ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣΣΕΛΟ και την δική μας ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
Thursday
20/04/2017
01:31 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
1

pen80s1

Η δύναμη της ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ οργανωμένη με συστηματικό τρόπο και με στρατιωτικές μεθόδους ελέγχου, διαθέτοντας παγκόσμιας δικτύωσης στρατό (και μεταφορικά και πραγματικά), ποντάρει, στον πεπερασμένο χαρακτήρα, τόσο της λαϊκής-εργατικής οργάνωσης, πολλάκις ελλειπούς οργάνωσης ένεκα και των συνεχών διασπάσεων, χάριν και των αποτελεσματικών μεθοδεύσεων του «διαίρει και βασίλευε», όσο και των φυσικών δυνατοτήτων και των βιολογικών ορίων των φορέων μερικών αξιόλογων λαϊκών-εργατικών προσπαθειών αντιστάσεων, κινητοποιήσεων.

Μια τέτοια αξιόλογη προσπάθεια (που είναι και θα παραμείνει ως τέτοια), είναι αυτή που δημοσιεύουμε, του συναγωνιστή και Ανθρώπου Γιάννη Μασσέλου που χάσαμε τόσο απροσδόκητα.

Καθήκον αγωνιστών αλλά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και των πολιτευομένων αντιμνημονιακών, είναι να αναδείξουν ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ πως η Εισαγγελική παραδοχή επί της καταγγελίας του Γιάννη Μασσέλου, “Ενδιαφέρουσα προσέγγιση των γεγονότων της σήμερον…”, αποτελεί κρίσιμο ρήγμα στην παρά τω πλευρώ των δυναστών ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης και να το αξιοποιήσουν κατάλληλα. Ας γίνει η αρχή μέσω ίντερνετ.

Περισσότερη ενημέρωση στο link http://bit.ly/2oOiIOP

ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ Ι. ΜΑΣΣΕΛΟΥ

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.