ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Κι Όμως Έχουμε Δημοκρατία!!!
Friday
22/12/2017
18:33 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

Σχόλιο G-M-R: Συμφωνούμε Κύριε Παπαντωνίου και δεχόμαστε (αναμένοντας στο e-mail μας) κάθε πρόταση για συν-έργεια, συν-έργεια αγωνιστική, συν-έργεια οικονομικοδικαιϊκή, συν-έργεια δικονομική και φυσικά πολιτική εφ’ όσον (αγωνιζόμενοι από κοινού) απαλλαγούμε από το καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ.

Οι περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες που δεν “έριχναν το χαρτί στην τρύπα” στις κατοχικές εκλογές και αυτοί που το έκαναν με βαριά καρδιά βλέποντας την άρνηση αγωνιστικών-οικονομικοδικαιικών-πολιτικών συνεργασιών στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΠΕΣ. Είναι πολίτες που έχουν αντιληφθεί τι εστί αντιπροσωπευτικός κοινοβουλευτισμός και μάλιστα ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ.

Είναι απλά, πολίτες περιθωριοποιημένοι από το κυριότερο στήριγμα των δυνάμεων Κατοχής. Είναι “απλά”, περιθωριοποιημένοι από τον αντιπροσωπευτικό κοινοβουλευτισμό.

 

 

Του Αντώνη Παπαντωνίου,   22-12-2017

Ξεκινώντας το σημείωμά μου αυτό ζητώ την κατανόησή σας αν κάποιες στιγμές παραφερθώ, πολύ το φοβάμαι, γιατί πλέον η κατάσταση έφτασε σε σημείο που ξεπέρασε ακόμα και αυτό που συνηθίζουμε να λέμε ακραίο με το να εξακολουθούμε να χαρακτηρίζουμε σαν Δημοκρατία ένα πράμα που είναι δύσκολο να το κατατάξεις κάπου αλλού εκτός από μια φρικαλέα Εγκληματική και όχι απλώς Εγκληματική Οργάνωση.

Ο Τούρκος μαζί πάντα με τον Κοτζαμπάση τους άρπαζε τη «δεκάτη», αλλά δεν τον πέταγε έξω και απ το «κονάκι» του. Ετούτοι εδώ οι πρόστυχοι αλήτες οι Εγκληματίες των Εγκληματιών δεν σταματάνε πουθενά και με τίποτα. Προσπαθώ να βρώ κάποια διαφορά με το άθλιο καθεστώς που προέκυψε για μεγάλα χρονικά διαστήματα μετά την Ελπιδοφόρα Επανάσταση του 1821, εντοπίζοντας τον Εγκληματία Γερμανό της εποχής, τον Όθωνα και το «σκυλολόι» του, αλλά ούτε και τότε ούτε κι εκείνος πέταγε έξω από το σπίτι του το ραγιά. Ο Γερμαναράς κατακτητής στην Κατοχή του 1940-44 τον σκότωνε με τις σφαίρες στο δρόμο ενώ σήμερα τον σκοτώνει με τον «Νόμο».

Ο Φασίστας Παπαδόπουλος και η φατρία του ξεπεράστηκε απ τους σημερινούς Εγκληματίες σε όλα με αποτέλεσμα να καταφέρουν αυτά τα σύγχρονα Ανθρωποειδή να δίνουν το δικαίωμα στους νοσταλγούς του να μιλάνε και να προσελκύουν απελπισμένο μέρος του Λαού. Και το απίστευτο είναι ότι ακούς από αρκετούς, ευτυχώς όσο περνάει ο καιρός μειώνονται, ότι έχουμε….Δημοκρατία.

Δηλαδή καταφέρανε τον απόλυτο αποπροσανατολισμό του Λαού και οι κύρια υπεύθυνοι γι αυτή την εξέλιξη είναι αυτή η απίστευτη Αριστερά, με όποιο χρώμα και αν είναι «ντυμένη». Και για το λόγο αυτό είναι η κυρίως υπεύθυνη για όλα τα Εγκλήματα που συμβαίνουν γιατί τους άλλους ο Λαός τους ήξερε και τους είχε κατατάξει εκεί που ανήκαν. Αυτούς όμως που τους θεωρούσε σαν στηρίγματά του;; Αφού τους βλέπει να συμμετέχουν ανελλιπώς στο ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ απ την αρχή του Εγκλήματος, σε αυτό το «Ναό της Δημοκρατίας»πώς να μην πιστέψουν ότι έχουμε Δημοκρατία;;; Αν είχαμε Δικτατορία η Κατοχή η και τα δύο μαζί, όπως τώρα, θα έμεναν μέσα και δεν θα παραιτούνταν;; Για να παραμένουν λοιπόν μέσα σημαίνει ότι δεν έχει τίποτα παραβιαστεί δεν έχει συμβεί κανένα Έγκλημα και άρα έχουμε Δημοκρατία. Άλλωστε αφού μας καλούν και κατά διαστήματα που αυτοί γουστάρουν ανάλογα με τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Συμμορία να ψηφίσουμε και να εκλέξουμε ελεύθερα την «Κυβέρνησή» μας…

Τώρα το αν τηρούνται οι κανόνες του Συντάγματος για να είναι ελεύθερες και Συνταγματικά συμβατές οι Εκλογές η απάντηση είναι «έλα μωρέ τώρα αφού πάς και ρίχνεις το χαρτί στην τρύπα».
Τι άλλο θές, δεν πήγες, δεν σου αρκεί;; Στην Κατοχή του 1940 δεν πήγαινες, στη Χούντα των Συνταγματαρχών δεν πήγαινες…. Πολλά ζητάς και είσαι περίεργος!

Κύριοι της θλιβερής αυτής Αριστεράς πάσης απόχρωσης ήρθε η ώρα να δηλώσετε ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ παραιτούμενοι απ τους θώκους σας και απευθυνόμενοι στο Λαό για την ανατροπή αυτής της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ .Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή ακόμα ούτε και τώρα, θα επιβεβαιώσετε τη θέση που έχετε κερδίσει και που σας δείχνει σαν ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) – Νομικός, είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας
του Ε.ΠΑ.Μ.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.