ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

«Go home Mrs Μέρκελ», «please come Mrs Μέρκελ», «go home Mrs Μέρκελ»…
Wednesday
08/04/2020
02:02 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παναγ. 'Ηφαιστος
0

 

 

 

Παν. Ηφαιστος, 5 Απριλίου 2020

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Θλίβουν όσα εδώ και καιρό ακούγονται περί Γερμανίας και Μέρκελ, που κινούνται μεταξύ της εχθρότητας προς το Βερολίνο και της υποταγής- δουλικότητας, όπως την είδαμε με τα μνημόνια. Αυτά είναι ανορθολογικά. Εάν έτσι κινούμαστε ποτέ δεν θα δούμε άσπρη μέρα, ιδιαίτερα στους εξαιρετικά δύσκολους καιρούς που επέρχονται λόγω πανδημίας.

Εάν και όταν οι συζητήσεις και οι αποφάσεις για την εθνική στρατηγική στηρίζονται σε συναισθηματισμούς, άγνοια της διεθνούς πολιτικής, αλματώδεις εκλογικεύσεις και ιδεολογήματα, οι ζημιές είναι πάντα μοιραίες. Οι εσχατολογικές παρακρούσεις και οι φαντασιοπληξίες αγγέλων και δαιμόνων είναι επικίνδυνες για τα συμφέροντα ενός κράτους και την ασφάλειά του. Δεν υπάρχουν –συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας και της Τουρκίας– κοινωνίες δαιμονικές ή αγγελικές. Υπάρχουν κράτη διαφορετικής πολιτικής και πολιτισμικής ανθρωπολογίας, οι κοινωνίες των οποίων λειτουργούν κάτω από το πολιτικό σύστημα, όπως είναι και εξελίσσεται.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.