ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!!!
Sunday
07/03/2021
22:54 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος SLpress ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
0

 

 

G-M-R, 7 Μαρτίου 2021

 

 

 

 

Η “αδέσμευτη-ανεξάρτητη” δημοσιογραφία(*) δεν βρίσκει λόγο να δημοσιεύσει την ΕΙΔΗΣΗ (που η G-M-R ανάρτησε): ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ποια «λύση» τεκταίνεται στο κυπριακό; γιατί η Κύπρος και η Ελλάδα συμφωνούν και επισπεύδουν να συμμετάσχουν σε νέα πενταμερή διάσκεψη; Υπογράφουν 22 προσωπικότητες .

Βρίσκει όμως λόγο να δημοσιεύσει την είδηση: Στο κόμμα του Τράγκα Ραχήλ Μακρή και Καζάκης του ΕΠΑΜ , που επίσης η G-M-R ανάρτησε ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΟΝΤΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ: https://greek-market-research.com/article/sto-komma-toy-tragka-rachil-makri-kai-kazakis-toy-epam/ .

(*) Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.

 

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.