ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η κατανόηση των πραγμάτων της σήμερον
Sunday
04/07/2021
01:31 GMT+2
Κείμενα Γνώμης G-M-R Αντ. Παπαντωνίου
3

Με την συλλογή και ανάρτηση εδώ κάποιων στοιχείων που έχουν περιέλθει εις γνώση μας ευελπιστούμε  πως θα δοθούν αρκετές και ίσως ικανές απαντήσεις για την κατάσταση που διάγουν πατρίδα και πολίτες.

Η συλλογή θα εμπλουτίζεται εφόσον άλλα στοιχεία θα περιέρχονται στη διάθεση μας.

 

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Νο 1


 Θα ξεκινήσουμε με ένα email προς τον δικηγόρο, μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. και κύριο συντάκτη της μήνυσης   επί εσχάτη προδοσία.  Το email περιείχε μία πρόβλεψη και μία πρόταση για την αποφυγή της πρόβλεψης. Ποτέ όμως δεν εισακούστηκε με αποτέλεσμα η αξιόλογη αυτή μήνυση να μένει ακόμα στο ράφι … = αναπάντητο αίτημα-ιστορικό ντοκουμέντο αποκαλυπτικό της τυχοδιωκτικής επέλασης των τιμωρών των ηλιθίων.

 

 

 

Ας δούμε τι έγραφε μαζί με τα συνημμένα που το συνόδευαν.

Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση κύριε Μαζαράκη. Στέλνω μερικά ενδεικτικά στοιχεία (όχι απαραίτητα για να τα διαβάσετε, αυτή τη στιγμή προέχει η μήνυσή σας)…το περί Αριστεράς (σημ. GMR: αφορά το τελευταίο συνημμένο) είναι προσδιοριστικό σκέψεων-ενεργειών μου… .

Πρώτη σκέψη μου είναι το να αναρτηθεί το βιβλιαράκι με τα της μήνυσής σας σε ιστοσελίδες ως απόλυτα συναγωνιστικό αντιστασιακό εργαλείο. Αυτό όμως δεν διευκολύνεται, μέχρι στιγμής, από τον κομματικό χειρισμό της μήνυσης (“η μήνυση του ΕΠΑΜ”, “η μόνη σωστή, όλες οι άλλες…”), πράγμα που δεν πρόκειται να αλλάξει. Απλά, νομίζω πως τα καταγγελλόμενα-υποδεικνυόμενα μέσα από την μήνυσή σας (ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟ), πρέπει και μπορούν να κατέβουν στο πεζοδρόμιο και να εξαπλωθούν σε όλες τις δικαιϊκές-πολιτικές-αγωνιστικές γωνιές στην Ελλάδα και διεθνώς και πάντα ενώπιος ενωπίω ενόχων-συνενόχων. Αυτό το τελευταίο μπορεί να συμβαδίσει παράλληλα με τις ενέργειες του ΕΠΑΜ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ.

Η μήνυση θα διαβιβαστεί στη Βουλή γιατί δεν τους παίρνει να την θέσουν στο Αρχείο, δεν βλέπω άλλη ενέργεια με την δεδομένη Δικαιϊκή Ηγεσία, οπότε επείγει ο σχεδιασμός άμεσης τριπλοσυνδυασμένης αγωνιστικά-δικαιϊκά-πολιτικά ,  ετοιμότητας για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ αντεπίθεση διαρκείας.

 Με εκτίμηση και βάσιμη ελπίδα

Γιώργος Γρυμπογιάννης

ΠΡΑΞΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ Ι. ΜΑΣΣΕΛΟΥ.jpg

KLHSH GIA KATA8ESH GIA ESXATH PRODOSIA 173 BOYLEYTES A MNHMONIO 2010.jpg

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑ 5-11-13 ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Α.Π.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 24-12-2013

Κατάθεση-ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΙΔ13-2145 κατάθεση την 5η Φεβρουαρίου ενώπιον 16ης Πταισματοδίκου

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ COMMISSION 18-7-2003

Απόφαση Ε.Ε.Δ.Α. 4ης Ιουλίου 2002

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Νο 2

 

Την 15η Ιουνίου υπήρξε διαδικτυακό κάλεσμα από τον κ. Αντώνη Παπαντωνίου (Ναύαρχος ε.α. – Νομικός) μέσω FB,  το οποίο διαδόθηκε και μέσω emails. Το κάλεσμα είχε ως ακολούθως, ενώ στην συνέχεια αυτού θα δείτε σχετική συνομιλία με τον καλούντα.

………………………………

Ανοιχτή Πρόσκληση σε όλους τους Έλληνες Πατριώτες –

στα “ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ”

Για να τελειώνουμε με τη ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ …

Σάββατο 3 / Κυριακή 4 / Ιουλίου 2021

Από τις 7μ.μ. – 10 μ.μ. θα είμαι εκεί και θα σας περιμένω !!!

Υπακούω στην καθημερινή σας κραυγή απόγνωσης – «Να μπεί επιτέλους κάποιος μπροστά» – περνάω ΜΠΡΟΣΤΑ !!!

Σας καλώ όλους να σταθείτε δίπλα μου !!!

Περιμένω να αναλάβει ο καθένας σας την ευθύνη του και να σταθεί ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ !!!

Εγώ το χρέος μου θα το κάνω και θα το κάνω μέχρι το τέλος.

«Όσοι πιστοί προσέλθετε» ….

Αξιοπρέπεια και Ελεύθερη Ζωή, ή Υποταγή και Δούλοι;

Με πολύ περίσκεψη και ύστερα από όλα αυτά τα θλιβερά, που συμβαίνουν από το 2010 και εξακολουθούν μέχρι και σήμερα.

Με αηδία και οργή, για τον συστηματικό Ευτελισμό κάθε έννοιας Αξιοπρέπειας, που έχει οδηγήσει στο τέλμα τη Ζωή μας.

Με βαθειά ανησυχία, για την χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο και εντελώς αβέβαιο για τη συνέχεια της ζωής μας.

Τέλος, με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης μου, σαν πολίτης αυτής της χώρας, αποφάσισα να απευθυνθώ σε εσάς Συμπατριώτες μου και να σας καλέσω, να αναλογιστούμε όλοι μαζί τις ευθύνες μας, για τη συνέχεια και το μέλλον αυτής της Χώρας μας, με τα χιλιάδες χρόνια Ιστορίας και Πολιτισμού.

Πάντα θα θυμάμαι τον προσδιορισμό του Έλληνα, όπως τον έδωσε ένας από τους «επτά Σοφούς της Αρχαιότητας», ο ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ:

«Το Φιλότιμο είναι μέρος της ουσίας της ύπαρξης των Ελλήνων. Το Φιλότιμο γιά τους Έλληνες είναι σαν την αναπνοή. Ένας Έλληνας δεν είναι Έλληνας χωρίς αυτό. Αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να μην είναι ζωντανός».

Το δικό μου λοιπόν Φιλότιμο με οδήγησε στο να πάρω αυτήν την πρωτοβουλία και μετά από πολύ μεγάλη περίσκεψη, υπακούοντας σε μια έκφραση που πολύ συχνά ακούγεται από πάρα πολλούς γνωστούς και άγνωστους Φίλους: «Να μπει επιτέλους κάποιος μπροστά»…

Κατ αρχάς δεν πιστεύω ότι είναι Θέμα, που μπορεί να αναφέρεται σε ένα Φυσικό Πρόσωπο, αλλά σε στόχους και διαδικασίες για την επιτυχία των στόχων.

Έτσι λοιπόν και παρ όλο που η διαδρομή μου έχει ολοκληρώσει το έργο της, θετικό η αρνητικό, και δεν χρειάζομαι να επιτύχω η να περιμένω απολύτως κανένα προσωπικό, ηθικό, οικονομικό η άλλο όφελος, δηλώνω ΠΑΡΩΝ. !!!

Δηλώνω ΠΑΡΩΝ και παρακαλώ ας εκτιμηθεί, ότι αυτό το Παρών σκοπό έχει να υπηρετήσει τον Στόχο της Απελευθέρωσης από την ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ και να αποδώσει και πάλι την βιασμένη Αξιοπρέπεια στο Έλληνα Πολίτη, με μία προϋπόθεση: Ότι η προσπάθεια αυτή θα είναι ΣΥΝΟΛΙΚΗ, ΜΑΖΙΚΗ γιατί ΔΕΝ μπορεί να είναι Θέμα του ΕΝΟΣ !!!

Η Πατρίδα μας ποτέ, πλην μιας πολύ μικρής περιόδου – αυτή του Ιωάννη Καποδίστρια – δεν είχε την τύχη να έχει δική της Κυβέρνηση και Εξουσία. Ποτέ δεν είχε Εθνική Ανεξαρτησία και Δημοκρατία, γιατί ποτέ δεν λειτούργησε με το τρίπτυχο του άλλου Αρχαίου Φιλόσοφου ΙΣΟΚΡΑΤΗ: ΙΣΗΓΟΡΙΑ – ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ !

Τώρα λοιπόν έχουμε τη χρυσή ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα Νέο Κράτος, που να στηρίζεται στην πιο πάνω λογική και που θα πρέπει να υλοποιηθεί με ένα Νέο Σύνταγμα, με ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, αμέσως μετά την ανάληψη της Εξουσίας από το ΛΑΟ.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι Συνθήκες Οργάνωσης του Λαού, για να μπορέσει να αντικρύσει την πρόκληση την κρίσιμη στιγμή, έτσι ώστε να μην χαθεί η μεγάλη ευκαιρία, ούτε να γίνει βορά κάποιου καινούργιου τυχάρπαστου.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ήπια μέσα, για την ασφάλεια των Πολιτών, με μαζική άρνηση απέναντι στους Εξουσιαστές. Σαν παράδειγμα (ενδεικτικά αναφέρω) την άρνηση συμμετοχής των πολιτών στις διαδικασίες του Κράτους, όπως Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας και όχι κοροϊδίας, στάση πληρωμών κ.λ.π. τα οποία βεβαίως θα αποφασιστούν από το Λαό.

ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΑ,

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ !

Το τονίζω αυτό, γιατί το πιστεύω σαν το πιό ασφαλές, αλλά και το μέσον εκείνο που θα βοηθήσει στην επίσπευση της Ανασύνταξης της κατεστραμμένης Κοινωνικής Δομής (Εθνικής, Οικονομικής, Εργασιακής κλπ).

Τα βήματα, που ενδεικτικά κατ αρχάς προτείνω, είναι:

Δήλωση άμεσης Καταγγελίας και εξόδου από Ευρωπαϊκή Ένωση και ΕΥΡΩ. Έκδοση και χρήση Εθνικού Κρατικού Νομίσματος.

Μη Αναγνώριση και Διαγραφή του Δημόσιου Χρέους αξιοποιώντας το Εσωτερικό και Διεθνές.

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ (Διαγραφή Χρέους)

Επαναφορά, σε πρώτη φάση συνολικά της Νομοθεσίας που ίσχυε πρίν το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ της 6 / 5 / 2010, με κατάργηση όλης της αντίστοιχης «Νομοθεσίας» των Πραξικοπηματιών.

Φυσικά άμεση κατάργηση των Συνθηκών ΣΕΓΚΕΝ και σε συνεννόηση και με τον ΟΗΕ έξοδος στις Πατρίδες τους όλων όσων χωρίς άδεια εισήλθαν με όποιο τρόπο στο Ελληνικό Έδαφος.

Κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος και λοιπών Τραπεζών

Πολλές ακόμα κινήσεις που θα είναι αποτέλεσμα των πιο πάνω, ενδεικτικά αναφερθέντων.

Για την υλοποίηση όλων των πιο πάνω και όχι μόνον, υπάρχει και η Γνώση και η Αποφασιστικότητα που απαιτείται για την υλοποίησή τους, και για το τελευταίο, πάντα ενδεικτικά θέμα, καταγράφω το:

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ – ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ – ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΟΝΤΟΣ !

Επισημαίνω Αγαπητοί μου Συμπατριώτες, ότι αν δεν αντιμετωπίσουμε την Κατάσταση αυτή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, δεν θα μετατραπούμε μόνον σε αντικείμενα πολλαπλών χρήσεων, αλλά θα μπούμε στις Βιβλιοθήκες και στα Μουσεία μαζί με άλλους Λαούς, που ανέπτυξαν Πολιτισμό: ΦΟΙΝΙΚΕΣ, ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΟΙ κλπ.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΕΦΘΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ! – Εσείς ???

====================================================================

Στο κάλεσμα αυτό ανταποκριθήκαμε μέσω της αμέσως πιο κάτω απάντησης :

 

Αγαπητέ Ναύαρχε, αγαπητοί συμπολίτες

Θα είμαι και εγώ εκεί 

και συμπληρώνω με το παρακάτω ολοκληρωμένο σχέδιο για αποδόμηση-ανατροπή υπαιτίων με δημοκρατική σοβαρότητα-ευαισθησία, δηλαδή   χωρίς να αποκλείουμε κανέναν διαθέσιμο πολίτη, καμία ικανότητα, καμία δίκαιη πρόταση, καμμια δίκαιη ενέργεια, ΟΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ   συμφωνώντας για το μετά, έτσι όπως αγαπητέ ναύαρχε το προτείνεις.

Σχετικά με άρνηση συμμετοχής των πολιτών στις διαδικασίες του Κράτους, όπως Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας και όχι κοροϊδίας,  στάση πληρωμών κ.λ.π. θα πρέπει να κατανοήσεις ότι ΑΥΤΑ ΕΠΟΝΤΑΙ. 

Το λέω αυτό γιατί σου θυμίζω ότι όπως έχουμε συζητήσει  κατ’ επανάληψη, αυτό θέλει διεξοδική συζήτηση καθόσον η G-M-R έχει ιδιαίτερη γνώση των εργατικών ζητημάτων, προβλημάτων και συμπεριφορών. Ως εκ τούτου  χρειάζεται  συστηματική (με σχέδιο και εφόσον δημιουργηθεί νωρίτερα κρίσιμη μάζα ενεργών πολιτών-επιστημόνων-διανοουμένων) αποδόμηση, (με μέθοδο “και με όλα τα μέσα να κινηθούμε” δικό σου αυτό και του Γ. Κασιμάτη), των υπαιτίων. Επομένως πράγματι  έπονται της αρχικής δοκιμής που θα είναι βήμα το βήμα από όσα θα περιλαμβάνει ένα επιχειρησιακό σχέδιο και τα οποία “όσα” είναι:

Πρώτα και καλύτερα το πως βλέπουμε το ΝΑΤΟ που ΕΠΙκαθήμενο στον ΕΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΘΩΚΟ μεριμνά μαζί με νεοφιλελευθερισμό-παγκοσμιοποίηση https://greek-market-research.com/clink/neofileleytherismos-kai-pagkosmiopoiisi/ για να μην πετύχουμε :

1) Αξιοποίηση της έκθεσης-υπόδειξης 7/3/2014 του ΟΗΕ για “λογιστικό έλεγχο του χρέους με ταυτόχρονη λογοδοσία των υπαιτίων“, της συναφούς έκθεσης του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα Juan Pablo Bohoslavsky σχετικά με τις επιπτώσεις του εξωτερικού χρέους και άλλων συναφών στις διεθνείς οικονομικές υποχρεώσεις των κρατών όσον αφορά την πλήρη απόλαυση όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, (A/HRC/31/60/ADD.2 part.98) αλλά και της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ (Α/RES/68/304/17.9.2014)

προσθέτοντας:

– και την γενοκτονία σε εξέλιξη https://greek-market-research.com/clink/i-nomotypi-antisyntagmatiki-symperifora-kai-i-genoktonia-mas/ , https://greek-market-research.com/wp-content/uploads/2021/05/Free-Greece-Resist-Genocide.doc (συνημμένο στο τέλος της ανάρτησης https://greek-market-research.com/clink/gnomateysi-toy-kathigiti-georgioy-kasimati-i-askisi-toy-dikaiomatos-kai-tis-ypochreosis-antistasis-kata-to-arthro-120-4-toy-syntagmatos/ ).

Και το εδώ  πρόγραμμα εξόδου από την κρίση (η απάντηση στην TINA “There is no alternative”).,

— και την ΑΚΥΡΩΣΗ της εγκληματικής συμφωνίας των Πρεσπών https://greek-market-research.com/article/prokeitai-gia-kentriki-valkaniki-dimokratia/  , μη εξαιρουμένων των άλλων Εθνικών θεμάτων (Αιγαίο, Θράκη, Κύπρος, ΑΟΖ κλπ),

— και το ζήτημα των Γερμανικών οφειλών https://greek-market-research.com/clink/quot-idoy-o-logariasmos-ka-merkel-300-dis-eyro-quot/ .

— και την απαίτηση για αποζημίωση για τα “λάθη” ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ-ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ   https://greek-market-research.com/clink/dnt-i-makra-lista-omologion-apotychias/ , https://greek-market-research.com/article/to-paranomo-chreos-kai-i-exosymvatiki-e/Ο κύριος Draghi και οι δικαστές του Λουξεμβούργου

— και την “υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ“ http://new-economy.gr/2018/06/24/pos-plastografia-mnimonia-lavdiotis/ .

— και τις καταγγελίες του Προέδρου του ΣτΕ κου Ν.Σακελλαρίου για φιλομνημονιακή πολιτικοδικαστική διαπλοκή, και πρόεδρος ΑΠ κ. Β. Πέππας: “η αντίσταση είναι εγγενής στον ελεύθερο άνθρωπο ανάγκη“,

— και τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας και συναφείς καταγγελίες https://greek-market-research.com/clink/%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%ae/  ,

— και την καταναγκαστική υποδοχή απεριορίστου αριθμού πάσης φύσεως μεταναστών – προσφύγων πέρα από κάθε ανθρωπιστικό πλαίσιο,

— και την προσχεδιασμένη αρπαγή δημόσιας (ΤΑΙΠΕΔ – ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) και ιδιωτικής περιουσίας,

– και το ΚΥΠΡΙΑΚΟ https://greek-market-research.com/clink/kai-i-dizoniki-einai-dichotomisi-kai/ , https://greek-market-research.com/clink/diakiryxi-gia-tin-kypro-ypografoyn-22-prosopikotites/ .

—  και τον Τουρκικό επεκτατισμό (εδώ) , και https://greek-market-research.com/article/otan-metamfiezeis-tin-exartisi-se-symmachia/ και https://greek-market-research.com/article/poy-odigei-to-syndromo-toy-iketi-to-senario-mini-polemos-ypo-diethni-epopteia/ .

-και τις συμφωνίες με Ιταλία-Αίγυπτο https://greek-market-research.com/article/pos-katerreysan-oi-ellinikes-kokkines-grammes-se-chrono-rekor/ , https://greek-market-research.com/article/pos-o-dendias-ekane-simaia-to-diethnes-dikaio-kai-to-kakopoiise/ .

– και την ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (παρακολούθηση του Έλληνα Πρωθυπουργού ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ, απόπειρα δολοφονίας του και δολοφονία Κ.Τσαλικίδη) https://greek-market-research.com/clink/apokalypsi-etsi-tha-dolofonoysan-ton-kosta-karamanli/ .

Αν ξέχασα κάτι παρακαλώ να συμπληρωθεί από συναγωνιστές-επιστήμονες-διανοούμενους._

Δες  αγαπητέ ναύαρχε πόσοι από όσους θα έρθουν συμφωνούν ενσυνείδητα για τα πιο πάνω, είναι αποφασισμένοι, και θα ΘΕΛΗΣΟΥΝ να διεκδικήσουν και ενεργήσουν για τα πιο πάνω και ύστερα εδώ είμαστε….. για τα περαιτέρω.  

==============================================================

Επί του ανωτέρω κειμένου/ απάντησης στο κάλεσμα/ πρότασης μας, παραθέτουμε την απάντηση του κ. Παπαντωνίου:

 

Φίλε Χρήστο όλα αυτά που γράφεις, πλήν λογιστικού ελέγχο, θα είναι αποτελέσματα που θα προκύψουν από μιά Ανεξάρτητη Εθνική Πολιτική μετά τα άμεσα όπως τα περιέγραψα. Όσον αφορά το Λογιστικό Έλεγχο εκτιμώ ότι δεν έχουμε να αποδείξουμε απολύτως τίποτα γιατί καλύπτεται και από την Επιβολή Δικτατορίας και από τις Ομολογίες των ιδίων και από τη Διεθνή Σύμβαση της Βιέννης (ΟΗΕ) 1968,Άρθρα 48-52 κ.λ.π. Σχετικά με το ΝΑΤΟ χρειάζεται σύνεση και προοδευτικός αλλά όχι γιά το αόριστο Μέλλον, λόγω της απόλυτης, προς το παρόν, υποδούλωσης των Ε.Δ. στο τέρας αυτό. Δεν είναι δυνατόν να βάλεις στην Αρχή όλους απολύτως τούς “τίτλους” των προβλημάτων, και, εκτιμώ ότι είναι ουτοπία και οι Επιστήμονες έχουν υποταχθεί πλήρως και δεν έχουν καμία Αξιοπιστία. Ελπίζω σε ελάχιστους καθώς επίσης και στούς εκτός Ελλάδας. ΔΕΝ μπορείς να περιμένεις τα πάντα για να Ανατρέψεις το ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ γιατί τότε αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Εγώ έκανα την προσπάθεια γιά να μην λέμε λόγια στον αέρα. Από εκεί και ύστερα θέλουν έχει καλώς, δεν θέλουν;;; λυπάμαι αλλά τελειώσαμε. Δεν πειράζει. Στις ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ!!!! 

====================================================================

 

κ. Παπαντωνίου,

το θέμα είναι σοβαρό. Όλη η κουβέντα εδώ είναι σοβαρή. Και το κάλεσμα είναι σοβαρό.  Και οι συμπολίτες που θα θελήσουν να παρευρεθούν είναι και αυτοί σοβαροί και κυρίως ενεργοί πολίτες. 

Όμως έχω διαφωνία ως προς την απάντηση που πήρα σε όσα προηγουμένως εδώ δημόσια κατέθεσα.  

Θα απαντήσω αλλά θα μου δώσεις λίγο χρόνο.  Θα επανέλθω. 

====================================================================

 

Επειδή όλοι είναι σοβαροί γι αυτό κι εγώ μιλάω σοβαρά.

====================================================================

 

 

Αγαπητέ ναύαρχε,

Για να γίνει μια απλή απεργία σε έναν μόνο χώρο (και όχι παντού ως είναι το επιθυμητό) δουλειάς, χρειάζεται να έχει προϋπάρξει, συστηματική συνδικαλιστική παρέμβαση, από την ίδρυση συνδικαλιστικού οργάνου, έως και την πειθώ, πως η απεργία θα σταθεί επάξια απέναντι στην εργοδοτική δύναμη και αυθαιρεσία. 

Απεργία με ευκολίες και ευχολόγια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, άσε που πήξαμε στις επετειακές απεργίες-κομματικοσυνδικαλιστικές δηθενιές, καταπίνοντας θεσμοθετήσεις όπως για παράδειγμα η ενοικίαση εργαζομένων (από το 2001…) = αποσύνδεση σχέσης από σύμβαση εργασίας (ούτε που ΘΕΛΗΣΑΜΕ να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό) και τώρα, ΣΗΜΕΡΑ, αποσύνδεση του ΣΕΠΕ από τον φυσικό του προϊστάμενο, τον Υπουργό Εργασίας, “απλά και μόνο” για να μην έχει καμμιά ευθύνη και καμμιά ανάμιξη πλέον ο Υπουργός Εργασίας και η Κυβέρνηση για την υποστήριξη του αδυνάτου μέρους επί της ΕΓΓΕΝΟΥΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ (η ευθύνη μεταφέρεται πλέον σε “Ανεξάρτητη” Αρχή (άλλη ΑΑΔΕ  αυτή), ούτε καν στην Τακτική Δικαιοσύνη, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Η ΕΓΓΕΝΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ).

Στην περίπτωσή μας, οι λαϊκές αντιστάσεις του 2011-2014 κατεστάλησαν άγρια με την βοήθεια ολόκληρης της Βουλής, ΟΛΟΙ οι άλλοι δε, υποσχόμενοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο Παλλαϊκό Μέτωπο για Σεισάχθεια, στήσανε τα κοινοβουλευτικά κομματ(ι)ά τους και η χρεοκρατία έγινε πια, Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

Και πάλι στα τσακίδια αγαπητέ ναύαρχε, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ!

Αγαπητέ ναύαρχε σου παρουσιάσαμε ένα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ υπαρκτών και δοκιμασμένων πολλάκις στην πράξη, ενάντια στην ΙΣΧΥΡΗ ΠΛΕΥΡΑ, δράσεων-τεκμηριώσεων-προτάσεων-καταγγελιών συστηματικής ταξικής-πατριωτικής παρέμβασης, τέτοιο που να μην αποτελεί δηθενιά, αλλά ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΡΗΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ (στην Δικαιοσύνη κλπ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ (με δ.ά.δ.α. δικαιοσύνης-ανιδιοτέλειας-δημοκρατίας-αλληλεγγύης) ένα παλλαϊκό μέτωπο ΗΘΙΚΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ανατροπής.

Αν μάλιστα έμπαινες στον κόπο να αναγνώσεις την λέξη προς λέξη απάντηση μας στην λεπτομερειακή ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ απάντησή μας, παράγραφο προς παράγραφο, προς την Γνωμάτευση του Καθηγητή Γεωργίου Κασιμάτη: “Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 § 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ” https://greek-market-research.com/clink/gnomateysi-toy-kathigiti-georgioy-kasimati-i-askisi-toy-dikaiomatos-kai-tis-ypochreosis-antistasis-kata-to-arthro-120-4-toy-syntagmatos/ , θα έβλεπες και το κομβικής σημασίας “Μετωπικό πρόγραμμα διεξόδου από την κρίση” https://greek-market-research.com/clink/metopiko-programma-diexodoy-apo-tin-krisi/ (αν γνωρίζεις καλύτερο κατάθεσέ το να κρίνουν οι πολίτες) .  Επίσης αν διάβαζες πάλι την απάντηση μας στην Γνωμάτευση Γ.Κασιμάτη, θα έβλεπες την “δ.ά.δ.α. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΝΤΙdebtocracy ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ” https://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/ που θα βοηθήσει τα μέγιστα μια απελευθερωτική αντίσταση, ολοκληρωμένη (σε συνέχεια αυτού του ΛΕΧ του 2015 αλλά και αυτού του άτυπου ΛΕΧ των τεκμηριώσεων από οικονομολόγους και νομικούς τις οποίες τεκμηριώσεις έχει αναρτήσει η G-M-R εντός του πνεύματος των συνεργειών που πάντα υπηρετεί). Θα έβλεπες επίσης απλές αλλά ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ αντιστασιακές πράξεις και μάλιστα χωρίς καμμία βία όπως και εσύ προτείνεις https://greek-market-research.com/article/lafazanis-echoyme-enopion-mas-ena-kathestos-latinoamerikanikis-kathestotikis-mpananias/ .

Ποια όμως ήταν η απάντησή σου αγαπητέ ναύαρχε;

Αφήστε τώρα τον ΛΕΧ, αφήστε το ΝΑΤΟ τώρα, περιφρόνηση για την προτεινόμενη αντιμετώπιση των λοιπών εγκλημάτων-υπαιτιοτήτων και, βουρ για γενική πολιτική απεργία και γενικευμένη στάση πληρωμών. Έτσι απλά και αυτοματοποιημένα και σαν να μην έχει επιβληθεί και εξαπλωθεί στην επικράτεια, από μνημονιακούς και “αντιμνημονιακούς” αγαπητικούς  του “τι κι αν είναι Κατοχή” αντιπροσωπευτικού (= ΑΝΤΙπροσώπου σου) κοινοβουλευτισμού, καμμιά ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ Χρεοκρατίας και Έξωθεν Εξάρτησης.

Λυπούμαστε.

====================================================================

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΛΙΑΣ

ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΉΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΏΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΈΝ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΌ ΜΥΑΛΟ ;;;; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΤΙ ΣΆΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΆ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΊ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΌΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΉΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ . 

ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΧΕΙ ΤΉΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΌ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΑΊ ΑΜΕΣΑ 

ΝΑ ΠΟΛΕΜΉΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΆ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΊ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ 

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΧΡΉΣΗ ΤΟΎ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΟ ΈΝΑ ΑΠΟ ΤΆ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΎ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ ΤΩΡΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ

==============================================================

Κάντε το εσείς καλύτερα. Εγώ αυτό μπορώ.Χρόνος γιά αέναες συζητήσεις μς Καθηγητές κρυμένους, πλήν ενός, δεν μου λένε απολύτως τίποτε. Τούς δοκίμασα κι αυτούς.

==============================================================

Εν προκειμένω αγαπητέ ναύαρχε δεν μίλησα πουθενά για καθηγητές που θα πρέπει να ξε-κρυφτούν.

Τις γνώσεις τους λαμβάνουμε υπόψη και εμπλουτίζουμε με το  ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ , δηλαδή στην μετουσίωση των κειμένων τους στην πράξη (πράγμα με το οποίο ουδείς δυστυχώς έως σήμερα ασχολείται και δεν θέλει να ασχοληθεί).

Είναι βλέπεις βαριά η καλογερική και πρέπει να βρέξεις κώλο για να φας ψάρι. 

Αυτή η μετουσίωση λοιπόν  γίνεται με κατάθεση πολύ συγκεκριμένου Επιχ/κού Σχεδίου που θα πρέπει να λειτουργήσει από όσους  εκ του απλού Λαού ΘΕΛΗΣΕΙ να το κάνει ανάλογα κάθε φορά με την δυναμική/συμμετοχή που θα αναπτύσσεται. 

Τόσο απλά. Το ξαναείπαμε, το ξαναζητήσαμε παρακλητικά. Εάν έχετε άλλο σχέδιο να μας το πείτε βήμα το βήμα, να το συζητήσουμε. 

Αλλά, να έρθουμε στα προπύλαια και να γυρίσουμε σπίτι μας χωρίς να έχουμε συμφωνημένη δουλειά και συγκεκριμένες δράσεις να κάνουμε για την επόμενη κιόλας ημέρα, αυτό δεν θα το κάνουμε. 

Καλοπροαίρετη η προσπάθεια σας αλλά να έχει και νόημα. 

Πάντα φιλικά, Χρίστος.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 1821;;;
Friday
05/06/2020
16:12 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος 1821 200η ΕΠΕΤΕΙΟΣ Αντ. Παπαντωνίου
0

 

Αντ. Παπαντωνίου, 4 Ιουνίου 2020

 

               ΘΕΜΑ: ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 1821.

 

Δεν μπορείς, δεν δικαιούσαι όσο και καλές, ενδεχομένως, προθέσεις και να έχεις, να προγραμματίζεις Εορταστικές Εκδηλώσεις γιά τήν ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 1821, όταν υπομένεις γιά δέκα ολόκληρα χρόνια μέχρι τώρα μιά ΚΑΤΟΧΗ.

Σε αυτές τις συνθήκες η τιμή πρός τούς “αγράμματους και ξεβράκωτους Χωριάτες” που σε απελευθέρωσαν απ΄τον Οθωμανικό Ζυγό θα ήταν να οργανώσεις την Απελευθέρωση από τον σημερινό Τύρρανο και την σύγχρονη μπότα του.

Σε μιά τέτοια Οργάνωση και Προγραμματισμό θα ήμουν πάντα ΠΑΡΩΝ!!!!

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ
Wednesday
15/01/2020
02:50 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
0

 

 

Αντ. Παπαντωνίου, 14 Ιανουαρίου 2020

 

 

Ν. 2292/1995 Φ.Ε.Κ. 35Α

Οργάνωση και Λειτουργία Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Διοίκηση και Έλεγχος των Ενόπλων Δυνάμεων και άλλες Διατάξεις.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι

Εθνική Άμυνα

Άρθρο 1παρ.1

Γενικά

Η Εθνική Άμυνα περιλαμβάνει το σύνολο των λειτουργιών και δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται από το Κράτος, με σκοπό την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας, της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας και της ασφάλειας των Πολιτών εναντίον οποιασδήποτε εξωτερικής επίθεσης ή απειλής, καθώς και την υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων!

 

Μετά από την παράθεση του σκοπού ύπαρξης των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως ακριβώς καθορίζεται στον οικείο Νόμο, εγώ αντί σχολίων και επειδή δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια και οι βαθυστόχαστες αναλύσεις θα αναφερθώ μόνο στη έννοια που έδωσε ο εκ των Μεγάλων Φιλοσόφων της Αρχαιότητας ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ στη λέξη ΦΙΛΟΤΙΜΟ, για την οποία μάλιστα ακόμα και ο σύγχρονος Έλληνας επαίρεται ότι είναι η μία από τις τρεις λέξεις που ΔΕΝ υπάρχουν σε άλλες Γλώσσες. Λοιπόν:

« Το φιλότιμο για τον Έλληνα είναι σαν την αναπνοή. Ένας Έλληνας δεν είναι Έλληνας χωρίς αυτό. Αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να μην είναι ζωντανός »-!!!!!

Την αναφορά αυτή του Μεγάλου αυτού Αρχαίου Φιλόσοφου την αφιερώνω με περίσκεψη στους νυν Συναδέλφους μου!!!

Αθήνα 14-1-2020

Αντώνης Παπαντωνίου

Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.)-Νομικός

===============================

συνημμένες φωτο από την GMR

 

 

 

 

 

 

Καταγγελία Περί Βίαιης Μεταβολής του Πολιτεύματος δια Σφετερισμού Εξουσίας
Friday
10/01/2020
23:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Σφετερισμός Εξουσίας-Λαϊκής Κυριαρχίας
0

 

 

Αντώνης Παπαντωνίου, 9 Ιαν. 2020

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

ΠΡΟΣ: Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών Φαξ: 210 -8837631

Κον Προϊστάμενον Εισαγγελίας Πλημμελειoδικών Αθηνών Φαξ: 210- 8837631

ΚΟΙΝ.: 1.- Κον Προϊστάμενον Εισαγγελίας Αρείου Πάγου. Πρωτ/λον Φαξ: 210 -6411523

                2.- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Φαξ: 210 -8841529

                3. – Ένωση Εισαγγελέων Φαξ: 210 -8254211

 

Κύριε Εισαγγελεύ,

 

η παρούσα μου συντάσσεται και σας αποστέλλεται για τις δικές σας ενέργειες , κατ’ άρθρον 40 παρ.1 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας (Ν.4620/2019), και τούτο διότι κατά την εκτίμησή μου, και όχι μόνον, βλέπε ΚΑΙ Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γ.Κασιμάτη, το Πολίτευμα της Ελλάδας, όπως ορίζεται στο Άρθρο 1 του Ισχύοντος (;) Συντάγματος μετεβλήθη βιαίως διά σφετερισμού Εξουσίας (Άρθρο 120 παρ.3) την 6-5-2010, από Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, που βεβαίως συγχρόνως συνδυάστηκε και με DE FACTO ΚΑΤΟΧΗ, δεδομένου ότι η άσκηση της Νομοθετικής Λειτουργίας συναρτάται με την έγκριση των «Δανειστών» ή της λεγομένης ΤΡΟΪΚΑΣ. Πλείσται αι δηλώσεις επ’ αυτού εντός και εκτός Κοινοβουλίου από τους έχοντες δώσει Όρκον υπακοής στο Σύνταγμα Βουλευτών ανεξαρτήτως Πολιτικών Κομμάτων!

Η κατάσταση αυτή συνεχίσθηκε επί έτη εντεινομένη, επιφέρουσα προβλήματα στον Ελληνικό Λαό και άκρως επικίνδυνες καταστάσεις στα Εθνικά μας Θέματα (ΜακεδονίαΑιγαίο). Και στην πορεία του χρόνου το 2015 συνέβη και το «απόλυτο» που είναι η μετάβαση από την DE FACTO στην DE JURE KATOXH, σύμφωνα με τον Ν.4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94 Α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ- ΣΕΛ.1014), όπου η άσκηση της όποιας Πολιτικής «επηρεάζει το πρόγραμμα», αυτή είναι και η μεγάλη ειρωνία γιατί, τι είναι άραγε εκείνο που να μην την επηρεάζει, πρέπει να τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης των….Θεσμών. Τώρα τους αναβαθμίσαμε και σε «Θεσμούς», αν και όλοι οι Έλληνες άλλους φορείς γνωρίζαμε μέχρι τώρα σαν Θεσμούς, μεταξύ των οποίων ΚΑΙ Υμάς!. Στο σημείο αυτό επιτρέψτε μου μια μικρή αναφορά που έχει να κάνει με την ολοκληρωτικά όχι απλώς παράνομη αλλά Αντισυνταγματική Λειτουργία του Κράτους από την στιγμή της βίαιης διά σφετερισμού Εξουσίας μεταβολής του Πολιτεύματος , ως ανωτέρω, αλλά και πλείστων όσων έκτοτε «Νομοθετημάτων», όπως των «Μνημονίων» και αντιστοίχων Δανειακών Συμβάσεων τα οποία ουδέποτε εκυρώθησαν από το, έστω αυτό, το Κοινοβούλιο, σαν ΝΟΜΟΙ αλλά εψηφίσθηκαν απλώς σαν ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΩΝ (Δείτε και σχετική Γνωμοδότηση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής της 12-6-2018)!. (*)

Τα ανωτέρω Κε Εισαγγελεύ αποτελούν μια εξαιρετικά περιληπτική αναφορά σε γεγονότα που συνέβησαν και για τα οποία στη συνέχεια θα αναφερθώ, όχι μόνον για να τα τεκμηριώσω αλλά συγχρόνως και να καταγγείλω σαν ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (Άρθρο 134 Π.Κ.) τρία συγκεκριμένα πρόσωπα του Πολιτικού Κατεστημένου τα οποία ευρίσκονται και στην κορυφή των Πολιτικών Αξιωμάτων, χωρίς βεβαίως να εξαιρείται κανένας που είχε την ίδια Πολιτική διαδρομή!

Και αυτό το επιχειρώ επειδή θεωρώ ότι είναι αδύνατον επί τόσα χρόνια που συστηματικά όλα αυτά συμβαίνουν στα Πολιτικά πράγματα της Πατρίδας μας , να μην υπέπεσαν στην αντίληψή σας , αλλά εντελώς καλοπροαίρετα έστω και για το ενδεχόμενο αυτό, και υπακούοντας στην εν αρχή Διάταξη που αναφέρω ξεκινώ από τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, (ποιάς Δημοκρατίας άραγε), που όταν ήταν Υπουργός Εσωτερικών σε τηλεφωνική Συνέντευξη που έδωσε στον Ρ/Φ Σταθμό ΣΚΑΙ 100,3, στην Εκπομπή «ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ» και στον Δημοσιογράφο Κωνσταντίνο ΛΑΒΙΘΗ την 24-2-2012, όταν ρωτήθηκε από αυτόν σχετικά με την παραβίαση του Συντάγματος έδωσε την φοβερή απάντηση- ομολογία « Ναι παραβιάσαμε το Σύνταγμα για να το σώσουμε» και συνεχίζοντας, λίγο μετά, συμπλήρωσε «η Κυβέρνηση αυτή είναι Κυβέρνηση επιβολής»!!

Η ηλεκτρονική διεύθυνση στο διαδίκτυο (ίντερνετ) με το ηχητικό αποδεικτικό στοιχείο που αναφέρεται στην παραπάνω συνέντευξη είναι: https://youtu.be/m02HKqGkdYg

Ο επόμενος είναι ο Κος Αλέξης ΤΣΙΠΡΑΣ, ο οποίος την 28-1-2014, λίγο πρίν γίνει πρωθυπουργός, έκανε την ακόλουθη Δημόσια Δήλωση σε Δημοσιογράφους Τηλεοπτικών Σταθμών, ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

«Θα ήθελα τέλος να επισημάνω ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε μία παρατεταμένη και διαρκή παραβίαση του Συντάγματος (σημ.καταγγέλοντος: μου θυμίζει την κόρη που ήταν, κατά την ρήση της μητέρας, ολίγον έγκυος) και των διαδικασιών που ορίζονται από το Σύνταγμα σε σχέση με την διαδικασία λήψης απόφασης. Αυτό δικαιολογείται εν μέρει (σημ.κατ/ντος: που το είδε αυτό γραμμένο?) από τις έκτακτες περιστάσεις. Κατά την άποψή μας όμως αυτή η παρατεταμένη παραβίαση του Συντάγματος και των διαδικασιών που ορίζουν, συνιστά στο βαθμό που πρόκειται για μια διαδικασία που γίνεται κατ’ εντολή των Δανειστών και των Εταίρων μας, παραβίαση του σκληρού πυρήνα της Κυριαρχίας και της Ανεξαρτησίας της Χώρας»!!

Η ηλεκτρονική διεύθυνση στο διαδίκτυο (ίντερνετ) με το ηχητικό αποδεικτικό στοιχείο που αναφέρεται στην παραπάνω συνέντευξη είναι:: https://youtu.be/QT3jInmvcDw

Ο τρίτος είναι ο Κος Ζουράρις, ο οποίος μετά την Ορκωμοσία του ως Υφυπουργός Παιδείας την 5-11-2016, ακριβώς έξω από την Βουλή σε ερωτήσεις Δημοσιογράφων που τον είχαν περικυκλώσει και σε απάντηση σχετικής ερώτησής τους , απάντησε περιφραστικά, για το «πού είναι το υπουργείο του, για τους μισθούς και δώρα κλπ. κλπ». Όταν του απάντησαν οι δημοσιογράφοι ότι δεν υπάρχει πια δώρο απάντησε σκωπτικά: «Υπάρχουν κάποια υπολείμματα τα οποία μπορεί να σας τα αφαιρέσουμε βάσει των εντολών της τρόικας. (η υπογράμμιση δική μου) Να καταλάβετε ότι οτιδήποτε γίνεται τώρα και είναι αυτή η αθλιότητα είναι γιατί η Ελλάς είναι υπό κατοχή». « έχουμε ΚΑΤΟΧΗ». Οι δημοσιογράφοι επανήλθαν ερωτώντες: « πως θα βγούμε από την ΚΑΤΟΧΗ;» και εκείνος απήντησε «διά της αντιστάσεως» και σε νέα ερώτηση των Δημοσιογράφων¨» Πώς θα αντισταθούμε» εκείνος απάντησε «διά της αντιστάσεως».!! Διαπραγματευόμενοι με τους δανειστές…κλπ.

Οι λεπτομέρειες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/news/299288/apisteyti-dilosi-zoyrari-i-ellas-einai-ypo-katohi-vinteo

Βεβαίως Κε Εισαγγελεύ και πολλοί άλλοι έχουν πραγματοποιήσει ίδιες Δηλώσεις αλλά μένω μόνον σε αυτούς τους τρείς που βρίσκονται και μάλιστα οι δύο πρώτοι στα Ύψιστα Αξιώματα του Κράτους.

Η παρούσα δεν έχει τον χαρακτήρα της Μήνυσης αλλά της αναγγελίας πραγματώσεως Εγκλήματος διωκομένου αυτεπαγγέλτως και μάλιστα του βαρύτερου όλων, που είναι η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και το οποίον, εγώ σαν Πολίτης, σας καταγγέλλω, όντας υποχρεωμένος προς τούτο με την βεβαιότητα ότι θα το διερευνήσετε το ταχύτερο δυνατόν, λόγω της σπουδαιότητάς του, και σας δηλώνω ό,τι, εάν εσείς εκτιμήσετε πως μπορεί να συμβάλλει και η προσωπική μου παράσταση ενώπιόν σας, θα προσέλθω άμεσα για διευκόλυνση του Έργου σας.

Οι δηλώσεις των ανωτέρω που καταγγέλλω περιλαμβάνονται και στα αντίστοιχα ηχητικά τα οποία και ως άνω επισυνάπτω.

1) https://youtu.be/m02HKqGkdYg

2) https://youtu.be/QT3jInmvcDw

3) iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/news/299288/apisteyti-dilosizoyrari-i-ellas-einai-ypo-katohi-vinteo .

Οι αποδέκτες που αναφέρονται στην Κοινοποίηση του παρόντος , παρακαλούνται για τις ανάλογες κατά την κρίση τους ενδεχόμενες ενέργειές τους.

Αθήνα 9 -1 – 2020

Αντώνης Παπαντωνίου

(Τ.Υ)

Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.)-Νομικός

e-mail: afpapantoniou@gmail.com

Δ/νση: Οδός ………………………….

 

Σημειώσεις ιστοσελίδος

(*) — Την σχετική Έκθεση-της-Επιστημονικής-Επιτροπής-της-Βουλής-των-Ελλήνων μπορείτε να κατεβάσετε (download) πατώντας στο link ανωτέρω.

Το σημείο της Έκθεσης όπου και η αναφορά του καταγγέλλοντος είναι στο “16. Επί του άρθρου 109” σελ. 28 όπου αναφέρονται τα κάτωθι:

“Με την προτεινόμενη παράγραφο 1 παρέχεται εξουσιοδότηση στον Υπουργό Οικονομικών, ως εκπρόσωπο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ως εκπρόσωπό της Τράπεζας της Ελλάδος, στον Διευθύνοντα Σύµβουλο και στον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ταμείου Χρηµατοπιστωτικής Σταθερότητας («ΤΧΣ»), ως εκπροσώπους του ΤΧΣ, και στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συµβουλίου και στον Διευθύνοντα Σύµβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ («ΕΕΣΥΠ»), ως εκπροσώπους της ΕΕΣΥΠ, να υπογράψουν σύμβαση, διά της οποίας, αφενός η ΕΕΣΥΠ προσχωρεί στην από 19.8.2015 Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Μηχανισµού Σταθερότητας, και της Ελληνικής Δηµοκρατίας, της Τράπεζας της Ελλάδος και του ΤΧΣ, αφετέρου δε τροποποιείται η ως άνω, από 19.8.2015, Σύµβαση. Περαιτέρω, µε την προτεινόµενη παράγραφο 2 «κυρώνεται το (…) σχέδιο» της ως άνω, προς υπογραφή, «Σύµβασης προσχώρησης και τροποποίησης της Σύμβασης Χρηµατοδοτικής Διευκόλυνσης (τροποποιητική Σύµβαση)».

Παρατηρείται ότι νομοθετική κύρωση σύµβασης, ώστε αυτή να αποκτήσει ισχύ νόμου ως προς τους όρους της που τυχόν αποκλίνουν από τις ισχύουσες διατάξεις ή που θέτουν απρόσωπους κανόνες που δεσμεύουν τρίτους, νοείται μόνο εφόσον η σύμβαση έχει νοµίµως υπογραφεί από τα συμβαλλόμενα µέρη. Συνεπώς, κατά νοµική ακριβολογία, δεν νοείται κύρωση σχεδίου σύμβασης, δηλαδή κειμένου το οποίο δεν έχει υπογραφεί από τα συµβαλλόµενα μέρη, παρά μόνο έγκριση της Βουλής, ώστε τα εξουσιοδοτούµενα πρόσωπα να υπογράψουν σύμβαση µε το παρατιθέµενο στην προτεινόµενη διάταξη περιεχόμενου.”

===============

Συμπληρωματικά καταθέτουμε το εδώ link για τον επίμαχο νόμο, όπου αναγράφεται στον τίτλο

ΝΟΜΟΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ.4336/2015

ΦΕΚ 94/Α/14-8-2015
Συνταξιοδοτικές διατάξεις Κύρωση του
Σχεδίου Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και ρυθμίσεις για την υλοποίηση της Συμφωνίας Χρηματοδότησης

ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΕΟ 1453!!!
Sunday
15/12/2019
15:07 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

 

Αντ. Παπαντωνίου (*), 12 Δεκεμβρίου 2019

 

 

 

Η αδιαφορία μας το κατόρθωσε  ΚΑΙ αυτό. Η μανία μας με το «Κόμμα» μας  και όχι με τον ξεσηκωμό μας όταν μας λοβοτομούσαν  απέδωσε τους καρπούς τους και  τώρα τελειώσαμε με αυτό το παραμύθι που μας είχαν μάθει οι πρόγονοί μας ότι πρέπει να προσέχουμε  το «πεζούλι» μας  γιατί τα αρπακτικά καραδοκούν!

Δεν θα σας ταλαιπωρήσω ιδιαίτερα με κάποιες βαθυστόχαστες αναλύσεις.
Θα πω δυο λόγια και πολύ συγκεκριμένα. Λοιπόν:

1.- Αρχίσαμε, κυρίως από τα μέσα της Δεκαετίας του 1980 στην αρχή να ειρωνευόμαστε κάθε τι το Ελληνικό και να εκφράζουμε το θαυμασμό μας για τους «Ευρωπαίους».
Αυτή η  αρρώστια μας  χειροτέρευε συνεχώς  και  από το 2002, κυρίως, με την είσοδό μας στο ΕΥΡΩ αισθανθήκαμε ότι επί τέλους γίναμε ένας Πολιτισμένος Λαός γιατί μπήκαμε στο “CLUB” των «ισχυρών»!

(more…)

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
Thursday
05/12/2019
15:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

 

 

Αντ. Παπαντωνίου, 5 Δεκεμβρίου 2019


Όπως σε όλες τις Ανθρώπινες δραστηριότητες υπάρχει πάντα ένα Ταξίδι.
Ένα ταξίδι με κάποια αφετηρία, κάποιες ενδιάμεσες στάσεις και ένα Τερματικό Σταθμό. ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!

Αυτό που συμβαίνει στη Ζωή με τους Ανθρώπους συμβαίνει και στη Ζωή των Κοινωνιών ή αν θέλετε και των Κρατών.

Το Ταξίδι λοιπόν αυτό που άρχισε για την Πατρίδα μας πριν από 2.500 περίπου χρόνια φθάνει αργά αλλά σταθερά στο τέλος της διαδρομής του.
ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ…

Πολλές ήταν οι στάσεις που έκανε σε όλη αυτή την τεράστια διαδρομή, άλλοτε με κατάπτωση και άλλοτε με ανύψωση συνεχίζοντας την Ιστορική της διαδρομή.
Τελευταία μεγάλη στάση ήταν ο Εθνικοαπελευθερωτικός και Κοινωνικός Αγώνας του 1821 που κατάφερε μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ύπαρξης ενός Ελεύθερου Κράτους, με ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Πολλές οι ελπίδες, πολλές όμως και οι προδοσίες.
Καμία όμως προδοσία μέχρι σήμερα δεν ήταν τόσο οργανωμένη και συνεπώς και τόσο επικίνδυνη όσο αυτή που ζούμε την τελευταία δεκαετία.

(more…)

ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ
Tuesday
12/11/2019
11:06 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας Αντ. Παπαντωνίου ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ
0

 

 

Αντ. Παπαντωνίου, 11 Νοεμβρίου 2019

 

Ενημέρωση του Λαού.

Όσο βαθαίνουμε στον οχετό του Δωσιλογισμού, νοιώθω υποχρέωσή μου πρός τούς Συμπολίτες μου να ενημερώσω γιά κάποια θέματα που ΔΕΝ αφορούν δικές μου κρίσεις αλλά διδάγματα της Επιστήμης:
1.- Τήν 6-5-2010 με την υπογραφή της πρώτης Σύμβασης Δανειακής…..Διευκόλυνσης, όπου εκχωρήθηκε “άνευ όρων και αμετάκλητα κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας”, πραγματοποιήθηκε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ με ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (Σ. 120.παρ.3). Τη στιγμή λοιπόν εκείνη είχαμε βίαιη μεταβολή του Πολιτεύματος από Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία (Σ. Άρθρο 1), σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!
2.- Από τη στιγμή εκείνη οτιδήποτε έχει “θεσμοθετηθεί” στην Ελλάδα είναι ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ και ΔΕΝ υποχρεώνει κανέναν να σεβαστεί απολύτως καμία “υποχρέωση” και αντίθετα χαρακτηρίζει ολόκληρη τη Δημόσια Διοίκηση με πρώτους αυτούς που χρημάτισαν Βουλευτές η που είναι τώρα καθώς και, τουλάχιστον τίς κορυφές των Τριών Εξουσιών, όπως καταγράφονται στό Σύνταγμα, ως ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ!
3.- Κανένας Νόμος ΔΕΝ δημιουργεί υποχρεώσεις γιά την τήρησή του από τούς Πολίτες, διότι, σύμφωνα με το Σύνταγμα (Άρθρο 120παρ.2), ” Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τούς Νόμους που ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ και η αφοσίωση στήν Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων”
4.- Συνεπώς ΔΕΝ υπάρχει Συνταγματική Κυβέρνηση, Κοινοβούλιο, Υπουργοί, Βουλευτές κ.λ.π. αλλά ΘΎΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
5.- Άς αποφασίσουμε όλοι αν θα συνεχίσουμε να είμαστε σκλάβοι στη ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ!!!

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
Monday
14/10/2019
10:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
1

 

Αντ. Παπαντωνίου, 9 Οκτωβρίου 2019

 

 

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ

Να φυλάττω πίστην εις την Πατρίδα

Υπακοήν είς το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα Ψηφίσματα του Κράτους,

Υποταγήν εις τους Ανωτέρους μου.

Να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τάς Διαταγάς των.

Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσην μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου,

Τας Σημαίας

Να μην εγκαταλείπω, μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ αυτών.

Να φυλάττω δε ακριβώς τους Στρατιωτικούς Νόμους,

Και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος Στρατιώτης.

     Οι πιο πάνω στίχοι είναι βεβαίως οι στίχοι που εκφωνεί ο κάθε Νέος που κατατάσσεται στο Στράτευμα και στα Σώματα Ασφαλείας και δίδεται πάντα σε Πανηγυρική Εκδήλωση που σημαίνει ότι δημοσιοποιεί την ύψιστη αυτή υποχρέωση που αναλαμβάνει για το υπόλοιπο της Ζωής του. Μια ζωή αφιερωμένη στην προστασία της Ιστορίας του και των Συμπολιτών του!

     Επειδή όμως όλες οι έννοιες έχουν χάσει το πραγματικό τους περιεχόμενο, ιδιαίτερα κατά τα τελευταία χρόνια, τα χρόνια της Κατοχής, θα επιχειρήσω να ενημερώσω όσο πιο αντικειμενικά μπορώ και με βάση την Επιστήμη πιο είναι το ακριβές νόημα των λέξεων που χρησιμοποιούνται έτσι ώστε ο Πολίτης , ανάμεσα στους οποίους και ο ίδιος ο υπόχρεος του Όρκου να αντιληφθεί τι ακριβώς νόημα έχουν οι λέξεις και ποιες είναι οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνει . Και αυτό είναι και χρήσιμο και αναγκαίο έτσι ώστε να μην μπορεί ποτέ να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε η ότι «έτσι νόμιζε» και ο απλός Πολίτης να καταλάβει ποιες είναι οι υποχρεώσεις που έχει αναλάβει ο Υπόχρεος για να αισθάνεται το δικαίωμα της απαίτησης για την εφαρμογή τους.

(more…)

ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – Απάντηση, συμβολή σε Άρθρο του Καθηγητή Κοινωνιολογίας και Νομικού Κου Ηλία Φιλιππίδη
Friday
09/08/2019
17:56 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

 

 

Αντ. Παπαντωνίου, 21 Ιουλίου 2019

 

 

 

Με αφορμή ένα Άρθρο του Καθηγητή Κοινωνιολογίας και Νομικού Κου Ηλία Φιλιππίδη , με ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ 6-7-2019 που φιλοξενήθηκε από την πολύ αξιόλογη Ιστοσελίδα GREEK MARKET RESEARCH στο οποίο αναφέρεται με πολύ καλή διάθεση για τα θέματα της Δημοκρατίας και πως αυτή μπορεί να αποκατασταθεί στην Ελλάδα καθώς επίσης και για την Ευρώπη και την Ευρωπαική Ένωση που δημιουργήθηκε για να υπάρξει σε όλα τα Κράτη της Ευρώπης Ειρήνη, ευημερία, Δημοκρατία, Πολιτισμός , κάνοντας αναφορά και στον «Δυτικό Πολιτισμό» που τόσο πολύ και μάλιστα έχει αρκετά εμπεδωθεί, θα προσπαθήσω να απαντήσω κι εγώ με τις απόψεις μου για να συμβάλω , κατά το δυνατόν, στην συζήτησε που άνοιξε ο πιο πάνω Αρθρογράφος, στα πολύ σοβαρά αυτά Θέματα.

Ξεκινώ λοιπόν με το κομβικό σημείο της έννοιας της Δημοκρατίας και πως αυτή η χιλιοταλαιπωρημένη λέξη μπορεί να αποκτήσει κάποιο νόημα. Έτσι λοιπόν δεν μπορούμε να μιλάμε για φαλκίδευση της Δημοκρατίας όταν αυτή δεν υπάρχει. Προσπαθώντας λοιπόν να προσδιορίσω την έννοια της λέξης αυτής θα ανατρέξω στην Ιστορία μας και συγκεκριμένα στον Αρχαίο Φιλόσοφο ΙΣΟΚΡΑΤΗ, ο οποίος μας χάρησε με τρείς μόνον λέξεις το ακριβές νόημά της και που έμεινε γνωστή ως η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ Ι (ΓΙΩΤΑ), και που είναι ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ-ΙΣΟΝΟΜΙΑ- ΙΣΗΓΟΡΙΑ!!

(more…)

Που Ζω;;;
Friday
12/07/2019
03:11 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

 

 

Αντ. Παπαντωνίου (*), 10 Ιουλίου 2019

 

 

Πέρασαν ήδη εννέα χρόνια που η ζωή μου εξελίσσεται μέσα σε ένα βούρκο με ό,τι αυτό σημαίνει, τόσο για την δική μου επιβίωση όσο και γενικότερα για τους Συμπολίτες μου και ένα Γεωγραφικό Χώρο που γνώριζα ότι η χαρακτηριστική του ονομασία ήταν ΕΛΛΑΔΑ.

Ένα βούρκο που διαρκώς διευρύνεται και σε έκταση και σε βάθος και απειλεί να καταπνίξει κάθε Ανθρώπινη παρουσία μέσα στα Βοθρολύμματα που εκεί σωρεύονται.

Πως αλλιώς μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει, για να ακριβολογεί, όλα αυτά που συμβαίνουν στον Τόπο μας από το 2010, κυρίως;; Πνίγηκαν, δεν χάθηκαν, όλες οι αξίες που μέχρι τότε γνωρίζαμε και αυτό θεωρείται απόλυτα φυσικό και δεν προκαλεί καμία αντίδραση αλλά αντίθετα γίνεται απόλυτα αποδεκτό και μένει για την επιβεβαίωσή του, να υπάρχουν ακόμα και μερικοί περίεργοι που λένε ότι: ΟΧΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

Οι τελευταίες αξίες που πνίγηκαν σε αυτόν τον Βούρκο είναι οι αξίες του Ανθρωπισμού όπως αυτές είχαν για δεκαετίες στο παρελθόν πιστωθεί στην «Αριστερά», με αγώνες και ενίοτε και με αίμα για την προάσπισή τους από τον χαφιεδισμό και τον ραγιαδισμό της «Δεξιάς», όπως είχε εξελιχθεί διαχρονικά από την Επανάσταση του 1821 συνεχώς μάχρι και σήμερα που πάντα ήταν «φιλήκοοι των Ξένων», με όποια μορφή και αν εμφανίζονταν αυτοί, και που είχαν να κάνουν με τις επικρατούσες εκάστοτε συνθήκες.

(more…)

123