ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Αντιπροσωπεία δικηγόρων στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τον Κουφοντίνα
Sunday
28/02/2021
03:45 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Κουφοντίνας Νομικός κόσμος Τρομοκρατία
0

Σχόλιο GMR: Πολύ σωστή κίνηση από την “Αντιπροσωπεία δικηγόρων”.

Πολύ ζεστή η ανταπόκριση από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Μια χαρά θα τακτοποιηθεί το μοναδικά επιλεκτικό αίτημα ( https://greek-market-research.com/article/koyfontinas-1-000-dikigoroi-kai-nomikoi-apeythynoyn-ekklisi-stin-kyvernisi-to-kratos-dikaioy-ischyei-gia-oloys-den-einai-a-la-carte/ και https://greek-market-research.com/clink/keimeno-68-panepistimiakon-yper-toy-koyfontina/ ) της Αντιπροσωπείας δικηγόρων, μεσ’ στην κανονικότητα του Μήτσου (η κανονικότητα του Μήτσου: https://greek-market-research.com/article/g-kontogiorgis-quot-prepei-na-pane-fylaki-quot-me-aformi-mia-anartisi-sto-fb/ ).

_.

 

 

 

Μίνα Μουστάκα (TA NEA), 26 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 

Αντιπροσωπεία δικηγόρων, αποτελούμενη από τους Ζορμπαλά Αλέκα, Καμπαγιάννη Θανάση, Παπαδάκη Κώστα, Σαραφιανό Δημήτρη και Συμεωνίδη Θεόδωρο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και έθεσε υπόψη της την κρισιμότητα της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα και την ενημέρωσε για τις τελευταίες νομικές και ιατρικές εξελίξεις.

Ηταν μία πρωτοβουλία, που έλαβαν, όπως αναφέρουν σε κοινή δηλωσή τους «εξαιτίας της συνεχιζόμενης, παρά το ογκούμενο κύμα κατακραυγής της, κυβερνητικής αδιαλλαξίας, αποσκοπώντας στην ενεργοποίηση της ανώτατης εισαγγελικής αρχής της χώρας προκειμένου όπως της ζητήσαμε να λάβει κατεπειγόντως άμεσα τις αναγκαίες πρωτοβουλίες στα όρια των νομίμων αρμοδιοτήτων της για να αποτραπεί ο θάνατος του απεργού πείνας χωρίς να υποβληθεί σε αναγκαστική σίτιση και σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη χωρίς τη συναίνεσή του, σεβόμενη τη βούληση και την προσωπικότητά του».

Η αντεισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου που τους δέχθηκε, όπως αναφέρουν «μας διαβεβαίωσε ότι παρακολουθεί το ζήτημα, έχοντας λάβει και τη σημερινή ανακοίνωση της ΕΕΔΑ, και θα επιληφθεί».

 

Πηγή: tanea.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.