ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Προκλητική Ξαφά: Οι συνταξιούχοι τρώνε όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας. Να περικοπούν κι άλλο οι συντάξεις!
Tuesday
26/12/2017
22:29 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: Δόλια παραπλάνηση σε βάρος του λαού και της χώρας (με την καθ’ όλα ανενόχλητη ανοχή-συνενοχή της ηγεσίας της ελληνικής δικαιοσύνης.

 

G-M-R , 26/12/2017

 

Σε ένα ακραία νεοφιλελεύθερο ντελίριο προέβη η οικονομολόγος, πρώην αντιπρόεδρος του ΔΝΤ και μέλος της Δ.Ε. της «Δράσης», Μιράντα Ξαφά, κατά την παρουσίαση του βιβλίου της «Δημόσιο Χρέος» σε βιβλιοπωλείο της Θεσσαλονίκης.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο γραμματέας της «Δράσης» Γιάννης Ανδρουλάκης και ο πρώην υπουργός επί κυβέρνησης Σαμαρά, Αθανάσιος Τσαυτάρης. Μάλιστα, σε ερώτηση του τελευταίου για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και τη μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό, η κ. Ξαφά απάντησε προκλητικά τα εξής:

«Δυστυχώς, το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι έχουμε συνταξιούχους 40 και 50 ετών, λες κι αυτές οι ηλικίες δίνουν τον τόνο στη σημερινή γενιά συνταξιούχων», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Δυστυχώς, είναι αναπόφευκτη η περαιτέρω περικοπή των συντάξεων, διότι δεν είναι δυνατόν οι συντάξεις να τρώνε όλο και μεγαλύτερο κομμάτι του ΑΕΠ. Δεν είναι δυνατόν οι συνταξιούχοι να τρώνε όλο και μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα, να το πω έτσι. Οι συντάξεις δεν έχουν περικοπεί τόσο, όσο το ΑΕΠ. Δυστυχώς, πρέπει να περικοπούν κι άλλο».

Επιπλέον, πρόσθεσε: «Ακόμη και σήμερα, η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ επιδίδονται στο λαϊκισμό, αναζητώντας υπευθύνους εκτός Ελλάδας για την κρίση».

Να θυμίσουμε ότι η Μιράντα Ξαφά, πέρα από «αρχιέρεια του νεοφιλελευθερισμού» στην Ελλάδα είναι και άτυπη σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, μιας και η «Δράση» προσχώρησε πριν λίγους μήνες στη Νέα Δημοκρατία. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει…

ΠΗΓΗ: seisaxthia-epam

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.