ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Tuesday
13/09/2016
01:33 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μαρία_Νεγρεπόντη-Δελιβάνη
0
(Δευτ. 12/9/16 – 19:50)
Της ΜΑΡΙΑΣ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ-ΔΕΛΙΒΑΝΗ

Το θέμα “Γεωργίου” είναι, θα έλεγα χωρίς υπερβολή, το σπουδαιότερο ελληνικό, και θλίβομαι διότι υπάρχουν άτομα και ομάδες, που είτε προσποιούνται αδιαφορία, είτε καταβάλλουν καταδικαστέες προσπάθειες για τη συγκάλυψη του. Είναι πράγματι αδιανόητη αυτή η συμπεριφορά, διότι χωρίς αμφιβολία η καταδίκη Γεωργίου, αν την χειριζόμασταν σωστά, θα αποτελούσε το “διαβατήριο” της χώρας για τη σωτηρία της.

Διότι θα αποδείκνυε περίτρανα, την έξωθεν (ε, ας το πούμε χωρίς φόβο και πάθος) συνωμοσία εναντίον της Ελλάδας, με τη χρησιμοποίηση ανθρώπωνκλειδιών, που θα εξασφάλιζαν τις προϋποθέσεις της καταστροφής της.

Πιστεύω ότι ήδη τα όσα έχουμε βιώσει με την υπόθεση αυτή, που δυστυχώς χρονίζει ανεπίτρεπτα, αποτελούν αδιάσειστα στοιχεία για το ότι “κάτι δεν πάει διόλου καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας“. Εκτός από την παραπομπή Γεωργίου για κακούργημα, από τον Άρειο Πάγο, τι άλλη απόδειξη χρειαζόμαστε από την απροκάλυπτη υποστήριξή του, και μάλιστα σε κατάσταση πανικού, και μάλιστα αδιάκοπη, των “εταίρων μας” για να μην καταδικαστεί και, προφανώς κυρίως, για να μην εξαναγκαστεί να μιλήσει….. Αν όλα τα σκοτεινά παρασκήνια, που θέλουν την Ελλάδα στον τάφο, δημοσιοποιηθούν, έτσι που ο κάθε κάτοικος αυτής της χώρας να πληροφορηθεί ποιοι και γιατί τον έχουν εξαθλιώσει, θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Οι “εταίροι μας” μπροστά στη γενικευμένη κατακραυγή δεν θα είναι σε θέση να συνεχίσουν.

Προτείνω την κατάρτιση ομάδας, που να συντάξει ένα κείμενο (νομικής και οικονομικής στήριξης), όσο γίνεται πιο προσεγμένο και με όσο γίνεται περισσότερες αποδείξεις (αλλά όχι εκτενές), το οποίο να κυκλοφορήσει στα ΕλληνικάΑγγλικάΓαλλικά και Γερμανικά, σε 24ωρη βάση. Να σταλεί προς εξέχουσες προσωπικότητες του εσωτερικού και του εξωτερικού, με ερωτηματολόγιο που να τους αναγκάζει να πάρουν θέση. Να επιστρατευθούν όλα τα ΜΜΕ (που δεν είναι πουλημένα), ώστε να ξεσηκωθεί σύσσωμος ο ελληνικός λαός.

Αυτή την ευκαιρία, που δίνει υπόσχεση οριστικής εξόδου από την κόλαση των μνημονίων, της τρόικας/κουαρτέτου κλπ., προς Θεού, να μην τη χάσουμε (όπως συνέβη και με πολλές άλλες). Και στην πορεία, ο κάθε πολιτικός θα αποδείξει με το μέρος ποιου/ποιων κινείται. Με αυτό της Ελλάδας και των Ελλήνων, ή……..;;;;;;;

Ημίμετρα στην υπόθεση αυτή δε χωρούν. Δεν υπάρχουν “ναι μεν άλλα“, αλλά ούτε και ελαφρυντικά για ένα έγκλημα ειδεχθές και κατ’ εξακολούθηση. Ακόμη “εφησυχάζουμε“;

Comments

Comments are closed.