ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Δεν συμφωνώ με το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο» (Βίντεο)
Friday
06/03/2020
18:05 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ζωή Κωνσταντοπούλου ΣΥΝΟΡΑ
0

Σχόλιο GMR: Για να μας θυμίζει πως υπάρχει…

._

 

 

Ζ. Κωνσταντοπούλου, 6 Μαρτίου 2020

 

 

 

«Δεν μπορεί να εφαρμόζονται πρακτικές βίαιων απωθήσεων», δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 αναφορικά με τα μέτρα της κυβέρνησης στα σύνορα, η επικεφαλής Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι δεν συμφωνεί σε καμία περίπτωση με αυτό που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο Έβρο, καθώς όπως τόνισε, δεν πρόκειται απλώς για κλειστά σύνορα, αλλά είναι κάτι που, όπως είπε, παραβιάζει και διεθνείς συνθήκες.

Κληθείσα να σχολιάσει την τοποθέτηση Τσίπρα, ο οποίος συμφώνησε με τα κλειστά σύνορα, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε:

«Κακώς, αλλά από την άλλη πλευρά, ειλικρινώς, γιατί όπως εξήγησα, την πολιτική του συνεχίζει και εφαρμόζει ο κ. Μητσοτάκης αυτή τη στιγμή. Ο κ. Τσίπρας είναι ο βασιλιάς της κωλοτούμπας. Δε νομίζω ότι έχει μεγάλη αξία, ο,τιδήποτε κι αν πει, γιατί μπορεί να κάνει το εντελώς αντίθετο την μεθεπόμενη μέρα. Το σίγουρο είναι, ότι κι αυτός τα ίδια έκανε, για παράδειγμα στην Ειδομένη, αντίστροφα βέβαια».

 

Πηγή: antonionews.gr

 

 

Ο Τσίπρας τα έκανε όλα για την καρέκλα» η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Γιώργο Αυτιά (16/2/2020)
Sunday
16/02/2020
19:30 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ζωή Κωνσταντοπούλου
0

 

Σχόλιο GMR:    1) Εδώ η “Μαύρη βίβλος της ντροπής”, όπου η Ζ.Κ. κατήγγειλε την Βουλή ως πλυντήριο σκανδάλων και νεκροταφείο ποινικών δικογραφιών. Ως ΠτΒ, έθαψε ακόμα πιο βαθιά τις δικογραφίες εσχάτης προδοσίας(ΠΑΡΆΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ).
2) Λογιστικός έλεγχος του χρέους από Ζ.Κ., α) αποσιωπώντας την εδώ έκθεση-υπόδειξη του ΟΗΕ για “λογιστικό έλεγχο του χρέους με ταυτόχρονη λογοδοσία των υπαιτίων”, β) αποκλείοντας τις μαρτυρικές καταθέσεις σοβαρών οικονομολόγων που επιθυμούσαν να καταθέσουν (πχ Σπύρος Λαβδιώτης), τόσο για την προέλευση και τα αίτια του χρέους ως απεχθούς, όσο και για τις συνυπαίτιες νομισματικές επιλογές (ευρωζώνη) αλλά και τις ΔΥΝΑΤΕΣ-ΣΩΤΗΡΙΕΣ επιλογές δι-εξόδου (εθνικό νόμισμα).
3) Η όποια λεκτική καταγγελία της Ζ.Κ. για τιμωρία υπαιτίων των μνημονίων, προσκρούει (και δικαστικά) στην νομισματική επιμονή της υπέρ της ευρωζώνης-“there is no alternative” (το εθνικό νόμισμα απουσιάζει από την ιδρυτική διακήρυξη της Πλεύσης Ελευθερίας).
ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΟΠΑΔΟΥΣ-ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ ΑΛΛ
A ΚΑΛEΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΜΕ Γ. ΑΥΤΙΑ-ΣΚΑΪ.

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου, 16 Φεβρουαρίου 2020

 

 

 

 

 

Mr Bitcoin: Η Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει παρέμβαση της προέδρου του ΣτΕ στην έκδοσή του
Wednesday
25/12/2019
10:08 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ζωή Κωνσταντοπούλου
0

Σχόλιο GMR:   Ναι! Δεν είναι συνωνυμία. Είναι η ίδια κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ήταν πρόεδρος της Βουλής και αρνήθηκε να πάρει θέση για τις δικογραφίες εσχάτης προδοσίας που είχε ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ. Θυμίζουμε, πώς πριν γίνει ΠτΒ, μίλαγε για “Βουλή πλυντήριο σκανδάλων και νεκροταφείο ποινικών δικογραφιών” (εδώ στο σχόλιο στο “Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ”). Σήμερα κόπτεται για την (επ’ αμοιβή) απονομή δικαιοσύνης.

Δυστυχώς, δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΗ σε επιλεκτικά (δηλαδή ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ) αντιμνημονιακή Πολιτική.

 

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου, 24 Δεκεμβρίου 2019

 

 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δικηγόρος του 40χρονου Ρώσου Αλεξάντερ Βίνικ, σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, παρενέβη στην υπόθεση έκδοσης του αποκαλούμενου «Mr Bitcoin».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας, πριν από λίγες μέρες αποφάσισε να εκδοθεί ο Αλεξάντερ Βίννικ, αρχικά στην Γαλλία, με δεύτερο προορισμό τις ΗΠΑ και τρίτο την Ρωσία.

Χθες, όπως είχε ανακοινώσει η κ. Κωνσταντοπούλου, με προσωρινή διαταγή της προέδρου του Δ΄ Τμήματος του ΣτΕ, Μαρίας Καραμανώφ, «πάγωσε» προσωρινά η απόφαση του κ. Τσιάρα, περί έκδοσης του Αλεξάντερ Βίνικ στην Γαλλία, και στις συνέχεια στις άλλες χώρες, μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της αίτησης αναστολής που έχει καταθέσει.

Σήμερα, η κ. Κωνσταντοπούλου με νέα ανακοίνωσή της αναφέρει ότι μετά την χθεσινή προσωρινή διαταγή που αναστέλλει την έκδοση του Αλεξάντερ Βίννικ, «σήμερα σημειώθηκε το πρώτο κρούσμα παρέμβασης στην διαδικασία από την πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου».

(more…)

Κωνσταντοπούλου: Ο Γαβράς είχε υποχρέωση να διασταυρώσει το σενάριο Βαρουφάκη – ΒΙΝΤΕΟ
Saturday
14/09/2019
01:20 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Ζωή Κωνσταντοπούλου
3

Σχόλιο GMR:

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ/ “δ.ά.δ.α.” ΗΘΟΥΣ (ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ).

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Οι δανειστές λειτούργησαν πραξικοπηματικά και εγκληματικά».
Η δεκάχρονη Γερμανο-Χρεοκρατική Κατοχή (“Κανονικότητα” στο εξής), μας υποχρεώνει να αναδεικνύουμε την προδοσία/ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ 
(ΕΔΩ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ/ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ)  που υπέστησαν Πατρίδα-Λαός, ΚΑΙ από την αντιμνημονιακή πλευρά (“στην τελική”).
Αυτή η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, αφορά όλους τους ενεργούς πολίτες, ΚΥΡΙΩΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ, που ΔΕΝ έχουν σχέση ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ με την Κατοχική Κανονικότητα(*).
Εξηγούμεθα:
Οι λέξεις “πραξικοπηματικά” και “εγκληματικά”, αφορούν πρωτίστως την τακτική Δικαιοσύνη. Σε περίπτωση που η Δικαιοσύνη ελέγχεται από την πολιτική εξουσία, Πραξικόπημα και Έγκλημα τεκμηριώνονται οικονομικοδικαιϊκά, καταγγέλλονται ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ αγωνιστικά/οικονομολογικά & δικαιϊκά & γεωπολιτικά & κλπ/ πολιτικά “Ενώπιος Ενωπίω” (πρόσωπο με πρόσωπο με υπαιτίους-συνενόχους και όχι μόνο “στον αέρα”), ταυτόχρονα αυτός ο ΤΡΙΠΛΟΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο αλλά και “εξάγεται” στο εξωτερικό (διεθνοποίηση της δικαιϊκής-αντιστασιακής-απελευθερωτικής διαδικασίας).
Τι έχει όμως πραγματικά συμβεί από την επώνυμη (δημοσιολογούντες) και πολιτευόμενη (εν καιρώ Κατοχής) αντιμνημονιακή πλευρά;
Αυτά (τα + και -) που συνέβησαν ήταν:
1) + Πλεόνασαν οι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ (όμως ατομικές-μη συνεργαζόμενες μεταξύ τους) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΔΙΚΑΙΪΚΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ (στήλες σχετικές και φιλικές ιστοσελίδες στην G-M-R).
2) – Πλεόνασαν οι λεκτικοί όροι “έγκλημα”, “πραξικόπημα”, “προδοσία,” κλπ, με αποκορύφωμα το (από τους εκδότες υπονομευμένο) “Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ” από Ζ. Κωνσταντοπούλου/ΣΥΡΙΖΑ, ΧΩΡΙΣ αντίστοιχες ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (από επωνύμους-πολιτευόμενους πάντα, οι περισσότεροι από τους οποίους ΛΟΙΔΟΡΗΣΑΝ τις από το 2010 κρισίμως θετικές μηνύσεις “απλών” πολιτών για εσχάτη προδοσία). Επίσης, εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις, (στα +, Καθηγητής Ανδρέας Δημητρόπουλος εκτεταμένα και άλλοι νομικοί και πολίτες όπως η ιστοσελίδες justiceforgreece/Χριστίνα Σαλεμή, Ολγα-Τάνυα Γεριτσίδου, κλπ), δημοσιολογούντες και πολιτευόμενοι(**) ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ στην προπαρασκευαστική πράξη τελέσεως εγκλημάτων (ΑΡΘΡΟ 86Σ) παρά τις αντίθετες νομικές τεκμηριώσεις του κου Ανδρέα Δημητρόπουλου και άλλων νομικών (εδώ σχετική ανάρτηση της G-M-R).
3) – Το σύνολο σχεδόν των δημοσιολογούντων και πολιτευομένων, υποτίμησε έως λοιδόρησε την εδώ ΕΚΘΕΣΗ-ΥΠΟΔΕΙΞΗ του ΟΗΕ για “λογιστικό έλεγχο του χρέους με ταυτόχρονη λογοδοσία των υπαιτίων”.


(*) Και οι οποίοι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ αντέδρασαν και αντιμετωπίστηκαν όπως το εδώ σχόλιο της G-M-R,
ενώ και παγκοσμίως σεβαστοί Έλληνες επιστήμονες αντιδρούν, όπως ο Ιωάννης Π.Α. Ιωαννίδης (εδώ).

(**) Με κορυφαίο “παράδειγμα” την ΑΡΝΗΣΗ της κας Ζ.Κωνσταντοπούλου ακόμα και ως ΠτΒ να ασχοληθεί με το θέμα (παράβαση καθήκοντος και όρκου πίστης προς την πατρίδα, εδώ η περί όρκου σχετική ανάρτηση της G-M-R).

ΑΚΟΛΟΥΘΕI Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ G-M-R:

Η G-M-R, εκ της φύσεως-σχεδίασης-περιεχομένου (τεκμηριώσεων-προτάσεων-δράσεων), δεν μπορεί να μένει στην συνοπτική αποτίμηση των συν(+) και πλην(-) (που επικρατούν) της αντιμνημονιακής πλευράς.

Προχωρούμε και καταθέτουμε την εδώ πρόταση-επιχειρησιακό σχέδιο που συγκεντρώνει όλα τα + ανεξαρτήτως προσώπων, θα λαμβάνει υπ’ όψιν έναντι παντός κινδύνου όλα τα – , και θα ΜΠΟΡΕΙ να δημιουργήσει ένα “δημοκρατικά οργανωμένο αντιστασιακό-απελευθερωτικό-αναγεννητικό Μέτωπο”.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Υ.Γ. :    Επίκαιρο αλλά και σημαντικό υστερόγραφο, λόγω και της ημερομηνίας 14/9/2019 που εστάλη η ανάρτηση με την Πρόταση/”δ.ά.δ.α.” σε όλους τους συντελεστές, συγγραφείς-ιστοσελίδες της G-M-R

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΜΑ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ

https://tinyurl.com/y67t6k7q

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου, 13 Σεπτεμβρίου 2019

 

 

Για την ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο δωμάτιο» και την ανοιχτή επιστολή που έστειλε στον σκηνοθέτη μίλησε στην εκπομπή One Report η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μαζί με τον κριτικό κινηματογράφου, Γιάννη Ζουμπουλάκη.

Η κα.Κωνσταντοπούλου εξήγησε τους λόγους που την ώθησαν να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανοιχτή επιστολή προς τον σκηνοθέτη, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, για τους χειρισμούς του το πρώτο εξάμηνο του 2015, καταλογίζοντάς του «μειωμένη αξιοπιστία».

«Επειδή πρόκειται για γεγονότα πρόσφατα και τραυματικά, γνωστά σε όσους υπηρετήσαμε από θέση ευθύνης εκείνη την περίοδο, ο κ. Γαβράς είχε την υποχρέωση να τα διασταυρώσει πριν υιοθετήσει το σενάριο αυτοηρωοποίησης του Βαρουφάκη» δήλωσε η κα. Κωνσταντοπούλου.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας προσέγγισε το θέμα κοινωνικά και πολιτικά και όχι καλλιτεχνικά. «Όταν μιλάμε για τέτοια γεγονότα, όχι για μια φανταστική χώρα ούτε για μια φανταστική περίοδο, αλλά για την Ελλάδα του 2015 και για το ρόλο που διαδραμάτισαν πρόσωπα τα οποία έπαιξαν καθοριστικό και μοιραίο ρόλο, τότε δεν είναι ζήτημα καλλιτεχνικής ελευθερίας» δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «ο κ. Γαβράς δεν έχει το δικαίωμα να παρουσιάζει τα ιστορικά γεγονότα με τη μονομέρεια της ιδιοτελούς αυτοπροβολής του Βαρουφάκη».

(more…)

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Καμία συνεργασία με αυτούς που έχουν καταστρέψει τη χώρα
Saturday
06/07/2019
12:01 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΚΛΟΓΕΣ Ζωή Κωνσταντοπούλου
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R:   Όλα αυτά η Ζωή λέει πως ΘΑ τα κάνει, ΣΗΜΕΡΑ όμως, ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ, αρνείται να τα παλέψει ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΥΣ πολιτες-σχηματα-επιστήμονες (βλέπετε εδώ στήλη απελευθερωτικών προτάσεων).

 

 

Ζωή Κωνσταντοπουλου, 4 Ιουλίου 2019

 

 

Τι είπε για Αλέξη Τσίπρα Γιάννη Βαρουφάκη και Συμφωνία Πρεσπών

 

Τη θέση της ότι «το πολιτικό συνδυάζεται με το νομικό, που συνδυάζεται με το κινηματικό» και ότι «αυτό το τρίπτυχο έχει τεράστια σημασία για να είμαστε αποτελεσματικοί» εξέφρασε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη τύπου, στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης. «Τα πάντα ανατρέπονται. Αυτό ιστορικά έχει αποδειχτεί», πρόσθεσε και με βάση την ιδιότητά της ως νομικού τόνισε: «Οφείλουμε να υπηρετήσουμε τη χώρα μας με τις γνώσεις και τα εργαλεία μας». Παράλληλα, έκανε αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στον Γιάννη Βαρουφάκη.

(more…)

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Στις κάλπες ο λαός έχει την επιλογή να παλέψει για την αξιοπρέπειά του
Saturday
06/07/2019
10:42 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΚΛΟΓΕΣ Ζωή Κωνσταντοπούλου
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: Να εμπιστευτούμε εσάς, κυρία Κωνσταντοπούλου, που ούτε καταδέχεστε να μας μιλήσετε (επί επανειλημμένων προτάσεων μας, συνοδευόμενη από δράσεις μας, προς εσάς), πολλώ δε μάλλον δεν καταδέχεστε να μας εμπιστευτείτε; Το ΙΔΙΟ ερώτημα βέβαια, αφορά ΟΛΑ τα αντιμνημονιακά κόμματα. Οι πολίτες ειναι καλοί για να παρέχουν εμπιστοσύνη, οπαδιλίκι, ψήφο, κάκιστοι όμως για συν-αγωνιστές.

Αυτό είναι ο Κατοχικός, Αντιμνημονιακός (ο Θεός να τον κάνει), Αντιπροσωπευτικός Κοινοβουλευτισμός.

 

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου, 3 Ιουλίου 2019

 

Τι είπε στη διακαναλική συνέντευξή της η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

«Στις κάλπες της 7ης Ιουλίου ο ελληνικός λαός έχει την επιλογή να παλέψει για την αξιοπρέπειά του. Τον καλούμε να εμπιστευτεί την Πλεύση Ελευθερίας και να τη στηρίξει με την ψήφο του ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε αυτά που αξίζουμε. Η ψήφος εμπιστοσύνης στην Πλεύση Ελευθερίας την ερχόμενη Κυριακή θα είναι η αρχή μιας συλλογικής μάχης για να έχουν οι νέοι προοπτική στο μέλλον και οι μεγάλοι μια ζωή με αξιοπρέπεια. Πάμε, λοιπόν, τη Δευτέρα, με Ζωή στη Βουλή».

Αυτό τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στη Διακαναλική Συνέντευξη Τύπου που έδωσε στους δημοσιογράφους, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Παράλληλα, η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο «για ένα ολόκληρο σύστημα που λυσσομανάει για να πείσει τους πολίτες ότι δεν μπορούν να παλέψουν, ότι το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να συμβιβαστούν και ότι τα μνημόνια δεν ανατρέπονται, το δημόσιο χρέος δεν διαγράφεται, η Συμφωνία των Πρεσπών δεν ακυρώνεται».

«Εμείς απαντάμε σε όλα αυτά με ντοκουμέντα και λέμε ότι το δικό μας “όχι” έχει νομική και πολιτική εγκυρότητα. Ότι τα μνημόνια ανατρέπονται, το δημόσιο χρέος διαγράφεται και η Συμφωνία των Πρεσπών ακυρώνεται», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε: «Είναι αυτονόητο όταν παραβιάζονται τα δικαιώματα σου να αντιδράς και να διεκδικείς. Αυτό πρέπει να κάνουμε στη χώρα μας. Αμύνεσαι όταν προσπαθούν να αφαιρέσουν τη ζωή σου, αντιστέκεσαι με κάθε μέσο όταν καταλύεται η Δημοκρατία».

(more…)

Τη συμμετοχή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ζητά η «Πλεύση Ελευθερίας»
Sunday
23/06/2019
17:03 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ζωή Κωνσταντοπούλου
0

Σχόλιο GMR “Να χαιρόμαστε ή να χαρούμε;”  Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, “διακεκριμένη νομικός” – πρόεδρος της βουλής/ πλυντήριο σκανδάλων & νεκροταφείο ποινικών (βλέπετε εδώ η μαύρη βίβλος της ντροπής) δικογραφιών, αναγνωρίζει ως έγκυρες τις κατοχικές εκλογές!

“να χαιρόμαστε” αντιμνημονιακούς πολιτευόμενους, μη σοβαρούς- ανεύθυνους- επικίνδυνους- υπαίτιους, εγωπαθείς- επιλεκτικά νομοταγείς (η περίπτωση της είδησης), συμπεριφοράς υβριστικότατης (λόγω – έργω) κατά του λαού. (κλπ, κλπ ήσσονος όμως σημασίας “αναδυόμενα” αντιμνημονιακά φαινόμενα),

(όμως δεχόμαστε) να τους χαρούμε, σε ένα δημοκρατικά οργανωμένο αντιστασιακό- απελευθερωτικό μέτωπο.

 

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου, 21 Ιουν. 2019

 

Όπως αναφέρεται , ζητείται η συμμετοχή της κας Κωνσταντοπούλου «λόγω του θεσμικού ρόλου που κατείχε στο 3ο τη τάξει αξίωμα της χώρας, καθώς και του ποσοστού που μας ξεχώρισε στις πρόσφατες ευρωεκλογές, με τον χαρακτήρα που δόθηκε σε αυτές από Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση».

Η Πλεύση Ελευθερίας αναφέρει επίσης ότι «Το ίδιο επιθυμούμε να ζητήσουμε και για άλλα κόμματα που ξεχώρισαν στις ευρωεκλογές όπως του κου Βαρουφάκη και του κου Βελόπουλου, αν φυσικά επιθυμούν να έχουν εκπρόσωπο». Καταλήγει, δε, τονίζοντας: «Η παρουσία μας απέναντι στον κύριο Τσίπρα και στον κύριο Μητσοτάκη, όπως και στους υπόλοιπους κοινοβουλευτικούς αρχηγούς, είναι αναγκαία σε αυτές τις εξαιρετικά κρίσιμες εκλογές για τη χώρα και ελπίζουμε να μην έχουν λόγους να φέρουν αντίρρηση για αυτή».

 

Πηγή: koutipandoras.gr

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αλέξη, άσε τον Κυριάκο, σε προσκαλώ εγώ σε debate
Saturday
19/01/2019
01:19 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ζωή Κωνσταντοπούλου ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

Σχόλιο G-M-R:   Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου αναπτύσσει δημόσιο διάλογο με ΤΟΝ μέγιστο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ όλων των εθνοπροδοτών.

Ταυτόχρονα, συμπεριφέρεται εξαιρετικά απαξιωτικά, προς κάθε εκλογική, μετωπική, αντιστασιακή, απελευθερωτική, πρόταση και πράξη. Όπως ακριβώς αντιμετώπισε τις δικογραφίες εσχάτης προδοσίας ΚΑΙ ως βουλευτής ΚΑΙ ως Πρόεδρος της Βουλής. Να υπενθυμίσουμε, πως προ των εκλογών του 2015, είχε εκδώσει μέσω ΣΥΡΙΖΑ, την ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ (mavri_vivlo_ntropis), όπου κατήγγειλε τη Βουλή ως, ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ και ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ (σελ. 10). Αυτά για να αντιληφθούμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου , 18 Ιαν. 2019


 

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να απορρίπτει την πρόταση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για μια διακαναλική μονομαχία για τη Συμφωνία των Πρεσπών φαίνεται όμως ότι ο πρωθυπουργός έγινε ο ίδιος αποδέκτης πρόσκλησης σε debate από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Αλέξη Τσίπρα, άσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη -δεν θέλει. Σε προσκαλώ εγώ σε debate για τη Μακεδονία και για τη Συμφωνία που υπέγραψες στις Πρέσπες. Αλλά και για τα μνημόνια, πλειστηριασμούς, Μάτι» έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter.

«Ούτως ή άλλως θα γίνει κάποια στιγμή», κλείνει το tweet της η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Κώστας Ουίλς – Costas Wills 12 01 2019 “ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ”
Tuesday
15/01/2019
20:10 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες Costas Wills Γιώργ. Σαρρής Ζωή Κωνσταντοπούλου ΗΧΗΤΙΚΑ Ραχήλ Μακρή
0

 

Κατά σειρά ακούγονται συνεντεύξεις

Ζωή Κωνσταντοπούλου,

Ραχήλ Μακρή

και από το 1:14:00 και έπειτα.

Ηχητικό Ανδρέα Παπανδρέου για το Σκοπιανό

αμέσως μετά παρατηρήσεις – αντιρρήσεις και με νομικά επιχειρήματα από τον κ. Γ. Σαρρή επί  των λεχθέντων της  κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου ,

στην συνέχεια συζήτηση – ανάλυση επί της τραπεζικής απάτης  με τον Γ. Σαρρή και προτάσεις νομικής αντιμετώπισης. 

 

 

Κωνσταντοπούλου στο «Ακραίως»: Η «Πλεύση Ελευθερίας» θα κατέβει ανεξάρτητη στις εκλογές
Sunday
02/12/2018
20:06 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Ζωή Κωνσταντοπούλου
0

 

Σχόλιο G-M-R:   Το μεγάλο ολίσθημα δεν είναι (από μόνο του) το ότι η Πλεύση Ελευθερίας απασχολείται τόσο πολύ για την είσοδό της στην (“τι κι αν είναι Κατοχική”) βουλή και μάλιστα ΜΟΝΗ της, χωρίς να αισθάνεται την ανάγκη να μας πει απλά, ήρεμα, με ειλικρίνεια, τι εμπόδισε μια ΕΣΤΩ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ κομμάτων και σχημάτων.

Όμως, τα βαθύτερα αίτια του εκ μέρους όλων των αντιμνημονιακών πολιτευομένων διαρκούς προεκλογικού ΔΙΑΓΚΩΝΙΣΜΟΥ (στην ποδιά του “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού), συμπυκνούνται στην ιδεολογική-οργανωτική-ωφελιμιστική, εξάρτηση, από αυτό το προπύργιο του καπιταλισμού. Συμπυκνούνται δηλαδή, στην καθολική εξάρτηση από τον Αντι-προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό, με την Αντι-προσώπευση να αλωνίζει συνδικαλισμό, τοπική “αυτοδιοίκηση”, επιμελητήρια, σχολεία και πανεπιστήμια, μέχρι και Εκκλησία.

 

 

G-M-R, 2 Δεκ. 2018

 

«Η Πλεύση Ελευθερίας θα κατέβει ανεξάρτητα και αυτόνομα στις εκλογές. Είμαστε κάτι διαφορετικό. Δεν επιδιώκουμε να γίνουμε ένα κόμμα σαν τα άλλα. Οι παλιές συνταγές δεν μας αφορούν. Θέλουμε να ενεργοποιήσουμε πολίτες και άτομα που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και να αλλάξουν τη χώρα».

Αυτά τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Πράγματα που δεν πιστεύω δεν θα τα κάνω και δεν θα τα υποστηρίξω», ξεκαθάρισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Ο κ. Βαρουφάκης θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για πάρα πολλά πράγματα. Στη διαπραγμάτευση δε χρησιμοποίησε τα πορίσματα της επιτροπής αλήθειας του δημοσίου χρέους. Γιατί παραιτήθηκε την επομένη του όχι;», πρόσθεσε.
Ξεκαθάρισε ακόμα πως «δεν αντιλαμβάνομαι ως δικό μου συμφέρον την πάση θυσία είσοδο της “Πλεύσης Ελευθερίας” στη Βουλή».

(more…)

12