ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Λαφαζάνης στην Ξ.Δημητρίου: Καταγγελίες για πολιτικές δικαστικές διώξεις και σκάνδαλο ανακεφαλαιοποίησης
Tuesday
19/02/2019
03:15 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

 


 

Σχόλιο G-M-R :   Η G-M-R θα ήθελε και το έχει προτείνει επανειλημμένα, να συν-εισφέρει και αγωνιστικά και δικαιϊκά/δικονομικά υπέρ ΟΛΩΝ των καταγγελιών/ μηνύσεων (περιλαμβανομένων αυτόν της ΛΑ.Ε.) κατά των υπαιτίων των Μνημονίων. Όμως υπάρχουν πολιτικά κόμματα, όπως εν προκειμένω η ΛΑ.Ε., που απορρίπτουν μετά βδελυγμίας κάθε σχετική πρόταση, θεωρώντας όλους τους μη οπαδούς τους μηνυτές/καταγγέλλοντες, ως υπερβολικούς (αυτο αφορα τις μηνυσεις εσχατης προδοσιας;), ιδιοτελείς, αδαείς, επιζήμιους.

Μήπως οι πολιτευόμενοι της ΛΑ.Ε. μπορούν να εξηγήσουν στον λαό, ως από το 2010 και εντεύθεν διατελέσαντες βουλευτές και υπουργοί (άρα υποχρεωμένοι να τοποθετηθούν ΔΗΜΟΣΙΑ), γιατί δεν είδαν-δεν άκουσαν για τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας;

Πληροφοριακά, ας ρίξουν έστω και τώρα μια ματιά στην ιστοσελίδα justiceforgreece και σε κάποια αποσπάσματα του βιβλίου του προηγούμενου κόμματός τους “Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ” (εδώ), στο οποίο  υπάρχει η καταγγελία για “Βουλή νεκροταφείο ποινικών δικογραφιών”.

Όσο για λοιπούς πολιτευόμενους, ταυτόχρονα λοιδορούντες κάθε μη δική τους αντιστασιακή προσπάθεια, αυτοί απλά ταΐζουν (με την ελπίδα να ταϊστούν με τη σειρά τους) τον “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό.

 

 

Π. Λαφαζάνης, 14 Φεβ. 2019

 

Ο Παν. Λαφαζάνης αύριο Δευτέρα (18/2) 11 π.μ. στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένια Δημητρίου.

Παν. Λαφαζάνης: Είναι αδιανόητο να εκκρεμούν τέσσερις πολιτικές διώξεις σε βάρος μου και κυβέρνηση και Δικαιοσύνη να ακολουθούν πολιτική ομηρίας μου ενόψει εκλογών.

Παν. Λαφαζάνης: Πρωτοφανές η μη διερεύνηση της μήνυσης της ΛΑ.Ε για το μέγα σκάνδαλο της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, ενώ η κυβέρνηση οδεύει προς τέταρτη ανακεφαλαιοποίηση.

Ο Παν. Λαφαζάνης μαζί με τους δικηγόρους Σαράντο Θεοδωρόπουλο και Κυριάκο Μακαρώνα θα επισκεφθεί αύριο Δευτέρα στις 11 π.μ. την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένια Δημητρίου

Ο Παν. Λαφαζάνης θα θέσει στην κ. Ξένια Δημητρίου δύο θέματα:

(more…)

Λαφαζάνης: Κυβέρνηση πάει για 4η ανακεφαλαιοποίηση. Συνάντηση με εισαγγελέα Αρείου Πάγου
Thursday
14/02/2019
02:18 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

 

Σχόλιο G-M-R :

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ/ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:

Αγαπητοί Συναγωνιστές,

Σχετικά με την συνάντηση με την κα Εισαγγελέα Αρείου Πάγου:  Με τι σκοπό γίνεται αυτή η συνάντηση; Εξετάζεται το ενδεχόμενο του σκοπού, να ΣΥΓΚΟΛΛΗΘΟΥΝ ενώπιοι-ενωπίω (της δικαστικοπολιτικής διαπλοκής) σε τεκμηριωτική- καταγγελτική- αντιστασιακή- απελευθερωτική ΕΝΟΤΗΤΑ όλες οι αντιμνημονιακές τεκμηριώσεις, καταγγελίες, μηνύσεις, αντιστάσεις, να συνενωθούν κορυφαίοι νομικοί και οικονομολόγοι, να ενωθεί ο αντιστεκόμενος λαός, με πρωτοβουλία της ΛΑ.Ε.(την οποία και θα υποστηρίξουμε);

Αναμένουμε την απάντηση της ΛΑ.Ε., την οποία και θα δημοσιεύσουμε-διαβιβάσουμε προς όλους τους συντελεστές της G-M-R.

 

 

Παν. Λαφαζάνης, 11 Φεβ. 2019

 

 

Δήλωση Παν. Λαφαζάνη

Παν. Λαφαζάνης : Η κυβέρνηση, μετά την τρίτη, οδεύει και σε τέταρτη τραπεζική ανακεφαλαιοποίηση σκάνδαλο

Παν. Λαφαζάνης : Θα ζητήσω συνάντηση με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένια Δημητρίου για τη πορεία της μήνυσης μας για το μέγα σκάνδαλο της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών

Παν. Λαφαζάνης : Ανάγκη η ευρεία σεισάχθεια (διαγραφή) ιδιωτικών χρεών

Ο Παν. Λαφαζάνης με αφορμή την σύσκεψη κυβέρνησης – τραπεζιτών για τα «κόκκινα» δάνεια προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

«Η κυβέρνηση Τσίπρα – Δραγασάκη – Τσακαλώτου – Φλαμπουράρη φέρνει τεράστιες ευθύνες για το γεγονός ότι οι τράπεζες έχουν καταντήσει μεγάλη συμφορά για την οικονομία, την κοινωνία και το μέλλον της χώρας.

(more…)

Πελώριες πολιτικές-ποινικές κυβερνητικές ευθύνες για τη κατάρρευση και φαγοπότι στις τράπεζες
Saturday
02/02/2019
02:50 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες Παν. Λαφαζάνης
0

Πρόλογος σχολίου : Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ δεν γίνεται για να “τους τα ρίξουμε” (αυτό αφορά όλα τα σχόλια μας). Γίνεται για την συλλογή καταγγελιών, τεκμηριώσεων, παραδειγμάτων δράσης. Όμως, κάθε χτυπητή αναντιστοιχία καταγγελιών-συμπεριφορών, επισημαίνεται διότι το ΔΗΘΕΝ είναι η δεύτερη αιτία/ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ των δεινών, με πρώτη αιτία/ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ, το ΕΓΚΛΗΜΑ.

Σχόλιο G-M-R:   Σωστά μιλάει η ΛΑ.Ε. για εγκλήματα. Βέβαια βγάζει μια τόση δα κραυγούλα, πώς η Δικαιοσύνη κρατάει στο ψυγείο σχετική μήνυση της (που να τολμήσετε να το κάνετε κύριο θέμα ενώπιοι-ενωπίω και κάτω από την χωροταξική μύτη του Αρείου Πάγου). Σύντροφοι, ξεχνάτε το ψυγείο της Βουλής όπου καταψύχονται δεκάδες ίσως και εκατοντάδες δικογραφίες εσχάτης μνημονιακής προδοσίας; Ξεχνάτε πως για κάθε μια τέτοια δικογραφία που ο Άρειος Πάγος διαβίβαζε στη Βουλή, δεν βλέπατε-δεν ακούγατε και την ίδια κοινωνικοπολιτική αναισθητοαφασία έδειχναν τα μέλη και οι οπαδοί σας μην τυχόν και πεταχτούν έξω από το λόμπι των εκλεκτών κληρονόμων του οπορτουνισμού; Ξεχνάτε πως στο μόνο που συμφωνούσατε με τους εκλεκτούς κληρονόμους του ορθόδοξου σεχταρισμού (ΚΚΕ για τους μη γνωρίζοντες), ήταν η κοινή αφωνία σας και η κοινή ωτοσκλήρυνσή σας όσον αφορούσε τις δικογραφίες εσχάτης μνημονιακής προδοσίας; Άντε σύντροφοι μην σας στεναχωρούμε άλλο, καλό κουράγιο για την αντιπροσωποκοινοβουλευτική, διαρκώς προεκλογική, ενδοαντιμνημονιακή αλληλοσφαγή.

 

 

Παν. Λαφαζάνης 1 Φεβ. 2019

 

 

 

Παν. Λαφαζάνης: Πελώριες πολιτικές και εγκληματικές οι ποινικές ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάρρευση και το φαγοπότι στις τράπεζες

Ο Παν. Λαφαζάνης, σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις του Γιάννη Δραγασάκη για τις τράπεζες, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ο Γιάννης Δραγασάκης και η κυβέρνηση Τσίπρα δεν δικαιούνται να ομιλούν ως τρίτοι παρατηρητές για τα χάλια των τραπεζών και τους μεγάλους κινδύνους που τα συνοδεύουν.

Η κυβέρνηση Τσίπρα και ειδικότερο ο Γιάννης Δραγασάκης και όλο το οικονομικό κυβερνητικό επιτελείο έχουν πελώριες πολιτικές και εγκληματικές ποινικές ευθύνες για την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος.

(more…)

Τέλος εποχής. Η δημοκρατία δολοφονήθηκε
Wednesday
30/01/2019
13:54 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

 

Σχόλιο G-M-R: Η Δημοκρατία δολοφονήθηκε! (βαρύγδουπος/ πιασάρικος , πρέπει να είναι, ο τίτλος)

— “Δικτατορία”! (τα εισαγωγικά για το στρογγύλεμα του εγκλήματος, διότι άνευ εισαγωγικών, σημαίνει ΙΣΟΒΙΑ)

— οιονεί πραξικοπημάτων! (τα σκέτα πραξικοπήματα, σημαίνουν και αυτά ΙΣΟΒΙΑ και ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΙΣΟΒΙΑ εννοούσαμε… ισόβια)

— μνημονιακή κηδεμονία! (θα δικαστούν μόνο οι κηδεμόνες και αυτοί με το αγγλικό δίκαιο;;;)

Στην Τελική..,

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι εν καιρώ Κατοχής πολιτευόμενοι.

Οι οποίοι καταγγέλλουν την Κατοχική Κυβέρνηση για το μεγαλύτερο (και των παραπάνω εγκλημάτων εσχάτης προδοσίας) έγκλημα της μη συμμόρφωσης με το δημοψήφισμα του 2015.

Ταυτόχρονα, οι φωστήρες και σε καιρό Κατοχής πολιτευόμενοι, ζητούν δημοψήφισμα (από την κυβέρνηση των δοσίλογων πάντα) για την Συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ.

Πλήρης η ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ άρθρου του Συντάγματος, του 120ού.

 

 

Παν. Λαφαζάνης, 26 Ιαν. 2019

 

 

 

Όσοι ακόμα πιστεύουν ότι στην χώρα μας υπάρχει δημοκρατία τρέφουν οικτρές αυταπάτες.

Η μεγάλη, ή πολύ μεγάλη, κοινωνική πλειοψηφία, μπορεί σε αυτήν την μεταμοντέρνα «δικτατορία» που ζούμε, μόνο να ομιλεί και αυτό όχι χωρίς συνέπειες, τραγικές καμιά φορά για τους απλούς ανθρώπους αν λένε πράγματα που δεν είναι αρεστά στις εξουσίες.

Αυτό που, όμως, δεν μπορεί να κάνουν οι πολίτες είναι να δράσουν και πολύ περισσότερο να αποφασίσουν για τα κρίσιμα θέματα που αφορούν το μέλλον τους.

Η Ελλάδα, ιδιαίτερα από την μέρα της επιβολής της μνημονιακής νεοαποικιοποίησης της χώρας, κυβερνάται με τη διαδικασία των οιονεί πραξικοπημάτων.

Ο Γ. Παπανδρέου ψηφίστηκε στην κυβέρνηση με το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν», για να βάλει στη συνέχεια την χώρα, ερήμην του λαού, στη μνημονιακή κηδεμονία.

(more…)

Πολιτικοί εγκληματίες και πολιτικοί απατεώνες ολοκλήρωσαν το ξεπούλημα του ΔΕΣΦΑ
Saturday
22/12/2018
22:02 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

 

Σχόλιο G-M-R:   Αν καταλαβαίνουμε καλά, κατά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, οι πολιτικοί απαλλάσσονται ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ, ίσως με κάποια θεϊκή διαταγή, από την ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του σκέτου εγκληματία και του σκέτου απατεώνα, άρα απαλλάσσονται και από τις αντίστοιχες ποινικές και αστικές ευθύνες που ισχύουν για τους λοιπούς θνητούς. Αν δεν καταλάβαμε καλά δεχόμαστε να αναρτήσουμε την σωστή εξήγηση. Παρακαλούμε, σε τυχόν διόρθωσή μας, να ληφθεί υπ’όψιν η στάση (“δεν είδα δεν άκουσα”) στο θέμα των δικογραφιών εσχάτης μνημονιακής προδοσίας και του Π. Λαφαζάνη και των υπολοίπων στελεχών της ΛΑ.Ε., διατελεσάντων βουλευτών, υπουργών, πολιτευτών, την περίοδο 2010-σήμερα. Ο συναγωνιστής, αλλά με κυριότερο σκοπό την είσοδο στην Βουλή, Παναγιώτης Λαφαζανης, πετάει και ένα “θα τιμωρηθούν”, έτσι για ξεκάρφωμα…

 

 

 

Παν. Λαφαζάνης, 21 Δεκ. 2018


 

Ολοκληρώθηκε το ξεπούλημα της μονοπωλιακής, υπερκερδοφόρας και δυναμικής δημόσιας ενεργειακής επιχείρησης του «Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου» (ΔΕΣΦΑ) στην ξένη κοινοπραξία “SENFLUGA”, η οποία απαρτίζεται από τα μεγαλύτερα ενεργειακά αρπακτικά της Ευρώπης, τις εταιρείες Snam S.p.A., Enagás Internacional S.L.U. και Fluxys S.A.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ ΤΗΣ ΛΑ.Ε

Ο Παν. Λαφαζάνης σχετικά με το ξεπούλημα του ΔΕΣΦΑ έκανε την παρακάτω δήλωση:
ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΣΦΑ»

«Καταγγέλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ολοκλήρωση του εθνικού εγκλήματος ξεπουλήματος του «Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου» (ΔΕΣΦΑ).

Μόνο πολιτικοί εγκληματίες και πολιτικοί απατεώνες, υπηρέτες πολυεθνικών συμφερόντων και ξένων κέντρων και πολιτικοί που έχουν βαλθεί να ενταφιάσουν κάθε έννοια εθνικήςυπόστασης, δημοσίου συμφέροντος, αναπτυξιακής δυναμικής και ανθρώπινων εργασιακώνσχέσεων, θα μπορούσαν να διανοηθούν ότι θα πωλήσουν και μάλιστα κοψοχρονιά, έναντι του ευτελούς τιμήματος των 535 εκατ. ευρώ για το 66%, μια δημόσια, στρατηγική, μονοπωλιακή, υπερκερδοφόρα και δυναμική ενεργειακή εταιρεία κρίσιμη και για την ασφάλεια της χώρας.

(more…)

Λαφαζάνης: Ο κ. Τσίπρας καταδίκασε την Ελλάδα σε αιώνια χρεοδουλοπαροικία
Sunday
02/12/2018
15:00 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

 

Σχόλιο G-M-R: Και σείς; Σε αιώνια εκλογολαγνεία…

 

 

 

Παν. Λαφαζάνης, 2 Δεκ. 2018

 

Τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα περί Grexit και Brexit, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η ΛΑ.Ε. και η πρότασή μου στην τότε κυβέρνηση του να θέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, την έξοδο από την ευρωζώνη (Grexit) ως ρεαλιστική και βιώσιμη εναλλακτική λύση για την Ελλάδα, έχουν καταστεί εφιάλτης για τον Αλ. Τσίπρα, ο οποίος επέλεξε τότε την καταστροφική πορεία της συνθηκολόγησης και του άθλιου 3ου μνημονίου», ανέφερε ο κ.Λαφαζάνης.

«Ο Αλ. Τσίπρας επανέρχεται διαρκώς στον τόπο του εγκλήματος, σε μια απέλπιδα προσπάθεια του να “εξιλεωθεί” για το ξεδιάντροπο πραξικόπημα του που μετέτρεψε το “ΟΧΙ” του δημοψηφίσματος σε εξευτελιστικό “ΝΑΙ”, φτάνοντας στο σημείο να οικτίρει και τη Βρετανία για την απόφαση της να φύγει από την ΕΕ, προσάπτοντας στο Brexit λοιμούς και καταποντισμούς, τάχα, για τις “εργατικές δυνάμεις” αυτής της χώρας» σημείωσε σχετικά, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Και καταληκτικά ανέφερε: «Βλέπετε ο βρετανικός λαός δεν άκουσε τις νουθεσίες Τσίπρα και πολύ περισσότερο δεν ακολούθησε την κατάπτυστη συνταγή του Έλληνα πρωθυπουργού και πολιτικού υπαλλήλου της Γερμανίας, να κάνει, όπως ο ίδιος έκανε, το “ΟΧΙ” σε “ΝΑΙ”. Ο Αλ. Τσίπρας προτίμησε να σώσει το ευρώ και την ευρωζώνη από το “χάος”, κατά τη ρήση του Γ. Ντάισελμπλουμ, θυσιάζοντας την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό σε επ’ αόριστον χρεοδουλοπαροικία και νεοαποικιοποίηση. Το πολιτικό και ποινικό τίμημα που θα πληρώσουν γι’ αυτό ο Αλ. Τσίπρας και όλοι οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί της χώρας, δεν θα αργήσει να επέλθει και θα είναι βαρύτατο».

 

Πηγή: newsbeast.gr

Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση είναι παραδομένη σε Γερμανία και ΗΠΑ, εκεί δίνει αναφορά
Wednesday
17/10/2018
20:23 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

 

Σχόλιο G-M-R:    Για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, η κυβέρνηση είναι παραδομένη σε Γερμανία και δεν παράγει έργο. Και θα μπει στη Βουλή με 3% για να διορθώσει τα πράγματα…

 

 

 

Παν. Λαφαζάνης , 17 Οκτ. 2018

 

 

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε ως «μια ομάδα ανίκανων παραδομένων σε Γερμανία και ΗΠΑ», άσκησε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Αναφερόμενος στη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο Παν. Λαφαζάνης σχολίασε πως «ασφαλώς δεν θα πρέπει τα υπουργικά συμβούλια να είναι πολιτικά νεκροταφεία, όπου, ομιλεί ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί παραμένουν άφωνοι ακροατές» και πως «ασφαλώς και στα υπουργικά συμβούλια πρέπει να εκτίθενται οι διαφορές και να γίνεται συζήτηση πριν την κατάληξη» και προσέθεσε: «Η σφοδρή αντιπαράθεση, όμως Π. Καμμένου και Ν. Κοτζιά με τίποτα δεν αποτύπωνε μια δημιουργική και προωθητική έκφραση διαφορετικών απόψεων. Το αντίθετο, ο χαρακτήρας αυτής της αντιπαράθεσης και όσα την συνόδευσαν, επιβεβαίωσαν και ανάδειξαν την διαλυτικά και παραλυτική κρίση και την σήψη που κυριαρχεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο»

Ο γραμματέας της ΛΑΕ είπε επίσης πως «υπάρχει μια κυβέρνηση που δεν παράγει έργο, δεν μπορεί να φέρει σε πέρας τίποτα. Με όποιο θέμα καταπιαστεί τα κάνει μούσκεμα. Είναι μια κυβέρνηση που έπρεπε να έχει φύγει χθες». Χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως «μια ομάδα ανίκανων παραδομένων σε Γερμανία και ΗΠΑ» και την κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσφέρει όλο το ελληνικό έδαφος στις ΗΠΑ, σημειώνοντας ότι «η επιρροή που απομένει πλέον στην κυβέρνηση είναι κυρίως τα κάθε λογής πελατειακά δίκτυα με το κράτος». Όπως είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, «ύστατο καταφύγιο για την κυβέρνηση είναι το προσκύνημα σε ΗΠΑ και Γερμανία, περιμένοντας ότι η επιρροή τους, θα μπορέσει να περισώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να παραμείνει μετεκλογικά στο κάδρο».

 

Πηγή: newsbeast.gr

Συνέντευξη Λαφαζάνη: Μας διώκουν γιατί είμαστε ο εφιάλτης κυβέρνησης και συστήματος
Tuesday
09/10/2018
14:40 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

 

Σχόλιο G-M-R: Εφιάλτης(;) εγωκεντρικός και υπονομευτής κάθε πρότασης (εδώ) για δημοκρατικά οργανωμένο αντιστασιακό-απελευθερωτικό μέτωπο;

 

 

 

 

Παν. Λαφαζάνης, 7 Οκτ. 2018

 

Συνέντευξη του Παν. Λαφαζάνη στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και στον Ιάσονα Πιπίνη.

Την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ότι «κατηύθυνε» τις παρακολουθήσεις της πολιτικής του δράσης και την δικαστική έρευνα, για να «στηθούν κατηγορίες σε βάρος του», όπως λέει χαρακτηριστικά. Ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε, στην συνέντευξη του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής υποστηρίζει επίσης πως ακόμη και σήμερα παρακολουθούνται τα τηλέφωνά του και μάλιστα σε κυβερνητικές συσκέψεις συζητείται το περιεχόμενο των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του.

Γιατί μπήκατε στο στόχαστρο του Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του δημοκρατικού Πολιτεύματος;

Γιατί τους τινάζουμε στον αέρα τους πλειστηριασμούς. Οι πλειστηριασμοί είναι το μέγα θέμα για την κυβέρνηση, τις τράπεζες και τους πιστωτές. Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι για αυτούς το κεφάλαιο των πλειστηριασμών, για να αντιμετωπίσουν τα «κόκκινα δάνεια» των τραπεζών, με λεηλασία των σπιτιών και των λαϊκών περιουσιών. Οι κινητοποιήσεις μας συχνά έχουν αποτέλεσμα, αρκετές φορές ματαιώνονται ή αναβάλλονται πλειστηριασμοί.

(more…)

Λαφαζάνης για δίωξη από Fund: “Τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια”
Saturday
06/10/2018
22:39 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

 

Σχόλιο G-M-R: Λαφαζάνης: “Οι τράπεζες πρέπει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στους δανειολήπτες…”. Το “δεν χρωστάμε δεν πληρώνουμε”, δεν το ξέσκισε μόνο ο Τσίπρας.

Αυτή η δήλωση αποκαλύπτει πως οι “διώξεις κατά Λαφαζάνη” (συνεχώς αυτοπαρουσιαζόμενου ως σωτήρα Ζορρό), πέτυχαν το σκοπό τους. Βέβαια, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ουδέποτε δέχθηκε να ακολουθηθεί μια επιθετική αγωνιστική – δικαιϊκή/δικονομική – πολιτική στρατηγική και τακτική απέναντι σε κυβερνώντες και συνένοχους όπως, αστυνομικούς- συμβολαιογράφους- δικαστικούς, με βάση ότι με τα μνημονιακά τους εγκλήματα/συνενοχή των τελευταίων, καταπατούν τον όρκο καθήκοντος που πρώτα και κυρία ΟΡΙΖΕΙ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ (έναντι της μνημονιακής ΚΑΤΟΧΗΣ).

Πιστοί στον Αντιπροσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό και στην συναφή κομματοκεντρική τους φιλαυτία, οι δήθεν αριστεροί και άλλοι δήθεν αντιμνημονιακοί, διαγκωνίζονται μεταξύ τους για τα οφίτσια της Βουλής και της Ευρωβουλής.

Κάθε προς αυτούς πρόταση για κοινές αγωνιστικές- δικαιϊκές/δικονομικές- πολιτικές δράσεις κατά των ενόχων και συνενόχων εσχάτης προδοσίας, κατά ΕΕ-ΔΝΤ, απορρίπτεται με την μόνιμη επωδό, “το θέμα είναι πολιτικό”. Ασφαλώς για όλους μας, το θέμα είναι ΚΑΙ πολιτικό. Με τη διαφορά πως δεν μετατρέπουμε το “πολιτικό” σε ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟ, παρέχοντας και μάλιστα και ιδιοτελώς, επίφαση δημοκρατικής κοινοβουλευτικής λειτουργίας στις κατοχικές κυβερνήσεις, ταυτόχρονα αρνούμενοι ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ αντιστασιακές- απελευθερωτικές συνέργειες, τις οποίες ως G-M-R πάντα θα προτείνουμε και για τις οποίες πάντα η συνειδησιακή μας πόρτα θα είναι ΑΝΟΙΧΤΗ.

 

 

Π. Λαφαζάνης 4 Οκτ. 2018

 

 

Στο banking News και στον Νίκο Θεοδωρόπουλο μίλησε ο Παν. Λαφαζάνης Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε ειδικά για την δίωξη από fund με έδρα τη Λιβερία (!) σχετικά με τους αγώνες του για την προστασία της πρώτης κατοικίας και των λαϊκών περιουσιών από τους αθρόους πλειστηριασμούς.

Την Τρίτη 9/10 στις 11:30 π.μ στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (Λουκάρεως), την ώρα που καλείται ο Παν. Λαφαζάνης για να απολογηθεί, διοργανώνεται στον χώρο ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το σταμάτημα των διώξεων κατά των αγωνιστών και για την προάσπιση της Δημοκρατίας. Να είμαστε όλοι/ες εκεί.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Παν. Λαφαζάνη με τον Νίκο Θεοδωρόπουλο στο Banking News έχει ως εξής:

Λαφαζάνης στο BN: Γράφω τα funds στα παλιά μου τα παπούτσια – Οι τράπεζες πρέπει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Στο στόχαστρο του Fund Palace International & Tristar SA με έδρα τη Μονρόβια της Λιβερίας μπήκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η ΛΑΕ μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε μεγάλο δικηγορικό γραφείο των Αθηνών για λογαριασμό του λιβεριανού Fund καθώς τον κατηγορεί ότι ηγείτο της κατάληψης στο Ειρηνοδικείο Αθηνών στις 20 Σεπτεμβρίου 2017, με συνέπεια να αναβληθούν εκείνη την μέρα οι προβλεπόμενοι πλειστηριασμοί.

(more…)

Λαφαζάνης στην ERTopen και στα “πρακτοράκΗα”: Η χώρα σε συνεχή κατάρρευση
Sunday
23/09/2018
00:25 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: Οι ομιλούντες αγνοούν επιδεικτικά, ενίοτε και υπονομεύουν, κάθε πρόταση-προσπάθεια-ενέργεια, για αντιστασιακή-απελευθερωτική ΣΥΝ-έργεια. Όλα (μα ΟΛΑ) για τον “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό. Όλα μα όλα, για την μεγαλύτερη ομοιοεπαγγελματική ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ.Παν. Λαφαζάνης, 20 Σεπ. 2018

 

Εξελίξεις στη Συρία… Μέση Ανατολή… Αμερικανοποίηση – Νατοποίηση του Αιγαίου… Η χώρα αλλάζει χέρια… Επιπτώσεις – Η ανάγκη πολιτικής ανασύνταξης της κοινωνίας μετά την πολιτική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και της διάψευσης όλων των προσδοκιών – Αυστριακή προεδρεία και μιλιταριστικός μεταμορφισμός της ΕΕ… Νέα Ελληνογερμανική συνέλευση στην Κρήτη και ανάγκη οργανωμένης αντίστασης… Εκφυλιστικές πολιτικές διεργασίες και χειραγωγούμενες πολιτικές συμπεριφορές με στόχο τον εγκλωβισμό της κοινωνίας σε νέα πολιτικά αδιέξοδα – Δέκα χρόνια από την κατάρρευση της Lehman και οι στρατηγικές απαντήσεις του συστήματος σε βάρος των λαών… Παραχώρηση αρχαιολογικών χώρων στους δανειστές… Μεταναστευτικό και Ευρωπαϊκή υποκρισία.

Ανάλυση συζήτησης:

2:30 – 39:00 – Εξελίξεις στη Συρία… Μέση Ανατολή… Αμερικανοποίηση – Νατοποίηση του Αιγαίου… Επιπτώσεις.

39:01 – 58:50 – Η ανάγκη πολιτικής ανασύνταξης της κοινωνίας μετά την πολιτική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και της διάψευσης όλων των προσδοκιών.

(more…)

12