ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ανυποχώρητα προκλητικός ο Κασιδιάρης: «Αντιμετώπισα ανάλογες διώξεις και πριν από λίγα χρόνια και βγήκα βουλευτής μέσα από τη φυλακή»
Sunday
11/10/2020
18:36 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ηλ. Κασιδιάρης Χ.Α.
0

Σχόλιο GMR: Χρυσή Αυγή και “Το θέμα είναι πρωτίστως πολιτικό“.

Ο άνθρωπος ξέρει τι λέει.

Με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας (βλέπετε εδώ και ανοιχτή γραμμή συνεννόησης μέσω Τάκη Μπαλτάκου, νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού Σαμαρά), απέκτησε το ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ να απειλεί, να δέρνει, να οργανώνει στρατό για όλα αυτά, φτάνοντας στο σημείο, αυτός ο στρατός να δολοφονεί.

Για τους μνημονιακούς κομματικούς στρατούς, αλλά και για τους αριστερούς κομματικούς στρατούς, το θέμα ήταν “πρωτίστως πολιτικό (εδώ)”, και εκεί ολοκληρωνόταν η αριστερή κομματική αντίδραση στο θέμα, άντε και μερικά πλακώματα μεταξύ “ακροαριστερών”-χρυσαυγητών (ά, είχαμε και μια δολοφονία δύο μελών της χρυσής αυγής, “πίκρα για τους χρυσαυγήτες-χαρά για τους εγκληματίες-τροφή για τους εξουσιαστές) .

Φυσικά, η πολιτικοδικαστική διαπλοκή δεν είχε μάτια να δει και αυτιά να ακούσει για τις χρυσαυγήτικες απειλές, βρισιές, καταστροφές,  οργανώσεις γραφείων ενοικίασης με παντός είδους μαγκίτικες επιθέσεις σε εργαζομένους για υποστήριξη του εφοπλιστικού κεφαλαίου, γενικότερες επιθέσεις Για την κατοχύρωση του “τίτλου του δυνατού”, τραυματισμούς, δολοφονίες, της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ/ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (μέχρι που κάποιοι, ίσως το εβραϊκό λόμπυ, τους τράβηξαν το αυτί, να μην ξεχνάμε και τις συγνώμες των ακροδεξιών Βορίδη-Γεωργιάδη, εδώ, και εδώ, προς το Εβραϊκό λόμπυ).

._

 

 

 

 

Ηλ. Κασιδιάρης, 10 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

 

Δηλώσεις έκανε για την ιστορική δικαστική απόφαση της Τετάρτης που κατέστησε την Χρυσή Αυγή Εγκληματική Οργάνωση ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσω του προσωπικού του καναλιού στο youtube.

Σε αυτές στηριζόμενος στην απόφαση της εισαγγελέως της έδρας δήλωσε πολιτικά διωκόμενος και φυσικά αθώος για όλα τα αδικήματα που περιλαμβάνει το κατηγορητήριο.

Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Αντιμετώπισα ανάλογες διώξεις και πριν από λίγα χρόνια και τις αντιμετώπισα με επιτυχία, καθώς κατάφερα να εκλεγώ βουλευτής και μέσα από τη φυλακή» κάνει λόγο για ανεπίτρεπτες διαδικασίες που ξεφεύγουν από το πλαίσιο της πολιτικής διαμάχης και αναγκάζουν αθώους ανθρώπους να πηγαίνουν φυλακή και καταλήγοντας υποστηρίζει ότι το 11% των Αθηναίων που τον στήριξαν στις δημοτικές εκλογές θα τιμωρήσουν ξανά όσους προωθούν αυτές τις διαδιασίες.
Δείτε τι είπε αναλυτικά:

«Εις ότι αφορά την δικαστική απόφαση θα επαναλάβω όσα είπε η εισαγγελέας της έδρας, που πρότεινε την αθώωσή μου για ΟΛΑ τα αδικήματα που περιλαμβάνει το κατηγορητήριο. Όμως, το τεκμήριο της αθωότητας καταπατήθηκε πλήρως και με σκαιότατο τρόπο από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Αντιμετώπισα ανάλογες διώξεις και πριν από λίγα χρόνια και τις αντιμετώπισα με επιτυχία, καθώς κατάφερα να εκλεγώ βουλευτής και μέσα από τη φυλακή. Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω με την ίδια στωικότητα ανάλογες δοκιμασίες. Είναι όμως ανεπίτρεπτο εν μέσω αυτής της διαδικασίας να στοχοποιούνται και να πλήττονται οικογένειες, να πηγαίνουν στη φυλακή αθώοι άνθρωποι που έχουν μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους γονείς να φροντίσουν. Αυτές οι διαδικασίες είναι ανήθικες και ξεφεύγουν από το πλαίσιο της πολιτικής διαμάχης. Οι Έλληνες είναι στο πλευρό μας. Έχουμε μαζί μας το 11% στην πρωτεύουσα της χώρας. Εκατοντάδες χιλιάδες μας στηρίζουν σε όλη την Ελλάδα και θα τιμωρήσουν με την ψήφο τους όλους όσους προωθούν αυτές τις μεθοδεύσεις. Είμαι εδώ, είμαι δυνατός, προχωράμε μπροστά, κρατάμε πάντα στην καρδιά μας την Ελλάδα».

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.