ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η Κωνσταντοπούλου σε μία άκρως προσωπική εξομολόγηση – «Είμαι η Ζωίτσα»
Wednesday
06/09/2023
13:59 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Ζωή Κωνσταντοπούλου Πολιτική
0

Σχόλιο GMR: Με τον Διαμαντή, τα e-mail του, τις απόψεις του,  ξε(βλέπε από-)τρελλάθηκε η “Ζωΐτσα”.

Με τις μηνύσεις εσχάτης μνημονιακής προδοσίας για τις οποίες έλαβε και πρόσθετο σχετικό e-mail (στην διάθεση των αναγνωστών) ως ΠτΒ και όλες τις σχετικές καταγγελίες που έλαβε και ως βουλευτής και ως Πρόεδρος της Βουλής, όχι μόνο δεν συγκινήθηκε, αλλά τις ΕΘΑΨΕ, πιο βαθιά κι από ΒΑΘΙΑ.

Αυτή είναι η, Ζωή.

_.

 

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου, 5 Σεπτεμβρίου 2023

 

 

 

 

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 04 Σεπτεμβρίου η νέα εκπομπή του Μάνου Νιφλή «Στιγμές». Ποδαρικό στην εκπομπή έκανε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της, αλλά και τον σύντροφό της, και Βουλευτή στο κόμμα της, Διαμαντή Καραναστάση.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε αρχικά στη σχέση με τους γονείς της: «Οι γονείς μου είναι δύο άνθρωποι που τους θαυμάζω πάρα πολύ και που σε όλη την πορεία μου συνειδητοποιώ πόσα μου έδωσαν. Είναι βέβαια δύο άνθρωποι με τους οποίους και ως παιδί, ως έφηβη, αλλά και ως φοιτήτρια έκανα και τις δικές μου συγκρούσεις. Είχαμε τις δύσκολες στιγμές που έχουν όλες οι οικογένειες. Ήταν άνθρωποι που ποτέ δεν έπαψα να θαυμάζω και ποτέ δεν έπαψα να είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου έδωσαν».

«Πραγματική περιουσία στη ζωή μου οι φίλοι μου»

Η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» μίλησε και για το πόσο σημαντικές είναι οι φιλίες στη ζωής της, οι οποίες άντεξαν στον χρόνο και παραμένουν από πολύ μικρή ηλικία έως και σήμερα. «Οι κολλητοί μου από το σχολείο είναι κολλητοί μου και σήμερα. Εγώ έχω πολύ καλούς φίλους που είναι και η πραγματική μου περιουσία στη ζωή. Η κολλητή μου φίλη από την πρώτη δημοτικού είναι και σήμερα η καλύτερη μου φίλη, η Μελίζα. Ο κολλητός μου φίλος από το Δημοτικό, ο Ανδρέας είναι και σήμερα ο καλύτερος μου φίλος και σε όλη μου την πορεία έκανα πολλές φιλίες και πολλές σχέσεις με ανθρώπους, τις οποίες κρατάω έως σήμερα κατά το δυνατόν. Η πορεία που είχαμε στο σχολείο αποτρέλανε δασκάλους, καθηγητές. Νομίζω ότι έχουν εκείνοι να πουν πολλές ιστορίες».

Το e-mail που δεν πήγε, η γνωριμία με τον Διαμαντή Καραναστάση και η σχέση με τα παιδιά του

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη, και βουλευτή- πλέον- της «Πλεύσης Ελευθερίας» Διαμαντή Καραναστάση και πώς ένα… e-mail έμελλε να αλλάξει τη ζωή της.

«Ήταν 23 Αυγούστου του 2015. Μόλις είχε παραιτηθεί η κυβέρνηση και ετοιμαζόμασταν για εκλογές. Μου είχε στείλει ένα e-mail που το βρίσκω και σήμερα πολύ σημαντικό στον τρόπο ενός πολίτη και καλλιτέχνη. Μου έγραφε: Κυρία Κωνσταντοπούλου θέλω να σας ευχαριστήσω για τον τρόπο με τον οποίο υπερασπίζεστε τα δικαιώματά μου. Κι αυτό είναι φοβερά τιμητικό να στο στέλνει οποιοσδήποτε άνθρωπος, πόσω μάλλον ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης. Αυτό το e-mail όμως, δεν το είδα. Υπήρχε φοβερή ένταση εκείνη την περίοδο. Ήταν και για εμένα τραγική περίοδος γιατί εκείνη ακριβώς την ημέρα χάσαμε τον σύντροφο της μητέρας μου κι έτσι το e- mail αυτό έμεινε μετέωρο. Δεν το είδα ποτέ. Ο Διαμαντής έμεινε με την αίσθηση ότι τον γείωσα και δεν του απάντησα ποτέ, εγώ δεν ήξερα τίποτα. Πολλούς μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2016 σε μία παράσταση στο θέατρο τέχνης συναντηθήκαμε».«Από εκείνη τη βραδιά ξεκίνησε ένα άλλο κεφάλαιο της ζωής μου», ανέφερε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου και συνέχισε: «Mε γοήτευσε αμέσως. Είχαμε μια φοβερή συζήτηση. Ξεκινήσαμε να συζητάμε για τα πάντα. Εγώ είχα πάει με μία φίλη μου. Ξέχασα ότι ήταν η φίλη μου εκεί, ο Διαμαντής επίσης με δύο φίλες του, οι οποίες διακριτικά του είπανε φεύγουμε (γέλια) και υπήρχε μια κάμερα που περίμενε με τις ώρες τι ώρα θα βγει η Κωνσταντοπούλου να κάνει μία δήλωση». Ήταν μια γνωριμία που εξελίχθηκε κεραυνοβόλα, αλλά που είχε ως κινητήριο αυτό το οποίο εκείνη τη στιγμή θέλαμε να κάνουμε, το ίδιο που θέλουμε και σήμερα να κάνουμε. Να αλλάξουμε τον κόσμο.

H Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε και στο πόσο στοργικός είναι ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης, με τα παιδιά του αλλά και τη σχέση που έχει η ίδια μαζί τους. «Νομίζω ότι είναι ένας τόσο υποδειγματικός πατέρας. Δεν έχω δει τέτοιον πατέρα που κάνει πραγματικά σε πάρα πολλά επίπεδα τα πάντα για τα παιδιά του, τα οποία έχουν και μία πολύ αξιόλογη μητέρα, βέβαια. Είναι υπεύθυνος για δύο πλασματάκια τα οποία είναι αξιοθαύμαστα. Περισσότερο μου ξύπνησε εμένα, ο πατρικός του ρόλος το αίσθημα το μητρικό πολύ περισσότερο απ’ ότι μπορεί να το είχα. Έχουμε μεγάλη αγάπη με τα παιδιά και κάνουμε πολλές τρέλες, περιπέτειες, αλλά και σοβαρά πράγματα».

«Είμαι η Ζωίτσα»

«Είμαι η Ζωίτσα», απάντησε αρχικά στην ερώτηση για το αν είναι η σύντροφος του πατέρα τους. Και συνέχισε, λέγοντας ότι «αυτό περιέχει και το “σύντροφος του πατέρα τους, περιέχει και το φίλη, περιέχει και το…” Νομίζω ότι η Ζωίτσα είναι ένας ρόλος ειδικός».

Δείτε και το σχετικό video στην ΠΗΓΗ

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.