ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Δημήτρης Νατσιός: «Την επόμενη φορά που η Μαρέβα θα πάει εκκλησία ίσως τη δούμε να μοιράζει και αντίδωρο»
Saturday
18/05/2024
11:41 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Δημ. Νατσιός
0

Σχόλιο GMR: ΝΙΚΗ=Το χριστεπώνυμο αντίστοιχο του κομμουνιστικοεπώνυμου Κόμματος Ελλάδας.

Ο κος Νατσιός είναι το Χριστεπώνυμο (Δικαιοσύνη;-Αλληλεγγύη; ενάντια σε χρεοκρατία-έξωθεν εξάρτηση-αντί-προσώπου Σου “Δημοκρατία”) στοιχείο στο λαϊκοσυγκρατητικό δίδυμο μαζί με τον κο Κουτσούμπα.

_.

 

 

 

 

Δημ. Νατσιός , 18 Μαϊου 2024

 

 

 

 

«Οι νίκες της ζωής μου είναι η σύζυγός μου, τα παιδιά μου, η διδασκαλία μου στα σχολεία και η εγγονή μου» λέει με πάθος σήμερα στην «Espresso» ο πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ Δημήτρης Νατσιός.

  • Aπο τη Βίβιαν Μπενέκου

Δηλώνει υπερήφανος για την επί τριακονταπενταετία σύζυγό του Ματίνα, τα τρία του παιδιά, Γιάννη, Χριστίνα, Μαρία, αλλά και για τη νεογέννητη εγγονή του, που θα βαφτιστεί αμέσως μετά τις ευρωεκλογές και θα πάρει το όνομα Ευαγγελία. Αλλωστε για τον ίδιο «η πίστη, η φιλοπατρία και η παραδοσιακή ελληνική οικογένεια» είναι η πολιτική και κοινωνική του ταυτότητα.

Ο Δημήτρης Νατσιός, που τάραξε τα νερά της πολιτικής στις περσινές βουλευτικές εκλογές, πιστεύει πολύ στο κόμμα του και υποστηρίζει με σθένος ότι θα πάρει τέτοιο διψήφιο ποσοστό στις ευρωεκλογές, που πολλοί θα τρίβουν τα μάτια τους από αυτό που θα βλέπουν. Συζητώντας για την επικαιρότητα, ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ υποστηρίζει ότι «η προδοσία των Πρεσπών και τα προδοτικά χέρια που την υπέγραψαν, ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. μαζί, θα καταλήξουν στον ιστορικό κάλαθο των σκουπιδιών».

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρει ότι «πληρώνουμε το όνομά του», ενώ για τον Στέφανο Κασσελάκη παρατηρεί, ότι «οι πολίτες πανικοβάλλονται και μόνο στη σκέψη» ότι μπορεί αυτός να κυβερνήσει. Σχολιάζοντας δε την εικόνα της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Μητσοτάκη να φορά τον μεγαλόσταυρο το Πάσχα που πέρασε, δήλωσε με χιούμορ ότι «την επόμενη φορά που θα πάει εκκλησία ίσως… μοιράσει αντίδωρο».

………………….

Διαβάστε την συνέχεια, δείτε σχετικές φωτο στο πλήρες άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: newsbreak.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.