ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Sky News – Με σπασίματα πιάτων γιόρτασαν την επιστροφή της Δεξιάς στην Ελλάδα (Vid.)
Friday
12/07/2019
01:05 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος SLpress ΜΜΕ
0

Σχόλιο GMR : Τέτοια και πολύ χειρότερη από ποινική άποψη, είναι η μέσω των ΜΜΕ διακίνηση ιδεών στην Ελλάδα.

Κατά τα λοιπά, αυτά τα ΜΜΕ είναι το αγαπημένο στέκι ΟΛΩΝ των αντιμνημονιακών πολιτευομένων.

 

 

SLpress , 10 Ιουλίου 2019

 

Ούτε οι πιο φανατικοί νεοδημοκράτες δεν γιόρτασαν με τόσο ενθουσιασμό την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη την 7η Ιουλίου. Με μουσική από το συρτάκι του Ζορμπά και σπασίματα πιάτων, οι παρουσιαστές της αμφιλεγόμενης γνωστής εκπομπής “The Outsiders” του Sky News άνοιξαν την εκπομπή της 9ης Ιουλίου.

«Καλώς ήρθατε σε μια ειδική εκπομπή των Outsiders. Τι γιορτάζουμε; Την εκλογή της συντηρητικής κυβέρνησης στην Ελλάδα, την εκλογή του “κύριος Μητσοτάκης“» δήλωσε ο κεντρικός σχολιαστής Rowan Dean.

Ο παρουσιαστής είπε μάλιστα πως «Ο ελληνικός λαός έσφαξε άλλον έναν σοσιαλιστικό δράκο στην Ευρώπη και γι αυτό είμαστε χαρούμενοι ώστε να το γιορτάσουμε» ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «διαλύσαμε τη σοσιαλιστική ιδεολογία όπως κάναμε σπάζοντας αυτά τα πιάτα». Πρόκειται για μια υπερσυντηρητική εκπομπή στην Αυστραλία που έχει προκαλέσει στο παρελθόν τόσο πολύ, ώστε πρόσφατα κάποιοι συνεργάτες απομακρύνθηκαν λόγω των σχολίων που ξεπέρασαν τα όρια.

Δείτε το σχετικό video εδώ

 

Πηγή: slpress.gr

 

Κίνδυνος ερημοποίησης του 1/3 των ελληνικών εδαφών;
Monday
17/06/2019
19:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος SLpress ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
0

Σχόλιο GMR : Μόνο μια μόνιμη “ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” θα ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ και θα ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ. Οι πνευματικές και πολιτικές “αυθεντίες” ΔΕΝ ΤΗ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ. Αναζητούνται ενδιαφερόμενοι μεταξύ και των ενεργών και των καλόπιστων πολιτών.

 

 

SLpress , 17 Ιουν. 2019

 

«Η ερημοποίηση συνιστά τεράστια απειλή ειδικά για τη λεκάνη της Μεσογείου» επισημαίνει ο ακαδημαϊκός Χρήστος Ζερεφός. «Η γνώση αυτή προέρχεται τόσο από τα μοντέλα προβλέψεων για τα επόμενα 70 με 80 χρόνια όσο και από το παρελθόν» επισημαίνει ο ίδιος. Όπως υπενθυμίζει, ο πρώτος που περιέγραψε αυτό το φαινόμενο ήταν ο Αριστοτέλης στα «Μετεωρολογικά» του. «Εκεί αναρωτιέται πώς έγινε έρημος η Σαχάρα. Και αναφέρεται σε μια μεγάλη κλιματική αλλαγή για τους μηχανισμούς της οποίας θέτει ερωτήματα» λέει.

Εκατό χώρες στον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, το ένα τρίτο των εδαφών της οποίας υπόκειται σε υψηλό δυνητικό κίνδυνο είναι οι αριθμοί της ερημοποίησης, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, ο οποίος καθιέρωσε την 17η Ιουνίου ως παγκόσμια ημέρα ευαισθητοποίησης για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Οι αριθμοί λένε ακόμη πως έως το 2025 περισσότεροι από 1,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα έρθουν αντιμέτωποι με το πρόβλημα της παντελούς έλλειψης νερού, ενώ τα δυο τρίτα του πλανήτη θα ζουν με την αγωνία της εξάντλησης των αποθεμάτων. Λένε ακόμη πως η ερημοποίηση θα προκαλέσει περισσότερους θανάτους από κάθε άλλη φυσική καταστροφή και πως εξαιτίας του φαινομένου περισσότεροι από 135 εκατομμύρια άνθρωποι θα υποχρεωθούν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

(more…)