ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η δολοφονία που στοιχειώνει τις σχέσεις Ρώμης-Καΐρου
Wednesday
16/12/2020
01:34 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος
0

Σχόλιο GMR: Η πάλη των τάξεων έχει μεταβληθεί σε ματς σικέ από το ξεπούλημα της αριστερο-αριστεροτρομοκρατικής, ελληνικής οπωσδήποτε, δηθενιάς.

Πάντως, αυτή η δηθενιά δίνει τα ρέστα της με ένα διαρκώς προεκλογικό και διαδηλωσιακό κρεσέντο ( https://greek-market-research.com/clink/oi-diadilosies-kke-antarsya-syriza-mera25/ ), προς άγραν αφελών, θυμάτων του ολοκληρωμένου και ολοκληρωτικού καπιταλισμού ( https://greek-market-research.com/article/23337/ ).

Στην Ελλάδα πάντως, οι “ταξικοί” ερευνητές, δεν κινδυνεύουν όπως ο ατυχής Ιταλός συνάδελφός τους. Το πιο σημαντικό πλήγμα κατά της εργατικής τάξης ( ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Ε.Ε.Δ.Α.-2002  ) το κατάπιαν αβρόχοις ποσίν. Ούτε στο περιοδικό του ΙΝ.Ε. της ΓΣΕΕ (επί αντιπροεδρίας σου εκεί αγαπητέ Δημήτρη Στρατούλη) δεν καταδέχτηκαν να δημοσιεύσουν την, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, παραπάνω απόφαση της ΕΕΔΑ.

_.

 

 

 

Δημ. Δεληολάνης, 14 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Το όνομα του ήταν Τζούλιο Ρετζένι. Ήταν 28 χρονών, Ιταλός, πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών στο Girton College του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ. Το 2014 εγκαταστάθηκε στο Κάιρο για να ολοκληρώσει τη διδακτορική του εργασία, που αφορούσε τις αυτόνομες συνδικαλιστικές οργανώσεις που είχαν δημιουργηθεί μετά την πτώση του Μουμπάρακ.

Κατάφερε να έρθει σε επαφή με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, έμαθε να συνεννοείται στα αραβικά και έστελνε ανταποκρίσεις στην εφημερίδα il Manifesto της Ρώμης. Στις 25 Ιανουαρίου του 2016 εξαφανίστηκε. Βρέθηκε νεκρός στις 3 Φεβρουαρίου, πεταμένος σε χαντάκι στην άκρη του αυτοκινητόδρομου που ενώνει το Κάιρο με την Γκίζα. Ήταν ημίγυμνος και στο σώμα του έφερε εμφανέστατα σημάδια από βασανιστήρια.

Τι του συνέβη; Η αιγυπτιακή αστυνομία αρχικά προσπάθησε να μιλήσει για τροχαίο. Αργότερα ισχυρίστηκε πως διεξήγαγε έρευνες και κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο νεαρός έπεσε θύμα εγκληματικής συμμορίας. Για ποιο λόγο όμως μια εγκληματική συμμορία να απαγάγει, να βασανίσει και να δολοφονήσει έναν καθόλου εύπορο Ευρωπαίο ερευνητή, δεν ήταν σε θέση να το εξηγήσει.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.