ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Λαθρομετανάστες σήμερα, ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ αύριο
Wednesday
02/01/2019
13:36 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κώστας Κόλμερ
0

 

Σχόλιο G-M-R:   Θα θέλαμε, επιπροσθέτως της παρούσης αναρτήσεως, να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας πως στο λινκ https://slpress.gr/author/k-kolmer/ έχει παραχθεί πολύ και σημαντικό έργο από τον κο Κόλμερ εντός του μηνός Δεκεμβρίου 2018.

 

 

Κωνστ. Κόλμερ , 17 Δεκ. 2018


 

 

Δεν «έπεσε έξω με τον Τσίπρα, ως ο Ιησούς με τον Ιούδα (τον Ισκαριώτη)» ως εδήλωσε ο σύντροφος Αλέκος Αλαβάνος, πρώην Μέντωρ του πρωθυπουργού. Μέσα έπεσε απολύτως, καθώς ο επικεφαλής της αριστεροδεξιάς κυβερνήσεως έβαλε την υπογραφή της Ελλάδος, φαρδιά-πλατιά κάτω από το «Σύμφωνο Μετανάστευσης» του ΟΗΕ, μεταβάς στο Μαρακές του Μαρόκου, όπου συνήλθε η διεθνής διάσκεψη για τη νομιμοποίηση της λαθρομετανάστευσης.

Την ίδια στιγμή, στα νησιά του βορείου Αιγαίου, στη Ρόδο και Τήλο, οι 14.844 διαμένοντες λαθρομετανάστες υπερβαίνουν κατά 65% την χωρητικότητα των «δομών» φιλοξενίας (ο Θεός να τις κάνει) και προκαλούν ασφυκτικές καταστάσεις στον εντόπιο πληθυσμό (ίδε Σάμο κλπ).

Συνεπής ο κ. Τσίπρας στο αντιπατριωτικό ιδεολόγημά του, όχι μόνον ανοίγει τα σύνορα της Ελλάδος στην αθρόα εισέλευση τριτοκοσμικών και οικονομικών μετοίκων, αλλά αλλοιώνει και τον ελληνικό πληθυσμό με τη χαλάρωση του τρόπου απονομής της ιθαγενείας. Ελπίζει ότι έτσι, αν δεν κερδίσει τις προσεχείς εκλογές, τουλάχιστον θα δυσκολέψει σοβαρά το έργο της επομένης κυβερνήσεως, ώστε να την φθείρει σύντομα και να επανέλθει στην εξουσία.

Περί τις 4.000-5.000 αλλοδαποί πολιτογραφούνται κάθε χρόνο που μαζί με τους οικείους των συνεισφέρουν 15.000 ψήφους στο κόμμα που τους ευεργέτησε, απονέμοντας τους το ευρωπαϊκό διαβατήριον. Για να τους διευκολύνει ταμειακώς μειώνει κι το σχετικό παράβολο 20% στα 550 ευρώ και εμπλουτίζει τον πληθυσμό της χώρας ακόμα και με άτομα που έχουν υπερβεί το 65ον έτος της ηλικίας των.

Πολλές σοβαρές χώρες, όπως η Αυστραλία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Ιταλία και η γειτονική μας Βουλγαρία, με σοβαρά δημογραφικά προβλήματα, αρνήθησαν να προσχωρήσουν στο Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ. Το ίδιο, βεβαίως, και οι ΗΠΑ που συντόμως θα διερωτηθούν δια την αξία των ελληνικών διαβατηρίων.

Όπως είπε ο Συνήγορος του Πολίτη κ. Δημήτρης Χορμοβίτης σε σχετική ημερίδα, «σε πολλές περιπτώσεις συνεντεύξεων υποψηφίων δια την απόκτηση της ελληνικής ιθαγενείας, οι συνθήκες είναι χαοτικές» αλλά αυτό δεν εμποδίζει την απονομή της στο 75% των αιτήσεων. Συνεπώς, δεν είναι μόνον η αδιαφορία της «για πρώτη φορά» αριστερής διακυβέρνησης στο κρίσιμο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας (30.000 ετησίως μειώνεται ο εγχώριος πληθυσμός ετησίως), αλλά και η συνειδητή αλλοίωση της συστάσεως του Ελληνισμού.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.