ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ενός λεπτού σιγή στην Ολομέλεια της Βουλής για τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού
Tuesday
12/05/2020
18:16 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Αιωνία του η μνήμη.

Ας βοηθήσει ο καθηγητής της ιατρικής από εκεί ψηλά που βρίσκεται, να βάλουν μυαλό οι απανταχού και οι από τις πιο αντιφατικές-ετερόκλητες “αντιστασιακές” εστίες (δέκα χρόνια Κατοχή, βρήκαμε θέμα για αντίσταση), υπονομευτές των περιοριστικών μέτρων για την προστασία των πολιτών από τον covid-19.

Αν οι ίδιοι οι καθηγητές (βλέπετε το εδώ λινκ) είχαν λίγες μέρες νωρίτερα εισηγηθεί τα περιοριστικά μέτρα, ο Καθηγητής θα ήταν ακόμα μαζί μας. Ας σταματήσουν το γοερό κλάμα για την καταπάτηση της Δημοκρατίας, όσοι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ (επί του συγκεκριμένου), Δημοκρατία εννοούν την δύναμη των ανεξέλεγκτων (από τον νου τους και την κοινή λογική) κραυγών τους και επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία, προτροπών και ενεργειών τους.

Το γεγονός πως χάθηκαν άνθρωποι για μια μικρή καθυστέρηση στα περιοριστικά μέτρα (αυτό αφορά τους ανεγκέφαλους), δεν μειώνει την ΑΞΙΑ, της με παγκόσμια εγκαιρότητα λήψης των συγκεκριμένων περιοριστικών μέτρων στην Ελλάδα (και αυτό αφορά τους επί του συγκεκριμένου και μόνο ανεγκέφαλους).

._

 

newsbeast_gr, 8 Μαΐου 2020

 

 

 

 

Όλοι αναφέρθηκαν στο ήθος και το έργο του πολιτικού και επιστήμονα γιατρού

 

Ενός λεπτού σιγή κράτησε σήμερα η Ολομέλεια της Βουλής, προς τιμή του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρη Κρεμαστινού, που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλευόταν έχοντας νοσήσει με κορονοϊό.

Όλοι, και από όλα τα κόμματα που πήραν το λόγο, εξέφρασαν τη βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήρια τους τόσο στην οικογένεια του, όσο και στην παράταξη που με συνέπεια υπηρέτησε, όπως τόνισαν, ενώ αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στο ήθος και το έργο του πολιτικού και επιστήμονα γιατρού.

Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια της κυβέρνησης και του ίδιου προσωπικά, χαρακτηρίζοντας τον Δημήτρη Κρεμαστινό, «αγωνιστή, υπερασπιστή της νησιωτικής πολιτικής, που τίμησε με το ήθος του και την πολιτική και την επιστήμη», όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια της παράταξης του για την απώλεια του «αγαπητού φίλου, συντρόφου, αγωνιστή της δημοκρατίας και φλογερού πατριώτη». «Ο Δημήτρης Κρεμαστινός ήταν λαμπρός επιστήμονας και το έργο του έχει βοηθήσει την επιστήμη στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Από τη θέση του υπουργού Υγείας, ενίσχυσε το ΕΣΥ και το ΕΚΑΒ, προχώρησε τη λειτουργία του ΟΚΑΝΑ και κυρίως εισήγαγε τη τηλεϊατρική επιστήμη, που τόσο ανάγκη έχουμε σήμερα με βάση τα νέα δεδομένα, για να προστατέψουμε την υγεία των ανθρώπων», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου και κατέληξε:

«Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και τη λύπη μας για την απώλεια ενός φίλου και συντρόφου που τίμησε και την πολιτική και την παράταξη μας».

Τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια και το κόμμα που επί σειρά ετών τίμησε με το ήθος του, όπως ανέφερε, εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Από το ΚΚΕ, τόσο ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Λαμπρούλης όσο και ο βουλευτής Γιάννης Δελής, εξέφρασαν τα συλλυπητήρια του κόμματός τους στην οικογένεια και στην παράταξη που χρόνια υπηρέτησε.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.