ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Από τον Πούτιν το πρώτο «όχι» στη φιέστα της κυβέρνησης για την 25η Μαρτίου
Saturday
30/01/2021
20:22 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος 1821 200η ΕΠΕΤΕΙΟΣ
0

Σχόλιο GMR: ΘΡΑΣΟΣ ΟΛΩΝ!

Καλά, τους επικυρίαρχους να τους καλέσει η Επισημότατη Εκπροσώπηση της Χρεοκρατίας και της παντοειδούς εθελοεκχώρησης κυριαρχίας, ΑΜ’ ΚΑΙ ΤΟΝ Β.ΠΟΥΤΙΝ;;; 

Κατά τα λοιπά:

Στους επίσημους θα στρογγυλοκάθεται και η λοιπή επίσημη εκπροσώπηση της ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ, δηλαδή,  και οι “κομμουνιστές” με επικεφαλής τον Κουτσούμπα ( https://greek-market-research.com/clink/kke-lykos-me-provia-provatoy/ ), και θα’ θελαν να κάθονται, ε τι μόνο για τον μισθό θέλουν το κατοχικό και ΕΥΡΩΚΑΤΟΧΙΚΟ κοινοβουλευτιλίκι, και οι αντάρτες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

ΘΡΑΣΟΣ ΟΛΩΝ!

_.

 

 

 

efsyn-συνταξη, 29 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

 

 

Τη στιγμή που στους πολίτες επιβάλλονται ολοένα και περισσότερα περιοριστικά μέτρα και η πορεία ανάσχεσης της πανδημίας έχει σημαντικά προβλήματα, η κυβέρνηση θεώρησε σημαντικό να αρχίσει τις διαρροές περί παρέλασης στις 25 Μαρτίου, ενόψει και της επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορούν πληροφορίες πως η κυβέρνηση προσανατολίζεται στο να πραγματοποιήσει στρατιωτική παρέλαση, ενώ ήδη έχει προσπαθήσει να φέρει και υψηλούς καλεσμένους.

Σήμερα το πρωί ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μίλησε πιο ανοιχτά εξηγώντας ότι στόχος είναι η οργάνωση μιας λαμπρής παρέλασης που θα έχει και υψηλούς προσκεκλημένους  από τις χώρες που συνέβαλαν στην απελευθέρωση του 1821.

Εξέφρασε, ακόμη, την θέληση η παρέλαση να γίνει στο Σύνταγμα, ελπίζοντας πως τα επιδημιολογικά δεδομένα θα έχουν βελτιωθεί ώστε να παρακολουθήσει κόσμος τις εκδηλώσεις.

Σε μια… αναβίωση του ρωσικού, του γαλλικού και του αγγλικού κόμματος έγινε γνωστό πως ήδη έχουν αποσταλεί προσκλήσεις στον Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Εμανουέλ Μακρόν, αλλά και τον πρίγκιπα Κάρολο για να δώσουν το «παρών».

Το Κρεμλίνο, όμως εμφανίζεται κατηγορηματικό, δηλώνοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν σκοπεύει να έρθει στην Αθήνα για την παρέλαση της 25η Μαρτίου.

Αυτό, τουλάχιστον, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο Sputnik.

 

Πηγή: efsyn.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.