ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Με αφορμή την οπτική της Κας Ζωή Κωνσταντοπούλου για την … Έξοδο από τα Μνημόνια
Friday
24/08/2018
17:11 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Χρ. Κουτσούκος
0

 

Χρ. Κουτσούκου 24 Αυγ. 2018

 

 

ΘΛΙΨΗ ΛΟΓΩ ΝΤΡΟΠΗΣ

Συμπολίτες, το συνημμένο link (εδώ) φέρνει θλίψη μεγαλύτερη, λόγω ΝΤΡΟΠΗΣ.

Η θλίψη, θλίψη, και ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ. Υπάρχει όμως και η ΝΤΡΟΠΗ.

Η ΝΤΡΟΠΗ, αφορά την ακατανόητη συμπεριφορά (εν μέσω τέτοιας θλίψεως), ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ (εν καιρώ ΚΑΤΟΧΗΣ), ως προς την ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ για συν-εφαρμογή (με δημοκρατική και όχι αντιπροσωπευτική, και όχι “καπελωτική”, συνέργεια σχημάτων μετά των πολιτών) του άρθρου 120Σ, σύμφωνα με την πρόταση του κ. Γ. Κασιμάτη για συνδρομή 10-15 επιστημόνων προς εφαρμογή/ διεθνοποίηση του άρθρου 120Σ (εδώ) και παράλληλα με επιστημονική (οικονομικοδικαιϊκή τεκμηρίωση), δικονομική και “πεζοδρομιακή” ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ της έκθεσης 7/3/2014 του ΟΗΕ (εδώ), για λογιστικό έλεγχο του χρέους με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ λογοδοσία των υπαιτίων”.

Η ΝΤΡΟΠΗ αφορά ΕΠΙΣΗΣ, την άρνηση αξιοποίησης στο εσωτερικό και το εξωτερικό, των δηλώσεων-καταγγελιών του Προέδρου του ΣτΕ κου Ν.Σακελλαρίου για φιλομνημονιακή πολιτικοδικαστική ΔΙΑΠΛΟΚΗ (εδώ).

Κατά τα λοιπά, τα αντιμνημονιακά πολιτευόμενα σχήματα αρνούνται ΚΑΘΕ συζήτηση, για δημοκρατικά οργανωμένο αντιστασιακό-απελευθερωτικό μέτωπο, όντας επικεντρωμένα σε έναν εννιάχρονο ήδη προεκλογικό διαγκωνισμό για τα οφίτσια του “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντιπροσωπευτικού (εγγενώς Αντι-δημοκρατικού) Κοινοβουλευτισμού καθώς και για την εισχώρηση (με το πλουσιοπάροχο) στο άντρο των Κατοχικών Δυνάμεων (την Ευρωβουλή).

Οι παραπάνω προτάσεις αναζητούν ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ με κάθε άλλη συμβατή θέση-δράση.

Σμχος ε.α. Π.Α

Χρίστος Κουτσούκος

ΠΗΓΗ: koukfamily.blogspot

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.