ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Γαλλία: Διαδηλώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά – Συλλήψεις στο Παρίσι
Monday
03/05/2021
16:14 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΓΑΛΛΙΑ Κομματικοσυνδικαλιστικός Συντεχνιασμός Πρωτομαγιά
0

Σχόλιο GMR: «Τα μερίσματα και όχι οι παροχές ανεργίας είναι τα εισοδήματα των τεμπέληδων» -«Θέλουμε να ζήσουμε, όχι να επιβιώσουμε».

«Πακτωλός χρημάτων πηγαίνει σε αυτούς που έχουν πολλά χρήματα, ενώ λιγότερα χρήματα πηγαίνουν σε όσους που δεν έχουν τίποτα, όπως αντανακλάται στο σχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης των ανέργων, το οποίο θέλουμε να καταργηθεί» δήλωσε ο Φιλίπ Μαρτίνεζ ηγέτης της ένωσης εργαζομένων CGT.

 

Αν ο κάθε Φιλίπ Μαρτίνεζ, θέτει αυτά τα ζητήματα 365 μέρες τον χρόνο και τα παλεύει τριπλοσυνδυασμένα, συνδικαλιστικά-νομικά-πολιτικά (όχι κομματικά), τότε ο κάθε Φιλίπ Μαρτίνεζ, δεν θα έχει χρόνο για κλαψούρες, θα μιλάει για ό,τι τα συνδικάτα πέτυχαν και για όσα ακόμα έχουν βάλει στα σκαριά να πετύχουν.

Ερώτηση: Γιατί, ΟΛΑ τα αριστερά κόμματα θέλουν να οργανώσουν τον υπέρ τού κόμματος συνδικαλισμό τους (κομματική παράταξη με κύριο καθήκον την κατάκτηση συνδικαλιστικών πιστών με μηχανιστικό τροπο) και ΟΧΙ να οργανώσουν το κόμμα τους υπέρ του συνδικαλισμού (υπέρ της ταξικής πάλης);;;

Απάντηση: (διορθώστε μας αν λανθάνουμε, θα ανταποκριθούμε άμεσα): Διότι απλούστατα, ΒΑΣΙΚΗ τους στόχευση είναι, η “πρόοδος” του κόμματος, δηλαδή, η ΕΔΡΑΙΩΣΗ του κόμματος εντός του Αντιπροσωπευτικού (Αντί-Προσώπου Σου) Κοινοβουλευτισμού, δηλαδή, η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ του κόμματος μέσω των σημαντικών παροχών, προνομίων και προβολής (που δεν ισχύουν για τους κοινούς θνητούς), που δέχεται από την “αστική δημοκρατία” και μέσω της προβολής από την κατεστημένη δημοσιογραφία, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αυτή η ΒΑΣΙΚΗ στόχευση, χρησιμοποιεί ΜΗΧΑΝΙΣΤΙΚΑ (=ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΜΕΣΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΕΠΙΡΡΟΗΣ/ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ) όλα τα μέσα, δηλαδή, συνδικαλισμό, τοπική αυτοδιοίκηση, επιμελητήρια, σχολεία, κλπ, μέχρι και ΚΑΠΗ, για την διατήρηση της κοινοβουλευτικής δύναμης, στο εκλογικό ποσοστό που η κομματική ηγεσία είναι ικανή να πείθει χωρίς να κινδυνεύει να χάσει τον έλεγχο (του κόμματος και τα συνακόλουθα οφίτσια). Χαρακτηριστική περίπτωση μηχανιστικής “ταξικής πάλης”, στελέχη του κόμματος να λαμβάνουν άδεια από τον εργοδότη τους (τι σχέση κι αυτή), προκειμένου να επιδράμουν “ταξικά” κατά άλλων εργοδοτών, λες και οι εργαζόμενοι στους άλλους εργοδότες ανήκουν στο φυτικό και ζωϊκο βασίλειο το οποίο χρήζει ανθρώπινης παρέμβασης. Φυσικά, περισσεύουν οι συναλλαγές, ενεργητικές και παθητικές με εργοδοτικούς εκπροσώπους (συχνά αυτοί οι εκπρόσωποι ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ ως μέλη των σωματείων, πράγμα παράνομο) και με εργοδοτικούς συνδικαλιστές, διότι, “Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”.

Ακόμα, όποτε ζητήθηκε ΚΟΙΝΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, για κομβικής σημασίας εργοδοτικά ποινικά αδικήματα και ιδιαίτερα για το ζήτημα της ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (=αποσύνδεση σχέσης από σύμβαση εργασίας), η απάντηση του (κάθε) κομματικού συνδικαλισμού, ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΗ.

Τα ζητήματα που περιγράφονται στην στήλη της G-M-R “ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ…” στην ετικέτα ΕΡΓΑΣΙΑ-ΔΙΚΑΙΟ, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της ΑΠΟΥΣΙΑΣ της οφειλόμενης ΤΑΞΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ εκ μέρους του κομματικού συνδικαλισμού.

Η καθυπόταξη της Ελληνικής Εργατικής Τάξης ΠΑΝΕΘΝΙΚΑ, μέσω ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ/ΑΠΟΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ, δεν επηρεάζει τα businesses plans των αριστερών κομμάτων (καλά δεν μιλάμε για τα άλλα, τα “πατριωτικά”…), ως εκ τούτου,  συνεχίζουν να αναζητούν ψηφοφόρους , σε έναν διαρκώς προεκλογικό αγώνα, αλληλοσφαζόμενοι στην ποδιά του “τι κι αν είναι Κατοχή” αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού.

Και επειδή η κριτική δεν στέκει διχως ΣΤΑΣΗ: https://greek-market-research.com/article/i-ellada-einai-poly-mikri-gia-na-echei-dika-tis-symferonta/

_.

 

 

 

NewsBomb_Newsroom, 1 Μαίου 2021

 

 

 

 

Χιλιάδες ανθρώπων έλαβαν μέρος στις σημερινές παραδοσιακές διαδηλώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς σε όλη τη Γαλλία, παρά τους περιορισμούς κατά της εξάπλωσης της COVID-19, απαιτώντας κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη, αλλά και εκφράζοντας την αντίθεσή τους, στα σχέδια της κυβέρνησης για την αλλαγή των παροχών ανεργίας.

 

Περίπου 300 πορείες διοργανώθηκαν στο Παρίσι, αλλά και σε άλλες πόλεις συμπεριλαμβανομένης, της Λιόν, της Νάντης, της Λιλ και της Τουλούζης.

 

 

Στη γαλλική πρωτεύουσα, τα μέλη των εργατικών ενώσεων και συνδικάτων διαδήλωσαν μαζί με τα «Κίτρινα Γιλέκα», το κίνημα διαμαρτυρίας που προκάλεσε μία σειρά αντικυβερνητικών διαδηλώσεων πριν από τρία χρόνια, αλλά και από εργαζόμενους στους τομείς που δέχθηκαν σκληρό πλήγμα από τους περιορισμούς της πανδημίας, όπως, ο τομέας του πολιτισμού.

Οι διαδηλωτές, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους φορούσαν μάσκες συμμορφούμενοι με τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της COVID-19, κρατούσαν πανό που έγραφαν: «Τα μερίσματα και όχι οι παροχές ανεργίας είναι τα εισοδήματα των τεμπέληδων» και «Θέλουμε να ζήσουμε, όχι να επιβιώσουμε».

«Πακτωλός χρημάτων πηγαίνει σε αυτούς που έχουν πολλά χρήματα, ενώ λιγότερα χρήματα πηγαίνουν σε όσους που δεν έχουν τίποτα, όπως αντανακλάται στο σχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης των ανέργων, το οποίο θέλουμε να καταργηθεί» δήλωσε ο Φιλίπ Μαρτίνεζ ηγέτης της ένωσης εργαζομένων CGT.

Οι περισσότερες διαδηλώσεις ήταν ειρηνικές, παρά το γεγονός ότι η αστυνομία στη Λιόν διέλυσε μία ομάδα περίπου 200 διαδηλωτών που πετούσαν πυροτεχνήματα, όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter, η νομαρχία Οβέρνη-Ρον-Αλπ.

 

Συλλήψεις 17 ανθρώπων έγιναν στο Παρίσι, όπου είχε αναπτυχθεί δύναμη 5.000 αστυνομικών, σύμφωνα με δήλωση των αρμόδιων αρχών στο Reuters.

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.