ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Γιατί Μητσοτάκης, Μακρόν και Σολτς δεν πήραν το μήνυμα των ευρωεκλογών
Wednesday
12/06/2024
08:26 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Κώστας Κόλμερ
0

 

Σχόλιο GMR: Μας κυβερνά το 12% και Εμείς (οι “καλοί”), τι κάνουμε;;;

[Αντί ο αγοράκριτος να συναγάγει τα συμπεράσματα του, από την διαπιστωθείσα απόρριψη του υπό του συνόλου του ελληνικού λαού -πήρε μόλις το 12% του εκλογικού σώματος– βγήκε στο «Πραιτόριο» και έβγαλε ένα δεκάρικο λόγο ότι…]

_.

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Κόλμερ, 11 Ιουνίου 2024

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Τρεις αποδοκιμασίες ισχυρών ευρωπαϊκών λαών κι ενός φθίνοντος της λεγομένης «κεντροδεξιάς» (ΚΔ), στις πρόσφατες ευρωεκλογές, δε συνέτισαν τις ηγεσίες των αντιστοίχων χωρών Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας κι Ελλάδος, που συνεχίζουν τον ίδιο «χαβά»: Ενίσχυση του πλουτίσαντος πολεμάρχου της Ουκρανίας, εξάρτηση από την αμερικανική προστασία, εξαγωγή των λαθρομεταναστών και απηνή φορολογία των λαών τους.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν, αντί να διορθώσει την εσφαλμένη ευρωπαϊκή πολιτική και να ενισχύσει την ιδιωτική οικονομία στο εσωτερικό – πώς; με λιγότερους φόρους και γραφειοκρατία- απέλυσε τον νεανία πρωθυπουργό, διέλυσε την Εθνοσυνέλευση και κήρυξε πρόωρες εκλογές που θ’ αποβούν υπέρ της κυρίας Λεπέν, η οποία είναι υπέρ της τάξεως και του νόμου και του après moi le deluge (κατόπιν μου η καταστροφή).

Η Γαλλία όμως έχει αρκετά απ’ τα δύο από την εποχή του Φουσέ και δε μπόρεσε να επικρατήσει στην Ευρώπη οικονομικά και παραγωγικά, αν και πιο πλούσια ευρωπαϊκή χώρα. Έκαμε την επανάσταση των «ξεβράκωτων», έμπασε φουρνιές «πιέρ-νουάρ» από τις αποικίες και ασπάστηκε και τον μουσουλμανισμό ως ήταν έτοιμος ο Ναπολέων Βοναπάρτης μετά την Βέδα, αλλά σήμερα δε μπορεί κανείς να κυκλοφορήσει τα βράδια σε περιοχές του Παρισιού, παρά τους επικειμένους Ολυμπιακούς.

Προφανώς ο μεσιέ Μακρόν δεν πρόκειται να μακροημερεύσει στα τρία χρόνια που του απομένουν – αν ληφθή υπ’ όψιν ότι τα γαλλικά ομόλογα, οι μετοχές και το ευρώ υποχώρησαν (1,07 ανά $) μετά τον κυβερνητικό αιφνιδιασμό.

Από το Μακρόν στον Σόλτς

Στην Γερμανία εξ άλλου, ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς που υπέστη κι αυτός ήττα από τους συντηρητικούς και τους Γερμανούς «πατριώτες» στις ευρω-δημαιρεσίες, συνέχισε να συντηρεί την αυταπάτη της πράσινης υπ-ανάπτυξης, να τροφοδοτεί τον πόλεμο στην Ουκρανία με όπλα για τρίτο έτος εναντίον μιας ακατάβλητης Ρωσίας και να μην προσφέρει φθηνή ενέργεια στους συμπατριώτες του βιομηχάνους, που έχασαν της ανταγωνιστικότητα τους.

………………….

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.