ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Δεν θα ξεσπιτώσουμε εμείς τους Έλληνες — ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΟΕΣΥ 28-1-2018
Sunday
28/01/2018
14:58 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

G-M-R-, 28-1-2018

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΟΕΣΥ 28-1-2018

 

 

ΘΕΜΑ:    Δεν θα ξεσπιτώσουμε εμείς τους Έλληνες

ΠΡΟΣ:    ΠΟΕΣΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο

Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο

E. Toussaint

Λ. Βατικιώτη

Μ. Δελιβάνη

Α. Δημητρόπουλε

Σαρ. Θεοδωρόπουλε

Ν. Ιγγλέση

Θ. Ιωαννίδη

Δ. Καρούσο

Γ. Κασιμάτη

Ζ. Κωνσταντοπούλου

Κ. Κόλμερ

Σ. Λαβδιώτη

Κ. Λαπαβίτσα

Θεοφ. Μαλκίδη

Θ. Μαριόλη

Π. Μαυροειδή

Στ. Μαυρουδέα

Πετ. Μηλιαράκη

Στάθη Σταυρόπουλε

Σ. Στάλια

Ν. Στραβελάκη

Γ. Τριανταφυλλόπουλε

Στ. Τσίπρα

Ι. Τόλιο

Δ. Χαλυβόπουλε

Πολιτικός οργανισμός Ε.ΠΑ.Μ.

Πολιτικός οργανισμός Σχέδιο Β’

Πολιτικός οργανισμός ΛΑ.Ε.

Πολιτικός οργανισμός Πλεύση Ελευθερίας

Πολιτικός οργανισμός ΜΕΤΩΠΟ ΝΙΚΗΣ

Πρωτοβουλία Δρόμος Ανοιχτός

 

Κύριοι της ΠΟΕΣΥ,

Ενημερωθήκαμε για την σχετική ανακοίνωση σας με θέμα: Δεν θα ξεσπιτώσουμε εμείς τους Έλληνες

1 ) http://bit.ly/2BsOOTm

2)  http://bit.ly/2DMyaDb

 

Στα διαλαμβανόμενα διαβάζουμε επισημάνσεις-καταγγελίες όπως:

– ή να τη χρησιμοποιεί κατά το δοκούν σε ρόλο δωρεάν υπηρεσιών «σεκιούριτι»

– Παράλληλα, έντονος προβληματισμός και πικρία επικρατεί σε όλους τους συναδέλφους μας, γιατί η επίσημη Πολιτεία επέλεξε για μία ακόμη φορά την «πεπατημένη» μέθοδο αστυνομικής προστασίας σε μία ακόμη σοβαρά αντικοινωνική διαδικασία.

– Όλοι μας έχουμε τη γνώση ότι αναλαμβάνουμε ευθύνες που δεν μας αναλογούν και ότι εκτιθέμαστε σε κινδύνους υγείας και ζωής που πλέον εγείρουν τεράστια θέματα ηθικής και πολιτικής νομιμοποίησης

Σας θυμίζουμε ότι έχετε εγκαίρως ενημερωθεί για αυτήν την κατάληξη από πλήθος αρθρογραφιών/ καταγγελιών εδώ και δέκα χρόνια, από αρθρογράφους οικονομολόγους, νομικούς, ενεργούς πολίτες.

Αυτοί απλά τα έγραψαν, το τεκμηρίωσαν, το κατήγγειλαν, αλλά ο κάθε πατριώτης πολίτης που τον ένοιαζε που πάει ο τόπος και η πατρίδα το οσφριζόταν και το ένοιωθε στο πετσί του, στην απελπισία του, στον ξενητεμό του, μέχρις και τον θάνατό του, χωρίς να ξέρει πώς να το πει δικαιικά-δικονομικά, το έλεγε όμως απλά και κατανοητά γύρω του και όσο και όταν επιτρεπόταν, στα μμε.

Όπως επίσης γνωρίζετε, οι μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν εκχωρήσει την Εθνική Κυριαρχία της πατρίδας μας, σύμφωνα ΚΑΙ με επίσημες δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων (Γιουνκερ 2011 κλπ) βάσει των οποίων ο Άρειος Πάγος διαβίβασε στο Κατοχικό Κοινοβούλιο δικογραφίες εσχάτης προδοσίας

http://www.naftemporiki.gr/finance/story/330762/giounker-i-ethniki-kuriarxia-tis-elladas-tha-perioristei

Γιούνκερ: Η εθνική κυριαρχία της Ελλάδας θα περιοριστεί

Αποστέλλονται στην Αθήνα ειδικοί της Ευρωζώνης

Κυριακή, 03 Ιουλίου 2011 17:08

UPD:04/07/2011 01:27

Δείτε ακόμα

Εως τις 15 Ιουλίου η εκταμίευση της 5ης δόσης 02/07/2011 21:35

Το ΔΝΤ για την απόφαση του Eurogroup 03/07/2011 00:45

Την αποστολή ειδικών από την Ευρωζώνη στην Ελλάδα για την παροχή τεχνογνωσίας στην υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει, προαναγγέλλει ο προεδρεύων της Ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό Focus που κυκλοφορεί αύριο (Δευτ. 4.7.11) o κ. Γιούνκερ σημειώνει μάλιστα ότι η «κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραστικά», αν και επισημαίνει ότι «δεν πρέπει να προσβάλλουμε τους Έλληνες, αλλά να τους βοηθήσουμε». Όπως προσθέτει ο κ. Γιούνκερ, οι Έλληνες «δήλωσαν πρόθυμοι να δεχτούν εισαγωγή τεχνογνωσίας από την Ευρωζώνη».

Ο πρόεδρος του Eurogroup λέει ακόμη ότι η Ελλάδα άντλησε επί χρόνια οφέλη από το ευρώ. «Με δική της υπαιτιότητα κάποια πράγματα τέθηκαν εκτός ελέγχου. Και τώρα εάν θέλει να τα επαναφέρει σε τάξη, θα πρέπει να αντιληφθούν οι Έλληνες πως για αυτό απαιτείται μια συλλογική απάντηση» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τις προωθούμενες αποκρατικοποιήσεις, επαναλαμβάνει ότι «απαιτείται, για παράδειγμα, μία λύση κατά το πρότυπο της γερμανικής ‘Τρόιχαντ’», (πρόκειται για την Αρχή καταπιστευτικής διαχείρισης που είχε διεκπεραιώσει την ιδιωτικοποίηση 14.000 κρατικών επιχειρήσεων της Ανατολικής Γερμανίας μεταξύ 1990 και 1994).

Ο επικεφαλής του Eurogroup aναφέρει επίσης ότι και το ελληνικό φορολογικό σύστημα δεν λειτουργεί «σε πλήρη έκταση».

Σε ό,τι αφορά το πακέτο μέτρων με το οποίο συμφώνησε η Ελλάδα δηλώνει πεπεισμένος πως θα φέρει και τη λύση στο πρόβλημα της χώρας και συμπληρώνει ότι η χώρα χρειάζεται ενέσεις ανάπτυξης. «Προς τούτο πρέπει να συμβάλουν και επιχειρήσεις από άλλες χώρες της Ευρωζώνης» τονίζει ο κ. Γιούνκερ. «Η ΕΕ θα πρέπει προσωρινά να παραιτηθεί από την υποχρέωση της Ελλάδας για συγχρηματοδότηση, θα πρέπει να δοθούν στη Ελλάδα τα μέσα για την οικονομική ανάπτυξη, χωρίς να απαιτείται η καταβολή του μεριδίου από την Αθήνα» καταλήγει.

Άμεση έναρξη των ιδιωτικοποιήσεων ζητεί ο Σόϊμπλε

Μετά την έγκριση της πέμπτης δόσης του υφιστάμενου δανείου από τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκαγνκ Σόιμπλε δήλωσε πως το επόμενο βήμα είναι η άμεση εφαρμογή των μέτρων που υιοθέτησε η Αθήνα. «Για παράδειγμα, οι ιδιωτικοποιήσεις πρέπει να αρχίσουν χωρίς καθυστέρηση» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο νέο πακέτο στήριξης της χώρας μας, επισήμανε πως οι διεργασίες συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς.

Ο κ. Σόιμπλε πρόσθεσε: Η έγκριση του νέου προγράμματος μπορεί να ολοκληρωθεί πριν την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου το φθινόπωρο, υπό την προϋπόθεση πως η εφαρμογή του προγράμματος στην Ελλάδα υλοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

 

Και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα και οι συνέπειες θα είναι για όλους μας ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΣ, αν ΤΩΡΑ δεν σκεφτούμε ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ το καθήκον απέναντι σε εαυτούς, οικογένειες, πατρίδα και το χρέος που έχετε απέναντι στον όρκο πίστης στην Πατρίδα που έχετε δώσει: ‘’Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην Πατρίδα’’.

http://bit.ly/2DDGjqr

ή εδώ (Προεδρικό Διάταγμα 538/1989 – ΦΕΚ 224/Α/6-10-1989)

« 2. Οι υπόχρεοι δίδουν επί του Ιερού Ευαγγελίου τον ακόλουθο όρκο: “Ορκίζοµαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγµα και τους νόµους του κράτους. Να υπερασπίζω µε πίστη και αφοσίωση µέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίµατος µου τις σηµαίες. Να υπακούω στους ανωτέρους µου και να εκτελώ πρόθυµα τις διαταγές τους. Να εκπληρώ ευσυνείδητα τα καθήκοντα µου και να διάγω γενικά ως πιστός και φιλότιµος αστυνοµικός”.

3. Ο όρκος είναι η επίσηµη υπόσχεση που δίδει ο ορκιζόµενος ενώπιον των Εθνικών και Θρησκευτικών Συµβόλων, ότι θα τηρεί πιστά όσα περιλαµβάνονται σ` αυτόν. »

 

Δεν θα μπορούσαμε βεβαίως να παραλείψουμε τα διαλαμβανόμενα στο link

http://policenet.gr/article/ο-όρκος-του-αστυνομικού

του συναδέλφου σας Τζαμαλή Παναγιώτη, Επιτυχών Σχολής Αστυφυλάκων σχολικού έτους 2015-2016, όπου με παρόμοιο τρόπο αναφέρεται στα ανωτέρω προσδίδοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο αίσθημα ευθύνης και Δικαίου που δεσμεύει τα καθήκοντα και τις πράξεις ενός Αστυνομικού.

 

Κατόπιν αυτών, ο νέος ρόλος που σας δίνουν μόνιμα πλέον οι μνημονιακές κυβερνήσεις, σφετεριζόμενες την λαϊκή κυριαρχία, δεν είναι απλώς άχαρος όπως ακούσαμε σε συνέντευξη συναδέλφου σας στα Παραπολιτικα FM το βράδυ της 25ης τρέχοντος μηνός, αλλά πλήρως παράτυπος και παράνομος.

Για τις περαιτέρω ενέργειες σας, σας καλούμε να λάβετε υπόψη και την έκθεση (*) του ΟΗΕ περί λογιστικού ελέγχου του χρέους με ταυτόχρονη λογοδοσία των υπαιτίων, πράγμα που σας υποχρεώνει να αντισταθείτε, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΣΑΣ, στις ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ και αντικείμενες στο Ελληνικό και Διεθνές Δίκαιο και Δικονομία «άνωθεν» εντολές.

(*) https://greek-market-research.com/article/μάρτιος-2014-οηε-διεθνή-απαίτηση-για-λ-ε-χ/

Με εκτίμηση

Για την G-M-R,

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.