ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Αθωώθηκε ο Λαφαζάνης, δυο χρόνια φυλακή η συμβολαιογράφος για παράνομο πλειστηριασμό
Sunday
14/11/2021
19:54 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Μνημόνια Παν. Λαφαζάνης Πλειστηριασμοί Τράπεζες
0

Σχόλιο GMR: Αφιερωμένη στον κ.Λαφαζάνη (η ίδια του και των συντρόφων του) παρούσα ανάρτηση διότι καταρρίπτει τις “αντιμνημονιακές” (κατ’ ουσίαν υπέρ συστήματος ) οδές, έργα και ημέρες του Π. Λαφαζάνη, “το θέμα ειναι πολιτικό“- “δεν ξέρουμε εμείς που είμαστε χρόνια στο κουρμπέτι και ξέρετε εσείς;“, διότι τα ρήγματα στην ελληνική δικαιοσύνη ειναι και (αρκετά) με δεδικασμένο (με τούτο να συμπληρώνει τον κατάλογο) και πολλά ως εισαγγελικές ενέργειες που θάφτηκαν και από τον ίδιο τον Λαφαζάνη.

_.

 

 

 

 

 

Iskra, 7 Οκτ. 2021

 

 

 

 

 

Απόφαση σταθμό εξέδωσε σήμερα το Δ΄τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών με την οποία ο Παν. Λαφαζάνης αθωώθηκε από τις κατηγορίες παρεμπόδισης πλειστηριασμού για τις οποίες είχε μηνυθεί από fund-κοράκι με έδρα τη Μονρόβια της Λιβερίας, το οποίο ενδιαφερόταν να υπερθεματίσει στην υπό πλειστηριασμό κατοικία.

Από την άλλη το δικαστήριο καταδίκασε σε δυο χρόνια φυλακή τη συμβολαιογράφο που πραγματοποίησε, σύμφωνα με το δικαστήριο, εικονικά και παράνομα τον εν λόγω πλειστηριασμό και τον καταχώρησε σε τράπεζα η οποία και εκπλειστηρίαζε την συγκεκριμένη πρώτη κατοικία.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης στην αγόρευση του τόνισε ότι είναι «όνειδος να βρίσκεται αυτός στο εδώλιο του κατηγορουμένου γιατί πήγε μαζί με συναγωνιστές του να προασπίσει σπίτια φτωχών νοικοκυριών ενώ μένει στο απυρόβλητο και εξουσιάζει τον τόπο ένα υποτελές πολιτικό κατεστημένο που πτώχευσε, βούλιαξε, κατάκλεψε, ξεπούλησε και ξεπουλάει τη χώρα, ενώ φτωχοποίησε και εξαθλίωσε μεγάλος μέρος της κοινωνίας».

Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι «οι τράπεζες διεξάγουν επιδρομές στα σπίτια φτωχών κατά τεκμήριο νοικοκυριών, ενώ οι ίδιες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί σκανδαλωδώς τρεις φορές με πολλές δεκάδες δισ. ευρώ. Και είναι τραγικό ότι οι κορυφές της Δικαιοσύνης έβαλαν στο αρχείο τεκμηριωμένη μήνυση που κατέθεσα, μαζί με άλλα στελέχη της ΛΑ.Ε για το μέγα σκάνδαλο, το μεγαλύτερο στην ελληνική ιστορία, των τραπεζών, ενώ οι τελευταίες την ίδια ώρα αρπάζουν κοψοχρονιά τα σπίτια λαϊκών νοικοκυριών»

Ο Παν. Λαφαζάνης κατάγγειλε το γεγονός ότι «οι τράπεζες με εγγύηση δημόσιο χρήμα έχουν μεταβιβάσει το μέγιστο μέρος των «κόκκινων» δανείων» σε κερδοσκοπικά fund έναντι 10-15% του αρχικού κεφαλαίου (!), ενώ τα τελευταία απαιτούν στο ακέραιο τα δάνεια, μαζί με τις προσαυξήσεις, από τους δύσμοιρους δανειολήπτες. Κι όμως κυβέρνηση και τράπεζες προτιμούν να μην εκχωρούν σε ανάλογες τιμές με εκείνες των fund τα “κόκκιναδάνεια αυτά στους πολίτες, προκειμένου να ανακουφίσουν τους ίδιους και την οικονομία».

Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε αποφασιστικά ότι πράγματι ο ίδιος και το κίνημα παρεμπόδισαν με ανθρώπινες αλυσίδες στα ειρηνοδικεία τους πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών και μικρών περιουσιών και το έκανε αυτό με ειρηνικό τρόπο, χωρίς χρήση της παραμικρής βίας, χωρίς προσβολές και προπηλακισμούς σε συμβολαιογράφους και αρμόδιους υπαλλήλους και το κάναμε αυτό, εγώ και οι συναγωνιστές μου ως πράξη δικαίου, ανθρωπιάς και σεβασμού σε ανήμπορους και φτωχούς συμπολίτες μας.

Αυτό το κίνημα προσέφερε πολλά στην κοινωνία και είναι ανάγκη να γεννηθεί εκ νέου και να πάρει νέες διαστάσεις στις σημερινές συνθήκες ύπαρξης ενός νέου ληστρικού, δημευτικού, πτωχευτικού νόμου, κατέληξε ο Π. Λαφαζάνης.

Η εισαγγελέας της έδρας, μετά τη σύντομη και μεστή αγόρευση της, με την οποία τόνισε την ηθική αξία των πολιτικών παρεμβάσεων του Π.Λαφαζάνη, πρότεινε την αθώωση του τελευταίου και ποινή δυο ετών φυλάκισης για την συμβολαιογράφο, προτάσεις που αποδέχθηκε η έδρα.

Εξαιρετικές υπήρξαν η τακτική, οι παρεμβάσεις και η αγόρευση του συνηγόρου του Παν.Λαφαζάνη, Σαράντου Θεοδωρόπουλου, ο οποίος μετά το πέρας της δίκης χαρακτήρισε νίκη του κινήματος και όλων των αγωνιστών του την απόφαση του Δικαστηρίου.

 

Πηγή: iskra.gr

 

 

Βόμβες Λαφαζάνη για ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα – Τι καταγγέλλει
Friday
07/05/2021
02:09 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο GMR: Βόμβες αγόμωτες!

«Από το δημοψήφισμα και το αποτέλεσμα πανικοβλήθηκαν όλοι τους, διότι το δημοψήφισμα τίναζε στον αέρα τη μνημονιακή Ελλάδα.  Λοιπόν, όλοι αυτοί από την επόμενη ημέρα το πρωί, με επικεφαλής τον Τσίπρα και τον Προκόπη Παυλόπουλο, λειτουργούσαν ως παρακρατική, συνωμοτική ομάδα, υπό την κηδεμονία των Γερμανών, για να στερεώσουν και να συνεχίσουν την πορεία της χώρας μας πάνω στις μνημονιακές ράγες», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο πρώην υπουργός είπε επίσης ότι «την επόμενη ημέρα από το δημοψήφισμα συνεκλήθη συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, το οποίο συνωμοτούσε για το πώς θα αλλοιώσει την ψήφο του ελληνικού λαού».

 

Έξι μήνες ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην κυβερνηση που αναγνώρισε το Χρέος, ουδόλως συγκινήθηκε από τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας που βοούσαν στα υπόγεια της Βουλής. Μετά την, ως λύση πολιτικής επιβίωσης αποχώρηση του από τον πασοκοκρατουμενο πλέον ΣΥΡΙΖΑ, ο Π.Λ. , αφού συνέχισε, Α ΛΑ ΤΣΙΠΡΑ[*] τον τακτικισμό, με το να υπονομεύει κάθε μη οπαδική της ΛΑ.Ε. αντιμνημονιακή προσπάθεια, δηλαδή αυτό που ως πρωην κουκουές ήξερε καλά, έφθασε στην απόλυτη καταντια της συστηματικής  αλλαξοκολεγιας με το τυχοδιωκτικότερο σχήμα (επαμ) βλέπετε εντός του συνδεσμου: https://greek-market-research.com/clink/lafazanios-politikantismos-gia-na-min-eimaste-anypopsiastoi/

[*] «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι τακτικιστής και το κύριο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα της εξουσίας και η καρέκλα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, με τη φιλοδοξία να επανέλθει, υποτίθεται, στην εξουσία» 

Αυτόν τον τακτικισμό στήριζε επί χρόνια το αριστερό ρεύμα, τακτικισμό που έφτιαξε για τον Τσίπρα=Τίποτα, εικόνα αριστεροθεού.

_.

 

 

 

Παν. Λαφαζάνης, 6 Μαίου 2021

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Τριγμούς στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν οι ευθείες βολές του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος χαρακτηρίζει «βαρίδι» για το κόμμα τον Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι η παρουσία του στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι «θείο δώρο» για τον Μητσοτάκη. Ο πρώην υπουργός επιτίθεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι είναι ένας τακτικιστής που ενδιαφέρεται μόνον για την καρέκλα και την εξουσία.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι τακτικιστής και το κύριο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα της εξουσίας και η καρέκλα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, με τη φιλοδοξία να επανέλθει, υποτίθεται, στην εξουσία» είπε ο πρώην επικεφαλής της ΛΑΕ, μιλώντας στο Radio North 98 της Θεσσαλονίκης. Πρόσθεσε επίσης ότι για τον ίδιο «ο Αλέξης Τσίπρας έχει τελειώσει πολιτικά και δεν έχει μέλλον», για να σημειώσει στη συνέχεια ότι «όσο παραμένει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ένα βαρίδι για το κόμμα».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε επίσης ότι σήμερα ο Τσίπρας «είναι θείο δώρο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί δεν υπάρχει αντιπολίτευση στη χώρα» και συμπλήρωσε ότι «υπάρχει ένα τεράστιο κενό έλλειψης αντιπολίτευσης απέναντι σε μια πολύ κακή κυβέρνηση». Σημειώνεται ότι, ενόψει της έκδοσης του βιβλίου του με τίτλο “Η Μεγάλη Προδοσία”, ο πρώην υπουργός, σε πρόσφατο άρθρο του, μίλησε για παρασκηνιακή συμφωνία συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, το 2015, με πρωθυπουργό τον Γιάννη Δραγασάκη.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Καρανίκας μαινόμενος κατά πρώην και νυν συντρόφων του: Τι λέει για Λαφαζάνη, Κοντονή και Τσακαλώτο
Sunday
27/12/2020
13:05 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ν. Καρανίκας Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο GMR: Μεγάααααλη ΑΛΗΘΕΙΑ Παναγιώτη (και αγαπητοί Γιάννη Τόλιο και Δημήτρη Στρατούλη και Νίκο Γεωργακάκη και…, σας την λέγαμε ανέκαθεν)!

Τι λέει για Λαφαζάνη:

Το ότι ήταν χρόνια σύντροφός μας, θα έπρεπε να προβληματίζει αυτόν, όχι εμένα.

_.

 

 

 

Ν. Καρανίκας, 21 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

Επίθεση σε πρώην και αιχμές σε νυν συντρόφους επεφύλαξε ο Νίκος Καρανίκας σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στο περιοδικό «Πατρινόραμα» που κυκλοφορεί σήμερα, ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα αναφέρεται στη θέση που είχε εκφράσει παλιότερα και με την οποία υποστήριζε ότι όσοι διαφωνούν με τον Αλέξη Τσίπρα πρέπει να αποχωρούν από το κόμμα, αναφέρεται σε Λαφαζάνη, Αλαβάνο και Κωνσταντοπούλου ενώ εκφράζει την άποψη ότι ο Τσακαλώτος «ούτε μπορεί, ούτε θέλει να υπονομεύσει τον Πρόεδρο».

Ο Νίκος Καρανίκας απαντώντας αναφορικά με τις εσωτερικές διαφωνίες που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Οσοι σύντροφοι και συντρόφισσες έχουν διαφορετική άποψη, καλό είναι να βγαίνουν με μία διακριτικότητα. Γιατί ο λαός, δεν ενδιαφέρεται τι λέει ο δεύτερος και ο τρίτος σε ένα κόμμα, τον ενδιαφέρει τι είναι αυτό που έχουμε συμφωνήσει! Αυτός που εκπροσωπεί το κόμμα μας, είναι ο Πρόεδρος μας Αλέξης Τσίπρας. Όποιος διαφωνεί μαζί του, στα κομματικά όργανα ας το πει. Όποιος θέλει να τον βρίζει μπορεί να φύγει! Δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα βρίζουν ή θα συκοφαντούν τον εκπρόσωπό μας».

(more…)

Βόμβες Λαφαζάνη κατά Παππά
Friday
26/06/2020
14:46 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης ΣΥΡΙΖΑ
0

Σχόλιο GMR: « ο κ. Λαφαζάνης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τις δικαστικές περιπέτειες που πέρασε και περνά και με όσα αποκαλύπτονται «άθλια πολιτική ηγεσία» και ότι «έχει περιπέσει στον πολιτικό βούρκο »

Βόμβες αγόμωτες!

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα έπρεπε να διαβάσει την στάση του Δημητρώφ ως κατηγορούμενου για τον εμπρησμό του Ραϊχσταγκ και να μην βομβαρδίζει με βόμβες αγόμωτες. Εκτός των άλλων είναι και λιγάκι αντιαισθητικό, θυμίζει κάτι από “αυριανή”.

Ο Παναγιώτης είχε την ευκαιρία, σωστότερα την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ως βουλευτής και υπουργός ταυτόχρονα(*), να εγείρει θέμα για τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας που, να μην το ξεχνάμε και αυτό, η κυρία Κωνσταντοπούλου ως Πρόεδρος της Βουλής, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ.

Αν τότε το έκανε σήμερα δεν θα μιλούσε για “άθλια πολιτική ηγεσία” και “πολιτικό βούρκο“, μέρος του οποίου υπήρξε το πρώτο εξάμηνο του 2015, από όπου ευφυώς αποχώρησε(**) διαβλέποντας (αν παρέμενε) την τέλεια μετά ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ εξαέρωση του από το συριζοπασοκ. Θα μιλούσε για σφετερισμό λαϊκής κυριαρχίας και θα έθετε εαυτόν στην υπηρεσία του αντιστεκόμενου λαού.

Μερικοί, από άκρα ρουβικωνομπαχαλαοανταρσυα αριστερά έως καλοπροαίρετους πλην μη αναμεμειγμένους στην ταξική πάλη (μόνον στην επιστημονική και γενικότερη πατριωτική πάλη), ηρωϊοποιούν (ως αντιμνημονιακό) τον Παναγιώτη. Μεγάλη η Χάρη του…

(*) Που να διανοηθεί το ασυμβίβαστο και να νομοθετείς και να κυβερνάς.

(**) και συνέχισε την πατροπαράδοτη (εκ του πατρός ΚΚΕ) ΑΝΕΥ ΑΡΧΩΝ-ΗΘΟΥΣ μηχανιστική τακτική αυτοπροβολής με σκοπό την κατάληψη θέσεων, 3% κι απάνω τούρλα γάρ, σε βουλή-ευρωβουλή, τοπική αυτοδιοίκηση, συνδικαλισμό, κλπ, όπως συνεργαζόμενος με ΕΠΑΜμφοτερίζουσες “πατριωτικές…δυνάμεις” (σύγκληση πατριωτικών…) και λοιδορώντας όποια αντιστασιακή συνεισφορά από μη πολιτευόμενους (εδώ).

._

 

 

in_gr, 24 Ιουνίου 2020

 

 

 

 

Εάν έβλεπε κανείς, την Τρίτη το πρωί, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων θα διαπίστωνε ότι ο πρώην υπουργός της πρώτης φοράς κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ήταν οργισμένος. Επειδή η δίκη του για το θέμα των καταλήψεων (κατηγορείται με τον μισό ποινικό κώδικα) αναβλήθηκε για πέμπτη φορά, κάτι που δεν το ανέχεται. Τον κρατούν ως όμηρο, λέει. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά:

 

«Δικάστε με, καταδικάστε, ή αθωώστε με, αλλά μην αναβάλετε πάλι τη δίκη» φώναξε στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αναβάλει για άλλη μια φορά τη δίκη λόγω απουσίας δικηγόρων: «Το κάνουν επίτηδες, δεν θέλουν να με καταδικάσουν, ούτε όμως να με αθωώσουν, θέλουν να με κρατούν οιωνεί κατηγορούμενο» έλεγε.

Τον ρώτησα και για το «μαγαζάκι» για το οποίο έγινε αναφορά στην ηχογραφημένη συνομιλία των Μιωνή – Παππά και απάντησε: «Τον Παπαγγελόπουλο δεν τον γνώριζα ούτε ήθελα να τον ξέρω. Τον Παππά, όμως τον γνώριζα, είμαστε στην ίδια κυβέρνηση και δεν έχω καλή γνώμη γι΄αυτόν. Δεν είχα καλή γνώμη γιατί ότι έκανε το έκανε υπογείως, ήταν άνθρωπος του παρασκηνίου», μου είπε.

Σε ερώτηση εάν έχει ακούσει τίποτα για «μαγαζάκι» στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι δεν άκουσε αλλά εάν υπήρχε κάτι τέτοιο, θα ήταν μετά τον Ιούλιο του 2015, όταν αυτός έφυγε από την κυβέρνηση. Πάντως ο κ. Λαφαζάνης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τις δικαστικές περιπέτειες που πέρασε και περνά και με όσα αποκαλύπτονται «άθλια πολιτική ηγεσία» και ότι «έχει περιπέσει στον πολιτικό βούρκο».

 

 

Πηγή: in.gr

 

 

Στην… κρεμάλα ο προδότης Παναγιώτης Λαφαζάνης
Friday
19/06/2020
13:33 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γ. Σιδέρης ΚΚΕ Παν. Λαφαζάνης
0

 

Σχόλιο GMR: Καλύτερη νομική υποστήριξη για τον Παναγιώτη, δεν θα μπορούσε να βρεθεί!!! Ο Παναγιώτης ανακηρύσσεται Αθώος, διότι απλά κορόϊδευε εαυτόν και την κοινωνία!!!  (Συμπληρώνουμε και με το εδώ σχόλιο/πρόταση μας “Βρε Παναγιώτη…”, που ο Παναγιώτης αντιμετώπισε ως εξής: “καλά, δεν ξέρουμε ‘μεις που είμαστε χρόνια στο κουρμπέτι, ξέρετε σεις;”)

Η Εναργέστερη περιγραφή της αριστερής “αντιμνημονιακής” δηθενιάς.

Βέβαια το άρθρο προέρχεται από δημοσιογραφία εξυπνακίστικη μεν, βουτηγμένη δε, στον μνημονιακό βούρκο.

Εξ ‘ου και η ανάδειξη του ΚΚΕ σε κόμμα που (ΔΗΘΕΝ) έχει απαρνηθεί την Σταλινική πρακτική και επιδεικνύει ένα άλλο ήθος, αυτό δηλαδή, επεξηγούμε ως G-M-R, της από “κομμουνιστική” μεριά (στην ουσία δηθενιά), καθόλου αντιμνημονιακής (φταίει ο καπιταλισμός, λες και όλα είναι, όπως και πριν τα μνημόνια) και ταυτόχρονα ΑΚΡΑΤΗΤΗΣ και ΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ του “τι κι αν είναι Κατοχή” Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού.

._

 

Γιάννης Σιδέρης , 19 Ιουνίου 2015

 

 

 

Είναι θεωρούμε από τα πιο σοκαριστικά όσων διέπραξε κατά την ατελείωτη «ωδή ασυνέπειας», η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και ακόμη πιο σοκαριστικό ότι δεν ίδρωσε το αυτί όσων παρέμειναν εντός.

 

Την Τρίτη 23/6 ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης , με άλλους τρεις, κάθεται για… πέμπτη φορά στο σκαμνί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στην σχολή Ευελπίδων, φορτωμένος με κατηγορίες του μισού Ποινικού Κώδικα! Εις βάρος του επικρέμανται κατηγορίες για χρήση βίας, εξύβριση, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, κλπ. Και το πλέον σημαντικό είναι ότι όλα αυτά του αποδόθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ από το… Τμήμα για την Προστασία του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών!

Ποιο άθλιο σχέδιο επεξεργάζονταν οι σκοτεινοί συνωμότες, τι βυσσοδομούσαν εναντίον του Κράτους και της Δημοκρατίας, ώστε ηναγκάσθη να ενεργοποιηθεί το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας, θυμίζοντας άλλες εποχές;

Απλώς βγήκαν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν κατά των πλειστηριασμών, που άρχισαν επί πρωθυπουργίας Αλέξη. Είχαν πιστέψει και αυτοί το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», μη έχοντας κατανοήσει ότι ήταν ένα από τα συνθήματα – εργαλεία που θα χρησιμοποιούσαν απλώς για να ανέλθουν στην εξουσία. Όντας αγνοί ιδεολόγοι θεωρούσαν ότι δεν ίσχυε για το κόμμα τους η φράση του Γκαλεάνο «Η εξουσία είναι σαν το βιολί: το πιάνεις με το αριστερό και το παίζεις με το δεξί»!

(more…)

Με λένε Παναγιώτη Λαφαζάνη (και πρέπει να μας λένε όλους)
Thursday
16/04/2020
01:28 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Θαν. Πετράκος ΛΑ.Ε. Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο GMR: Βρε Παναγιώτη, και υπογράφουμε, και (πιο πολύ) ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ να σε καλούμε να συστρατευτείς, ΝΑ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΤΕΙΣ με τον λαό και για σένα, αλλά και για τον λαό! Και να αφήσεις κατά μέρος τους στερητικού ήθους εναγκαλισμούς .

 

Θανάσης Πετράκος, 15 Απριλίου 2020

 

 

Την ώρα που ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου αποφυλακιζόταν (στις 7 Απριλίου ), ο οποίος ήταν προφυλακισμένος από τον Οκτώβριο του 2018 για υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων χρημάτων, που φέρεται να έλαβε ως δώρο για το πρόγραμμα αναβάθμισης φρεγατών του πολεμικού Ναυτικού το 2003, ένας άλλος πρώην υπουργός, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καλείται τη Μ. Πέμπτη για μια ακόμη φορά από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, που ανήκει στην Διεύθυνση της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής (ΓΑΔΑ), σε «απολογία», με κατηγορίες που αφορούν τον μισό ποινικό κώδικα, όχι βέβαια γιατί πήρε μίζες ως υπουργός ούτε βέβαια γιατί παραβίασε την καραντίνα, αλλά γιατί συμμετείχε, ως αρχηγός της ΛΑΕ, σε κινητοποίηση για να εμποδίσει κατάσχεση πρώτης κατοικίας.

Ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης κατηγορείται για:

(more…)

Π. Λαφαζάνης : «Καν’ το όπως η Συρία»
Monday
09/03/2020
22:44 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο GMR: Θα του λέγαμε, Παναγιώτη! Με ευκολίες, καταντάς Βελόπουλος.

Όμως, τα πράγματα στα “αριστερά σχήματα, έχουν “πάρει σασί”.

Το μόνο που θα άξιζε (ίσως τον κόπο…) να υπενθυμίσουμε, θα ήταν η προτροπή του Χαρίλαου μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από Γ.Γ., “Μακριά απ’ τα σχήματα, κοντά στη ζωή“.

._

 

Παν. Λαφαζάνης, 9 Μαρτίου 2020

 

Η «αποφασισμένη ηγεσία» της Συρίας να πολεμήσει κατά της Δύσης και ο «αξιόπιστος σύμμαχος» στο πρόσωπο της Ρωσίας του Πούτιν είναι οι δύο λόγοι -κατά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη- που έκαναν τη Συρία να πετύχει το ακατόρθωτο και να διατηρήσει την εδαφική της ακεραιότητα.

Νικηφόρα αντεπίθεση

«Είναι καιρός η Ελλάδα, η οποία κινδυνεύει να γίνει “χαλκομανία” ανάμεσα σε μια Ευρώπη που παρακμάζει και τις ΗΠΑ που χάνουν συνεχώς έδαφος από τη μια και τον νεοθωμανικό επεκτατισμό του Ερντογάν, που χρησιμοποιεί τώρα ως εργαλείο των επιθετικών σχεδιασμών του και πρόσφυγες-μετανάστες, από την άλλη, να βγάλει συμπεράσματα από τη μεγάλη, νικηφόρα συριακή αντεπίθεση», τονίζει σε άρθρο του στην iskra ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Αναλυτικά το άρθρο του κ. Λαφαζάνη:

Η Συρία πραγματοποίησε ένα “θαύμα“.

Όλοι, σχεδόν, την θεωρούσαν μετά τη στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ στη Συρία.

Μετά τη σφοδρή απομόνωση, τα μέτρα και το εμπάργκο που συνολικά επέβαλλε η Δύση στη Δαμασκό.

Μετά την αχαλίνωτη δράση τζιχαντιστών και ακραίων ισλαμιστών στα συριακά εδάφη.

Μετά τη βάρβαρη και φυσικά παράνομη εισβολή της Τουρκίας στη Συρία και την “ομπρέλα” που προσέφερε σε τζιχαντιστές, ακραίους ισλαμιστές και την καθοδηγούμενη από το εξωτερικό λεγόμενη συριακή “αντιπολίτευση“.

(more…)

ΛΑΦΑΖΑΝΙΟΣ & ΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΣ vs ΑΡΧΩΝ, για να μην είμαστε ανυποψίαστοι
Monday
24/02/2020
19:53 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης Σπ. Στάλιας
0

 

 

GMR, 24 Φεβρουαρίου 2020

 

 

 

ΛΑΦΑΖΑΝΙΟΣ & ΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΣ vs ΑΡΧΩΝ

 

 

Λαφαζάνης: Ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΑΝ.ΕΛ – ακύρωση μνημονίων και ιδιωτικοποιήσεων

https://www.protothema.gr/politics/article/444252/lafazanis-oi-ellinikes-ekloges-boroun-na-prokalesoun-domino-allagon-stin-europi/

Λαφαζάνης – Μαζαράκης: Η Ανάγκη Δημιουργίας ενός Αντιμνημονιακού Μετώπου

https://greek-market-research.com/article/20489/

Εθνική και Πατριωτική Ενότητα

https://greek-market-research.com/article/21749/

«Ο Τσίπρας ακολουθεί με δουλικότητα την αμερικανική στρατηγική στο Μακεδονικό»

https://greek-market-research.com/article/o-tsipras-akoloythei-me-doylikotita-t/

Στην… κρεμάλα ο προδότης Παναγιώτης Λαφαζάνης

https://greek-market-research.com/article/stin-kremala-o-prodotis-panagiotis-lafazanis/

Βόμβες Λαφαζάνη για ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα – Τι καταγγέλλει

https://greek-market-research.com/article/24709/

 

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ουίλς – Costas Wills 03 11 2019 “ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ”
Monday
04/11/2019
08:16 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες Costas Wills Αναστ. Λαυρέντζος Γιώργ. Σαρρής Εμμ. Παπαδάκης ΗΧΗΤΙΚΑ Παν. Λαφαζάνης
0

 

Κώστας Ουίλς, 3 Νοεμβρίου 2019

 

Μεταναστευτικό, έννομη τάξη, πλειστηριασμοί, ανομίες τραπεζών, αντιμετώπιση.

Μιλούν, Αναστάσιος Λαυρέντζος, Παν. Λαφαζάνης, Εμμανουήλ Παπαδάκης, Γιώργος Σαρρής.

 

 

 

Λαφαζάνης – Μαζαράκης: Η Ανάγκη Δημιουργίας ενός Αντιμνημονιακού Μετώπου
Wednesday
28/08/2019
16:49 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ε.ΠΑ.Μ. ΛΑ.Ε. Παν. Λαφαζάνης Φώτης Μαζαράκης
0

Σχόλιο GMR : Φοβερή κατοχικο-αντιπροσωπευτικο-κοινοβουλευτική κολεγιά! (*)

Αφού ΑΠΕΤΥΧΕ η προσπάθεια δημιουργίας “πατριωτικού” ακροδεξιού εκλογικού  σχήματος (εδώ SigklisiPatriotikwnKommatwn και εδώ με σχετικό σχόλιο μας), στην ουσία ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΟΥ, ο Παν. Λαφαζάνης (εδώ) δίνει την χείρα του, ώστε το ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΟ να βαπτιστεί σε ΑΡΙΣΤΕΡΟ!

Έπειτα μερικοί αναρωτιούνται (ακόμα) πως βαπτίστηκε ο Τσίπρας ως πολιτική αυθεντία… .

(*)Ετυμολογία: κολεγιά > από το λατινικό collegium = αδελφότητα

 

Π. Λαφαζάνης – Φ. Μαζαράκης , 4 Ιουνίου 2019

 

 

123..