ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Νίκος Μούγιαρης – Η παρακαταθήκη ενός σπουδαίου πατριώτη
Monday
06/01/2020
20:40 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος SLpress ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Κώστ. Βενιζέλος
0

Σχόλιο GMR:   Σεβαστή η μνήμη του Νίκου Μούγιαρη, για όσα καλά προσέφερε για την Ελλάδα και την Κύπρο ΤΗΣ (*).

Όμως αυτή η οργάνωση HALC που αναφέρει το δημοσίευμα, συμβαίνει να είναι ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝυποστηρικτής, ΜΑΖΙ με διακεκριμένους υποστηρικτές, και της εθελοεκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, και της παγκόσμιας εργοδοσίας και της παγκοσμιοποίησης και της Χρεοκρατίας (βλέπετε το σχετικό ΕΔΩ δημοσίευμα) της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ Κύριε Κώστα Βενιζέλο και Κύριε Σταύρο Λυγερέ. Επομένως, ως προς την κάθε αδέσμευτη δημοσιογραφία (εδώ “Η κουλτούρα του τζάμπα…”) δεν συνεπάγεται αυτοδίκαια πως κάθε από πλευράς της παρουσίαση από “θέση αδέσμευτων αρχών”, όπως εν προκειμένω αρχών “πατριωτισμού” της HALC, είναι και αντικειμενική.

Το επίδικο θέμα αγαπητοί είναι, το πώς ο σημερινός πατριωτισμός θα απελευθερώσει την Ελλάδα, με ελπίδα και για την κατεχόμενη Κύπρο.

Για να συμβεί αυτή η απελευθέρωση, ο δημοσιογραφικός πατριωτισμός (και όχι η αδέσμευτη έναντι του πατριωτισμού δημοσιογραφία) οφείλει να αναδεικνύει ατόφια την αλήθεια των πιο κρίσιμων, κομβικής σημασίας, αιτιών και υπαιτιοτήτων της ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ εθελοεκχώρησης Εθνικής Κυριαρχίας. Και φυσικά, ΟΧΙ να φθάνει σε σημείο να βαφτίζει την ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ (θεσμοθετημένη ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ-ΤΣΙΠΡΑ) ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΟΧΗ, ως μεταμνημονιακή εποχή (στην καλύτερη με μερικά “ναι μεν αλλά…”).

(*) — Την Κύπρο ΤΗΣ Ελλάδας, διότι πολλοί θεωρούν την Κύπρο έθνος ξέχωρο από την Ελλάδα.

 

Κώσ. Βενιζέλος, 6 Ιανουαρίου 2020

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Ο Νίκος Μούγιαρης “έφυγε” πριν ένα χρόνο, πρωί Σαββάτου, 5 Ιανουαρίου 2019, στη Νέα Υόρκη. Αυτή τη μάχη με τον καρκίνο δεν κατάφερε να την κερδίσει. Κέρδισε πολλές άλλες για την Κύπρο και την Ελλάδα. Κέρδισε μάχες που τον είχε κατατάξει ψηλά στη συνείδηση όλων και άφησε μια πολιτική κληρονομιά δράσεων και πρωτοβουλιών.

Ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος πρόσφερε χωρίς να ζητά ανταλλάγματα. Πρόσφερε απλόχερα σε ανθρώπους, που είχαν ανάγκη. Πρόσφερε αθόρυβα αλλά ουσιαστικά για το εθνικό θέμα. Τον Ιούλιο του 2018, στο τελευταίο του ταξίδι στην Κύπρο, σε μια εκδήλωση στη γενέτειρα του Αθηένου, που έγινε για να τον τιμήσουν, ο φίλος και συγχωριανός του, Φίλιππος Πατσαλής, ανέφερε πως ο Νίκος Μούγιαρης αποτελεί πρότυπο ανθρώπου που μένει πιστός σε αρχές και αξίες και δεν έχει διαβρωθεί στην πορεία της ζωής του.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.