ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ
Wednesday
16/10/2019
15:04 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ithacanet ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ
0

 

 

IthacaNet, 15 Οκτωβρίου 2019

 

 

Η Ελλάδα και η Βόρεια Κύπρος είναι κατεχόμενες χώρες, σύμφωνα με τον ορισμό της Κατοχής της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. (Για την Κύπρο είναι σαφής η Κατοχή, για όλο τον κόσμο, εκτός από τους Έλληνες και Κύπριους ενδοτικούς πολιτικούς. Για την Ελλάδα σας παραπέμπουμε στην απόφαση της Γ.Σ. του ΟΗΕ: UN General Assembly Resolution 2625 (XXV) of 24 October 1970)

Ο Εποικισμός, σύμφωνα με το άρθρο 49 της Συνθήκης της Γενεύης απαγορεύεται.
Όπως αλλιώς κι αν προσπαθείς να το πεις, εποικισμός είναι η οργανωμένη εισαγωγή ξένων με σκοπό την αλλοίωση της σύνθεσης του πληθυσμού.
Εποικισμός είναι, είτε αυτό συνέβη στη Βόρεια Κύπρο τότε είτε αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα τώρα.

Σήμερα, που οι Τουρκοκύπριοι είναι δυσαρεστημένοι από την Τουρκική Κατοχή, οι έποικοι καταπατητές είναι εκείνοι που έχουν λόγους να στηρίζουν την Κατοχή. Οι έποικοι και οι ενδοτικοί Ελληνοκύπριοι αστοί.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΑΞΙΚΟΣ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΜΙΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ “ΑΡΧΟΥΣΑΣ” ΤΑΞΗΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ 1% ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΥΠΕΡΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Και δεν κερδίζουν πάντα οι υπέρτερες δυνάμεις, όταν οι μικροί λαοί είναι ενωμένοι, οργανωμένοι, αποφασισμένοι κι έχουν ηγεσίες, που ταιριάζουν στον ευαγγελικό ορισμό “ο δούλος ημών, πρώτος ημών”. (Και η καθημερινότητα της κοινότητας, η διαπροσωπική σχέση, η προσφορά και το ήθος του καθένα, φαίνονται. Στη γνώση των ανθρώπων, δεν παρεμβαίνουν τηλεοπτικοί και άλλοι μεσάζοντες. Η υποκρισία σύντομα αποκαλύπτεται, γιατί ο λόγος δεν αρκεί και η πράξη, η καθημερινή συμπεριφορά, είναι εκείνη που δείχνει και αποκαλύπτει).

Αυτός ο αγώνας προϋποθέτει σχέδιο, όργάνωση, επιδίωξη αυτάρκειας και εξοπλισμό, πολιτικό, ηθικό, πνευματικό, υλικό, οικονομικό του λαού. (Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί από αυτή τη διαδικασία με αυτούς τους στόχους είναι οι Ελληνικές Κοινότητες, όπως σε παλιότερα χρόνια κατοχής να μετατραπούν σε ισχυρές συλλογικές οικονομικές δυνάμεις. Είναι από τα πράγματα, που η κρατική παιδεία έχει φροντίσει να τα διαγράψουμε από τη μνήμη μας, γιατί είναι πράγματα, που μπορούν να επαναληφθούν).

Οι δημοκρατικές διαδικασίες στα χωριά, στα χωράφια, στις γειτονιές, στην αγορά και στους δήμους είναι δημοκρατικά πανεπιστήμια. Έτσι ήταν πάντα. Προϋπόθεση παιδείας είναι η δημοκρατία και όχι εκείνο το αντίστροφο, που διδάσκουν οι αμαθείς μορφωμένοι.

Χωρίς την ανασυγκρότηση της κοινωνίας σε εκκλησίες, κοινότητες, δήμους, χωρίς δηλαδή την οργάνωση της φυσικής ενότητας των ανθρώπων, που ζουν μαζί σε ένα τόπο, χωρίς αυτό που είναι η μέγιστη προϋπόθεση, η Κατοχή, η λεηλασία της πατρίδας και η εξαθλίωση των πολλών ανθρώπων θα συνεχιστεί για αιώνες και οι έχοντες το κάτι τις τους μπορούν ανενόχλητα να συνεχίσουν να σχολιάζουν. (Στις σημερινές δικτατορίες δεν χρειάζεται η στέρηση ελευθερίας του λέγειν. Αρκεί που σου στερούν την ελευθερία να ζήσεις αξιοπρεπώς. Έχουν άλλους τρόπους άσκησης βίας και καταπίεσης με τη συνενοχή πολιτικών και διανόησης).

ΤΟ Ο,ΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ FB ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
(Όσοι ψηφίζετε κόμματα, μη κλαίτε με τρόπο κροκοδείλιο για τις χαμένες ζωές των άλλων. Χαμένη και τιποτένια είναι και η δική σας ζωή).

 

 

Πηγή: ithacanet.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.