ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Δρίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Μια φορά στο εξάμηνο βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια!
Thursday
21/11/2019
19:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Θοδ. Δρίτσας
0

Σχόλιο GMR: Ένα υπέργηρο τσογλάνι, μας τσαντίζει (τουλάχιστον);

Εφ’ όσον δεν μας αγγίζει η εσχάτη προδοσία…

Για τους ενόχους εσχάτης προδοσίας, λογοδοσία και τιμωρία-απόδοση αστικών ευθυνών, σύμφωνα μα τον κατακτημένο νομικό πολιτισμό, και όχι σύμφωνα με το ελληνικό “σωφρονιστικό” σύστημα.

Ο Δρίτσας ειδικότερα, αυτοπροτείνεται για, “μια φορά το εξάμηνο”.

Ας είναι καλά οι αντιμνημονιακοί αγαπητικοί του Κατοχικού Κοινοβουλευτισμού και η “λιποταξία της ιντελιγκέντσιας”.

 

._

 

 

Θοδ. Δρίτσας, 21 Νοεμβρίου 2019

 

 

Το επιχείρημα αυτό χρησιμοποίησε ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας για να απαντήσει στην κριτική για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί επί ΣΥΡΙΖΑ στη Μόρια – Τι απαντά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά το σάλο

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι παριστάμενοι στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ όταν άκουσαν τον Θοδωρή Δρίτσα από τον ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιεί ως επιχείρημα για να υπερασπιστεί την κατάσταση που επικρατούσε στη Μόρια επί της προηγούμενης κυβέρνησης ότι εκεί γίνονταν μια φορά το εξάμηνο βιασμοί μικρών παιδιών.

Το επιχείρημα ακούστηκε μετά την τοποθέτηση του στελέχους του ΚΙΝΑΛ Σπύρου Καρανικόλα για την κληρονομιά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Να σας θυμίσω τι έλεγαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα για τη Μόρια, ναρκωτικά, εμπόριο ανθρώπων ακόμα και βιασμοί μικρών παιδιών» είπε ο κ. Καρανικόλας.

«Δηλαδή μια φορά στο εξάμηνο» ήταν η απάντηση του Θοδωρή Δρίτσα!

«Ήταν ήσσονος σημασίας ο βιασμός μικρού παιδιού;» παρατήρησε η δημοσιογράφος.

Ο κ. Δρίτσας, αποφεύγοντας να παραδεχθεί τον απίστευτο ισχυρισμό του, αρκέστηκε μόνο να πει ότι «ήμουν πολιτικός υπεύθυνος για τον Πειραιά, επί μήνες ήταν 10.000 άνθρωποι δεν άνοιξε ρουθούνι».

 

 

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο Θοδωρής Δρίτσας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει τα εξής:

«Προς όλους τους επαγγελματίες «καλοθελητές», που για μία ακόμα φορά… ανακάλυψαν την Αμερική, θα τους συνιστούσα να ακούσουν όλο το απόσπασμα του σχολιασμού μου απέναντι στον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ. και τότε, ίσως καταλάβουν, ότι αυτό που είπα, είναι ότι στη δική μας κυβερνητική θητεία, τέτοια αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, φροντίζαμε να τα προλαμβάνουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να τα αποτρέπουμε και όχι να τα διογκώνουμε και να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά, όπως έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Καρανικόλας και όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία και πολλά διαδικτυακά μέσα της στημένης κινδυνολογίας και μισαλλοδοξίας, για να ψηφοθηρούν καλλιεργώντας κλίμα φοβίας και μίσους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Συμπληρωματικά δε, έφερα το παράδειγμα της υποδειγματικής διαχείρισης στο λιμάνι του Πειραιά το 2015-2016, που κάθε άλλο παρά το μοναδικό παράδειγμα σωστής διαχείρισης ήταν, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τα λοιπά, για μία ακόμα φορά, την απόλυτη περιφρόνησή μου, στους κάθε λογής επαγγελματίες τρομολάγνους και συκοφάντες»

 

 

Πηγή: protothema.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.