ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο Ματέο Σαλβίνι είπε για Κύπρο και Τουρκία αυτά που οι ευρωλιγούρηδες Έλληνες πολιτικοί δεν τόλμησαν ποτέ να πούνε.
Sunday
21/10/2018
20:44 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R:   Η Ελλάδα (το πολιτικό της προσωπικό για να εξηγούμεθα) ευρίσκεται μακράν της Κύπρου…

Σαράντα τέσσερα χρόνια Αντιπροσωπευτικός Κοινοβουλευτισμός … .

 

 

 

G-M-R , 21 Οκτ. 2018

 

 

σ.σ. Ο Σαλβίνι της Ιταλίας σχολιάζει το παράλογο να χρηματοδοτεί και να παρακαλά η ΕΕ την Τουρκία να γίνει μέλος της, την ώρα που η Τουρκία έχει καταλάβει το έδαφος της Κύπρου που είναι ευρωπαϊκή χώρα.
***

Μήνυμα προς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς έστειλε από την Μόσχα, όπου βρίσκεται, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι με ευθεία αναφορά στην Τουρκία και στο Κυπριακό:

«Επιβάλλουμε κυρώσεις στην Ρωσία για ενδεχόμενες παραβιάσεις σε βάρος της Ουκρανίας και χρηματοδοτούμε, τρέχουμε από πίσω και προσπαθούμε να πείσουμε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ξένη χώρα (σ.σ.: η Τουρκία) η οποία έχει θέσει υπό στρατιωτική κατοχή για 44 χρόνια μία από τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε. (σ.σ.: Κύπρος). Πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο».

«Ας μην διανοηθούν να μας στείλουν επιτρόπους, τρόικες και μικρούς και μεγάλους ιδιοκτήτες οι Βρυξέλλες», τόνισε ο Σαλβίνι, ο οποίος δήλωσε βέβαιος ότι ο ιταλικός δημόσιος προϋπολογισμός θα εγκριθεί και από το ιταλικό κοινοβούλιο και θα τεθεί σε εφαρμογή.

Σε ότι αφορά τις οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, τις χαρακτήρισε «οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική παραφροσύνη».

Δείτε το βίντεο στο 1:25 λεπτό με την αναφορά στην Κύπρο

https://youtu.be/dxKGIChZvKw

 

Πηγή: koukfamily.blogspot.com

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.