ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Στις κάλπες ο λαός έχει την επιλογή να παλέψει για την αξιοπρέπειά του
Saturday
06/07/2019
10:42 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΚΛΟΓΕΣ Ζωή Κωνσταντοπούλου
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: Να εμπιστευτούμε εσάς, κυρία Κωνσταντοπούλου, που ούτε καταδέχεστε να μας μιλήσετε (επί επανειλημμένων προτάσεων μας, συνοδευόμενη από δράσεις μας, προς εσάς), πολλώ δε μάλλον δεν καταδέχεστε να μας εμπιστευτείτε; Το ΙΔΙΟ ερώτημα βέβαια, αφορά ΟΛΑ τα αντιμνημονιακά κόμματα. Οι πολίτες ειναι καλοί για να παρέχουν εμπιστοσύνη, οπαδιλίκι, ψήφο, κάκιστοι όμως για συν-αγωνιστές.

Αυτό είναι ο Κατοχικός, Αντιμνημονιακός (ο Θεός να τον κάνει), Αντιπροσωπευτικός Κοινοβουλευτισμός.

 

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου, 3 Ιουλίου 2019

 

Τι είπε στη διακαναλική συνέντευξή της η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

«Στις κάλπες της 7ης Ιουλίου ο ελληνικός λαός έχει την επιλογή να παλέψει για την αξιοπρέπειά του. Τον καλούμε να εμπιστευτεί την Πλεύση Ελευθερίας και να τη στηρίξει με την ψήφο του ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε αυτά που αξίζουμε. Η ψήφος εμπιστοσύνης στην Πλεύση Ελευθερίας την ερχόμενη Κυριακή θα είναι η αρχή μιας συλλογικής μάχης για να έχουν οι νέοι προοπτική στο μέλλον και οι μεγάλοι μια ζωή με αξιοπρέπεια. Πάμε, λοιπόν, τη Δευτέρα, με Ζωή στη Βουλή».

Αυτό τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στη Διακαναλική Συνέντευξη Τύπου που έδωσε στους δημοσιογράφους, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Παράλληλα, η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο «για ένα ολόκληρο σύστημα που λυσσομανάει για να πείσει τους πολίτες ότι δεν μπορούν να παλέψουν, ότι το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να συμβιβαστούν και ότι τα μνημόνια δεν ανατρέπονται, το δημόσιο χρέος δεν διαγράφεται, η Συμφωνία των Πρεσπών δεν ακυρώνεται».

«Εμείς απαντάμε σε όλα αυτά με ντοκουμέντα και λέμε ότι το δικό μας “όχι” έχει νομική και πολιτική εγκυρότητα. Ότι τα μνημόνια ανατρέπονται, το δημόσιο χρέος διαγράφεται και η Συμφωνία των Πρεσπών ακυρώνεται», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε: «Είναι αυτονόητο όταν παραβιάζονται τα δικαιώματα σου να αντιδράς και να διεκδικείς. Αυτό πρέπει να κάνουμε στη χώρα μας. Αμύνεσαι όταν προσπαθούν να αφαιρέσουν τη ζωή σου, αντιστέκεσαι με κάθε μέσο όταν καταλύεται η Δημοκρατία».

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας επέμεινε ότι «η χώρα μας δεν είναι ανυπεράσπιστη» και ότι «υπάρχουν τα νομικά και πολιτικά εργαλεία, για να την υπερασπιστούμε».

«Αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας είναι κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Μπορούμε να τα σταματήσουμε, να τα ακυρώσουμε με πράξεις. Και εμείς ξέρουμε τι θέλουμε, ξέρουμε με τι νομικές ενέργειες μπορούμε να τα αποτρέψουμε», είπε.

Η κ. Κωνσταντοπούλου έδωσε έμφαση τόσο στη διαγραφή του παράνομου, όπως το χαρακτήρισε, δημόσιου χρέους όσο και στη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων ύψους 341 δισ. ευρώ, τονίζοντας ότι «η απάντηση σε αυτούς που μας λένε να παραιτηθούμε είναι ότι εμείς δεν αποποιούμαστε τις ζωές μας».

Όπως είπε, από το 2015 υπάρχει για πρώτη φορά το επίσημο πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας της Βουλής για το δημόσιο χρέος που έγινε με δική της πρωτοβουλία όταν ήταν πρόεδρος της ελληνικής Βουλής, και τόνισε ότι «αυτό το πόρισμα είναι πλέον ένα κεκτημένο του λαού μας».

Στο σημείο αυτό, η κ. Κωνσταντοπούλου σχολίασε τον διορισμό της Κριστίν Λαγκάρντ, ως επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, τονίζοντας ότι «στο πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας υπάρχουν τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα για το έγκλημα που έκανε η ίδια σε βάρος της χώρας μας και αποκαλύπτουν ότι έδρασε για να επωφεληθούν οι γερμανικές και γαλλικές τράπεζες».

«Εμείς λέμε “όχι”, δεν θα συμβιβαστούμε με αυτό το έγκλημα που έγινε σε βάρος της χώρας μας. Κάποιοι λένε ότι πρέπει να αποδεχθούμε τη μοίρα μας. Εμείς τους λέμε “όχι”. Πρέπει να παλέψουμε, να αγωνιστούμε, να αντισταθούμε και να διεκδικήσουμε», υπογράμμισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και συνέχισε: «Θέλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή για να παλέψουμε, να αντισταθούμε, ώστε να ανακτήσουμε την κυριαρχία της χώρας, τη Δημοκρατία, τη ζωή μας. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από τη διεκδίκησή τους μέχρι τέλους όσο και επίπονη να είναι η μάχη. Θα υπερασπιστούμε τα θεμελιώδη, ιερά και αδιαπραγμάτευτα του λαού και της πατρίδας μας. Γι’ αυτό, καλούμε τους Έλληνες πολίτες να στηρίξουν τη μοναδική δύναμη που είναι βγαλμένη μέσα από την κοινωνία για να υπερασπιστεί την πατρίδα. Να στηρίξουν με την ψήφο τους την Κυριακή την Πλεύση Ελευθερίας, να της δώσουν την ευκαιρία και τη δύναμη να αποδείξει ότι αυτή η μάχη θα κερδηθεί και θα αποτελέσει περίτρανη νίκη αυτού του λαού που ενέπνευσε διαχρονικά τους αγώνες για ελευθερία και δημοκρατία».

«Καλούμε, λοιπόν, όλους τους Έλληνες πολίτες να μας εμπιστευτούν, να δώσουν με την ψήφο τους δύναμη στην Πλεύση Ελευθερίας για να κάνει πολύ περισσότερα. Η Βουλή μπορεί να κάνει πράξεις αυτά για τα οποία δεσμευόμαστε, αν είναι μια Βουλή με την Πλεύση Ελευθερίας μέσα, αν είναι μια Βουλή με Ζωή», κατέληξε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Η ψήφος στην Πλεύση Ελευθερίας θα είναι μόνο η αρχή για τα επόμενα που θα έρθουν. Στις 7 Ιουλίου το διακύβευμα θα είναι αν θέλουμε τη φωνή αυτών που υψώνουν τη γροθιά τους, που αντιστέκονται, αντιδρούν και μπορούν να ανοίξουν στη Βουλή μια ρωγμή για να μπει φως», επισήμανε ο επικεφαλής του Κινήματος Δεν Πληρώνω και υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας στη Β΄Αθηνών, Λεωνίδας Παπαδόπουλος.

«Αυτό που διακυβεύεται την ερχόμενη Κυριακή στις εθνικές εκλογές, είναι αν ο λαός θέλει μια ομάδα αντίστασης στη Βουλή για να διεκδικήσει τα δίκαια του, και δεν θα επιτρέψει την ολοκλήρωση ενός ακραίου νεοφιλελεύθερου σχεδίου όλων αυτών που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Γιατί, αν συμβεί αυτό, θα είναι και το τελειωτικό χτύπημα στη χώρα και στο λαό μας», τόνισε από την πλευρά του ο υποψήφιος στην Α’ Αθηνών, Διαμαντής Καραναστάσης.

 

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.