ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Αυτή είναι η απόφαση για την ενίσχυση των εφημερίδων – Τα ποσά ανά έντυπο – Κρέτσος: Με ποια ευαισθησία χαρίζουν χρήματα των φορολογούμενων στο «Μακελειό» (πίνακες)
Sunday
15/12/2019
13:02 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος
0

Σχόλιο GMR: ΜΜΕ=Τετάρτη Εξουσία…

 

 

 

NewPost, 15 Δεκεμβρίου 2019

 

 

Στη δημοσιότητα ήρθε η απόφαση σχετικά με την υπαγωγή δικαιούχων στο Πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων έκδοσης εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας.

Συνολικά, 36 επιχειρήσεις έκδοσης εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας θα λάβουν ένα ποσό της τάξης των 6,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση πατώντας ΕΔΩ

Κρέτσος: Με ποια ευαισθησία χαρίζουν χρήματα των φορολογούμενων στο «Μακελειό»

Την αντίδραση του πρώην Υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης προκάλεσε η απόφαση για Υπαγωγή Δικαιούχων στο Πρόγραμμα ενίσχυσης εφημερίδων πανελλαδικής κυκλοφορίας.

 

Ειδικότερα, ο κ. Κρέτσος διερωτάται «με ποια δημοκρατική αντίληψη και με ποια ευαισθησία απέναντι στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, αποφάσισε η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη να χαρίσει χρήματα των φορολογουμένων σε μια εφημερίδα, όπως το Μακελειό;».

Ακολούθως ο κ. Κρέτσος διερωτήθηκε [Με ποια επίσης λογική και ποιο αίσθημα δικαιοσύνης, μια εφημερίδα που απασχολεί έναν εργαζόμενο θα εισπράξει το ίδιο ανώτατο ποσό των 200.000 με μια εφημερίδα που απασχολεί 300 εργαζόμενους, ενώ μια εφημερίδα με 4 εργαζόμενους θα λάβει 36.000; Δεν διάβασαν τί υπέγραψαν;»

Όπως λέει ο κ. Κρέτσος «Οφείλουν εξηγήσεις» και εκτιμά πως «προφανώς έχουμε να κάνουμε με άλλο ένα δείγμα διασπάθισης των χρημάτων του ελληνικού λαού σε παροχές ταξικά μεροληπτικές, άδικες και ρουσφετολογικές».

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση έχει την πλήρη πολιτική ευθύνη για τη συγκεκριμένη απόφαση

«Η απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να χρηματοδοτήσει το “Μακελειό” προσβάλλει κάθε έννοια δημοκρατίας και δικαίου», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Η παροχή δημόσιου χρήματος σε μια φυλλάδα που βρίθει ακροδεξιών, ρατσιστικών και πολλές φορές ανοιχτά φιλοχουντικών απόψεων, είναι μια άκρως προκλητική ενέργεια. Η κυβέρνηση έχει την πλήρη πολιτική ευθύνη για τη συγκεκριμένη απόφαση».

 

Πηγή: newpost.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.