ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Άλλον δρόμο δείχνει ο Φίλης στον Τσίπρα
Thursday
10/06/2021
18:10 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κόμπρα (slpress) Νίκ. Φίλης ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Προς τί (σπουδαίο;;;) το ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ wiktionary.org/wiki/προσωπείο “Κόμπρα” στο slpress ( slpress.gr/author/kompra/ ) ;

Είναι όντως Κόμπρα, δηλαδή ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ με επικίνδυνο δημοσιογραφικό “δάγκωμα”;

Απο την ανύψωση του (κατ’εμάς =ένα επικίνδυνο ΤΙΠΟΤΑ) Φίλη, σε ταλαντούχο δημιουργό πολιτικών εξελίξεων, μέχρι το “δηλητηριώδες δάγκωμα” κατά του ΣΚΑΪ, “Και επειδή το “δις εξαμαρτείν ουκ τηλεοπτικού σταθμού σοφού”, αν η νεαρά κυρία το εννοεί, ο ΣΚΑΪ και ο δαιμόνιος ρεπόρτερ του θα βρεθούν στο εδώλιο. Εκτός κι αν το “μαγαζί” είναι τόσο διαπλεκόμενο με την εξουσία, που μπορεί να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την ενόχληση και τη μήνυση μίας άγνωστης νεαρής κυρίας που είχε την ατυχία, πηγαίνοντας σε κάποιο νησί, να βρεθεί στο δρόμο “γυπαετού”, αλλά “γυπαετού” με ισχυρά αφεντικά…”, από τον σύνδεσμο Σεξισμός σε απ’ ευθείας μετάδοση , υπάρχει μια ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΩΝ (από δαγκώματα κόμπρας) ΓΥΠΑΕΤΩΝ, ΓΑΤΩΝ και ψιψίνων(*) ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ Ο ηγέτης, ο εκδότης και… η γάτα των Ιμαλαΐων .

 

(*) Ψιψίνες είναι αυτοί/αυτές που εξαγοράζονται από τις Γάτες, αγαπητοί εν τύποις συναγωνιστές Διανοούμενοι. Όταν το αντιληφθείτε, μπορεί και να γίνετε  Αγριόγατες (για να ισχύσει η εξαίρεση στον κανόνα, “Ο γατούλης δεν γίνεται αγριόγατος”).

_.

 

 

 

 

 

 

Κόμπρα”, 9 Ιουνίου 2021

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Επικριτικός είναι ο Νίκος Φίλης στην στρατηγική επιλογή του Τσίπρα να διευρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ, παίρνοντας στελέχη από το ΚΙΝΑΛ. Ο ίδιος δηλώνει γενικά αντίθετος με τις μεταγραφές και προτείνει τις πολιτικές συμμαχίες, δείχνοντας στον πρόεδρο του κόμματος ότι υπάρχει και άλλη κατεύθυνση, αυτή προς τα αριστερά.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας λέει “Ναι” σε μια συνεργασία με το ΜεΡΑ25, τονίζοντας ότι «ο Βαρουφάκης είναι μια δύναμη στον προοδευτικό χώρο, με την οποία μία προοπτική πολιτικής προοδευτικής διακυβέρνησης, οφείλει να συνομιλήσει, αλίμονο». Προσθέτει επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός στο ΜεΡΑ25, όπως και στο ΚΚΕ, αλλά και «με δυνάμεις του ΚΙΝΑΛ».

Ειδικά πάντως για το κόμμα της Φώφης Γεννηματά, στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha, ο Νίκος Φίλης είπε ότι «είναι σε μεταβατική φάση» και «δεν έχει διευκρινίσει τι θέλει ακριβώς. Αν  θέλει να πάει από δω ή από κει». Το θέμα του προσανατολισμού του ΚΙΝΑΛ είχε θέσει, άλλωστε, προ ημερών, και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, οι δηλώσεις του οποίου στην Όλγα Τρέμη προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του Ανδρέα Λοβέρδου.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.