκει στην Διεύθυνση της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής (ΓΑΔΑ), σε «απολογία», με κατηγορίες που αφορούν τον μισό ποινικό κώδικα, όχι βέβαια γιατί πήρε μίζες ως υπουργός ούτε βέβαια γιατί παραβίασε την καραντίνα, αλλά γιατί συμμετείχε, ως αρχηγός της ΛΑΕ, σε κινητοποίηση για να εμποδίσει κατάσχεση πρώτης κατοικίας.

Ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης κατηγορείται για:

(more…)

Π. Λαφαζάνης : «Καν’ το όπως η Συρία»
Monday
09/03/2020
22:44 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο GMR: Θα του λέγαμε, Παναγιώτη! Με ευκολίες, καταντάς Βελόπουλος.

Όμως, τα πράγματα στα “αριστερά σχήματα, έχουν “πάρει σασί”.

Το μόνο που θα άξιζε (ίσως τον κόπο…) να υπενθυμίσουμε, θα ήταν η προτροπή του Χαρίλαου μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από Γ.Γ., “Μακριά απ’ τα σχήματα, κοντά στη ζωή“.

._

 

Παν. Λαφαζάνης, 9 Μαρτίου 2020

 

Η «αποφασισμένη ηγεσία» της Συρίας να πολεμήσει κατά της Δύσης και ο «αξιόπιστος σύμμαχος» στο πρόσωπο της Ρωσίας του Πούτιν είναι οι δύο λόγοι -κατά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη- που έκαναν τη Συρία να πετύχει το ακατόρθωτο και να διατηρήσει την εδαφική της ακεραιότητα.

Νικηφόρα αντεπίθεση

«Είναι καιρός η Ελλάδα, η οποία κινδυνεύει να γίνει “χαλκομανία” ανάμεσα σε μια Ευρώπη που παρακμάζει και τις ΗΠΑ που χάνουν συνεχώς έδαφος από τη μια και τον νεοθωμανικό επεκτατισμό του Ερντογάν, που χρησιμοποιεί τώρα ως εργαλείο των επιθετικών σχεδιασμών του και πρόσφυγες-μετανάστες, από την άλλη, να βγάλει συμπεράσματα από τη μεγάλη, νικηφόρα συριακή αντεπίθεση», τονίζει σε άρθρο του στην iskra ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Αναλυτικά το άρθρο του κ. Λαφαζάνη:

Η Συρία πραγματοποίησε ένα “θαύμα“.

Όλοι, σχεδόν, την θεωρούσαν μετά τη στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ στη Συρία.

Μετά τη σφοδρή απομόνωση, τα μέτρα και το εμπάργκο που συνολικά επέβαλλε η Δύση στη Δαμασκό.

Μετά την αχαλίνωτη δράση τζιχαντιστών και ακραίων ισλαμιστών στα συριακά εδάφη.

Μετά τη βάρβαρη και φυσικά παράνομη εισβολή της Τουρκίας στη Συρία και την “ομπρέλα” που προσέφερε σε τζιχαντιστές, ακραίους ισλαμιστές και την καθοδηγούμενη από το εξωτερικό λεγόμενη συριακή “αντιπολίτευση“.

(more…)

ΛΑΦΑΖΑΝΙΟΣ & ΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΣ vs ΑΡΧΩΝ, για να μην είμαστε ανυποψίαστοι
Monday
24/02/2020
19:53 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης Σπ. Στάλιας
0

 

 

GMR, 24 Φεβρουαρίου 2020

 

 

 

ΛΑΦΑΖΑΝΙΟΣ & ΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΣ vs ΑΡΧΩΝ

 

 

Λαφαζάνης: Ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΑΝ.ΕΛ – ακύρωση μνημονίων και ιδιωτικοποιήσεων

https://www.protothema.gr/politics/article/444252/lafazanis-oi-ellinikes-ekloges-boroun-na-prokalesoun-domino-allagon-stin-europi/

Λαφαζάνης – Μαζαράκης: Η Ανάγκη Δημιουργίας ενός Αντιμνημονιακού Μετώπου

http://greek-market-research.com/article/20489/

Εθνική και Πατριωτική Ενότητα

http://greek-market-research.com/article/21749/

«Ο Τσίπρας ακολουθεί με δουλικότητα την αμερικανική στρατηγική στο Μακεδονικό»

http://greek-market-research.com/article/o-tsipras-akoloythei-me-doylikotita-t/

Στην… κρεμάλα ο προδότης Παναγιώτης Λαφαζάνης

http://greek-market-research.com/article/stin-kremala-o-prodotis-panagiotis-lafazanis/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ουίλς – Costas Wills 03 11 2019 “ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ”
Monday
04/11/2019
08:16 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες Costas Wills Αναστ. Λαυρέντζος Γιώργ. Σαρρής Εμμ. Παπαδάκης ΗΧΗΤΙΚΑ Παν. Λαφαζάνης
0

 

Κώστας Ουίλς, 3 Νοεμβρίου 2019

 

Μεταναστευτικό, έννομη τάξη, πλειστηριασμοί, ανομίες τραπεζών, αντιμετώπιση.

Μιλούν, Αναστάσιος Λαυρέντζος, Παν. Λαφαζάνης, Εμμανουήλ Παπαδάκης, Γιώργος Σαρρής.

 

 

 

Λαφαζάνης – Μαζαράκης: Η Ανάγκη Δημιουργίας ενός Αντιμνημονιακού Μετώπου
Wednesday
28/08/2019
16:49 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΠΑΜ ΛΑ.Ε. Παν. Λαφαζάνης Φώτης Μαζαράκης
0

Σχόλιο GMR : Φοβερή κατοχικο-αντιπροσωπευτικο-κοινοβουλευτική κολεγιά! (*)

Αφού ΑΠΕΤΥΧΕ η προσπάθεια δημιουργίας “πατριωτικού” ακροδεξιού εκλογικού  σχήματος (εδώ SigklisiPatriotikwnKommatwn και εδώ με σχετικό σχόλιο μας), στην ουσία ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΟΥ, ο Παν. Λαφαζάνης (εδώ) δίνει την χείρα του, ώστε το ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΟ να βαπτιστεί σε ΑΡΙΣΤΕΡΟ!

Έπειτα μερικοί αναρωτιούνται (ακόμα) πως βαπτίστηκε ο Τσίπρας ως πολιτική αυθεντία… .

(*)Ετυμολογία: κολεγιά > από το λατινικό collegium = αδελφότητα

 

Π. Λαφαζάνης – Φ. Μαζαράκης , 4 Ιουνίου 2019

 

 

Αποκαλυπτική ομιλία (video) του Λαφαζάνη στο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ (Ιούλιος 2013)
Saturday
22/06/2019
17:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης ΣΥΡΙΖΑ
0

Σχόλιο GMR : Ποτέ δεν είπαμε, “δεν καταλάβατε”. Πάντα (σας) λέγαμε, τολμήστε να ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙΤΕ.

Όμως η ενσωμάτωση στον αντιπροσωπευτικό κοινοβουλευτισμό, ακόμα και αν αυτός είναι Κατοχικός, σας έφερε, εξαιρετικά αργά (ο Τσίπρας, ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΙΔΕΣ ήταν από 17χρονος) σε ρήξη ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ, διότι αν μένατε θα σας εξαέρωνε μετά βεβαιότητας το ΤσιπροΠασοκ (πρώτα εξευτελισμός, μετά εξαέρωση).

Η τελική σας επιλογή ήρθε, και ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, και με μεγάλα λόγια “προδοσία”-“χρειάζεται πατριωτικό μέτωπο”, τα οποία ουδέποτε εννοούσατε (ΕΔΩ και ΕΔΩ , οι τελευταίες από τις πολλές προσπάθειες που μετά βδελυγμίας απωθήσατε).

Πρόσθετη επισήμανση της G-M-R (για το απόσπασμα “χωρίς μάλιστα την απαραίτητη λαϊκή στήριξη“): Δεν εξαφανίστηκε το “ΟΧΙ”. Το ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ο κάθε ιδιοτελής κομματικός εγωκεντρισμός. Για όλα τα αντιμνημονιακά πολιτευόμενα σχήματα, δεν υπήρξε λαϊκό ΟΧΙ. Για την ακρίβεια, δεν πρέπει να υπάρχει λαϊκό ΟΧΙ. Μόνο τα εντός της Κατοχικής βουλής, επαγγελματικά αμειβόμενα ΝΑΙ-ΟΧΙ πρέπει να υπάρχουν. Γι’ αυτό και προτάσεις-Δράσεις όπως εδώ (για να μην είμαστε κοψοχερεπαναστάτες) είναι εχθροί, των με το αζημίωτο πολιτευομένων. Κυρίες και Κύριοι, ΠΟΛΙΤΙΚΗ άσκησαν όσοι ψήφισαν ΟΧΙ, αλλά όχι ιδιοτελή σαν κι αυτή των αλληλοσφαζομένων για είσοδο στην κατοχική βουλή και επιτιθεμένων-υβριζόντων κατά του λαού.

 

 

Παν. Λαφαζάνης, 19 Ιουν. 2019

 

Είναι πολλοί εκείνοι που είτε από έλλειψη ενημέρωσης είτε υποβολιμαία και από σκοπιμότητα λένε: Δεν κατάλαβαν ο Λαφαζάνης και το “Αριστερό Ρεύμα” τον Τσίπρα και που το πήγαινε; Και αν καταλάβαιναν, τι έκαναν για να τον ανακόψουν;

Η Iskra παραθέτει σε video ολόκληρη την ομιλία του Παν. Λαφαζάνη στο πρώτο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιούλιο του 2013, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν ακόμα στην αντιπολίτευση.

Η ομιλία του Παν. Λαφαζάνη αποτελεί μια ουσιαστική καταγγελία της πολιτικής του τότε ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα, η οποία “προφητικά” έθετε το ζήτημα της ρήξης με το ευρώ, ως προϋπόθεση και βασικό κρίκο για αν μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκρούσει ως κυβέρνηση τους εκβιασμούς της τρόϊκας (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) και να υλοποιήσει το πρόγραμμα του.

(more…)

Η απάντηση Λαφαζάνη στον Βαρουφάκη: «Δεν με ήθελε στην κυβέρνηση το 2015»
Saturday
22/06/2019
00:23 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιάν. Βαρουφάκης Παν. Λαφαζάνης ΣΥΡΙΖΑ
0

Σχόλιο GMR Όλα αυτά τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ (που στοιχειοθετούν το ΕΓΚΛΗΜΑ) θα είχαν ΑΞΙΑ, αν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι σύντροφοι του ήθελαν να αξιοποιήσουν ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, τον κατακτημένο νομικό πολιτισμό και να φέρουν στην ημερήσια διάταξη, στο πεζοδρόμιο και διεθνώς, ενώπιον του Αρείου Πάγου και της Κατοχικής (σαν τέτοιας) Βουλής, την Εσχάτη Μνημονιακή Προδοσία. Έλα όμως που κύριος και πρωταρχικός σκοπός είναι τα συναδελφαρπακολήματα μέσα στον Αντιπροσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό.

 

 

Γιάνης Βαρουφάκης, Παν. Λαφαζάνης, 21 Ιουν. 2019

 

 

Σφοδρή είναι πλέον η σύγκρουση του Παναγιώτη Λαφαζάνη με τον Γιάνη Βαρουφάκη με καθημερινές, εκατέρωθεν βολές και αποκαλύψεις για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά το πρώτο εξάμηνο του 2015. O κ. Βαρουφάκης επιτίμησε χθες τον κ. Λαφαζάνη λέγοντας ότι έσπευσε να συμφωνήσει στο σχέδιο του Φλαμπουράρη για εισβολή στο Νομισματοκοπείο αλλά και για τη γενικότερη στάση του.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και από συνεργάτες του Παναγιώτη Λαφαζάνη δίνεται στη δημοσιότητα το παρακάτω αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, για την πολιτική στάση του επικεφαλής του ΜέΡΑ25 απέναντι στον Παν. Λαφαζάνη. Οι ίδιοι οι συνεργάτες του Παν. Λαφαζάνη τονίζουν την κρίσιμη επικαιρότητα αυτού του ρεπορτάζ, για την εξαγωγή συμπερασμάτων ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου:

Ο Γ. Βαρουφάκης εισέβαλε ελέω Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ όταν πλέον ο τελευταίος είχε βάλει πλώρη για την κυβέρνηση.

(more…)

123