ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Thursday
31/12/2020
21:37 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος
0

Σχόλιο GMR: Καλή Χρονιά!

Δημο-κρατικός και (συνακόλουθα) διάφανος επιστημονικοοικονομικός έλεγχος  επιχειρήσεων-ιδρυμάτων-λειτουργών υγείας και συναφών δραστηριοτήτων.

Όπως και για δραστηριότητες, Ενέργειας, Νερού, Τροφών.

Αυτά ως αρχή, αν θέλουμε να είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, Κομμουνιστές, Καλοί Άνθρωποι.

Για τα προς αυτή την κατεύθυνση περαιτέρω, Πίστη-Αγάπη-Αυτοθυσία.

_.

 

 

 

Newsbeast.gr , 31 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

 

 

 

Γιατί ξεφορτώθηκε χέρια, πόδια και κεφάλια – Σοκαρισμένη η αστυνομία από τα μακάβρια ευρήματα

 

Ο 59χρονος Walter Mitchell ταξίδεψε από το Σιάτλ σε δάσος της Αριζόνα με το αυτοκίνητό του γεμάτο ανθρώπινα απομεινάρια.

Πέντε διαμελισμένα πτώματα ήταν το σοκαριστικό εύρημα της αστυνομίας, 19 ανθρώπινα χέρια, πόδια και κεφάλια συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Arizona Republic».

Οι αστυνομικές αρχές τα βρήκαν διασκορπισμένα σε απομονωμένη δασική έκταση το Σάββατο και οι έρευνες απέδωσαν την επόμενη μέρα άλλα 5 κομμένα άκρα.

 

Δεν άργησαν να συνδέσουν τα ακρωτηριασμένα πτώματα με την εταιρία που διατηρούσε ως πρόσφατα ο 59χρονος, μια εταιρία «διαχείρισης ανθρώπινων πτωμάτων για ιατρικές έρευνες», όπως σημειώνεται στην έκθεση της αστυνομίας.

Τα πτώματα ήταν δωρεές στην επιστήμη για έρευνες και η Future GenX διαχειριζόταν τις σορούς. Μόνο που προσφάτως έβαλε λουκέτο. Και κάτι έπρεπε να γίνουν όλα αυτά τα πτώματα.

«Η κατάσταση είναι πέρα από κάθε φαντασία», δήλωσε ο τοπικός σερίφης Scott Mascher στην εφημερίδα, «λυπάμαι πολύ τις οικογένειες που δώρισαν τους αγαπημένους τους για ιατρικές έρευνες και κατέληξαν με αυτό τον απαίσιο τρόπο».

Ο Mitchell κατηγορείται τώρα για σωρεία αδικημάτων που έχουν να κάνουν με βεβήλωση νεκρού…

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.