ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Σε καραντίνα οι δανειστές – Απέλαση του οικονομικού δαρβινισμού από την Ελλάδα
Thursday
30/04/2020
23:05 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες Παναγ. 'Ηφαιστος Τράπεζες
0

Σχόλιο GMR: Οι πολιτικοί να σώσουν την κοινωνία“, ή, η κοινωνία να σωθεί από τους πολιτικούς;

Αγαπητέ κύριε Ήφαιστε, νομίζουμε πως η ΘΕΣΗ ΣΑΣ είναι ΜΕ αυτούς (όλους εμάς) που, “δεν έχουν κανένα δικαίωμα να συνομιλούν με τους δράστες μιας ανώμαλης και διεστραμμένης κατάστασης του χθές“, προσθέτουμε, και του ΣΗΜΕΡΑ.

Αγαπητέ Κύριε Ήφαιστε, οι υπουργοί, ο Πρωθυπουργός, η “Καtina στην Προεδρία της Δημοκρατίας”, δεν συνομιλούν απλώς με τους δράστες-φορείς των μνημονιακών θεσμών. Είναι ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΣΗΜΕΡΑ, δράστες-φορείς των μνημονιακών “θεσμών” και είναι υπαίτιοι για τα εγκλήματα (μερικά εξ αυτών έχουν τον χαρακτήρα του ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ) που αναφέρονται στο εδώ σχόλιο.

Αναμένουμε Επικοινωνία Υπέρ Πατρίδας-Λαού στο e-mail μας… και στο τηλέφωνό μας… . Διαθέτουμε οπλοστάσιο αναλύσεων, τεκμηριώσεων, καταγγελιών, ρηγματώσεων, επιτυχιών, υποδειγματικών δράσεων, πάνω απ’ όλα αλληλέγγυων και ανιδιοτελών διαθέσεων (“δ.ά.δ.α.” Δημοκρατίας-Αλληλεγγύης-Δικαιοσύνης-Ανιδιοτέλειας).

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

._

 

 

Παν. Ηφαιστος, 28 Απριλίου 2020

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Αφορμή για το παρόν κείμενο αποτέλεσε η δήλωση του νυν υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, που θυμίζει το ιδιοφυές τραγούδι του Κελαηδόνη «δεν φταίω εγώ φταίει ο χοντρός»! «Στη διαπραγμάτευση, οι δανειστές μας», δήλωσε πρόσφατα, «δείχνουν συνέχεια χαρτιά με υπογραφές του Φλαμπουράρη, της Αχτσιόγλου και άλλων στελεχών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, με συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Αν υπάρξει μονομερής ενέργεια για την προστασία της πρώτης κατοικίας, θα έχει επιπτώσεις στα επιτόκια και την διεθνή εικόνα της χώρας.

Προτιμώ να τους πείσω για τις θέσεις μας» (για… αναβολή).

 

Απίστευτο αλλά αληθινό! Θέλουν να ηγούνται ενός έθνους-κράτους, φορέα του πολιτισμού της ελευθερίας, της δημοκρατίας και κληρονόμου του Λεωνίδα, του Ρήγα Βελεστινλή, του Κολοκοτρώνη και του Παλληκαρίδη, συνεχίζοντας να συνομιλούν με τους εκβιαστές, οι οποίοι οι ίδιοι ομολόγησαν πως είναι δράστες συνωμοτικών μεθοδεύσεων δολοφονίας της ελληνικής οικονομίας, του κράτους και της κοινωνίας. Είπε ή δεν είπε, για παράδειγμα, ο Ντάισελμπλουμ, όταν ρωτήθηκε κατά πόσο έχει δίκαιο όταν δήλωσε πως το πρώτο πρόγραμμα έγινε για στηριχθούν οι τράπεζες:

«Το πρώτο πρόγραμμα έγινε για να στηριχθούν οι τράπεζες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα βέβαια ήταν οι τράπεζες. Είχαμε τραπεζική κρίση και χρησιμοποιήσαμε πολλά από τα χρήματα του φορολογούμενου, με λάθος τρόπο κατά την γνώμη μου, για να σώσουμε τις τράπεζες. Ο κόσμος που επέκρινε τα πρώτα χρόνια του ελληνικού προγράμματος, πως “όλα έγιναν για τις τράπεζες”, έχειν κάποιο δίκαιο. Οι τράπεζες, στην Ευρώπη, σώθηκαν σε βάρος του φορολογούμενου… αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί».

video

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.