ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

«Θα γίνουν και νομικές ενέργειες», λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις φήμες περί χωρισμού με τον Διαμαντή Καραναστάση
Thursday
11/04/2024
18:40 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Ζωή Κωνσταντοπούλου θεαθῆναι
0

Σχόλιο GMR: Για το θεαθῆναι, αλλά ε μα πιά, δεν μας ενδιαφέρουν τα ξεκατινιάσματα μεταξύ της λαλίστατης “Ζωίτσας-καρδούλες προς άγραν ψήφων” και της δημοσιογραφίας. Για το θεαθῆναι

Μας ενδιαφέρει, η άρνησή της ως ΠτΒ και προηγούμενα ως βουλευτής, ακόμα και τώρα που έχει το ίδιο πρόβλημα με, την προανακριτική κατ’ άρθρο 86Σ, για το δυστύχημα των Τεμπών, να απαντήσει και θεσμικά και ουσιαστικά στα όσα θέτει η συνημμένη επιστολή.

Κατά τα λοιπά, όταν έφτιαχνε την επιτροπή αληθείας του δημοσίου δημοσίου χρέους, ζήσαμε τον αποκλεισμό (εκ μέρους της) προσώπων και προτάσεων που είχαν άλλη άποψη από την δική της, δηλαδή προσώπων που θα κατέθεταν στην επιτροπή, τεκμηριώσεις (ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ), μεθοδεύσεις και προγράμματα, εξόδου από το ευρώ, ως εναλλακτική του “ΕΥΡΩ-Η Θηλιά στον Λαιμό της Ελληνικής Κοινωνίας“.

συνημμένη επιστολή :  Αναφορά-Καταγγελία 6-2-2015 προς Πρόεδρο της Βουλής κοιν. Πρόεδρο Α.Π

_.

 

 

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου, 11 Απριλίου 2024

 

 

 

 

«Έχουμε ήδη δώσει εντολή για νομικές ενέργειες. Δεν πρόκειται να αφεθεί έτσι όλη αυτή η διαδικασία», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τη σχέση της με τον Διαμαντή Καραναστάση.

«Την ώρα που κι εγώ προσωπικά και ο Διαμαντής με τη δουλειά του και η κοινοβουλευτική ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας κάνουμε έναν τεράστιο αγώνα, με μικρές δυνάμεις μέσα στη Βουλή, αλλά με μεγάλη ψυχή- φέρνουμε τη φωνή των πολιτών μέσα στη Βουλή, την ώρα αυτή, ξαφνικά, εμφανίζεται μια μυθοπλασία, για να πληγούν η Πλεύση Ελευθερίας, εγώ προσωπικά και ο βουλευτής εκείνος, που ο κόσμος ξέρει ότι χωρίς εκείνον δεν θα ήμασταν στη Βουλή, γιατί έχει παίξει καθοριστικό ρόλο», ανέφερε αρχικά η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι οι φήμες περί χωρισμού δεν έχουν καμία υπόσταση και ως στόχο έχουν να πλήξουν την Πλεύση Ελευθερίας.

«Και λίγα είπε ο Διαμαντής Καραναστάσης, όταν μίλησε για κίτρινα τηλεσκουπίδια. Αυτό που συμβαίνει είναι κανιβαλικό. Αυτό που θέλουμε να γίνει κατανοητό είναι ότι όλο αυτό στοχεύει στο να νομίζουν πάντα οι πολίτες ότι δεν έχουν εκπροσώπηση. Και όταν χτυπιέται και βάλλεται η ομάδα εκείνη που εκπροσωπεί τους πολίτες, δεν έχει στόχο μόνο εμάς, αλλά τους πολίτες και την κοινωνία. Νομίζω ότι αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία των κίτρινων τηλεσκουπιδιών αναγνώρισαν αμέσως τον εαυτό τους. Περιμένουμε να ζητήσει κάποιος συγγνώμη. Θα γίνουν και νομικές ενέργειες. Δεν θα αφεθεί έτσι όλη αυτή η διαδικασία. Έχουμε ήδη δώσει εντολή για νομικές ενέργειες», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Εν κατακλείδι τόνισε: «Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος εδώ και δεκαετίες καλλιτέχνης με διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πολύ πριν ιδρύσουμε μαζί την Πλεύση Ελευθερίας. Στο πολιτικό κομμάτι, είναι επίσης ένας λαμπρός βουλευτής και εμπνευστής των πρωτοβουλιών μας. Αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος».

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Η Κωνσταντοπούλου σε μία άκρως προσωπική εξομολόγηση – «Είμαι η Ζωίτσα»
Wednesday
06/09/2023
13:59 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Ζωή Κωνσταντοπούλου Πολιτική
0

Σχόλιο GMR: Με τον Διαμαντή, τα e-mail του, τις απόψεις του,  ξε(βλέπε από-)τρελλάθηκε η “Ζωΐτσα”.

Με τις μηνύσεις εσχάτης μνημονιακής προδοσίας για τις οποίες έλαβε και πρόσθετο σχετικό e-mail (στην διάθεση των αναγνωστών) ως ΠτΒ και όλες τις σχετικές καταγγελίες που έλαβε και ως βουλευτής και ως Πρόεδρος της Βουλής, όχι μόνο δεν συγκινήθηκε, αλλά τις ΕΘΑΨΕ, πιο βαθιά κι από ΒΑΘΙΑ.

Αυτή είναι η, Ζωή.

_.

 

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου, 5 Σεπτεμβρίου 2023

 

 

 

 

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 04 Σεπτεμβρίου η νέα εκπομπή του Μάνου Νιφλή «Στιγμές». Ποδαρικό στην εκπομπή έκανε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της, αλλά και τον σύντροφό της, και Βουλευτή στο κόμμα της, Διαμαντή Καραναστάση.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε αρχικά στη σχέση με τους γονείς της: «Οι γονείς μου είναι δύο άνθρωποι που τους θαυμάζω πάρα πολύ και που σε όλη την πορεία μου συνειδητοποιώ πόσα μου έδωσαν. Είναι βέβαια δύο άνθρωποι με τους οποίους και ως παιδί, ως έφηβη, αλλά και ως φοιτήτρια έκανα και τις δικές μου συγκρούσεις. Είχαμε τις δύσκολες στιγμές που έχουν όλες οι οικογένειες. Ήταν άνθρωποι που ποτέ δεν έπαψα να θαυμάζω και ποτέ δεν έπαψα να είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου έδωσαν».

«Πραγματική περιουσία στη ζωή μου οι φίλοι μου»

(more…)

ΔΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΒΙΝΝΙΚ
Tuesday
01/06/2021
21:18 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αικ. Σακελλαροπούλου ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ζωή Κωνσταντοπούλου ΠτΔ
0

 

 

 

 

 

 

Ζ. Κωνσταντοπούλου, 31 Μαίου 2021

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΒΙΝΝΙΚ- ΠΑΡΙΣΙ: Κατέρρευσε το κατηγορητήριο στη δίκη του Αλεξάντερ ΒΊΝΝΙΚ στο Παρίσι, την πλήρη απαλλαγή για όλες τις κατηγορίες πλην μίας ζήτησε ο Γενικός Εισαγγελέας Παρισίων, για τον άνθρωπο που παραδόθηκε από την Ελλάδα στη Γαλλία σε συνθήκες απαγωγής- ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ!

Δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Τις περασμένες 2 εβδομάδες, σε μία αποκαλυπτική δίκη στο Εφετείο Παρισίων, είχα την ευκαιρία να υπερασπισθώ τον Αλεξάντερ ΒΙΝΝΙΚ και να συνδράμω στο να καταρρεύσει παταγωδώς η εις βάρος του διεθνής σκευωρία, σε εκτέλεση της οποίας παραδόθηκε σε συνθήκες απαγωγής από την Ελλάδα στη Γαλλία, σαν ανθρώπινο λάφυρο, χωρίς δικαιώματα, τον Ιανουάριο 2020.  Σε αυτό το πολιτικό και δικαστικό σκάνδαλο, αποφασιστικός ήταν ο ρόλος της σημερινής Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου: ως Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, παρενέβη προσωπικά για να αποστερήσει τον Αλεξάντερ Βίννικ από τη δικαστική προστασία που του είχε χορηγήσει το αρμόδιο Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, αφαίρεσε την υπόθεση από τους αρμόδιους δικαστές και ενορχήστρωσε μία δίκη-εξπρές για τον Αλεξάντερ, με Πρόεδρο τον εαυτό της, και με στόχο την παράδοση του Αλεξάντερ στη Γαλλία. Ο Αλεξάντερ Βίννικ σήμερα έχει αθωωθεί για τη συντριπτική πλειοψηφία των κατηγοριών (19 από τις 20) και επιζητεί, με σοβαρές αξιώσεις, την αθώωσή του και για τη μία και μοναδική, πλημμεληματική κατηγορία για την οποία καταδικάσθηκε. Ο Γενικός Εισαγγελέας Παρισίων ήδη υπαναχώρησε από την Έφεση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, και ζήτησε να επικυρωθεί, εφ’ όλης της ύλης, η πρωτόδικη απαλλακτική απόφαση και να μειωθεί το πρόστιμο για την πλημμεληματκή κατηγορία, συνομολογώντας δημόσια, στη διάρκεια της αγόρευσής του, την περασμένη Πέμπτη 27/5, ότι «είναι ξεκάθαρο ότι ο άνθρωπος αυτός δεν έχει καμμία σχέση με όλες αυτές τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν, δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο εναντίον του»!

Καλώ τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα να δημοσιοποιήσουν την είδηση, όπως κάνουν οι συνάδελφοί τους στο εξωτερικό. Είναι κριτήριο λειτουργίας της δημοκρατίας στη χώρα μας.

Αναλυτικά, για τη δίκη που διεξήχθη στο Παρίσι:

Από τις 18 μέχρι τις 28 Μαΐου έγινε στο Εφετείο Παρισίων, η δίκη του Αλεξάντερ Βίννικ σε δεύτερο βαθμό. Ως η Ελληνίδα δικηγόρος του, που τον υπερασπίζομαι από το 2018, παρέστην στο Δικαστήριο των Εφετών και υπερασπίσθηκα τον Αλεξάντερ, όπως είχα κάνει και τον περασμένο Οκτώβριο, στο Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο του Παρισιού. Ο Αλεξάντερ, που παραδόθηκε στη Γαλλία σαν να ήταν λάφυρο πολέμου, κατά παραβίαση κάθε έννοιας κράτους δικαίου, έχει ήδη αθωωθεί για τις 19 από τις 20 κατηγορίες και έχει καταδικασθεί μόνον για μία, σε βαθμό πλημμελήματος. Για αυτή τη μία κατηγορία και τη μικρή ποινή έκανε Έφεση, συνεχίζοντας να υποστηρίζει την πλήρη αθωότητά του. Έφεση έκανε και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Παρισίων, ζητώντας να ξαναδικασθεί ο Αλεξάντερ για όλες τις κατηγορίες.

Στη δίκη που διεξήχθη τις περασμένες δύο εβδομάδες (18-28 Μαΐου 2021), με ενδελεχή διαδικασία, κατέρρευσε κάθε ψήγμα υποψίας. Οι μάρτυρες κατηγορίας, έμπειροι αστυνομικοί της Γαλλικής Αστυνομίας και της Europol, τους οποίους εξέτασα ενδελεχώς στο ακροατήριο, ομολόγησαν ότι δεν έχουν κανένα στοιχείο εναντίον του Αλεξάντερ Βίννικ. Και ταυτόχρονα, από όλη τη διαδικασία, αναδείχθηκαν οι σοβαρότατες παραβιάσεις των δικαιωμάτων του Αλεξάντερ και τα δεινά που υπέστη στο διάστημα των 4 ετών που κρατείται. Ο Γενικός Εισαγγελέας του Εφετείου Παρισίων ζήτησε την αθώωση του Αλεξάντερ για όλες τις κατηγορίες εκτός από την πλημμεληματική, για την οποία ζήτησε να μειωθεί το πρόστιμο των 100.000 ευρώ που είχε επιβληθεί. Σε μία αγόρευση που αποτελεί υπόδειγμα κατά συνείδηση τοποθέτησης ανεξάρτητου και αμερόληπτου δικαστή, είπε απερίφραστα ότι «είναι ξεκάθαρο ότι ο άνθρωπος αυτός δεν έχει καμμία σχέση με όλες αυτές τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν, δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο εναντίον του». Και, για την πλημμεληματική καταδίκη είπε: «Σας ζητώ να χαμηλώσετε το επιβληθέν πρόστιμο. Δεν έχει νόημα. Είναι ξεκάθαρο ότι ο άνθρωπος αυτός δεν έχει να πληρώσει αυτό το ποσό».

Το Δικαστήριο θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα. Εάν ο Αλεξάντερ αθωωθεί ή αν επικυρωθεί η πρωτόδικη συντριπτικά απαλλακτική απόφαση, η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της και να ανακαλέσει την απόφαση έκδοσης του Αλεξάντερ προς τις ΗΠΑ. Γιατί ήδη έχει αποδειχθεί ότι οι διώξεις που υφίσταται είναι άδικες. Ο Αλεξάντερ έχει πληρώσει αβάσταχτο τίμημα, χωρίς να έχει ευθύνη: δεν έχει δει τα παιδιά του εδώ και 4 χρόνια, ενώ πριν από έξι μήνες έχασε τη σύζυγό του, 34 ετών, από καρκίνο στον εγκέφαλο, χωρίς να του επιτρέψουν ούτε να την αποχαιρετήσει.

Η ευθύνη ανήκει και στους Έλληνες δημοσιογράφους και ΜΜΕ, να δημοσιοποιήσουν τα γεγονότα. Η υπόθεση Βίννικ και ο χειρισμός της από την Ελληνική Κυβέρνηση και την Ελληνική Δικαιοσύνη, με προεξάρχουσα την σημερινή Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που παρενέβη αποστερώντας τον Αλεξάντερ από το φυσικό του δικαστή, για να τον παραδώσει άρον-άρον στην Γαλλία, αποτελεί ένα σύγχρονο πολιτικό και δικαστικό σκάνδαλο. Οι έλληνες δημοσιογράφοι θα πρέπει να φωτίσουν τα γεγονότα και να μην συμβάλουν στην παρασιώπησή τους, την οποία επιθυμεί η εκτελεστική εξουσία.

Ζωή Κωνσταντοπούλου»

 

Το άρθρο – παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Πλεύσης Ελευθερίας για το Πολυτεχνείο.
Monday
16/11/2020
22:08 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ζωή Κωνσταντοπούλου κορωνοϊός (Covid-19) ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
0

Σχόλιο GMR: Καλό! Τα καλά, να τα λέμε!

._

 

 

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου, 16 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τοποθετήθηκε με άρθρο της που δημοσιεύθηκε στο Freedomtv.gr.

Το άρθρο της κ. Κωνσταντοπούλου:

«Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου ήταν μια πηγαία κι ακηδεμόνευτη φοιτητική εξέγερση ενάντια στη Χούντα, χωρίς κομματική αναφορά ή χροιά, χωρίς κομματική ή άλλη πειθαρχία, χωρίς σιγουριά και υπογραφές, μια εξέγερση με αναφορά στην Ελευθερία, που η Χούντα είχε βίαια αφαιρέσει. Μια εξέγερση που πνίγηκε στο αίμα και που εξακολουθεί μέχρι σήμερα να εμπνέει όσους αγωνίζονται για δημοκρατία κι ελευθερία.

Τις τελευταίες ώρες παρακολουθούμε τους όψιμους «πατέρες» του Πολυτεχνείου, να επιζητούν την προσοχή των πολιτών, διεκδικώντας δήθεν να τιμήσουν την Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, μιας εξέγερσης που τα Κόμματα της εποχής όχι απλώς δεν την στήριξαν, αλλά αρχικά την κατήγγειλαν. 

(more…)

Συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Espresso (01/08/2020)
Thursday
27/08/2020
15:36 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ζωή Κωνσταντοπούλου ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Ενδιαφέρουσα συνέντευξη..

Και για όσα θίγει και για όσα “ο μη ποιών τι“.

Η Ζ.Κ. θα έσωζε την Ελλάδα, μαζί με έναν “καλό” Τσίπρα , χωρίς έξοδο από το ευρώ και χωρίς λογοδοσία των υπαιτίων όπως απαιτούσε η εδώ εκθεση-υπόδειξη του ΟΗΕ.

Κατά τα λοιπά, μέσα στην ευρωζώνη πάντα και με τη Βουλή τίγκα από τους ανενόχλητους υπαίτιους εσχάτης προδοσίας και με μια επιτροπή ελέγχου του χρέους ιδιωτική της Ζ.Κ. (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ η συμμετοχή οικονομολόγων με σοβαρό τεκμηριωτικό/καταγγελτικό έργο για ΕΛΣΤΑΤ/τραπεζες/ευρώ/Χρεοκρατία και στέρεες προτασεις για την εφαρμογή του Εθνικού νομίσματος (ενδεικτικά  Σπύρος Λαβδιώτη/ιστοσελίδα και η απο Θεόδωρος Μαριόλης /μετωπικό πρόγραμμα εξόδου από την κρίση ΔΙΕΞΟΔΟΣ).

Η Ζ.Κ. ουδόλως επιθυμούσε συντακτική εθνοσυνέλευση ριζικής ανατροπής του “πλυντηρίου σκανδάλων και νεκροταφείου ποινικών δικογραφιών”, και το απέδειξε ως ΠτΒ, θάβοντας ακόμα βαθύτερα τις δικογραφίες εσχάτης προδοσίας, αρνούμενη τη οποιαδήποτε απάντηση σε αιτήματα όπως αυτό >> Αναφορά-Καταγγελία 6-2-2015 προς Πρόεδρο της Βουλής κοιν. Πρόεδρο Α.Π., απαιτώντας ταυτόχρονα είσοδο των μπαχαλάκηδων(**) στη Βουλή και διάλογο μαζί τους.

 

(*)Πιστεύω σε μια Βουλή ζωντανή, με τους βουλευτές παρόντες, μια Βουλή που εργάζεται άοκνα υπηρετώντας τη δημοκρατία και τους πολίτες. Μια Βουλή ανοιχτή στην κοινωνία. Με Επιτροπές για την προώθηση Εθνικών Ζητημάτων, όπως ο Λογιστικός Έλεγχος και η Διαγραφή του παράνομου Χρέους, η Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, η λογοδοσία για σκάνδαλα σε βάρος του Δημοσίου.” 

 

(**) Αυτό (https://www.thetoc.gr/politiki/article/nea-antiparathesi-gia-tous-antieksousiastes-sti-diaskepsi-twn-proedrwn) επεξηγηματικά για την στάση της Ζ.Κ. έναντι των μπαχαλάκηδων (καταστροφέων/προβοκατόρων κάθε λαϊκής αντίδρασης), σε ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ  σχέση με το ΘΑΨΙΜΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ των  δικογραφιών εσχάτης προδοσίας.

._

 

 

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου, 2 Αυγ. 2020

 

 

 

«Κεραυνούς» κατά του Αλέξη Τσίπρα αλλά και της Κατερίνας Σακελλαροπούλου εξαπολύει η πρώην Πρόεδρος της Βουλής και νυν Επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η ίδια πιστεύει ότι το σκάνδαλο Novartis χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση Τσίπρα  ως εργαλείο στοχοποίησης πολιτικών αντιπάλων, ότι ο τέως πρωθυπουργός, κυβερνώντας, πήρε τον κατήφορο και μπλέχτηκε με τη βρομιά και τη διαπλοκή, ενώ χαρακτηρίζει ξεκάθαρα τη φωτιά στο Μάτι έγκλημα.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλάει σήμερα «έξω από τα δόντια» στην «Εspresso» και δεν διστάζει να επιτεθεί ευθέως κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν της αρέσουν “δικαστές που εξαργυρώνουν τον χειρισμό υποθέσεων με θέσεις εξουσίας”.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απογοητεύθηκε απίστευτα από τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν διαπίστωσε ότι οι παλιοί συνοδοιπόροι της «λιγώθηκαν από την εξουσία».

(more…)

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Δεν συμφωνώ με το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο» (Βίντεο)
Friday
06/03/2020
18:05 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ζωή Κωνσταντοπούλου ΣΥΝΟΡΑ
0

Σχόλιο GMR: Για να μας θυμίζει πως υπάρχει…

._

 

 

Ζ. Κωνσταντοπούλου, 6 Μαρτίου 2020

 

 

 

«Δεν μπορεί να εφαρμόζονται πρακτικές βίαιων απωθήσεων», δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 αναφορικά με τα μέτρα της κυβέρνησης στα σύνορα, η επικεφαλής Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι δεν συμφωνεί σε καμία περίπτωση με αυτό που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο Έβρο, καθώς όπως τόνισε, δεν πρόκειται απλώς για κλειστά σύνορα, αλλά είναι κάτι που, όπως είπε, παραβιάζει και διεθνείς συνθήκες.

Κληθείσα να σχολιάσει την τοποθέτηση Τσίπρα, ο οποίος συμφώνησε με τα κλειστά σύνορα, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε:

«Κακώς, αλλά από την άλλη πλευρά, ειλικρινώς, γιατί όπως εξήγησα, την πολιτική του συνεχίζει και εφαρμόζει ο κ. Μητσοτάκης αυτή τη στιγμή. Ο κ. Τσίπρας είναι ο βασιλιάς της κωλοτούμπας. Δε νομίζω ότι έχει μεγάλη αξία, ο,τιδήποτε κι αν πει, γιατί μπορεί να κάνει το εντελώς αντίθετο την μεθεπόμενη μέρα. Το σίγουρο είναι, ότι κι αυτός τα ίδια έκανε, για παράδειγμα στην Ειδομένη, αντίστροφα βέβαια».

 

Πηγή: antonionews.gr

 

 

Ο Τσίπρας τα έκανε όλα για την καρέκλα» η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Γιώργο Αυτιά (16/2/2020)
Sunday
16/02/2020
19:30 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ζωή Κωνσταντοπούλου
0

 

Σχόλιο GMR:    1) Εδώ η “Μαύρη βίβλος της ντροπής”, όπου η Ζ.Κ. κατήγγειλε την Βουλή ως πλυντήριο σκανδάλων και νεκροταφείο ποινικών δικογραφιών. Ως ΠτΒ, έθαψε ακόμα πιο βαθιά τις δικογραφίες εσχάτης προδοσίας(ΠΑΡΆΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ).
2) Λογιστικός έλεγχος του χρέους από Ζ.Κ., α) αποσιωπώντας την εδώ έκθεση-υπόδειξη του ΟΗΕ για “λογιστικό έλεγχο του χρέους με ταυτόχρονη λογοδοσία των υπαιτίων”, β) αποκλείοντας τις μαρτυρικές καταθέσεις σοβαρών οικονομολόγων που επιθυμούσαν να καταθέσουν (πχ Σπύρος Λαβδιώτης), τόσο για την προέλευση και τα αίτια του χρέους ως απεχθούς, όσο και για τις συνυπαίτιες νομισματικές επιλογές (ευρωζώνη) αλλά και τις ΔΥΝΑΤΕΣ-ΣΩΤΗΡΙΕΣ επιλογές δι-εξόδου (εθνικό νόμισμα).
3) Η όποια λεκτική καταγγελία της Ζ.Κ. για τιμωρία υπαιτίων των μνημονίων, προσκρούει (και δικαστικά) στην νομισματική επιμονή της υπέρ της ευρωζώνης-“there is no alternative” (το εθνικό νόμισμα απουσιάζει από την ιδρυτική διακήρυξη της Πλεύσης Ελευθερίας).
ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΟΠΑΔΟΥΣ-ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ ΑΛΛ
A ΚΑΛEΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΜΕ Γ. ΑΥΤΙΑ-ΣΚΑΪ.

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου, 16 Φεβρουαρίου 2020

 

 

 

 

 

Mr Bitcoin: Η Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει παρέμβαση της προέδρου του ΣτΕ στην έκδοσή του
Wednesday
25/12/2019
10:08 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ζωή Κωνσταντοπούλου
0

Σχόλιο GMR:   Ναι! Δεν είναι συνωνυμία. Είναι η ίδια κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ήταν πρόεδρος της Βουλής και αρνήθηκε να πάρει θέση για τις δικογραφίες εσχάτης προδοσίας που είχε ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ. Θυμίζουμε, πώς πριν γίνει ΠτΒ, μίλαγε για “Βουλή πλυντήριο σκανδάλων και νεκροταφείο ποινικών δικογραφιών” (εδώ στο σχόλιο στο “Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ”). Σήμερα κόπτεται για την (επ’ αμοιβή) απονομή δικαιοσύνης.

Δυστυχώς, δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΗ σε επιλεκτικά (δηλαδή ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ) αντιμνημονιακή Πολιτική.

 

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου, 24 Δεκεμβρίου 2019

 

 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δικηγόρος του 40χρονου Ρώσου Αλεξάντερ Βίνικ, σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, παρενέβη στην υπόθεση έκδοσης του αποκαλούμενου «Mr Bitcoin».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας, πριν από λίγες μέρες αποφάσισε να εκδοθεί ο Αλεξάντερ Βίννικ, αρχικά στην Γαλλία, με δεύτερο προορισμό τις ΗΠΑ και τρίτο την Ρωσία.

Χθες, όπως είχε ανακοινώσει η κ. Κωνσταντοπούλου, με προσωρινή διαταγή της προέδρου του Δ΄ Τμήματος του ΣτΕ, Μαρίας Καραμανώφ, «πάγωσε» προσωρινά η απόφαση του κ. Τσιάρα, περί έκδοσης του Αλεξάντερ Βίνικ στην Γαλλία, και στις συνέχεια στις άλλες χώρες, μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της αίτησης αναστολής που έχει καταθέσει.

Σήμερα, η κ. Κωνσταντοπούλου με νέα ανακοίνωσή της αναφέρει ότι μετά την χθεσινή προσωρινή διαταγή που αναστέλλει την έκδοση του Αλεξάντερ Βίννικ, «σήμερα σημειώθηκε το πρώτο κρούσμα παρέμβασης στην διαδικασία από την πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου».

(more…)

Κωνσταντοπούλου: Ο Γαβράς είχε υποχρέωση να διασταυρώσει το σενάριο Βαρουφάκη – ΒΙΝΤΕΟ
Saturday
14/09/2019
01:20 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Ζωή Κωνσταντοπούλου
3

Σχόλιο GMR:

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ/ “δ.ά.δ.α.” ΗΘΟΥΣ (ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ).

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Οι δανειστές λειτούργησαν πραξικοπηματικά και εγκληματικά».
Η δεκάχρονη Γερμανο-Χρεοκρατική Κατοχή (“Κανονικότητα” στο εξής), μας υποχρεώνει να αναδεικνύουμε την προδοσία/ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ 
(ΕΔΩ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ/ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ)  που υπέστησαν Πατρίδα-Λαός, ΚΑΙ από την αντιμνημονιακή πλευρά (“στην τελική”).
Αυτή η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, αφορά όλους τους ενεργούς πολίτες, ΚΥΡΙΩΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ, που ΔΕΝ έχουν σχέση ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ με την Κατοχική Κανονικότητα(*).
Εξηγούμεθα:
Οι λέξεις “πραξικοπηματικά” και “εγκληματικά”, αφορούν πρωτίστως την τακτική Δικαιοσύνη. Σε περίπτωση που η Δικαιοσύνη ελέγχεται από την πολιτική εξουσία, Πραξικόπημα και Έγκλημα τεκμηριώνονται οικονομικοδικαιϊκά, καταγγέλλονται ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ αγωνιστικά/οικονομολογικά & δικαιϊκά & γεωπολιτικά & κλπ/ πολιτικά “Ενώπιος Ενωπίω” (πρόσωπο με πρόσωπο με υπαιτίους-συνενόχους και όχι μόνο “στον αέρα”), ταυτόχρονα αυτός ο ΤΡΙΠΛΟΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο αλλά και “εξάγεται” στο εξωτερικό (διεθνοποίηση της δικαιϊκής-αντιστασιακής-απελευθερωτικής διαδικασίας).
Τι έχει όμως πραγματικά συμβεί από την επώνυμη (δημοσιολογούντες) και πολιτευόμενη (εν καιρώ Κατοχής) αντιμνημονιακή πλευρά;
Αυτά (τα + και -) που συνέβησαν ήταν:
1) + Πλεόνασαν οι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ (όμως ατομικές-μη συνεργαζόμενες μεταξύ τους) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΔΙΚΑΙΪΚΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ (στήλες σχετικές και φιλικές ιστοσελίδες στην G-M-R).
2) – Πλεόνασαν οι λεκτικοί όροι “έγκλημα”, “πραξικόπημα”, “προδοσία,” κλπ, με αποκορύφωμα το (από τους εκδότες υπονομευμένο) “Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ” από Ζ. Κωνσταντοπούλου/ΣΥΡΙΖΑ, ΧΩΡΙΣ αντίστοιχες ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (από επωνύμους-πολιτευόμενους πάντα, οι περισσότεροι από τους οποίους ΛΟΙΔΟΡΗΣΑΝ τις από το 2010 κρισίμως θετικές μηνύσεις “απλών” πολιτών για εσχάτη προδοσία). Επίσης, εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις, (στα +, Καθηγητής Ανδρέας Δημητρόπουλος εκτεταμένα και άλλοι νομικοί και πολίτες όπως η ιστοσελίδες justiceforgreece/Χριστίνα Σαλεμή, Ολγα-Τάνυα Γεριτσίδου, κλπ), δημοσιολογούντες και πολιτευόμενοι(**) ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ στην προπαρασκευαστική πράξη τελέσεως εγκλημάτων (ΑΡΘΡΟ 86Σ) παρά τις αντίθετες νομικές τεκμηριώσεις του κου Ανδρέα Δημητρόπουλου και άλλων νομικών (εδώ σχετική ανάρτηση της G-M-R).
3) – Το σύνολο σχεδόν των δημοσιολογούντων και πολιτευομένων, υποτίμησε έως λοιδόρησε την εδώ ΕΚΘΕΣΗ-ΥΠΟΔΕΙΞΗ του ΟΗΕ για “λογιστικό έλεγχο του χρέους με ταυτόχρονη λογοδοσία των υπαιτίων”.


(*) Και οι οποίοι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ αντέδρασαν και αντιμετωπίστηκαν όπως το εδώ σχόλιο της G-M-R,
ενώ και παγκοσμίως σεβαστοί Έλληνες επιστήμονες αντιδρούν, όπως ο Ιωάννης Π.Α. Ιωαννίδης (εδώ).

(**) Με κορυφαίο “παράδειγμα” την ΑΡΝΗΣΗ της κας Ζ.Κωνσταντοπούλου ακόμα και ως ΠτΒ να ασχοληθεί με το θέμα (παράβαση καθήκοντος και όρκου πίστης προς την πατρίδα, εδώ η περί όρκου σχετική ανάρτηση της G-M-R).

ΑΚΟΛΟΥΘΕI Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ G-M-R:

Η G-M-R, εκ της φύσεως-σχεδίασης-περιεχομένου (τεκμηριώσεων-προτάσεων-δράσεων), δεν μπορεί να μένει στην συνοπτική αποτίμηση των συν(+) και πλην(-) (που επικρατούν) της αντιμνημονιακής πλευράς.

Προχωρούμε και καταθέτουμε την εδώ πρόταση-επιχειρησιακό σχέδιο που συγκεντρώνει όλα τα + ανεξαρτήτως προσώπων, θα λαμβάνει υπ’ όψιν έναντι παντός κινδύνου όλα τα – , και θα ΜΠΟΡΕΙ να δημιουργήσει ένα “δημοκρατικά οργανωμένο αντιστασιακό-απελευθερωτικό-αναγεννητικό Μέτωπο”.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Υ.Γ. :    Επίκαιρο αλλά και σημαντικό υστερόγραφο, λόγω και της ημερομηνίας 14/9/2019 που εστάλη η ανάρτηση με την Πρόταση/”δ.ά.δ.α.” σε όλους τους συντελεστές, συγγραφείς-ιστοσελίδες της G-M-R

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΜΑ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ

https://tinyurl.com/y67t6k7q

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου, 13 Σεπτεμβρίου 2019

 

 

Για την ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο δωμάτιο» και την ανοιχτή επιστολή που έστειλε στον σκηνοθέτη μίλησε στην εκπομπή One Report η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μαζί με τον κριτικό κινηματογράφου, Γιάννη Ζουμπουλάκη.

Η κα.Κωνσταντοπούλου εξήγησε τους λόγους που την ώθησαν να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανοιχτή επιστολή προς τον σκηνοθέτη, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, για τους χειρισμούς του το πρώτο εξάμηνο του 2015, καταλογίζοντάς του «μειωμένη αξιοπιστία».

«Επειδή πρόκειται για γεγονότα πρόσφατα και τραυματικά, γνωστά σε όσους υπηρετήσαμε από θέση ευθύνης εκείνη την περίοδο, ο κ. Γαβράς είχε την υποχρέωση να τα διασταυρώσει πριν υιοθετήσει το σενάριο αυτοηρωοποίησης του Βαρουφάκη» δήλωσε η κα. Κωνσταντοπούλου.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας προσέγγισε το θέμα κοινωνικά και πολιτικά και όχι καλλιτεχνικά. «Όταν μιλάμε για τέτοια γεγονότα, όχι για μια φανταστική χώρα ούτε για μια φανταστική περίοδο, αλλά για την Ελλάδα του 2015 και για το ρόλο που διαδραμάτισαν πρόσωπα τα οποία έπαιξαν καθοριστικό και μοιραίο ρόλο, τότε δεν είναι ζήτημα καλλιτεχνικής ελευθερίας» δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «ο κ. Γαβράς δεν έχει το δικαίωμα να παρουσιάζει τα ιστορικά γεγονότα με τη μονομέρεια της ιδιοτελούς αυτοπροβολής του Βαρουφάκη».

(more…)

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Καμία συνεργασία με αυτούς που έχουν καταστρέψει τη χώρα
Saturday
06/07/2019
12:01 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΚΛΟΓΕΣ Ζωή Κωνσταντοπούλου
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R:   Όλα αυτά η Ζωή λέει πως ΘΑ τα κάνει, ΣΗΜΕΡΑ όμως, ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ, αρνείται να τα παλέψει ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΥΣ πολιτες-σχηματα-επιστήμονες (βλέπετε εδώ στήλη απελευθερωτικών προτάσεων).

 

 

Ζωή Κωνσταντοπουλου, 4 Ιουλίου 2019

 

 

Τι είπε για Αλέξη Τσίπρα Γιάννη Βαρουφάκη και Συμφωνία Πρεσπών

 

Τη θέση της ότι «το πολιτικό συνδυάζεται με το νομικό, που συνδυάζεται με το κινηματικό» και ότι «αυτό το τρίπτυχο έχει τεράστια σημασία για να είμαστε αποτελεσματικοί» εξέφρασε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη τύπου, στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης. «Τα πάντα ανατρέπονται. Αυτό ιστορικά έχει αποδειχτεί», πρόσθεσε και με βάση την ιδιότητά της ως νομικού τόνισε: «Οφείλουμε να υπηρετήσουμε τη χώρα μας με τις γνώσεις και τα εργαλεία μας». Παράλληλα, έκανε αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στον Γιάννη Βαρουφάκη.

(more…)

12